Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

KIZLAR ÖNCELİKLEKANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN,HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH
bana gelince bu hafta ve önümüz haftada dahil çok yoğundum ve olucamda,tekrar bir denetlemem var bu sefer bakanlık müfettişleri geliyor ,önümüz hafta fullll bunalımdayım anlıyacağınız:KK14:hayırlısıyla atlatıcaz inşallahda biraz zorlu olucak gibi,fırsat bulursam girip bilgi veririm:KK30:
bildirimi kime yapıyoruz bilmiyorum çünkü bu topikte ilkkez bildirim yapıcam...gerçi şu anda reglimin ikinci günündeyim oyüzden artı çıktım sabah ama olsun...buraya kendimi bildireyim kimin özeline atacağımı yazarsanızda çok sevinirim:KK3::KK3:

LİSTE HAZIRLAYAN ARKADAŞIMIN DİKKATİNEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

başlangıç:86 kg.
geçen hafta:60 kg.
bu hafta:60.3 kg.:KK17:
gelen:300 gr.:KK47:
toplam giden:25.7 kg.:nazar:
hedef:59 kg.
boy:162 cm.
beden:36-38
spor:300 dk.:nazar:(günlük 75 dk.dan 4 gün)
merhaba Kılavuz,
topiğe hoşgeldin:KK3:

kilo çizelgesini ben hazırlıyorum ama bildirimleri aynı bu şekilde yani geçen hafta, bu hafta vs şeklinde listeleyip topiğe yazıyorsun ben tek tek tabloya döküyorum, özele atmıyorsun yani:KK1:
sağolun beni de aranıza aldığınız için
1 hasftadır diyetteyim ama çok kaçamak yaptım mesela dün akşama kadar çok iyi gitmiştim akşam eşimin aldığı kandil simitlerine dayanamadım
pazartesiden itibaren bende yediklerimi burada paylaşırım artık
bu arada boyum 152
kilom 57.5
yas 28
cnm sen de hoşgeldin:KK3:
menülerini burdan hergün paylaşmaya çalış, haftaya cuma sen de bildirim yaparsın listeye adını ekleriz inşallah
başarılar diliyorum

sevgiler...:KK16:
merhaba kızlar ben geldimmmmmmmmm:KK3::KK3:

dün geldim ama ancak girebildim evde çok işim var ama bi selam vereyim dedim....

10 gün kaldım ankarada...eşimin ailesi öyle ısrarcılar ki 3 gün dayanabildim sonra dayanamadım bozuldu diyet:KK14::KK14:

ama iyi bir haberimde var ben 71 e falan geri çıkmışımdır diyordum...ama bu sabah tartıldım ilk kez 69.1 kiloyum:KK1: 300 gr almışım sadece:KK9:

bu durum tekrar motive olmamı sağladı...inşallah başlıyorum tekrar....
kız hoşgeldin:KK3:
ben de diyorum bu topikte birileri eksik:KK1:
ben de 2 hafta kadar yoktum dün sadece dünün yorumlarını okuyup bildirimleri listeledim
geçmişte en az 100 sayfam var yaaaa:KK17:
bu arada senin de kilo almamış olmana sevindim:KK16::KK16::KK16:

