Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hiç bu kadar su içmemiştim:KK9::KK9:
yada şöyle söyleyeyim bugün içtiğim suyu ben 3 günde içmezdim:KK9:

canlar bende geldim akşam yemeğe gezmedeydik öglen ve ara yapamadım ilk defa gittiğim bi yerdi çükü az önce geldik yemeği fazla kaçırdım biliorum spor yaptım 30 dk koştum ve dünden beri 700 gr vermişim baskül öyle dio :)

Ablacımm yeni topiğin hayırlı olsun nasılsın? :KK3:

70-79 kilo arasındakiler topiğiinin kaptanllıgını neden bıraktın :26: şaşırdım ablacım ya :KK30:
teşekkür ederim canım :KK16: ben o defteri kapattım tatlım artık burdayım....
canlar bende geldim akşam yemeğe gezmedeydik öglen ve ara yapamadım ilk defa gittiğim bi yerdi çükü az önce geldik yemeği fazla kaçırdım biliorum spor yaptım 30 dk koştum ve dünden beri 700 gr vermişim baskül öyle dio :)

oo maşallah kaçamaqa raqmen 700qr :KK9::KK9::KK9::KK9:

herşeyin bir ilki vardır canım ama 3 litreyi geçme olurmu :nazar:
tamam..geçmem canım...

:119: süpersin..

arkadaşlar bende 5 ay önce doğum yaptım vermem gereken 8-10 kilom var bugün diyete başladım bende aranızdayımmm inşallah bi an önce hep birlikte kurtuluruz kilolardan

arkadaşlar bende 5 ay önce doğum yaptım vermem gereken 8-10 kilom var bugün diyete başladım bende aranızdayımmm inşallah bi an önce hep birlikte kurtuluruz kilolardan

hoşgeldin canım :KK16: bebişimiz kızmı erkekmi birde ismi nedir ben çok meraklıyımda isimlere :KK6:

kızlar o çay neymiş ben siyah çaydan başka bişi bilmiyom sanırım:KK17::KK17::KK9::KK9:

su ile aran nasıl benim pcye yüklediğim saat başı bagırıo eşim kalk suyunu iç unutma dioo :)

bugün benim için rekordu:KK9:
saat başı kalk su iç diyo pc deki :KK9::KK9:

2.5 lt olmuştur sanırım wc ye taşıncam artık:KK53:

Son düzenleme:
X