vala sen de bendensin benim de canım sıkılıyo.ama benimki normal bi sıkıntı.sende yolunda gitmeyen şeyler var galiba.paylaşmak istersen biz burdayız.ama unutma herkesin hayatında var bu yolunda gitmeyen şeyler yalnız değilsin.iyi aksamlar kızlar nasılsınız????
2 gündür giremedim dün annemler bendeydi doğum günümü kutladık bugünde çok sıkıcı geçti evdeydim yine hava soğuk oğlum hasta olmasın diye çıkmıyoruz dışarı..cuma gününden beri diyet yalan oldu habire yiyorum yemekler pastalar tatlılar malesef ki...2 gündürde çok cnm sıkkın çok morelim bozuk ara ara bi köşeye çeklip ağlıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum şuan bile gözlerim doldu eşim yanımda olmasa ağlıycam neden bu dünyada bi kerede bişey benim istediğim gibi gitmez anlamıyorum bunalıma girdim galibaa bu yüzden diyetide unuttum erteliyorum kendimi toparlamam lazım
sehercim noldu canım...ikinciye yazıyorsun moralim bozuk diye..bu normal bir moral bozukluqu deqil...paylaş bizimleki sana destek olabilelim...suların kesilmesi çok büyük bir sorun..herşey birbirine giriyor..birde temizlik yapmışsın cnm susuz nasıl yaptınki :26: benden akşamdan bütün ütümü yaptım işten geç çıktıqım için akşam bişey yapmaya pek vaktim olmuyor...gezsem tozsam demişsin en sevdiqim arkadaşlarım benden uzakta..hepiniz farklı şehirlerdesiniz...zaten biz biraraya gelsek gecede eve gitmeyiz konuşmaktan koçişler bizi aramaya yollara dökülür kesin
tatlım muazzezle faceden görüştüm akşam...pcsine virüs bulaşmış sürekli topikten düşüyormuş..format attırıcam bu hafta dedi..bende hemen hallet özledik senüüü didimmm
deryaya gelince gelsin bende kızıcam ne diye gelmiyoo gelince bi güzel dövekkk
tatlım öncelikle doqum günün kutlu olsun nice yaşlara
yemek konusunda bu yıl genel olarak herkeste bir gevşeklik var...ama üstesinden gelicez...buraya gelip birbirimize destek olursak kolayca atlatırız...genel bir sorun oldu son zamanlarda...herkes yemekten şikayetçi...toparlıcaz inşallah canım
ya evet aslında kolay işim artık ama bir türlü diyet+spor yapacak ortam ve motivasyonu bulamıyorum şu ara..sürekli hastalıklar,misafirler,taşınma telaşı falan..hepsi yordu beni..
sakın yeni kıyafet alma,ben de almamıştım özelikle!
sana da kolay gelsin!
şebneemmmmm seni çok seviyorum canım benimmm....sen olmadııqn zaman gözlerim seni arıyor yokluqun zor geliyor sakın dizimin dibinden bi yere ayrılmaa
şebnemimmm çok teşekkür ederim tatlışımmmm
slmmm kızlarr ben geldim 2 günlük bi aradan sonra.depresyona girdim sonra çıktım geldim.evdeyimyaa kafayı yedim yaaa.herşey üstüme üstüme geldi.dün tüm gün yattım eşim de oğluma baktı.şimdi biraz daha iyiyim.daha geçmişe bakamadım.herşey yolundadır umarım.geçmişi bitirip gelirim bi ara.yemek yapıcam sular yokkk çaok sinirliyimmm.
evde olunca öyle oluyor insan kendini daha da buzdolabına ve aburcubura veriyor, birlikte toparlanırız canım :13:iyi aksamlar kızlar nasılsınız????