Senacım,
cnm öncelikle başın sağolsun dünü okudum aslında daha yorum yapcak cok sey vardı da babam bekliyordu listeyi bitirene kadar zor tuttum, bi de internet cok yavaştı geçenlerde pc çökmüş anca kendine geliyor ondan son 2 haftadır noldu bilmiyorum, okuyamadım memleketteydim
daha kendi topiğimdekilerin menü ve yazılarına bile yorum yapmadım ne dün ne bugun, kendi listemizi bile birazdan yapıp göndercem sana söz verdim diye dün gece burdaydım
son yazını okudum, nolur gücenme, aslında arada muhabbete katılmaya çalışıyorum ama bnm kendi topiğime bile inan pek giremiyorum memleketteydik, topiğimdeki geçmişi okuyamadım annemin dişleri yapılıyordu, ondan daha bugun geldi memleketten neredeyse 1 haftadır evin işlerinden pek nete giremiyorum
ya evli olsam bu kadar yorulmam, ama 3 yetişkin erkekle tek başına uğraşmak zor oluyor biri dershaneden gelir diğeri işe gitcek olur ütü, çamaşır, bulaşık offfffffffffffff:KK53:
Allahtan makineler var Allah razı olsun diyorum onu icat edenden her kullanışımda yoksa halimiz haraptı...
yani kısacası, bu aralar pek internete giremediğimden muhabbetten uzak kaldım biraz eksiklerimi tamamlayıp gelcem inşallah

Aksam yemegi::KK56:
6 tane kofte: 360
1 kandil simidi: 80
coban salata: 60
ayran: 90

toplam kalori: 600

gun icinde aldigim toplam kalori: 600+170+80(sabah yumurtayi yazmayi unutmusum) = 850 kalori :nazar:
bana az gibi geldi kalorilerde yanlislik yapmis olabilirim.
:KK53:

merhaba kızlar ben geldimmmmmmmmm:KK3::KK3:

dün geldim ama ancak girebildim evde çok işim var ama bi selam vereyim dedim....

10 gün kaldım ankarada...eşimin ailesi öyle ısrarcılar ki 3 gün dayanabildim sonra dayanamadım bozuldu diyet:KK14::KK14:

ama iyi bir haberimde var ben 71 e falan geri çıkmışımdır diyordum...ama bu sabah tartıldım ilk kez 69.1 kiloyum:KK1: 300 gr almışım sadece:KK9:

bu durum tekrar motive olmamı sağladı...inşallah başlıyorum tekrar....

canımm hoşgeldinn nasılsın :KK3: 300 gramcık mı bişi değil verirsin tatlım :KK53: ne güzel bakıyorlar gelinlerine maaşallah :KK51:

Aksam yemegi::KK56:
6 tane kofte: 360
1 kandil simidi: 80
coban salata: 60
ayran: 90

toplam kalori: 600

gun icinde aldigim toplam kalori: 600+170+80(sabah yumurtayi yazmayi unutmusum) = 850 kalori :nazar:
bana az gibi geldi kalorilerde yanlislik yapmis olabilirim.
:KK53:
cnm sen niye kalori hesabı yapıyorsun ki?
bir de bir öğünde 600kalori çok fazla.....
ama toplamda 1000 kalori de çok az...
1000in altında beslenirsen vücut kıtlık sinyali verir ve yediğini depolar bu da az yeme sonucu kilo aldırabilir aman dikkat...
yani ortalama 1500kalorilik beslenmelisin aslında
bişey daha , beslenme listesine uymaya çalış olur mu???

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon
yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı
yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

merhaba kizlar herkese iyi haftasonlari diliyorum :)

dun aksam eve gelince
iki kayisi kurusu ve
kucuk kase az yagli sut ile misir gevregi yedim.
Sizin musli dediginiz baska bi sey galiba. :26:

bugun sabah da
once 1 bardak su sonra kahvaltida
cay, domates, salatalik, maydonoz, peynir, iki dilim kizarmis ekmek.
aslinda esim patates ve sosis kizartmasi yedi ama ben bi tane bile almadim. :KK19:
bir de simdi sogan suyu iciyorum

burasi turkiyedn 8 saat geri oldugu icin, benim menulerim hep yarim oluyor, ya da gec kaliyorum.
yani simdi burda sabah 11:40.
o yuzden oglen ve aksam menum belli degil henuz.
sonra yine yazarim.

