- 14 Şubat 2010
- 1.586
- 15
sena ablacım çok teşekkür ederim desteğin için, haklısın buradan uzaklaşınca kilo alıyorum.. daha sık girmeye çalışacağım.. en azından ipin ucunun kaçmamasına özen göstereceğimm.. iyi ki varsınnşebnemcim biliyosun canım bend eçok kilo aldıminan burdan kopunca ipin ucu iyice kaçıyor...sen zaten çok onlıne olamıyorsun birde hiç gelmezsen durum dahada vahim olabilir...hem ben seni burda görmek istiyorum tatlım
Pinktomatoooo,
Ne izini ya,bir yere gitmek yok,bak buraya gelmene çok birşey kalmadı,alacağın bikiniyi düşün!
Moralini bozacağına bir an önce kendine gel ve birşeyler yap!Sen moralini bozdukça bu durum devam edecek ve silkelenip kendine gelene kadar çok geç olacak..
Şimdi sadece takibi bırak ve aramıza katılmaya çalış,bak ben de geldim..
Çok öpüyorum seni
merhaba symrne arkadasim masallah sana da, aslinda 82 den 58 e gelebiliysen 58 den 55 e inmek cok kolay olmali senin icin, iradene saygi duydum gercekten!!
ben de evlendigimde 53 kilo idim, oncesinde de 55-58 o aralarda gidip geliyordum, evleneli 3 yil olacak mayista. simdi 68-69 kiloyum ve hic mutlu degilim..
bi cok kiyafetimi giyemiyorum, haliyle bol olan bi kac tane kiyafetim var surekli onlari giyip duruyorum, yeni buyuk kiyafetler de almak istemiyorum..
bakalim ins bu grupta hep beraber zayiflayabiliriz, ben cok umutluyum, birbirimize destek olarak basaricaz ins :)
seherr muazzez emine ablacımm aslıı ve diqer çıtırlarımmm nerelerdesiniz quuuuuuu hafta sonu ve 15 tatilin gazabınamı uqradınız
gel canım gel, biz de aynı dertten muzdaribiz..bende size katılmak istiyorummmmm
ben sabah öğlen diyeti yapıyrum ama akşam oluncaaaa daha çok yemek istiyorum
en kötüsüde bu tabee:S
slmlar...ben nefsimi nasıl körelteceğim...kendimi çok mutsuz hissediyorum...ben 1.58 boyunda ve 65 kiloyum.evlenmeden önce 53 kiloydum.ogünlerimi özlüyorum.tek sıkıntım nefsimi köreltmek...gece uykudan uyandığımda cok aç oluyorum yemeklere saldırasım geliyor.bazen gece kalktıgımda birşeyler yemeden uyuyamıyorum..motivenize cok ihtiyacım var..suyu cok tüketiyorum 3 litreyi buluyordur..hep böyle saldırma psikolojisi oluşmus bende...bu sabah kalktım mesela..acayip aç hıssedıyordum kendımı.kahvaltı hazırlayana kadar bekleyemedım.mutlaka ağzıma bırseyler atacağım..oyle rahatlıyorum...ne olur yardım edın bana kızlar..sızınle beraber asabılırım bunu...sabah yağda ıkı yumurta yedım ( bılıyorum çok oldu ama çok açtımm) 2 fincan şekersiz çay, 3 ince dilim kepekli ekmek,acılı ezme bırkaç catal peynir.bırde 3 tane mavı yeşil şekersiz bisküvi.
su kırılma noktasını bı yenebilsem benım ıcın cok ıyı olacak...ara ogun yapmak mecburımı..bazen sabahkı ara ogunlerde canım pek bırsey cekmıyor.yıyesım gelmıyor.. calışan bir bayanım benım ozellıkle saat 2.30 tan sonrası zor gecıyo.. 12 de oğlen yemegınde cok güzel dengeli bir şekilde yiyiyorum. ama saat 1.30 olunca deli gibi aç oluyorum..meyve yedığımde sankı benı daha cok acıktırıyor.daha çok yıyesım gelıyor..akşam 6 da evde oluyorum tabı yıne bı saldırma pozisyonları.bisküvi tatlı falan ne bulursam o an atıyorum ağzıma...eşim yedide geliyor akşam yemeğinide o zaman yıyoruz.. ne yıyeyım bılmıyorum...bılıyorum cok karısık oldu ama ne yapacagımı ınan bılmıyorum...sızınle beraber asmak ıstıyorum bunları..bana bı çözüm yolu lüüüütfeeeen............