2 gündür giremedim dün annemler bendeydi doğum günümü kutladık bugünde çok sıkıcı geçti evdeydim yine hava soğuk oğlum hasta olmasın diye çıkmıyoruz dışarı..cuma gününden beri diyet yalan oldu habire yiyorum yemekler pastalar tatlılar malesef ki...2 gündürde çok cnm sıkkın çok morelim bozuk ara ara bi köşeye çeklip ağlıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum şuan bile gözlerim doldu eşim yanımda olmasa ağlıycam neden bu dünyada bi kerede bişey benim istediğim gibi gitmez anlamıyorum bunalıma girdim galibaa bu yüzden diyetide unuttum erteliyorum kendimi toparlamam lazım
canım merhaba,ismin doğa mı?bal ve patates kızartması hariç bence güzel besleniyorsun.. bir de sabah yağda yumurta yazmışsın, karatay tereyağında yumurta diyor veya her gün en az 2 haşlanmış yumurta..Herkese günaydın DÜN 1 KİLO GİTMİŞ BİLE.Artık sabah 70 kiloyum.Dünkü menüm;
Sabah:2 d.köy ekmeği,tuzsuz lor,yeşillik,yağda yumurta,4-5 zeytin,ş.siz çay
Ara:1 s.b. yoğurt
Öğlen:2 kase çorba,çok az balık,salata
Ara:1 mandalin,1 d.keçi peyniri,2 ısırık kek,1 avuç içi karışık çerez(Hepsini bir arada yemedim tabii)
Akşam:ebe gümeci,yoğurt
su:2 litre
spor:yok
bu sabah:2 d.köy ekmeği,tuzsuz lor,4 zeytin,yeşillik,biraz bal,biraz patates kızartması(tahmini 10 parmak patates)
Bugünü başarıyla kapatırım.Zaten benim 6.gün cozutma günüm.VÜCUT DİYETE 6 GÜNDE ALIŞIYORMUŞ ZATEN.6,GÜNÜ ATLATIRSAK VÜCUTTA İNSÜLİN DENGESİ OTURUYORMUŞ.YANİ ÇOK ANİ AÇLIK HİSSEDİLMİYOR.
Cumaya kadar 1 kg daha gider umarım.artık cumaya kadar tartılmıcam.
ben de yazacaktım aynı şeyleri, herkes tatilde internet bağlantısından uzak bir yerlere mi gitti acaba?:44:günayyydddıınn mı desem ne desem geç kalkıyorum ya hala sabah gibi geliyo bana:))))
aaa kızlar çok sessiz topik yaaaa toplanın biraz kendimize gelelim bakalımmmm.hadi hopppp hooppp:119: :119: :119:
slmlaar
bugünkü menüm sabah 08.00-08.30
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
domates,zeytin,ezme,çokokrem
2 bardak şekersiz çay
arada 1 fincan yeşil çay
öğlen 12.00-12.30
1 kase mercimek çorbası
5-6 yemek kaşığı kuru fasulye
arada 1 minik elma
karnım acıktı benim ne yesem acaba kızlar akşama çok var daha.
vala sen de bendensin benim de canım sıkılıyo.ama benimki normal bi sıkıntı.sende yolunda gitmeyen şeyler var galiba.paylaşmak istersen biz burdayız.ama unutma herkesin hayatında var bu yolunda gitmeyen şeyler yalnız değilsin.
canım bilmiyoru yaaa regl çok etkiliyo herlade .bi de evde çok durdum ya.tabi bi de maddiyat konusu var onu hiç açmayım.yoksa çok şükür ööle büyük bi problemim yok.canım sular kesilmeden bööle incecik akarya inan zor bela 2 saatte onunla yaptım.zor oldu ama ev batıktı.
valla benim de arkadaşlar hep uzakta ve gelemediler.o yüzden boşluğa düştüm zaten.
muazzezi de merak etmiştim iyi olduğuna sevindim.akşama bekliyorum seni.kolay gelsin canım inşş en kısa zamanda öğrenirsin işleri ve kabul edilirsin balım.
