hayırlısı canım...:26:
benim hiç bir istediğim hemen olmadı hayatta...
heppp yıprandım zorlandım..bebeğim de böyle olur benim diyordum hep öylede oluyo..
yinede bugünüme şükürler olsun diyorum hep...
bizde eşimin testlerini tekrarlattık tatilde..
sperm hızımız düşük çıktı yine..dr bebeğiniz olur dedi ama hızımız düşük kim bilir ne zaman
8 ay geçti şaka gibi...artık gelsin inşallah ne olur
canım üzülme Allah sabredenlerle beraberdir :2:
Allah büyük olacak inşAllah
Benimde bu ay adetin ikinci güünü doktor gel dedi tahliller için işyerindeki müdürümün çenesi yüzünden birdahaki aaya bıraktım napimm hem o zamana kadar inşAllah 4 kilo verebilirsem veririm düşünmemeye çalışmak en iiyisi belkide çok düşünüyoruz ondan böyle oluyor
tabi hemen tanıtıyım.ben 23 yaşında 2,5 yıllık evli son bir yılda yaklaşık 13 kiko almış şuan 75 kilo 168 boyda olan bir insanım eşim bu durumdan çok rahatsız çocuk düşündüğümüz için ben nasılsa doğumdan sonra veririm dedim aman vitaminsiz kalmıyım belki bu ay hamile kalırım dedim ve şiştim ama hamile kalamadm şimdilik hamileliği kendi haline bıraktım ve kendime yoğunlaşıp bakmak bakımlı olmak istiyorum eşimde kendisi fit bi insan ve kilodan nefret ediyo bende artık giydiğim şeyleri kendime yakıştıramıyorum 15 kilo vermek hedefim listeye beni sizmi ekliyorsunuz yoksaa benimmi bişey yapmam lazımevet amerikadayim :) o zaman ben bu musli den bulayim markette, ne diye geciyo acaba ? :26:
cok guzel aciklamissin tesekkur ederim
derule cim hosgeldin cnm :) tanit bakalim kendini.. biz buraya gunluk yediklerimizi ve cuma gunu de kilo bildirimini yaziyoruz.
sen de bize katil ins beraber basaricaz :)
tabi hemen tanıtıyım.ben 23 yaşında 2,5 yıllık evli son bir yılda yaklaşık 13 kiko almış şuan 75 kilo 168 boyda olan bir insanım eşim bu durumdan çok rahatsız çocuk düşündüğümüz için ben nasılsa doğumdan sonra veririm dedim aman vitaminsiz kalmıyım belki bu ay hamile kalırım dedim ve şiştim ama hamile kalamadm şimdilik hamileliği kendi haline bıraktım ve kendime yoğunlaşıp bakmak bakımlı olmak istiyorum eşimde kendisi fit bi insan ve kilodan nefret ediyo bende artık giydiğim şeyleri kendime yakıştıramıyorum 15 kilo vermek hedefim listeye beni sizmi ekliyorsunuz yoksaa benimmi bişey yapmam lazım
hoşbulduk canım.canım hoşgeldinbizler doğru şekilde yiyerek kilo veriyoruz aç kalarak kilo verilmez daha çok alırsın çünkü vücut depo yapıyor
yapman gereken buradaki kurallara uymak
başlangıç kilo
şuanki kilon
hedef kilo
boy
beden
spor
şeklinde her cuma bildirim yapıp listeye dahil olman
biz hergun yediklerimizi
sabah
ara
öğle
ara
akşam
olarak paylasıyoruz kaçamaklarımız oluyor tabi abartmamak şartıylaeleştirilere açık olmalısın sabırlı olmalısın ve usanmamalısın
birazdan neler yapman gerektiğini nasıl beslenmen gerektiğini paylaşırım tatlım
canım senle hemen hemen aynı durumdayz bende evliyim 88 liyim evlendikten sonra bende 13-14 kilo aldım 76 kiloya çıktım boyum 168 cm ve bebek düşünüyoruz Allahım yardımcımız olsun burada hep beraber el el kilo vericez inşAllahsen her cuma sabah aç karnına üstünde ince kıyafetle yada kıyafetsiz tartılman ve burada bizlere paylaşman ben yazdım yukarıda neleri paylasacağını kolay gelsin şimdiden
hoşbulduk canım.
kilo 75
hedef 60
boy 168
beden 44-46 arası
spor ev işleri spordan sayılırsa o kadar ama başlıycam çok istekliyim.
