- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
merhaba Kılavuz,KIZLAR ÖNCELİKLEKANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN,HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH
bana gelince bu hafta ve önümüz haftada dahil çok yoğundum ve olucamda,tekrar bir denetlemem var bu sefer bakanlık müfettişleri geliyor ,önümüz hafta fullll bunalımdayım anlıyacağınızhayırlısıyla atlatıcaz inşallahda biraz zorlu olucak gibi,fırsat bulursam girip bilgi veririm
bildirimi kime yapıyoruz bilmiyorum çünkü bu topikte ilkkez bildirim yapıcam...gerçi şu anda reglimin ikinci günündeyim oyüzden artı çıktım sabah ama olsun...buraya kendimi bildireyim kimin özeline atacağımı yazarsanızda çok sevinirim
LİSTE HAZIRLAYAN ARKADAŞIMIN DİKKATİNE
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:60 kg.
bu hafta:60.3 kg.
gelen:300 gr.
toplam giden:25.7 kg.
hedef:59 kg.
boy:162 cm.
beden:36-38
spor:300 dk.(günlük 75 dk.dan 4 gün)
topiğe hoşgeldin
kilo çizelgesini ben hazırlıyorum ama bildirimleri aynı bu şekilde yani geçen hafta, bu hafta vs şeklinde listeleyip topiğe yazıyorsun ben tek tek tabloya döküyorum, özele atmıyorsun yani
cnm sen de hoşgeldinsağolun beni de aranıza aldığınız için
1 hasftadır diyetteyim ama çok kaçamak yaptım mesela dün akşama kadar çok iyi gitmiştim akşam eşimin aldığı kandil simitlerine dayanamadım
pazartesiden itibaren bende yediklerimi burada paylaşırım artık
bu arada boyum 152
kilom 57.5
yas 28
menülerini burdan hergün paylaşmaya çalış, haftaya cuma sen de bildirim yaparsın listeye adını ekleriz inşallah
başarılar diliyorum
sevgiler...
kız hoşgeldinmerhaba kızlar ben geldimmmmmmmmm
dün geldim ama ancak girebildim evde çok işim var ama bi selam vereyim dedim....
10 gün kaldım ankarada...eşimin ailesi öyle ısrarcılar ki 3 gün dayanabildim sonra dayanamadım bozuldu diyet
ama iyi bir haberimde var ben 71 e falan geri çıkmışımdır diyordum...ama bu sabah tartıldım ilk kez 69.1 kiloyum 300 gr almışım sadece
bu durum tekrar motive olmamı sağladı...inşallah başlıyorum tekrar....
ben de diyorum bu topikte birileri eksik
ben de 2 hafta kadar yoktum dün sadece dünün yorumlarını okuyup bildirimleri listeledim
geçmişte en az 100 sayfam var yaaaa
bu arada senin de kilo almamış olmana sevindim