Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

vala sen de bendensin benim de canım sıkılıyo.ama benimki normal bi sıkıntı.sende yolunda gitmeyen şeyler var galiba.paylaşmak istersen biz burdayız.ama unutma herkesin hayatında var bu yolunda gitmeyen şeyler yalnız değilsin.

canım bilmiyoru yaaa regl çok etkiliyo herlade .bi de evde çok durdum ya.tabi bi de maddiyat konusu var onu hiç açmayım.yoksa çok şükür ööle büyük bi problemim yok.canım sular kesilmeden bööle incecik akarya inan zor bela 2 saatte onunla yaptım.zor oldu ama ev batıktı.
valla benim de arkadaşlar hep uzakta ve gelemediler.o yüzden boşluğa düştüm zaten.
muazzezi de merak etmiştim iyi olduğuna sevindim.akşama bekliyorum seni.kolay gelsin canım inşş en kısa zamanda öğrenirsin işleri ve kabul edilirsin balım.

günayyydddıınn mı desem ne desem geç kalkıyorum ya hala sabah gibi geliyo bana:))))
aaa kızlar çok sessiz topik yaaaa toplanın biraz kendimize gelelim bakalımmmm.hadi hopppp hooppp:119: :119: :119:

canım nerelerdesin? (ismini yazmıyorum, ben bu forumda kullanıyorum ismimi sen izin verirsen senin isminle de hitap edebilirim ama iznini almadan yazmam) mailini aldım diyet listesi için teşekkür ederim, şu karatayla biraz vereyim sonra onu yapıcam.. gel hadi çok özledim muhabbetini

şebneemmmmm seni çok seviyorum canım benimmm....sen olmadııqn zaman gözlerim seni arıyor yokluqun zor geliyor sakın dizimin dibinden bi yere ayrılmaa

şebnemimmm çok teşekkür ederim tatlışımmmm

oy ben de seni çok seviyorum sena ablacım, desteğin ve yol göstermelerin bizim için çok değerlii

seher çoğumuzda ortak sanırım bu durum,umarım herşey yolundadır

evde olunca öyle oluyor insan kendini daha da buzdolabına ve aburcubura veriyor, birlikte toparlanırız canım :13:
canım merhaba,ismin doğa mı?bal ve patates kızartması hariç bence güzel besleniyorsun.. bir de sabah yağda yumurta yazmışsın, karatay tereyağında yumurta diyor veya her gün en az 2 haşlanmış yumurta..

günayyydddıınn mı desem ne desem geç kalkıyorum ya hala sabah gibi geliyo bana:))))
aaa kızlar çok sessiz topik yaaaa toplanın biraz kendimize gelelim bakalımmmm.hadi hopppp hooppp:119: :119: :119:
ben de yazacaktım aynı şeyleri, herkes tatilde internet bağlantısından uzak bir yerlere mi gitti acaba?:44:

slmlaar
bugünkü menüm sabah 08.00-08.30
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
domates,zeytin,ezme,çokokrem
2 bardak şekersiz çay
arada 1 fincan yeşil çay
öğlen 12.00-12.30

1 kase mercimek çorbası
5-6 yemek kaşığı kuru fasulye

arada 1 minik elma

karnım acıktı benim ne yesem acaba kızlar akşama çok var daha.

eveet ben özellikle symrne ve sena ablanın motivasyonlarıyla toparlanma sürecime girdimmm ve her gün leslie - 4 mil sporuma başladım..
inşallah bırakmadan bu gazla devam ederimm...
sabah kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
domates-maydonoz-dereotu (limonlu)
avuç içi kadar tuzsuz kaşar loru (ben peynir delisiyimdir fakat karatay tuzsuz veya az tuzlu peynir öneriyor)
8-9 zeytin
iki avuç kadar kabuklu fıstık
şekersiz çay

türk kahvesi

daha acıkmadım kahvaltımı geç ettiğim için..

merhaba canım, çokokrem mii akşama kadar açlığının geçmesi için 10 adet fındık 1 çb light süt olabilir..

evet cnm yolunda gitmeyen şeyler var istediğim gibi hiçbir şey olmuyo...çok stresliyim kaç gündürteşekkür ederim cnm:)

ara öğün olarak 1 kase yoğurt içine kurumeyve koydum yedim.akşama da sadece bir kase corba içeceğim.sizce nasıl gidiyorum..bide aralarda çok açlık olduğunda kepekli grisini yada diyet bisküvilerinden yesek ne olur..bide beyaz leblebı falan yıyecegımızde ne kadar yesek acaba..

