bugünkü menüm
sabah kalkar kalmaz.koca 2 bardak su
kahvaltı 08.00-08.30
2 dilim çavdar
peynir zeytin domates
2 çay kaş. kadar çokokrem ve tereyagı.
2 bardak şakersiz çay
Günaydın senacığım...sana iyi bir başlangıç diliyorum.günün güzel geçsin....
tereyağı ve çokokrem? krizin mi tuttu naptın tereyağ niye ki? grisini yoğurtla çok güzel gidiyor:)
enginsena harikasın çok gaza geldim. yeni işinde başarılar ve mutluluklar dilerim, işte huzurlu olmak çok önemli, ben fazla huzurluyum işte öğle tatillerinde muhabbetle hominigırtlak gidiyoruz. arkadaşlardan birini benle diyet yapmaya ikna edip defans oluşturmaya karar verdim:) 74 kiloyum hedefim 52. bu yaz kızımla beraber denize dirmek orama burama bakmadan rahat rahat mayo giymek istiyorum. ben ödül koydum kendime 1 ay boyunca 8 kilo verebilirsem güzel bir merkezde bakım yaptıracağım kendime:)
sonraki ay kilo hedefi yok, ama spora devam edebilirsem brezilya fönü yaptırıcam:) o da ödül mü karar veremedim ya kimisi çok iyi diyo memnun olmayan da var. bakalım, değiştiririm belki...
kızlar herşey tahmin ettiqim gibi gelişti..1 saat önce müdür beni çaqırdı maddi olanaksızlıklardan dolayı bir süre yollarımızı ayırmak zorunda olduklarını söyledi..bende eşyalarımı alıp eve geldim...ama nedense hiç üzgün deqilim..bir önceki gün demiştim iş yerinde çok sıkıldım diye...nedeni olmayan bir sıkıntıydı demekki altından bu çıkıcakmış...iş aramaya devam edicem..inaşşalh en hayırlı en huzurlu olanını bulurum..dua edin olurmu kızlar...
ablacım hakkına hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır için huzurlu olması güzel demekki içine yansımış
kızlar herşey tahmin ettiqim gibi gelişti..1 saat önce müdür beni çaqırdı maddi olanaksızlıklardan dolayı bir süre yollarımızı ayırmak zorunda olduklarını söyledi..bende eşyalarımı alıp eve geldim...ama nedense hiç üzgün deqilim..bir önceki gün demiştim iş yerinde çok sıkıldım diye...nedeni olmayan bir sıkıntıydı demekki altından bu çıkıcakmış...iş aramaya devam edicem..inaşşalh en hayırlı en huzurlu olanını bulurum..dua edin olurmu kızlar...
ablacım herşeyin hayırlısı diyorduk demek ki hayırlısı buymuş.. inşallah içine sinen hayırlı bir iş bulursun tez zamanda,ben inanıyorum olacağına..
canım çok teşekkür ederim....Senacigim hakkinda hayirlisi olsun, uzme kendini...
Ara ogunumde mandalina 1 bardak ayran 1 de kacamak olarak baklawa yemistim,,, ben bunlari ana ogunde bile yemiyorum yazmissin
baklawayi elersek (tabiki yenmemesi gereken seydi)ayran we mandalina falso mu:26:
selam kızlar
ben geri geldim geçmişi inşallah daha müsait bir zamanda okuyacagım
senacım ben bu hafta hem evde değildim hem de senin örnek gösterdiğine benzetmeye çalıştım listeyi ama benzedi mi tam bilmiyorum yönlendirmeni dört gözle bekliyorum
neyse çıkmam lazım, size uğramadan çıkmak istemedim...
sonra görüşürüz,sevgiler.....
canım çok teşekkür ederim....
kıss ben sana takılmıştım ciddiyemi aldınn
canım aklımdasın cumadan önce yazıcam özeline...
inşallah canım ama çok zormuş böyle durumlarla karşılaşmak...iyi hissetmiyorum kendimi..