ay inşallah formda kalmış anneler olarak devam ederiz görüşmeye böyle bi topikte allah gönlüne göre olanı hayırlısıyla versin ama şimdilik kendime yoğunlaşmak kafamdan bebek fikrini atmak istiyorum çünkü stres yapıp takınca hiç olmuyo
cnm yazını yeni gördüm kusura bakma, ama moonsun arkadaşımız sana yazmış ne yappman gerektiğini ztn sağolsunarkadaşlar bi mesaj yazdım ama buraya yazım dedim bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum ne yapmam gerek kilomu boyumu falanmı yazım lütfen bilgi verirmisiniz..
cnm inşallah biran önce istediğin kiloya düşer, sonra da hamile kalırsınhayırlısı canım...:26:
benim hiç bir istediğim hemen olmadı hayatta...
heppp yıprandım zorlandım..bebeğim de böyle olur benim diyordum hep öylede oluyo..
yinede bugünüme şükürler olsun diyorum hep...
bizde eşimin testlerini tekrarlattık tatilde..
sperm hızımız düşük çıktı yine..dr bebeğiniz olur dedi ama hızımız düşük kim bilir ne zaman
8 ay geçti şaka gibi...artık gelsin inşallah ne olur
evet liliy canım..ben diyete yeniden başlamalıyım zaten...
kafamı çok güzel dağıtıyo hemde kilo veriyorum...
toparlanıp başlıcam söz..
cnm ben de kalori hesabına bi ara acayip takmıştım bi de ben öyle internetten bakmıyorum artık ezberledim biçok şeyi bilmediklerim hakkında da tahmin yürütebiliyorumKalori hesabi yapinca bazi seylerden daha az yiyorum kendimi tutabiliyorum. Bir ogunde 600 fazla evetBen belirlio bir listeye gore diyet yapamiyorum. Yediklerimin hesabini yapip ona gore yapacagim spor un suresini fazlalastirip dengeleme yapmaya calisiyorum
Safeway - Eating Right - Granola & Mueslievet amerikadayim :) o zaman ben bu musli den bulayim markette, ne diye geciyo acaba ? :26:
cok guzel aciklamissin tesekkur ederim
derule cim hosgeldin cnm :) tanit bakalim kendini.. biz buraya gunluk yediklerimizi ve cuma gunu de kilo bildirimini yaziyoruz.
sen de bize katil ins beraber basaricaz :)
tabi hemen tanıtıyım.ben 23 yaşında 2,5 yıllık evli son bir yılda yaklaşık 13 kiko almış şuan 75 kilo 168 boyda olan bir insanım eşim bu durumdan çok rahatsız çocuk düşündüğümüz için ben nasılsa doğumdan sonra veririm dedim aman vitaminsiz kalmıyım belki bu ay hamile kalırım dedim ve şiştim ama hamile kalamadm şimdilik hamileliği kendi haline bıraktım ve kendime yoğunlaşıp bakmak bakımlı olmak istiyorum eşimde kendisi fit bi insan ve kilodan nefret ediyo bende artık giydiğim şeyleri kendime yakıştıramıyorum 15 kilo vermek hedefim listeye beni sizmi ekliyorsunuz yoksaa benimmi bişey yapmam lazım
canım senle hemen hemen aynı durumdayz bende evliyim 88 liyim evlendikten sonra bende 13-14 kilo aldım 76 kiloya çıktım boyum 168 cm ve bebek düşünüyoruz Allahım yardımcımız olsun burada hep beraber el el kilo vericez inşAllahsen her cuma sabah aç karnına üstünde ince kıyafetle yada kıyafetsiz tartılman ve burada bizlere paylaşman ben yazdım yukarıda neleri paylasacağını kolay gelsin şimdiden
estağfirullah cnm
buraya bildirim yapan herkes bizim listemizde yer alır inşallah
sen yeter ki sağlıklı beslenmeye ve bu toğiği imkan buldukça tkip edip menülerini ve sporunu paylaş olur mu???
