Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bu kadar su içmemiştim
yada şöyle söyleyeyim bugün içtiğim suyu ben 3 günde içmezdim
herşeyin bir ilki vardır canım ama 3 litreyi geçme olurmu
teşekkür ederim canım ben o defteri kapattım tatlım artık burdayım....Ablacımm yeni topiğin hayırlı olsun nasılsın?
70-79 kilo arasındakiler topiğiinin kaptanllıgını neden bıraktın :26: şaşırdım ablacım ya
canlar bende geldim akşam yemeğe gezmedeydik öglen ve ara yapamadım ilk defa gittiğim bi yerdi çükü az önce geldik yemeği fazla kaçırdım biliorum spor yaptım 30 dk koştum ve dünden beri 700 gr vermişim baskül öyle dio :)
tamam..geçmem canım...herşeyin bir ilki vardır canım ama 3 litreyi geçme olurmu
canlar bende geldim akşam yemeğe gezmedeydik öglen ve ara yapamadım ilk defa gittiğim bi yerdi çükü az önce geldik yemeği fazla kaçırdım biliorum spor yaptım 30 dk koştum ve dünden beri 700 gr vermişim baskül öyle dio :)
teşekkür ederim canım ben o defteri kapattım tatlım artık burdayım....
oo maşallah kaçamaqa raqmen 700qr
teşekkür ederim canım ben o defteri kapattım tatlım artık burdayım....
oo maşallah kaçamaqa raqmen 700qr
Hayırlısı olsun ablacımmm mujks
evet ya ama dünden beri çok su içtim wcden çıkamıyorum metobolizma çayını duydum yrnda malzeme alıp onu yapacm
tamam..geçmem canım...
:119: süpersin..
cin çayımı yoksa quuuuuu [/QU
çubuk tarçın karabiber elma ile yapıla bişeymiş
su ile aran nasıl benim pcye yüklediğim saat başı bagırıo eşim kalk suyunu iç unutma dioo :)
cin çayımı yoksa quuuuuu [/QU
çubuk tarçın karabiber elma ile yapıla bişeymiş
he iyiii o bizim çaydan
he iyiii o bizim çaydan
hmmm belki onunda faydası olur
arkadaşlar bende 5 ay önce doğum yaptım vermem gereken 8-10 kilom var bugün diyete başladım bende aranızdayımmm inşallah bi an önce hep birlikte kurtuluruz kilolardan
su ile aran nasıl benim pcye yüklediğim saat başı bagırıo eşim kalk suyunu iç unutma dioo :)
hmmm belki onunda faydası olur
kızlar o çay neymiş ben siyah çaysan başka bişi bilmiyom sanırım
bugün benim için rekordu
saat başı kalk su iç diyo pc deki
2.5 lt olmuştur sanırım wc ye taşıncam artık