30.01.2012 pazar

sabah: 09:30 elma sirkeli ılık su
kahvaltı: 10:30 2 dilim çok tahıllı ekmek 2 ince dilim kaşar ve salça ile yapılmış tost,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,light üçgen peynir,biberiyeli yeşil çay.
ara: 12:30 1 gün kurusu,6 fındık
öğle: 14:30 2 suya kırılmış yumurta üzerine yoğurt (çılbır )
ara: 16:30 15 leblebi
akşam: 18:00 3 adetmilföy hamurundan börek yada çörek,1 dilim hazır kek ( napim canım çok çekti )

3 lt su,2000 ip

amannnnnnnn sadece ben varımmmmmmmmm
korkuyorum yalnızlıktan
valla şaka bir yana 10 artılardayken sadece ben varım
şöyle bir okudumda hepimiz depresyondayız
ve hep birlikte yiyoruz
bugün yediklerimi normalde bile yemem ben
biraz daha yersem çatlayacağım
biri beni durdursunnnnnnnnnn

Son düzenleme:
merhaba.. bu aralar canim spro yapmak istemiyor bi de havalarda cok soguk.bu hafta spor yapamayacagim galiba

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta
salatalik, renkli biber, domates

ara
1 elma

öglen
1 hazir corba
1 saat sonra 2 haslanmis kanat
5-6 kasik yogurt

ara
2 kuru kaysi

aksam
1 kase spezial k

merhaba çıtırlar nasılsınız bakalım

3 gündür giremedim nete ablacım evlendi Allahım bizleride onuda herkesi çok ama çook mutlu etsin. Düğün istanbuldaydı gittik aama üşütmüşüm boğazlarım çok ağrıyor :2:

3 gündür pek dikkat edemedim yediklerime ama bol bol göbek attım kurtlarımı döktüm

Bugünkü menüm
Sabaha karşı uyudugumuz için
kahvaltı 13.30
2 dilim yumurtalı ekmek
2 dilim kk peynir
2 kupa şekerli çay
2 dilim kaşar peyniri

Ara 16.30
yarım elma, 1portakal

1 tane tylolhot :2:

Akşam
1 tane kıymalı pide
1 bardak ayran

Ara

1 portakal

off çok yedim

merhaba kizlaar :)
ben haftasonu ipin ucunu kacirdim esimle alisveris merkezine gitmistik, orda bu dondurulmus yogurt satiliyor 280 kaloriymis ondan yedim bi tane, sonra evde kek vardi bi iki dilim kek yemistim, cok uzuluyordum yine kilo aliyorum diye. sonra dun aksam eve gelince bisuru spor yaptim, 40 dakika filan bisiklet var evde ondan yaptim. bu sabah tartildim almamisim :) demek ki kucuk kacamaklardan bi sey olmuyomus, ama motivasyon cok onemliymis, bugunden sonra cumaya kadar cok dikkat edicem ins.

bugun
haslanmis yumurta,peynir, biraz ekmek, 1 zeytin, yesil cay, biraz recel yedim.
gun icerisinde yemek icin az bi sebze yemegi getirdim ise, yaninda bir elma, 3-4 bebek havuc, bi kucuk kutu portakal suyu.. bunlari eve gidene kadar ara ara yiycem iste.
onun disinda sogan kurune basladim dun, bir bardak da sogan suyu ictim sabah bakalim bi faydasini gorebilcekmiyim..

opuyorum kizlar.. kendinize iyi bakin!