bu süreçte başarılar diliyorum
cnm henüz yaşın çok küçük ve daha vücudun tam oturmadığından şu an kilolu olman, ileride de aynı kalacağın anlamına gelmesin, moralini bozman için çok erken
henüz ergenlikte olduğun için hormonların bir yetişkin gibi değil, henüz büyümekte ve gelişmektesin
sana tavsiyem diyet yapmaktan ziyade, sana kilo aldırabilecek gıdalardan uzak durmaya çalış
yağlı, şekerli ve tuzlu gıdaları azalt, ekmeği esmer olanlarından seçersen hem ihtiyacın olan besinleri almş olursun hem de hızlı acıkıp kilo alma meylin olmaz
şu an büyüme çağında olduğundan, tavsiyem günde 2-3 bardak süt iç mümkünse yarım yağlı veya yağsız
ya da bol yogurt ye
şimdi alacagın kalsiyum ileride hem kemik erimesine karşı koruyacak seni, hem de süt ürünlerinin içindeki kalsiyumdan dolayı zayıflamaya yardımcı etkisi var tabii yağı azaltılmış olanlarını tercih etmelisin
sporu da haftada 3-4 kez yarım saat bile yapsan şimdilik yeterli çünkü metabolizman bizlerden çok daha hızlı çalışır senin
mesela haftada 1 leslie yapsan, 1 kez yürüyüş bi de basket oynuyormuşsun ztn, oldu sana 3 kez
ama sana abla tavsiyesi, sakın diyet yapmaya uğraşma bu yaşta
sonra Allah korusun kilo vermek uğruna sağlığın riske girer aman dikkat!!!!!!!
çok teşekkür ederim cevaplarınız için. 6 ay falan gittim sevil nas hanıma.şimdi listeleri başa dönücem :) baya bi liste var elimdetabiki kabul ederiz canım hoşgeldin aramıza
amin canım çok teşekkürler...
çok teşekkür ederim tatlım...
canım sakın burayı bırakma..inan bıraktıkça kilo alıyoruz..biribirmize tutunup kurtulucaz bu kilolardan.. başka yolu yokk!!!
evet canım hafta sonları ıssız kalıyor topiqimiz
bende iyiyim canım kendi adıma cevap vereyim...bugün hep dışardaydım çok yoruldumm..
çok teşekkür ederim seherimm...
Allah yardımcınız olsun canım...ama lütfen bizi ihmal etme...üzülüyorum sonra..bildirimlerde buraya yapılıyor cnm..özel olayına daha girmedik...
çok teşekkür ederim deryacım...
canım daha iyiyim..işten ayrıldıqım ilk günler hava bulutlu oluyooinşallah dahada iyi olucam..desteqin için çok teşekkür ederim..benim için çok önemlisin canım..
canım liste için çok teşekkür ederiz ellerine saqlık..ben özleine gelemedim cnm cenazelerimiz vardı fırsatım olmadı..bir ara uqrayıp seni bilgilendiricem cnm...ama üzüldüqüm bişey var liste hariç pek buraya gelmiyorsun bizlerle muhabbet etmiyorsun..kırılıyoruz canım seni aramızda görmek istiyoruz...
seherrr quuuuuuuuuuuuuuuben geldin quu sen nerdesin?? niye yoksun bakimm özledim canumuuuuu
ayysuncum hoşgeldin canım...ooooo güzle geçmiş bakıyorumda tatil...cısslar yenilmiş sadece 300 qr alınmış..ohh çok sevindim cnm..bizlerde seni çok özledik...neyse şükür kavuşturana
ahh canım benim çok küçüksün daha...tatlım sen gelişme dönemindesin sakın kafana göre diyet yapma..git bir uzmana sana liste hazırlasın...o listeyi uygula..gel yine bizlerle paylaş listemizde yer al ama lütfen bir uzman eşliqinde diyet yap tatlım...bu arada hoşgeldin aramıza...
canım çok geçmiş olsun...
ahh bu kadınların çilesi hiçççç bitmiyor
Ayy canim biliyo musun ben de ayni durumdayim. Biz de 1 yildir bebegimiz olsun diye ugrasiyoruz,vitamin di bilmem neydi bir de evlenince insan kendini saliyor galiba, ben de 15 kilo aldim.Hadi bakalim bak ne guzel denk geldik ayni kaderi paylasan insanlar olarak. Cok sevindim! Listeyi Lily arkadasimiz yapiyor cuma gunu.simdi cumaya kadar her gun yediklerimizi yazicas, ama bazen elestiri olabiliyor, uzulmemeliyiz.
Moonsun cim, kader arkadasim, seninle de tanistigima cok memnun oldum. Birbirimize destek olucaz ve basaricaz Allahin izniyle.
