Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım üzülme Allah sabredenlerle beraberdir :2:

Allah büyük olacak inşAllah

Benimde bu ay adetin ikinci güünü doktor gel dedi tahliller için işyerindeki müdürümün çenesi yüzünden birdahaki aaya bıraktım napimm hem o zamana kadar inşAllah 4 kilo verebilirsem veririm düşünmemeye çalışmak en iiyisi belkide çok düşünüyoruz ondan böyle oluyor

inşallah canım benim...

bende adetliyim..bitince gidicem dr ya...artık ne derse onu yapıcaz..

düşünmkten belki haklısın ama düşünmemek elde değil ki...
yalnız önceki aylardaki gibi de heyecanlı değilim...alışıyorum duruma sanırım..

hakkımızda hayırlısı olsun...

tabi hemen tanıtıyım.ben 23 yaşında 2,5 yıllık evli son bir yılda yaklaşık 13 kiko almış şuan 75 kilo 168 boyda olan bir insanım eşim bu durumdan çok rahatsız çocuk düşündüğümüz için ben nasılsa doğumdan sonra veririm dedim aman vitaminsiz kalmıyım belki bu ay hamile kalırım dedim ve şiştim ama hamile kalamadm şimdilik hamileliği kendi haline bıraktım ve kendime yoğunlaşıp bakmak bakımlı olmak istiyorum eşimde kendisi fit bi insan ve kilodan nefret ediyo bende artık giydiğim şeyleri kendime yakıştıramıyorum 15 kilo vermek hedefim listeye beni sizmi ekliyorsunuz yoksaa benimmi bişey yapmam lazım

canım senle hemen hemen aynı durumdayz bende evliyim 88 liyim evlendikten sonra bende 13-14 kilo aldım 76 kiloya çıktım boyum 168 cm ve bebek düşünüyoruz Allahım yardımcımız olsun burada hep beraber el el kilo vericez inşAllah sen her cuma sabah aç karnına üstünde ince kıyafetle yada kıyafetsiz tartılman ve burada bizlere paylaşman ben yazdım yukarıda neleri paylasacağını kolay gelsin şimdiden

hoşbulduk canım.
kilo 75
hedef 60
boy 168
beden 44-46 arası
spor ev işleri spordan sayılırsa o kadar ama başlıycam çok istekliyim.

ay inşallah formda kalmış anneler olarak devam ederiz görüşmeye böyle bi topikte allah gönlüne göre olanı hayırlısıyla versin ama şimdilik kendime yoğunlaşmak kafamdan bebek fikrini atmak istiyorum çünkü stres yapıp takınca hiç olmuyo

hoşbulduk canım.
kilo 75
hedef 60
boy 168
beden 44-46 arası
spor ev işleri spordan sayılırsa o kadar ama başlıycam çok istekliyim.

canımm herşey inanmakla başlar beynimiz vücudumuzu yönetiyor eğer sen zayıflamayı aklına koyarsan acıkmazsın bile nasıl yiyormusum onca şeyi diceksin şaşırcaksın

tatlım kemiklerin çok mu iri yoksa bölgesel kilon mu ağırlıklı benim kilomda sana yaklaşık ama bedenim 40-42 :44:

haklısım tatlım bende inşAllah kilo vermeye yoğunlaşmak istiyorumm düşünmemek istiyorum Rabbim verir hayırlısıyla

arkadaşlar bi mesaj yazdım ama buraya yazım dedim bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum ne yapmam gerek kilomu boyumu falanmı yazım lütfen bilgi verirmisiniz..
cnm yazını yeni gördüm kusura bakma, ama moonsun arkadaşımız sana yazmış ne yappman gerektiğini ztn sağolsun cnm inşallah biran önce istediğin kiloya düşer, sonra da hamile kalırsın
ve bebişini de hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder Rabbim...
inşallah hep beraber birbirimiz için dua edelim
cnm senin de hakkında ne hayırlıysa Rabbim sana onu versin

cnm ben de kalori hesabına bi ara acayip takmıştım bi de ben öyle internetten bakmıyorum artık ezberledim biçok şeyi bilmediklerim hakkında da tahmin yürütebiliyorum
dediğin doğru ben de bu şekilde kendimi frenliyorum ama sağlıklı beslenmek çok önemli bak buradaki liste sabit bir diyet listesi değil, ama kurallar bütünü diyelim, bunu sen de kendine uyarlayabilirsin, birebir belki başta yapamazsın ama yavaş yavaş hayatına sokarsın, zamanla bir bakmışsın düzenli beslenir olmuşsun ve kilo veriyorsun... o yuzden yediklerini dengelemeni tavsiye ederim
Safeway - Eating Right - Granola & Muesli
cnm ingilizcesi muesli
oatmeal olarak da bakabilirsin bu da yulaf ezmesi demek biliyorsun, içine kuru meyveleri kendin ekleyebilirsin, orada marketlere gittiğinde sor istersen

Ayy canim biliyo musun ben de ayni durumdayim. Biz de 1 yildir bebegimiz olsun diye ugrasiyoruz,vitamin di bilmem neydi bir de evlenince insan kendini saliyor galiba, ben de 15 kilo aldim. Hadi bakalim bak ne guzel denk geldik ayni kaderi paylasan insanlar olarak. Cok sevindim! Listeyi Lily arkadasimiz yapiyor cuma gunu.simdi cumaya kadar her gun yediklerimizi yazicas, ama bazen elestiri olabiliyor, uzulmemeliyiz.