aşkitom vallahibense sadece bir öğünde sapıtıyorum bu aralar...ama hangi öğün olduğu o günkü moduma bağlı oluyor...mesela bugün akşam öğünüm coştu:18:
bitanem ...hayırlı uğurlu olsun guuuuuuuu...işemi başladın fıstığım...bak gördünmü,bide üzülüyordun geçenlerde nolucak kafayı yiyicem diye....inş.herşey yolunda gider ve temelli işin olur canımın içi....bak dualarımız nasılda içten olunca kabul görüyor
bu arada muazzezi hala göremedim merak ettim.senacım aradın mı sen canım???deryacım da yok o da benim gibi temizlikte terelelli bi girdimi çıkamıyo benim gibideryaaaa huuuu huuu
seherim haklısın be kuzum...aynen haftasonu temizlik modundaydım...sil süpür toz al çamaşıryıka yatak takımlarını değiştir hafta içine yemek yap buzluğa at derken beynim döndü...dün girecektim gece tam işim sporum bitti derken eşim gece gece çocuk odasının şeklini değiştiresi tuttuiş bittiğinde saat geceyarısını çoktan geçmişti ve giremedim....şimdide yeni işim bitti ve koşarak girdim ...valla bazen diyorumki gün keşke 26-27 saat olsa yetişemiyorumki:18::18:

herkese iyigeceler kızlar...kaçağınız geldi şükür...tanıyan tanımayan herkese selam olsun...
gelmişken menümü yazayım ama çok güzel değil,sakın evde denemeyin
sabah(08.30)
dün evde yaptığım pizzadan 1 dilim ve çay
ara(10.00)
6 tane badem,1 fnc.beşibiryerde çay(sallama)
öğle(12.15)
1 kase ezogelin çorba(bol pul biberli),1 kase salata
ara(15.00)
1 küçük kutu sade süt
akşam(18.00)
2 servis kaşığı sebzeli et sote,6 kaşık pirinç pilavı(bittiğim andır sena kafamı kıracak),3 brd.ayran
gün boyu 3 lt. su
spor:
cuma cumartesi pazar pazartesi yaptığım için bugün yapmadım dinleniyorum
spor yaptığım zaman kardiyo ve peşine plates,yada plates peşine kardiyo yapıyorum...evde yürüme bandı ve eliptik bisikletim var50 dk. 7.0 da tempolu yürüdükten sonra 25 dk. yürüme bandının motorlu bel kemerini yapıyorum sonra 45 dk. platesimi yapıp doğru duşa gidiyorum,platesi gözüm kesmiyorsa(kardiyo sonrası)karın,kalça ve omuz kol hareketlerim var onları yapıyorum...
neyse çenem düştü,sizde nevar neyok kızlar...herkes gibi bu hafta benimde canım sıkkın ve arada yeme konusunda sapıtıyorum

Herkese iyi akşamlar;
Sabahki menümü yazdım ama önceki sayfalara göz atamıyorum.İnternetten hemen atıyor.
Öğle yemeği;1 tabak çorba,1 tabak pırasa yemeği
Ara:biraz çerez çiğdem,leblebi(fındık fıstık yok)
Ara:Maalesef 2 sigara böreği(pişmanım),
Akşam:1 kase etli nohut yemeği,yoğurt,biraz yeşillik
Ara:Midem kazındı.eğer yemezsem ilerleyen saatlerde çok tehlikeli boyutta yiyorum.O yüzden 1 portakal
Su:1,5 litre,3 bardak yeşilçay

kilo vermişsin tebrikelr canım kilo verdiqini görmek çok güzel bir duygu Rabbim herkeslere nasip etsin...ama öqlen arası biraz fazla kaçmış cnm...
sorma cnaım yaa...çalıştıqım yerde patronun bir yakını var..beni işe almak istememişti yaşım fazlaymış ve çocuklarım varmış diye...zaten hiç elektrik alamadım o kızdan...yarın işte son günü ben onun yerine giricem eqer işe kabul edilirsem...o başka yerde çalışıcakmış...patron ona işi bana öqretmesini söyledi ama o bana işi göstermiyor...ben hep başkalarına sorarak bişyeler yapıyorum..bugünde siteye ürün eklicektik hanımefendi ortada yok...bana başka bir arkadaş anlattı...bende onun dediqi gibi yaptım...akşamüstü hanfendi geldi şu kısma kitap nosunu girmemişsin süsü için yazmıyoruz biz bunu dedi ve 2-3 kere bunu başıma kaktı...deneme sürecindeyim ters bir tepki yapmasın diye ''sen bana gösterdinmide hata buluyosun'' demedim...sustum...çıkıştada patronun odasındaydı..ne biliyim içimden benimi ispiyonluyor diye geçti...üzüntülü döndüm eve...bu seferde böyle bir nedendenmi elenicem diye yedim kendimi..gider ayak benim ayaqımı kaydırıp gidecek heralde
börekkkkmii
ablacım durrrr
4/4lük aferinn sanaaa
Allah mesut bahtiyar etsin canımmm hayırlı olsunn