Ayy canim biliyo musun ben de ayni durumdayim. Biz de 1 yildir bebegimiz olsun diye ugrasiyoruz,vitamin di bilmem neydi bir de evlenince insan kendini saliyor galiba, ben de 15 kilo aldim.Hadi bakalim bak ne guzel denk geldik ayni kaderi paylasan insanlar olarak. Cok sevindim! Listeyi Lily arkadasimiz yapiyor cuma gunu.simdi cumaya kadar her gun yediklerimizi yazicas, ama bazen elestiri olabiliyor, uzulmemeliyiz.
Moonsun cim, kader arkadasim, seninle de tanistigima memnun oldum. Birbirimize destek olucaz ve basaricaz Allahin izniyle.
cnm hoşgeldintabi hemen tanıtıyım.ben 23 yaşında 2,5 yıllık evli son bir yılda yaklaşık 13 kiko almış şuan 75 kilo 168 boyda olan bir insanım eşim bu durumdan çok rahatsız çocuk düşündüğümüz için ben nasılsa doğumdan sonra veririm dedim aman vitaminsiz kalmıyım belki bu ay hamile kalırım dedim ve şiştim ama hamile kalamadm şimdilik hamileliği kendi haline bıraktım ve kendime yoğunlaşıp bakmak bakımlı olmak istiyorum eşimde kendisi fit bi insan ve kilodan nefret ediyo bende artık giydiğim şeyleri kendime yakıştıramıyorum 15 kilo vermek hedefim listeye beni sizmi ekliyorsunuz yoksaa benimmi bişey yapmam lazım
Rabbim duaları karşılıksız bırakmaz cnmçok sağol lilym iyi dileklerin duaların içinde çok teşekkür ederim cnm bnm..
inşallah rabbim duyar sesimizi..:26:
çok teşekkür ederim...
Rabbim duaları karşılıksız bırakmaz cnm
bak napcaz, önce incecik olcaz sonra da bebişler olcak biz de teyze olcaz,sonra sen ve bebiş isteyen diğer arkadaşlar yine bu topikte buluşup doğum kilolarını verceksiniz sonra çıtır anneler olcaksınız oh oh ne güzel
canımmm yanlış mı hatırlıyorum...yanlışsa düzelt lütfen...
bebek isteyen arkadaşlarım topiğinden tanışıyoruz değil mi:44:
hatta bana ezme tarifi vermiştin sen
nasılsınnnnn..?.
inşallah yanlış hatırlamıyorumdur rezil olmakta var
adım aysun canımm çok memnun oldum bendee Allahın izniylee vericez kilolaları sonradaa göbüşee bebişşş koyucaazzz
bizim aile doktorumuz var kadın doğumcu ben bekarken 4 yıl önce filan adet yogunlugum için kontrole girmiştim o zaman 62 kiloydum ve bana dediki aysun eğer kilo alırsan bebek olma sorunu yaşarsın çünkü kilo aldıgınızda yumurtalıklarda yağ bağlıyor dedi o zaman oktay abinin dediğinden 11,5 kilo fazlayımkilonun sağlıklı bir gebelik ve hamile kalmak için engel oldugunu düşüünüyorum hamile kalanlar var tabi ama cok zorluk yasıyorlar
komik olucak ama aklıma ne geldidedemin bağ evi var hobi olarak tavuk besliyor ve tavukların bazıları yumurta vermiyor dedem bakıyor ki tavuklar biraz kilo almış ve o yumurtladıkları yer yağ bağlamış hemen onları başka bir kümese alır ve yemlerini azaltırdı
aysuncumm evet dogru hatirliyosun, ben sana onceki sayfalarda yazmistim ama gormedin sanirim :)
onemli degil. seni gordugume cok sevindim!
cemen tarifi vermistim evet, ama diyet icin uygun mu bilemiyorum
canim ben de gecen hafta doktora gittim 1 yil oldu boyle boyle bebegimi olmadi hala diye..
kadin dogumcuma gittim, ama o baska doktora yonlendirdi. bakalim haftaya persembe yine randevum var.
obur ay da rahim filmi cekincem.
oyle iste. bu arada da zayiflamaya karar verdim. ama bu sefer gercekten cok kararliyim!
ins beraber basaricaz canim buna inaniyorum!
senin adinda mi aysun, ne sirin :) benim adim da gamze.
dogru soyluyorsun. kilonun etkisi olabilir. bilimsel olarak tavuk orneginde de goruldugu uzere zayiflamamiz laziiiiim
bakalim zayifladiktan sonra hamile kalmak hem psikoljik olarak da iyi olur. ins kalabilsek tabihayirlisi canim, her seyin bi zamani var ..