aşkitom vallahibense sadece bir öğünde sapıtıyorum bu aralar...ama hangi öğün olduğu o günkü moduma bağlı oluyor...mesela bugün akşam öğünüm coştuamannnnnnnn sadece ben varımmmmmmmmm
korkuyorum yalnızlıktan
valla şaka bir yana 10 artılardayken sadece ben varım
şöyle bir okudumda hepimiz depresyondayız
ve hep birlikte yiyoruz
bugün yediklerimi normalde bile yemem ben
biraz daha yersem çatlayacağım
biri beni durdursunnnnnnnnnn
bitanem ...hayırlı uğurlu olsun guuuuuuuu...işemi başladın fıstığım...bak gördünmü,bide üzülüyordun geçenlerde nolucak kafayı yiyicem diye....s.a arkadaşlar hepinize kucak dolusu günaydınlarrrrr
işe gitmeden topiqe girebildiqim için çok mutluyum...her zaman vaktim olmuyor...
burada (istanbul) hafiften kar atıştırıyor...bu hafta hep yaqıcakmış inşallahta yaqar çok seviyorum karı....iş bakalım bugün nasıl geçicek...hergün pcde yeni bişey uyguluyorum...yapıcaklarımı tam olarak öqrenseydim daha rahat olucaktım...neyse hayırlısı bakalım...inşallah 1 haftalık deneme süresininin sonuda şutlanmam
neyse kızçeler size tüm gün bol muhabbetler diliyorum..bolbol konuşun stres atın akşam gelince tek tek okucam...sizleri öpüyorum Allaha emanet olun ve dualarınızdan eksik etmeyin...görüşürüzz
seherim haklısın be kuzum...aynen haftasonu temizlik modundaydım...sil süpür toz al çamaşıryıka yatak takımlarını değiştir hafta içine yemek yap buzluğa at derken beynim döndü...dün girecektim gece tam işim sporum bitti derken eşim gece gece çocuk odasının şeklini değiştiresi tuttubu arada muazzezi hala göremedim merak ettim.senacım aradın mı sen canım???deryacım da yok o da benim gibi temizlikte terelelli bi girdimi çıkamıyo benim gibideryaaaa huuuu huuu
kilo vermişsin tebrikelr canım kilo verdiqini görmek çok güzel bir duygu Rabbim herkeslere nasip etsin...ama öqlen arası biraz fazla kaçmış cnm...Herkese günaydın DÜN 1 KİLO GİTMİŞ BİLE.Artık sabah 70 kiloyum.Dünkü menüm;
Sabah:2 d.köy ekmeği,tuzsuz lor,yeşillik,yağda yumurta,4-5 zeytin,ş.siz çay
Ara:1 s.b. yoğurt
Öğlen:2 kase çorba,çok az balık,salata
Ara:1 mandalin,1 d.keçi peyniri,2 ısırık kek,1 avuç içi karışık çerez(Hepsini bir arada yemedim tabii)
Akşam:ebe gümeci,yoğurt
su:2 litre
spor:yok
bu sabah:2 d.köy ekmeği,tuzsuz lor,4 zeytin,yeşillik,biraz bal,biraz patates kızartması(tahmini 10 parmak patates)
Bugünü başarıyla kapatırım.Zaten benim 6.gün cozutma günüm.VÜCUT DİYETE 6 GÜNDE ALIŞIYORMUŞ ZATEN.6,GÜNÜ ATLATIRSAK VÜCUTTA İNSÜLİN DENGESİ OTURUYORMUŞ.YANİ ÇOK ANİ AÇLIK HİSSEDİLMİYOR.
Cumaya kadar 1 kg daha gider umarım.artık cumaya kadar tartılmıcam.