aman haftasonu kacamaklarina dikkat! :KK45:
opuyorum sizleri. :KK54:

aysunayycim ben seni meg in topiginden hatirliyorum,
burda karsilasmak ne guzel oldu. umarim iyisindir canim seni de opuyorum! :KK54:

selam kızlar herkese hayırlı akşamlarr:KK16::KK16::KK16::KK16:
içim içimi yedi bir günaydın bile diyemeden evden çıkmak zorunda kaldım..sabah annemler kahvaltıya geldiler...biter bitmezde apar topar cenaze evine gittik...aman Ya Rabbim ne acıalr yaşandı eşi ve kızı ne çok aqladılar ne çok aqlattılar sormayın...içler acısı....erkekler duadan sonra defin işlemi için kabristana gittiler ve çok uzaktaymış...gidip gelmeleri çok zaman aldı..eve geldiqimizde akşam olmuştu..yemek bile hazırlamaya vaktim olmadı dışardan bişeyler söyledik...annemlerde bize geldiler şimdi bizdeler...bende merakta kalmayın diye girdim...gördüqüm kadarıyla menüleriniz çok güzel..ayrı ayrı alıntı yapmadım..öbür pc bozulmuş oqlum başımda bekliyor laptopu almak için...laptopunda şarj aletinde bir temazsızlık var..yakında laptopta topu dikecek:KK23::KK23::KK23:
senacım hoşbuldum canım...
bende özledim sizleri...
geçmişi okuyamadım birisi vefat etmiş sanırım:KK14::KK14:
çok üzüldüm canım bnm Allahım yakınlarına sabır versin..
mekanı cennet olsun inşallah..:KK14:
[
ben de 2 hafta kadar yoktum dün sadece dünün yorumlarını okuyup bildirimleri listeledim
hoşbuldum lily canım:KK16:
kilo almadım bende şaşırdım..
ama tekrar motive olmam lazım..yemeye alışmışım yine:KK1::KK1:
sanırım p.tesi başlayabileceğim...:KK17:
canımm hoşgeldinn nasılsın :KK3: 300 gramcık mı bişi değil verirsin tatlım :KK53: ne güzel bakıyorlar gelinlerine maaşallah :KK51:

hoşbuldum moon canım...
evet çok kilo almadım ama motive olamıyorum çok iyi gidiyordum halbuki..:KK31:
bu arada kırmızıların gelmiş benimde geldi dün:KK14:

Kızlar merhaba cok fena hastayım :2: bugün kursum vardı öğleden sonra kaçtım resmen :KK1: sabah sağlıklı kahvaltı yapamdım :KK51:

yinede menumu yazayım :KK14:

Sabah 08.30
2 yağlı poğaça ( milföyden yapılmış )
1 kutu şeftali suyu :KK56:

Öğle 14.00
2 dilim yumurtalı ekmek
2 dilim normal ekmek
2kk peynir
biraz yeeşil zeytin
2 dilim kaşar peyniri
3 çatal kaymak
vee bol şekerli 2 kupa çayy :KK53:

Akşam 20.00
1 avuç leblebi
1 portakal

ve tylolhot vee suuuu :KK52:

bugün dikkat edemedim bugünlük affedin beniiii :KK24: :KK25:

bende özledim sizleri...

hoşbuldum moon canım...

geldi bitaneeemmm hiç sormaa sinirden eşime çatıyorrummm :KK14: herşeyde vardır bir hayır Rabbim bizede yaşatır inşAllah o güzel duyguyu:KK43:

aslında daha 6 gün vardı adetime ama rejim yaptıgım için mi erken geldi anlamadım hayırlısı :KK5: kıyamam yaa inşAllah iyi olucak tatlımm dualarımız bizlerle

bende özledim sizleri...