canım işe başaldım diyemiyorum denem sürecindeyim yukarda yazdım birisi bana takmış durumda...wallahi eve gelince dedimki eşime ''o kadar çalışmak istedim şu kısacık zamanda neler gördüm nekadar yıprandım..halbuki ben relax olmak için çalışmak istemiştim'' dedim oda bana rahat batıyor sana dedi ama varya seher eqerki yok yere elenirsem ciddi anlamda depresyona giricem çünkü var gücümde çalışıyorum...karşımdaki insanlar benim bu çabamı neden görmüyor anlamıyorum...

canım merhaba,ismin doğa mı?bal ve patates kızartması hariç bence güzel besleniyorsun.. bir de sabah yağda yumurta yazmışsın, karatay tereyağında yumurta diyor veya her gün en az 2 haşlanmış yumurta..

Hayır kızımın adı Doğa,bugün evet kötü idi.Yok patates yok sigara böreği ya bunlar hangi diyette var ki!
Ama ben bu diyeti biliyorum daha önce defalarca ekmeğin sadece sabah yendiği diyet denedim.En fazla 5 gün sonra cozuttum.Ama 2 tanıdığım ekmeği sadece sabah yiyerek ki beyaz ekmek ve çeyrek ekmek ölçüsünde yiyerek 5 ayda 15 kilo verdiler.Ama işte benim karbona zaafım var.Yaza zayıflamazsam bir daha zayıflama kelimesini ağzıma almıcam.Çünkü 5 yıldır her yaz başı zayıflama hayalleri ve sonrasında tatilde içten ağlama krizleri(Bunu yaşayan bilir)Artık ağlama faslını da kestim.alışmıştım şişkoluğa .Neyse çok karamsar bir yazı oldu.Ama zinciri kıracağım.Sen kaç kilosun hedefin ne

iş hayatının zorluğu bu senacım...herzaman ve heryerde ,sen işini nekadar iyi yaparsan okadar senin ayağını kaydırmaya çalışan yada amire yalakalık yapmaya çalışan çıkar canım...seni çok iyi anlıyorum çünkü 16 yıldır senin yaşadıklarının çoğunu yaşadım ve ilk defa ipsalada bu çalıştığım yerde 4 yıldır kafa dengi bir arkadaşla denk geldimde rahatım oyüzden bu olay sana özgü değil her dürüst ve çalışkan olan elemanın sorunudur ve sakın ağzından bidaha depresyon lafını duymayayım...allah düşmanıma bile vermesin...biz ne güne burdayız ve dostum diye hitab ediyoruz....laf olsun diye değil heralde,aşkitom

Son düzenleme:

deryamm biliyosun ne çok çalışmak istediqimi...birde acemiyim ya..yapamazsam diye zaten bir tedirginlik var..elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ama bugün o kızın beni azarlar gibi davranması zoruma gitti..sonrada patronun odasında görünce tedirgin oldum...bilmiyorum ama sezgilerim beni yanıltmaz...kesin negatif şeyler söyledi patrona..canım sıkkın kalbim sıkışıyor yok yere...zaten yapamıcaqım bişey olsa ben bırakırım işi....ama doqru yaptıqım bişeyden dolayı haksızlıqa uqramam sasıyor beni...of bilememdim canım ne düşüneceqimi...sabah ola hayrola...yarın bidaha olursa terslicem...çok zoruma gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…