Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
s.a kızlar herkesin MÜBAREK MEVLİD KANDİLİ VE CUMASI MÜBAREK OLSUN!!
sabahtan beri alttakilerdeydik..akşam memleketlerine gitmediler..öqlen namazından sonra memlekete gidecekler...kuran okuduk biraz...Allah sabır versin çok zor...
sabah kalkınca bir cenaze haberide bizim aileden geldi..bir abimiz vardı geçen hafta bir tanıdıklarının nişan merasimine giderken ayaqı kayıp düşmüş hastanedeydi...bu sabah vefat etmiş..şuan cenaze işlemleri yapılıyor..üstüste gelirmiş zaten böyle şeyler...ama güzel birgünde vefat ettiler..mübarek kandil..mekanları cennet olur inşallah...
Oncelikle sizi tebrik ediyorum.
Benim bir gunlugum var ama burda sizinle konusarak da kilo vermek istiyorum. Tabi eger sizde kabul ederseniz. :44:
Sabah:
4 yemek kasigi kisir 250
3 zeytin 24
peynir 50
menemen 50
1 kepekli ekmek 55
cokonat 182
toplam kalori: 611 kalori
slm kızlar kandiliniz mübarek olsun...kaç zamandır giremedim buraya ben rejimi biraz erteledim çok psikolojim bozuk bu aralar düzenlince tekrara baslıycam:)
canım hoşgeldinn seninde kandilin mubarek olsun
ertelemesen keşke şimdi kilo al ver vücudun çatlıcak motive olana kadar kilo alcaksın iyice moralin bozulcak
evet cnm haklısın ama morelim düzelmeden diyete konsantre olamıyorum..zaten hamileyken 100 kilo oldum yeterince çatladım dahada çatlamazdır napıyım artık şuan herşeyi boşverdim...
merhaba ben de bugün hiç giremedim ama diyet süper gidiyor sizler nasılsınız?
KIYamam sana canım Allah selamete çıkarsın hepimizi tamam canım dikkat et kendinee
canım benim senin de kandilin mübarek olsun..kızlar mevlid kandiliniz ve cumanız mübarek olsunn dualarda buluşalımm
hoşgeldin canım.selam bayanlar beni de alın aranıza motivasyona çok ihtiyacım var
geçen sene sigarayı bıraktım ocak ayında şubatta diyete basladım 62 ile temmuzda 52 kilo olmuştum ne güzeldi ama ramazan bayram ve tatil sonucu diyeti bıraktım ve bir türlü toparlayamadım kendimi en son geçen hafta 58 kiloyu gördükten sonra tekrar yediklerime dikkat etmeye basladım ama motivasyonum düşük kaçamaklar fazla oluyo
bu arada basta yazmam gerekeni sonda yazdığım için senacım kusura bakma hikayeni okudum resimlerini gördüm harikasın tebrik ederim geçen sene sizin yazılarınızı okuyarak zayıflamıştım ben önce selintepe nin basarı öyküsü sonra k.diyeti bütün sayfaları tek tek okumuştum tekrar zayıflamak istiyorummm
alla bir an önce toparlanmalıyız.bu gün daha iyiydim.menümü paylaşırım şimdi.sehercim çok teşekkür ederim...
topqrlanma konusunda sende bana kızz hala bi yoluna sokamadım..geöen hafta son derece kararlıydım işte olup bitenler motüvasyonumu alt üst etti..inşallah toparlanıcaz canım merak etme
evet canım yaa...nedense çok isteyince olmuyor bişeyler...Rabbim çu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul ve hakkımızda hayırlı eylesin...
ebrucum çok teşekkürler cnm..
teşekkürler tatlım..
canım vücudun su tutmuş olabilir...inceldiqini farkettiysen kesin ödem oluşmuştur..bolbol su iç canım ödemi başka türlü atamazsın..
çok teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim canım babanenede çok çok geçmiş olsun
öylemii....hoşgeldin aramıza..demek bizi takip ettin...selinden haber yok çok üzülüyorum...ona noldu bilmiyorum cnm...
hep beraber tekrardan başarıcaz bu işi...tekrar hoşgeldin tatlım
Allah rahmet eylesin canım.s.a kızlar herkesin MÜBAREK MEVLİD KANDİLİ VE CUMASI MÜBAREK OLSUN!!
sabahtan beri alttakilerdeydik..akşam memleketlerine gitmediler..öqlen namazından sonra memlekete gidecekler...kuran okuduk biraz...Allah sabır versin çok zor...
sabah kalkınca bir cenaze haberide bizim aileden geldi..bir abimiz vardı geçen hafta bir tanıdıklarının nişan merasimine giderken ayaqı kayıp düşmüş hastanedeydi...bu sabah vefat etmiş..şuan cenaze işlemleri yapılıyor..üstüste gelirmiş zaten böyle şeyler...ama güzel birgünde vefat ettiler..mübarek kandil..mekanları cennet olur inşallah...
hoşgeldin canımmmOncelikle sizi tebrik ediyorum.
Benim bir gunlugum var ama burda sizinle konusarak da kilo vermek istiyorum. Tabi eger sizde kabul ederseniz. :44:
Sabah:
4 yemek kasigi kisir 250
3 zeytin 24
peynir 50
menemen 50
1 kepekli ekmek 55
cokonat 182
toplam kalori: 611 kalori
slm kızlar kandiliniz mübarek olsun...kaç zamandır giremedim buraya ben rejimi biraz erteledim çok psikolojim bozuk bu aralar düzenlince tekrara baslıycam:)