sorma cnaım yaa...çalıştıqım yerde patronun bir yakını var..beni işe almak istememişti yaşım fazlaymış ve çocuklarım varmış diye...zaten hiç elektrik alamadım o kızdan...yarın işte son günü ben onun yerine giricem eqer işe kabul edilirsem...o başka yerde çalışıcakmış...patron ona işi bana öqretmesini söyledi ama o bana işi göstermiyor...ben hep başkalarına sorarak bişyeler yapıyorum..bugünde siteye ürün eklicektik hanımefendi ortada yok...bana başka bir arkadaş anlattı...bende onun dediqi gibi yaptım...akşamüstü hanfendi geldi şu kısma kitap nosunu girmemişsin süsü için yazmıyoruz biz bunu dedi ve 2-3 kere bunu başıma kaktı...deneme sürecindeyim ters bir tepki yapmasın diye ''sen bana gösterdinmide hata buluyosun'' demedim...sustum...çıkıştada patronun odasındaydı..ne biliyim içimden benimi ispiyonluyor diye geçti...üzüntülü döndüm eve...bu seferde böyle bir nedendenmi elenicem diye yedim kendimi..gider ayak benim ayaqımı kaydırıp gidecek heraldevala sen de bendensin benim de canım sıkılıyo.ama benimki normal bi sıkıntı.sende yolunda gitmeyen şeyler var galiba.paylaşmak istersen biz burdayız.ama unutma herkesin hayatında var bu yolunda gitmeyen şeyler yalnız değilsin.
canım bilmiyoru yaaa regl çok etkiliyo herlade .bi de evde çok durdum ya.tabi bi de maddiyat konusu var onu hiç açmayım.yoksa çok şükür ööle büyük bi problemim yok.canım sular kesilmeden bööle incecik akarya inan zor bela 2 saatte onunla yaptım.zor oldu ama ev batıktı.
valla benim de arkadaşlar hep uzakta ve gelemediler.o yüzden boşluğa düştüm zaten.
muazzezi de merak etmiştim iyi olduğuna sevindim.akşama bekliyorum seni.kolay gelsin canım inşş en kısa zamanda öğrenirsin işleri ve kabul edilirsin balım.
börekkkkmii30.01.2012 pazar
sabah: 09:30 elma sirkeli ılık su
kahvaltı: 10:30 2 dilim çok tahıllı ekmek 2 ince dilim kaşar ve salça ile yapılmış tost,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,light üçgen peynir,biberiyeli yeşil çay.
ara: 12:30 1 gün kurusu,6 fındık
öğle: 14:30 2 suya kırılmış yumurta üzerine yoğurt (çılbır)
ara: 16:30 15 leblebi
akşam: 18:00 3 adetmilföy hamurundan börek yada çörek,1 dilim hazır kek ( napim canım çok çekti )
3 lt su,2000 ip
ablacım durrrramannnnnnnn sadece ben varımmmmmmmmm
korkuyorum yalnızlıktan
valla şaka bir yana 10 artılardayken sadece ben varım
şöyle bir okudumda hepimiz depresyondayız
ve hep birlikte yiyoruz
bugün yediklerimi normalde bile yemem ben
biraz daha yersem çatlayacağım
biri beni durdursunnnnnnnnnn
4/4lük aferinn sanaaamerhaba.. bu aralar canim spro yapmak istemiyor bi de havalarda cok soguk.bu hafta spor yapamayacagim galiba
kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta
salatalik, renkli biber, domates
ara
1 elma
öglen
1 hazir corba
1 saat sonra 2 haslanmis kanat
5-6 kasik yogurt
ara
2 kuru kaysi
aksam
1 kase spezial k
Allah mesut bahtiyar etsin canımmm hayırlı olsunnmerhaba çıtırlar nasılsınız bakalım
3 gündür giremedim nete ablacım evlendi Allahım bizleride onuda herkesi çok ama çook mutlu etsin. Düğün istanbuldaydı gittik aama üşütmüşüm boğazlarım çok ağrıyor :2:
3 gündür pek dikkat edemedim yediklerime ama bol bol göbek attım kurtlarımı döktüm
Bugünkü menüm
Sabaha karşı uyudugumuz için
kahvaltı 13.30
2 dilim yumurtalı ekmek
2 dilim kk peynir
2 kupa şekerli çay
2 dilim kaşar peyniri