selamlar arkadaslar.1 haftadir yoktum,internetim gitmisti.ama oldu sükürler olsun.yeni modem aldik.kaldigim yerden devam diyeyim o zaman.ama bir farkla.sükür 700 gram vermisim ve 55,8 im
kilo veren tüm arkadaşlarımızı kutluyorum
İsim Başlangıç Geçen Hafta Bu Hafta Fark Toplam Fark Boy Hedef Kilo Beden Spor melek_yt 90,0 86,7 83,4 -3,3 -6,6 1,65 70,0 44 240dk shryvz 80,0 71,7 70,3 -1,4 -9,7 1,67 60,0 42 40dk moonsun88 76,0 75,6 74,3 -1,3 -1,7 1,68 58,0 40-42 240dk Ahfa 105 105,0 103,7 -1,3 -1,3 1,72 70,0 50-52 315dk zeyca 90,0 90,0 88,8 -1,2 -1,2 1,70 75,0 46 yok GökyüzündeDans ? 59,0 58,0 -1,0 ? ? 55,0 40 50 mekik Sevilca 110,0 107,0 106,0 -1,0 -4,0 1,59 99,0 54 yok yagmurdamlası26 69,8 69,8 68,9 -0,9 -0,9 1,65 60,0 ? yok gldnn 68,0 66,5 66,0 -0,5 -2,0 1,65 60,0 40-42 165dk+150mekik offline 74,0 64,6 64,2 -0,4 -9,8 ? 60,0 ? 90dk msp 71,7 68,8 68,4 -0,4 -3,3 1,67 63,0 42-44 90-120dk Tadli 67,0 63,6 63,3 -0,3 -6,7 1,50 55,0 38-40 240dk+3000ip bilge 74,0 59,0 59,0 0 -15,0 1,67 55,0 38-40 60dk gülhatice 88,0 85,4 85,5 +0,1 -2,5 ? 75,0 44-46 210dk mektupp 80,0 68,6 69,0 +0,4 -11,0 ? 65,0 40-42 yok month 70,0 68,3 68,4 +1,0 -1,7 1,65 60,0 38-40 yok ErginSena 90,0 70,7 72,0 +1,3 -18,0 1,65 60,0 40 yok
melek_yt isimli arkadaşımız 3,3kg vererek haftanın birincisi olmuştur tebrikler
eeeeeeeee ben geldim şimdide siz yoksunuzseherr muazzez emine ablacımm aslıı ve diqer çıtırlarımmm nerelerdesiniz quuuuuuu hafta sonu ve 15 tatilin gazabınamı uqradınız
aferinn kızlar verdiqiniz kilolar süperrr...
arkadaşlar biraz önce bir iş görüşmesine gittim hemen denemeye alıyorlar...cuma saati çalışmıyorlarmış bende eve geldim namaz kılıp çıkıcam lütfen dua edin deneme dönemini atlatayım...daha önce yapmadıqım bişey ondan dolayı tedirginim...şimdi çıkıyorum ordan girme imkanım yok çok yoqun biyer...akşam gelince yazarım..
canım hoşgeldin,önceki sayfalarda sena ablanın mjında yapılması gereken hususlar varHerkese iyi akşamlar ben de buı gruba katılmak istiyorum.Bugün sabah itibariyle 71 kiloyum.Dün gezmede olduğumu için düzen tutturamadım.Ama bugünkü menüm şöyle;
Sabah;1 pk altınbaşak(170 Kalori),biraz peynir,5 zeytin,yeşillik,ş.siz çay
Ara:5-6 leblebi
Öğlen:1 kase çorba,1 tabak ıspanak(pirinçsiz tabi)
Ara:1 ısırık simit,2 dl.parmak patates,
Ara:1 küçük elma,1 küçük portakal
Akşam;Balık ,salata,1 lokma ekmek
Ara:Yok
Su:1.5 lt
Spor,yok
İNŞALLAH şu 15 kiloda kurtulurum 6 ay ,1 yıl farketmez
eeeeeeeee ben geldim şimdide siz yoksunuz
senacım hayırlı olsun
inan çok sevindim aferim sana
bugun ki menum, benim icin yogun we karisik oldu haliyle menumde duzensiz oldu
kahwalti:
1 dilim cawdar
2zeytin
yarim domates
1 dilim kasar
1 yumurta
1 bardak domates corbasi
1 yesil elma (disardaydim 1 elma 2 mandalina atmistim cantaya)
yogurt icine pul biber ektm
2.5 lt su, 1 bardak yesil cay sporumu da yapamadim
hep beraber birbirimize destek olup kurtulucaz bu kilolardan inşallah.. :13:
sena ablacım hayırlısı olsun işin konusundaben çok sık giremesem de girdiğim zamanlarda okuyan 17-18 kişi oluyordu hep, demek ki tatile gitmiş herkes
gel canım gel, biz de aynı dertten muzdaribiz..
hoşgeldin canım, öncelikle sena ablanın listesini uygulamaya çalış ve yapabileceğin bir sporla başla(mesela genelde leslie sansone videoları gibi) sena abla yol gösterecektir..