hoşbuldum moon canım...
cnm ben de memleketteydim ve inan ben bile epey yedim, dikkat etmeye çalışsam da hep yedim:KK14: ve kilo almamışım hatta yarım kg eksik bile gösterdi tartı inanılmaz gaza geldim biraz olsun düzelttim kendimi inşallah bu gazla ben kilo da vercem, sen de inan ok?:KK34:

merhaba Kılavuz,

kilo çizelgesini ben hazırlıyorum ama bildirimleri aynı bu şekilde yani geçen hafta, bu hafta vs şeklinde listeleyip topiğe yazıyorsun ben tek tek tabloya döküyorum, özele atmıyorsun yani:KK1:
menülerini burdan hergün paylaşmaya çalış, haftaya cuma sen de bildirim yaparsın listeye adını ekleriz inşallah
başarılar diliyorum

merhaba bende dün diyete başladım ve sizin topiği gördüm ne yapmam gerek topiğe girebilmek için kilomu boyumu hedefimi falanmı yazım lütfen yardım bekliyorum.

cnm sen niye kalori hesabı yapıyorsun ki?
bir de bir öğünde 600kalori çok fazla.....
ama toplamda 1000 kalori de çok az...
1000in altında beslenirsen vücut kıtlık sinyali verir ve yediğini depolar bu da az yeme sonucu kilo aldırabilir aman dikkat...
yani ortalama 1500kalorilik beslenmelisin aslında
bişey daha , beslenme listesine uymaya çalış olur mu???

Kalori hesabi yapinca bazi seylerden daha az yiyorum kendimi tutabiliyorum. Bir ogunde 600 fazla evet :KK17: Ben belirlio bir listeye gore diyet yapamiyorum. Yediklerimin hesabini yapip ona gore yapacagim spor un suresini fazlalastirip dengeleme yapmaya calisiyorum :nazar:

merhaba Kılavuz,

başarılar diliyorum

arkadaşlar bi mesaj yazdım ama buraya yazım dedim bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum ne yapmam gerek kilomu boyumu falanmı yazım lütfen bilgi verirmisiniz..

merhaba kizlar herkese iyi haftasonlari diliyorum :)

dun aksam eve gelince
iki kayisi kurusu ve
kucuk kase az yagli sut ile misir gevregi yedim.
Sizin musli dediginiz baska bi sey galiba. :26:

bugun sabah da
once 1 bardak su sonra kahvaltida
cay, domates, salatalik, maydonoz, peynir, iki dilim kizarmis ekmek.
aslinda esim patates ve sosis kizartmasi yedi ama ben bi tane bile almadim. :KK19:
bir de simdi sogan suyu iciyorum

burasi turkiyedn 8 saat geri oldugu icin, benim menulerim hep yarim oluyor, ya da gec kaliyorum.
yani simdi burda sabah 11:40.
o yuzden oglen ve aksam menum belli degil henuz.
sonra yine yazarim.

aman haftasonu kacamaklarina dikkat! :KK45:
opuyorum sizleri. :KK54:

aysunayycim ben seni meg in topiginden hatirliyorum,
burda karsilasmak ne guzel oldu. umarim iyisindir canim seni de opuyorum! :KK54:
cnm 8 saat dediğine göre Amerika'da falan yaşıyorsun galiba:44::44::44: ya da Kanada???!!!
cnm mısır gevreği sanırım bu diyette biraz cıssssss neden dersen, cornflakes contain sugar and have no fibre, also corn is a starchy food....:KK1: yani mısır gevreklerinin içinde şeker oluyor aynı zamanda lif açısından biraz fakir bir yiyecek üstelik mısır yüksek oranda nişasta içerir ki bu da diyetlerde kaçınmaya çalıştığım şeydir,
bilmem aktarabildim mi???:KK1:
eğer mümkünse esmer olanlarından tercih et

müsliye gelince, müsli, yulaf ezmesi+kuru meyvelerden oluşan bir tür tahıl, az yağlı sütle yendiğinde tok tutar aynı mısır gevreği gibi yeniyor ama daha doyurucu ve lifli...