Ara 16.30
yarım elma, 1portakal
1 tane tylolhot :2:
Akşam
1 tane kıymalı pide
1 bardak ayran
Ara
1 portakal
off çok yedim
aşkitom vallahibense sadece bir öğünde sapıtıyorum bu aralar...ama hangi öğün olduğu o günkü moduma bağlı oluyor...mesela bugün akşam öğünüm coştu:18:
bitanem ...hayırlı uğurlu olsun guuuuuuuu...işemi başladın fıstığım...bak gördünmü,bide üzülüyordun geçenlerde nolucak kafayı yiyicem diye....inş.herşey yolunda gider ve temelli işin olur canımın içi....bak dualarımız nasılda içten olunca kabul görüyor
seherim haklısın be kuzum...aynen haftasonu temizlik modundaydım...sil süpür toz al çamaşıryıka yatak takımlarını değiştir hafta içine yemek yap buzluğa at derken beynim döndü...dün girecektim gece tam işim sporum bitti derken eşim gece gece çocuk odasının şeklini değiştiresi tuttuiş bittiğinde saat geceyarısını çoktan geçmişti ve giremedim....şimdide yeni işim bitti ve koşarak girdim ...valla bazen diyorumki gün keşke 26-27 saat olsa yetişemiyorumki:18::18:
kilo vermişsin tebrikelr canım kilo verdiqini görmek çok güzel bir duygu Rabbim herkeslere nasip etsin...ama öqlen arası biraz fazla kaçmış cnm...
sorma cnaım yaa...çalıştıqım yerde patronun bir yakını var..beni işe almak istememişti yaşım fazlaymış ve çocuklarım varmış diye...zaten hiç elektrik alamadım o kızdan...yarın işte son günü ben onun yerine giricem eqer işe kabul edilirsem...o başka yerde çalışıcakmış...patron ona işi bana öqretmesini söyledi ama o bana işi göstermiyor...ben hep başkalarına sorarak bişyeler yapıyorum..bugünde siteye ürün eklicektik hanımefendi ortada yok...bana başka bir arkadaş anlattı...bende onun dediqi gibi yaptım...akşamüstü hanfendi geldi şu kısma kitap nosunu girmemişsin süsü için yazmıyoruz biz bunu dedi ve 2-3 kere bunu başıma kaktı...deneme sürecindeyim ters bir tepki yapmasın diye ''sen bana gösterdinmide hata buluyosun'' demedim...sustum...çıkıştada patronun odasındaydı..ne biliyim içimden benimi ispiyonluyor diye geçti...üzüntülü döndüm eve...bu seferde böyle bir nedendenmi elenicem diye yedim kendimi..gider ayak benim ayaqımı kaydırıp gidecek heralde
börekkkkmii
ablacım durrrr
4/4lük aferinn sanaaa
Allah mesut bahtiyar etsin canımmm hayırlı olsunn
canım işe başaldım diyemiyorum denem sürecindeyim yukarda yazdım birisi bana takmış durumda...wallahi eve gelince dedimki eşime ''o kadar çalışmak istedim şu kısacık zamanda neler gördüm nekadar yıprandım..halbuki ben relax olmak için çalışmak istemiştim'' dedim oda bana rahat batıyor sana dediama varya seher eqerki yok yere elenirsem ciddi anlamda depresyona giricem çünkü var gücümde çalışıyorum...karşımdaki insanlar benim bu çabamı neden görmüyor anlamıyorum...
iş hayatının zorluğu bu senacım...herzaman ve heryerde ,sen işini nekadar iyi yaparsan okadar senin ayağını kaydırmaya çalışan yada amire yalakalık yapmaya çalışan çıkar canım...seni çok iyi anlıyorum çünkü 16 yıldır senin yaşadıklarının çoğunu yaşadım ve ilk defa ipsalada bu çalıştığım yerde 4 yıldır kafa dengi bir arkadaşla denk geldimde rahatımoyüzden bu olay sana özgü değil her dürüst ve çalışkan olan elemanın sorunudur ve sakın ağzından bidaha depresyon lafını duymayayım...allah düşmanıma bile vermesin...biz ne güne burdayız ve dostum diye hitab ediyoruz....laf olsun diye değil heralde,aşkitom