Moonsun cim, kader arkadasim, seninle de tanistigima memnun oldum. Birbirimize destek olucaz ve basaricaz Allahin izniyle.

Ayy canim biliyo musun ben de ayni durumdayim. Biz de 1 yildir bebegimiz olsun diye ugrasiyoruz,vitamin di bilmem neydi bir de evlenince insan kendini saliyor galiba, ben de 15 kilo aldim. Hadi bakalim bak ne guzel denk geldik ayni kaderi paylasan insanlar olarak. Cok sevindim! Listeyi Lily arkadasimiz yapiyor cuma gunu.simdi cumaya kadar her gun yediklerimizi yazicas, ama bazen elestiri olabiliyor, uzulmemeliyiz.

Moonsun cim, kader arkadasim, seninle de tanistigima cok memnun oldum. Birbirimize destek olucaz ve basaricaz Allahin izniyle.

çok teşekkür ederim cevaplarınız için. 6 ay falan gittim sevil nas hanıma.şimdi listeleri başa dönücem :) baya bi liste var elimde

çok sağol lilym iyi dileklerin duaların içinde çok teşekkür ederim cnm bnm..
inşallah rabbim duyar sesimizi..:26:
çok teşekkür ederim...

canımmm yanlış mı hatırlıyorum...yanlışsa düzelt lütfen...

bebek isteyen arkadaşlarım topiğinden tanışıyoruz değil mi:44:

hatta bana ezme tarifi vermiştin sen

nasılsınnnnn..?.

inşallah yanlış hatırlamıyorumdur rezil olmakta var

adım aysun canımm çok memnun oldum bendee Allahın izniylee vericez kilolaları sonradaa göbüşee bebişşş koyucaazzz

bizim aile doktorumuz var kadın doğumcu ben bekarken 4 yıl önce filan adet yogunlugum için kontrole girmiştim o zaman 62 kiloydum ve bana dediki aysun eğer kilo alırsan bebek olma sorunu yaşarsın çünkü kilo aldıgınızda yumurtalıklarda yağ bağlıyor dedi o zaman oktay abinin dediğinden 11,5 kilo fazlayım kilonun sağlıklı bir gebelik ve hamile kalmak için engel oldugunu düşüünüyorum hamile kalanlar var tabi ama cok zorluk yasıyorlar

komik olucak ama aklıma ne geldi dedemin bağ evi var hobi olarak tavuk besliyor ve tavukların bazıları yumurta vermiyor dedem bakıyor ki tavuklar biraz kilo almış ve o yumurtladıkları yer yağ bağlamış hemen onları başka bir kümese alır ve yemlerini azaltırdı

cnm hoşgeldin
erken evlenmişsin cnm bnmmmmm bebek için de hakkında hayırlısı olsun önce kilolarını ver sonra çıtır bir hatun olarak bebişini taşırsın inşallah
ben de 25 yaşındayım ama henüz evli değilim işte kpssye hazırlanıyorum bi yandan da kilo vermey uğraşıyorum
listeyi ben hazırlıyorum ama liste haftalık oluyor
bir sayfa önce moonsun arkadaşımız yeterli açıklamayı yapmış onları okumanı öneririm
yani yapman gereken belli bişey yok
sadece bu sayfayı takip etmeye çalış menülerini paylaş ve diyet listesindeki kurallara dikkat et cuma kilo bildirim günümüz sabah aç karnına tartılıp yazıyorsun, arkadaşın belirttiği şekilde boy, kilo, spor vs....
sana bu yolda başarılar diliyorum
sevgiler...

çok sağol lilym iyi dileklerin duaların içinde çok teşekkür ederim cnm bnm..
inşallah rabbim duyar sesimizi..:26:
çok teşekkür ederim...
Rabbim duaları karşılıksız bırakmaz cnm
bak napcaz, önce incecik olcaz sonra da bebişler olcak biz de teyze olcaz, sonra sen ve bebiş isteyen diğer arkadaşlar yine bu topikte buluşup doğum kilolarını verceksiniz sonra çıtır anneler olcaksınız oh oh ne güzel

ay canım inşAllah ağzından bal damlıyoorr

aysuncumm evet dogru hatirliyosun, ben sana onceki sayfalarda yazmistim ama gormedin sanirim :)
onemli degil. seni gordugume cok sevindim!
cemen tarifi vermistim evet, ama diyet icin uygun mu bilemiyorum
canim ben de gecen hafta doktora gittim 1 yil oldu boyle boyle bebegimi olmadi hala diye..
kadin dogumcuma gittim, ama o baska doktora yonlendirdi. bakalim haftaya persembe yine randevum var.
obur ay da rahim filmi cekincem.

oyle iste. bu arada da zayiflamaya karar verdim. ama bu sefer gercekten cok kararliyim!
ins beraber basaricaz canim buna inaniyorum!

senin adinda mi aysun, ne sirin :) benim adim da gamze.
dogru soyluyorsun. kilonun etkisi olabilir. bilimsel olarak tavuk orneginde de goruldugu uzere zayiflamamiz laziiiiim
bakalim zayifladiktan sonra hamile kalmak hem psikoljik olarak da iyi olur. ins kalabilsek tabi hayirlisi canim, her seyin bi zamani var ..

evet canım gamze çok hoş İnşAllah Allah büyük stresten uzak durmak lazımm çalışıyormusun iş yeri bizim biraz sorunlu stresli oda etkiliyordur diye düşünüyoorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…