arkadaşlar banada biri yardım etsin lütfen mutlaka kilo vermem lazım ama aç kalıp verince geri alıyorum ne yapmam lazım lütfeeennn

arkadaşlar banada biri yardım etsin lütfen mutlaka kilo vermem lazım ama aç kalıp verince geri alıyorum ne yapmam lazım lütfeeennn

canım hoşgeldin :KK3: bizler doğru şekilde yiyerek kilo veriyoruz aç kalarak kilo verilmez :KK19: daha çok alırsın çünkü vücut depo yapıyor :KK4:

yapman gereken buradaki kurallara uymak

başlangıç kilo
şuanki kilon
hedef kilo
boy
beden
spor

şeklinde her cuma bildirim yapıp listeye dahil olman :KK34:

biz hergun yediklerimizi

sabah
ara
öğle
ara
akşam

olarak paylasıyoruz kaçamaklarımız oluyor tabi abartmamak şartıyla :KK1: eleştirilere açık olmalısın sabırlı olmalısın ve usanmamalısın :KK54:

birazdan neler yapman gerektiğini nasıl beslenmen gerektiğini paylaşırım tatlım :KK42:

geldi bitaneeemmm hiç sormaa sinirden eşime çatıyorrummm :KK14: herşeyde vardır bir hayır Rabbim bizede yaşatır inşAllah o güzel duyguyu:KK43:

aslında daha 6 gün vardı adetime ama rejim yaptıgım için mi erken geldi anlamadım hayırlısı :KK5: kıyamam yaa inşAllah iyi olucak tatlımm dualarımız bizlerle
hayırlısı canım...:26:
benim hiç bir istediğim hemen olmadı hayatta...
heppp yıprandım zorlandım..bebeğim de böyle olur benim diyordum hep öylede oluyo..
yinede bugünüme şükürler olsun diyorum hep...
bizde eşimin testlerini tekrarlattık tatilde..
sperm hızımız düşük çıktı yine..dr bebeğiniz olur dedi ama hızımız düşük kim bilir ne zaman:KK31:
8 ay geçti şaka gibi...artık gelsin inşallah ne olur:KK14:
cnm ben de memleketteydim ve inan ben bile epey yedim, dikkat etmeye çalışsam da hep yedim:KK14: ve kilo almamışım hatta yarım kg eksik bile gösterdi tartı inanılmaz gaza geldim biraz olsun düzelttim kendimi inşallah bu gazla ben kilo da vercem, sen de inan ok?:KK34:

evet liliy canım..ben diyete yeniden başlamalıyım zaten...
kafamı çok güzel dağıtıyo hemde kilo veriyorum..:KK23:.
toparlanıp başlıcam söz..

Canım bak biz bunlara göre besleniyoruz arkadaşlarımızın paylaşımını gönderiyorum :KK34:

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

cnm 8 saat dediğine göre Amerika'da falan yaşıyorsun galiba:44::44::44: ya da Kanada???!!!
cnm mısır gevreği sanırım bu diyette biraz cıssssss neden dersen, cornflakes contain sugar and have no fibre, also corn is a starchy food....:KK1: yani mısır gevreklerinin içinde şeker oluyor aynı zamanda lif açısından biraz fakir bir yiyecek üstelik mısır yüksek oranda nişasta içerir ki bu da diyetlerde kaçınmaya çalıştığım şeydir,
bilmem aktarabildim mi???:KK1:
eğer mümkünse esmer olanlarından tercih et

müsliye gelince, müsli, yulaf ezmesi+kuru meyvelerden oluşan bir tür tahıl, az yağlı sütle yendiğinde tok tutar aynı mısır gevreği gibi yeniyor ama daha doyurucu ve lifli...

evet amerikadayim :) o zaman ben bu musli den bulayim markette, ne diye geciyo acaba ? :26:
cok guzel aciklamissin tesekkur ederim :KK16:

derule cim hosgeldin cnm :) tanit bakalim kendini.. biz buraya gunluk yediklerimizi ve cuma gunu de kilo bildirimini yaziyoruz.
sen de bize katil ins beraber basaricaz :) :KK8::KK76::KK76:

X