Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bugünkü menüm
sabah kalkar kalmaz.koca 2 bardak su
kahvaltı 08.00-08.30
2 dilim çavdar
peynir zeytin domates
2 çay kaş. kadar çokokrem ve tereyagı.
2 bardak şakersiz çay

bugünkü menüm
sabah kalkar kalmaz.koca 2 bardak su
kahvaltı 08.00-08.30
2 dilim çavdar
peynir zeytin domates
2 çay kaş. kadar çokokrem ve tereyagı.
2 bardak şakersiz çay

ara menü olarak 10.00-10.30 arası
4 tane minik kepekli grisini ve şekersiz meyve çayı

nasıl gidiyorum sizce.....

tereyağı ve çokokrem? krizin mi tuttu naptın tereyağ niye ki? grisini yoğurtla çok güzel gidiyor:)

enginsena harikasın çok gaza geldim. yeni işinde başarılar ve mutluluklar dilerim, işte huzurlu olmak çok önemli, ben fazla huzurluyum işte öğle tatillerinde muhabbetle hominigırtlak gidiyoruz. arkadaşlardan birini benle diyet yapmaya ikna edip defans oluşturmaya karar verdim:) 74 kiloyum hedefim 52. bu yaz kızımla beraber denize dirmek orama burama bakmadan rahat rahat mayo giymek istiyorum. ben ödül koydum kendime 1 ay boyunca 8 kilo verebilirsem güzel bir merkezde bakım yaptıracağım kendime:)
sonraki ay kilo hedefi yok, ama spora devam edebilirsem brezilya fönü yaptırıcam:) o da ödül mü karar veremedim ya kimisi çok iyi diyo memnun olmayan da var. bakalım, değiştiririm belki...

herkese günaydınnn1 haftadır misafirlerim vardı sadece okuyup çıkabildim cuma günü de annemler gelecek anlayacağınızz doluyumm yine
diyete misafirler olunca çok dikkat edemedim artıdayımm
annemlerde gidince artık hedefe kadar beraberizz inşallahhhh

merhbaalar çıtırcıklar

nasılsınız bakalım büyük güne son 3

bu zamana kadar yediklerimi yazayım hastayım azcık üşüttüm tat alamıyorum :2:

Sabah 08.10
1 dilim yumurtalı ekmek
1 kk peynir
2 adet salam
Yarım susamlı poğaça

ARA 10.30
2 küçük kepekli bisküvi

Öğle 12.30
Yarım kase şehriyeli çorba
4 adet köfte, 2 dilim patates
1 küçük tabak piyaz

Ara 15.30
Yarım elma yerim diye düşünüyorum

Akşamada Allah büyük

ya biliyorum biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu napimm:125: işyerindeyim ve sabah aceleyle cıkmısım meyvelerim evde kaldı bende arkadasımdan geçindim :118:

Günaydın senacığım...sana iyi bir başlangıç diliyorum.günün güzel geçsin....

kızlar hoşgeldinizzz

kızlar herşey tahmin ettiqim gibi gelişti..1 saat önce müdür beni çaqırdı maddi olanaksızlıklardan dolayı bir süre yollarımızı ayırmak zorunda olduklarını söyledi..bende eşyalarımı alıp eve geldim...ama nedense hiç üzgün deqilim..bir önceki gün demiştim iş yerinde çok sıkıldım diye...nedeni olmayan bir sıkıntıydı demekki altından bu çıkıcakmış...iş aramaya devam edicem..inaşşalh en hayırlı en huzurlu olanını bulurum..dua edin olurmu kızlar...

ablacım hakkına hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır için huzurlu olması güzel demekki içine yansımış

ablacım hakkına hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır için huzurlu olması güzel demekki içine yansımış

amin canım çok teşekkür ederim...iş yerinde çok sıkıyordum ama bunu belli etmiyodum hatta sıkıldım diye burayada yazmıştım..çalışmayı okadar çok istiyordumki negatif yanlarını görmemeye çalıştım hep..ama olmadı..durmadan gir çık yapmak üzüyor insanı..keşke baştan kabul etmeselerdi...daha az üzülürdüm...

ablacım herşeyin hayırlısı diyorduk demek ki hayırlısı buymuş.. inşallah içine sinen hayırlı bir iş bulursun tez zamanda,ben inanıyorum olacağına..

ben spora devam, beslenme düzenime dikkat etmeye çabalıyorum..

sabah:
2 haşlanmış yumurta, domates-yeşillik,1 avuç içi kaşar loru,şekersiz çay,kabuklu fıstık
öğle:
ızgara tavuk (başka bişey istemedi canım)

Senacigim hakkinda hayirlisi olsun, uzme kendini...

Ara ogunumde mandalina 1 bardak ayran 1 de kacamak olarak baklawa yemistim,,, ben bunlari ana ogunde bile yemiyorum yazmissin
baklawayi elersek (tabiki yenmemesi gereken seydi)ayran we mandalina falso mu:26:

selam kızlar
ben geri geldim geçmişi inşallah daha müsait bir zamanda okuyacagım
senacım ben bu hafta hem evde değildim hem de senin örnek gösterdiğine benzetmeye çalıştım listeyi ama benzedi mi tam bilmiyorum yönlendirmeni dört gözle bekliyorum
neyse çıkmam lazım, size uğramadan çıkmak istemedim...
sonra görüşürüz,sevgiler.....

canım çok teşekkür ederim....
kıss ben sana takılmıştım ciddiyemi aldınn

canım aklımdasın cumadan önce yazıcam özeline...

sena ablacığım hakkında hayırlısı buymuş demekki..bi kapı kapanır bi kapı açılır..

öğlenki menüm 12.00-12.30

1 kase mercimek çorba
3 tane kuru köfte
3-4 yemek kaşıgı bulgur pilavı ( cok canım cekti )
1 kutu ayran
13.00 de
1 bardak nescafe 2si bir arada

inşallah canım ama çok zormuş böyle durumlarla karşılaşmak...iyi hissetmiyorum kendimi..

Sevgili Sena herşeyin başı sağlık gerisi çok önemli değil.Ben de işyerinde bir sıkıntı yaşadım:hatta şoku uzun süre atlatamadım.15 tatilim tatil gibi olmadı.Ama ilk baştaki gibi üzülmüyorum.Kurum Müdürü bile kendini kimseye ispat etmek zorunda değilsin diyor ama biri arkamdan iş çevirince çok kötü hissediyorum kendimi:Neyse işte ben de onlara inat kilolarımı verip şık ve mutlu olacağım.Ama bu yıl ilk defa ev hanımı olmak istedim ya..
Sana birşey sormak istiyorum ben 3-4 kilo vermek için protein diyeti yapmak istiyorum.Yani moral olsun diyeti.O zaman motivasyonum artacak biliyorum.Hatta 2 kilo şu anda motivasyonumu arttırır.Yani dukanın 1-2 haftalık bölümü gibi tavsiye eder misin sen yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…