canım merhaba,tebriklersenin avatardaki mecnunu izlemeye başladım,çok güzel gerçekten
yok canım, geçen haftadan beri izliyoruz.. hele banka soygunu bölümünde çok güldükcok güzel degil mi.birinci bölümden mi basladin izlemeye.eger degilse mutlaka 1. bölümden bakmani tavsiye ediyorum
merhaba symrne arkadasim masallah sana da, aslinda 82 den 58 e gelebiliysen 58 den 55 e inmek cok kolay olmali senin icin, iradene saygi duydum gercekten!!
ben de evlendigimde 53 kilo idim, oncesinde de 55-58 o aralarda gidip geliyordum, evleneli 3 yil olacak mayista. simdi 68-69 kiloyum ve hic mutlu degilim..
bi cok kiyafetimi giyemiyorum, haliyle bol olan bi kac tane kiyafetim var surekli onlari giyip duruyorum, yeni buyuk kiyafetler de almak istemiyorum..
bakalim ins bu grupta hep beraber zayiflayabiliriz, ben cok umutluyum, birbirimize destek olarak basaricaz ins :)
canım bende işten geldikten sonra nedense herşeyi yemek istiyorum...doymak bilmiyorum..dün akşam gelince akşam yemeqini yedim biraz sonra sanki hiçbişey yememişim gibi midem kazınmaya başladı ve canım tost yemek istedi...büyük bir mücadele verdim kendimle tost yapıp yememek için ve başardımmyani ögleden sonra 2 ara ögün yapiyim ablacim. tmm bunu dikkate alacagim abla. Izinli oldugum zamanlar gec kalkiyorum abla sürekli degil. Gec kalktigim icinde 3 ana ögün bana fazla geliyor yiyemiyorum.
evet canım ya önce hamileyken yediriyorlar sonrada süt olsun diye herşeyi aqzımıza tıkıyorlar..bi kendi halimize kalamadık vesselammmayy sorma gülüncek halim cidden:)
bnm hamilelikten kaldı kilolarmm maalesef:S
şebneemmmmm seni çok seviyorum canım benimmm....sen olmadııqn zaman gözlerim seni arıyor yokluqun zor geliyor sakın dizimin dibinden bi yere ayrılmaasena ablacım çok teşekkür ederim desteğin için, haklısın buradan uzaklaşınca kilo alıyorum.. daha sık girmeye çalışacağım.. en azından ipin ucunun kaçmamasına özen göstereceğimm.. iyi ki varsınn
şebnemimmm çok teşekkür ederim tatlışımmmmhep beraber birbirimize destek olup kurtulucaz bu kilolardan inşallah.. :13:
sena ablacım hayırlısı olsun işin konusundaben çok sık giremesem de girdiğim zamanlarda okuyan 17-18 kişi oluyordu hep, demek ki tatile gitmiş herkes
gel canım gel, biz de aynı dertten muzdaribiz..
hoşgeldin canım, öncelikle sena ablanın listesini uygulamaya çalış ve yapabileceğin bir sporla başla(mesela genelde leslie sansone videoları gibi) sena abla yol gösterecektir..
canım merhaba,tebriklersenin avatardaki mecnunu izlemeye başladım,çok güzel gerçekten
tatlım hoşgeldin aramızaaHerkese iyi akşamlar ben de buı gruba katılmak istiyorum.Bugün sabah itibariyle 71 kiloyum.Dün gezmede olduğumu için düzen tutturamadım.Ama bugünkü menüm şöyle;
Sabah;1 pk altınbaşak(170 Kalori),biraz peynir,5 zeytin,yeşillik,ş.siz çay
Ara:5-6 leblebi
Öğlen:1 kase çorba,1 tabak ıspanak(pirinçsiz tabi)
Ara:1 ısırık simit,2 dl.parmak patates,
Ara:1 küçük elma,1 küçük portakal
Akşam;Balık ,salata,1 lokma ekmek
Ara:Yok
Su:1.5 lt
Spor,yok
İNŞALLAH şu 15 kiloda kurtulurum 6 ay ,1 yıl farketmez
daha dur ablacım ben işe başladım olarak görmüyorum deneme sürecindeyim..sonra çok üzülüyorum diye kendimi kaptırmadım..bu arada aferini niye aldım ablacım yine kafamı sokacak biyer bulduqum içinmieeeeeeeee ben geldim şimdide siz yoksunuz
senacım hayırlı olsun
inan çok sevindim aferim sana
bugun ki menum, benim icin yogun we karisik oldu haliyle menumde duzensiz oldu
kahwalti:
1 dilim cawdar
2zeytin
yarim domates
1 dilim kasar
1 yumurta
1 bardak domates corbasi
1 yesil elma (disardaydim 1 elma 2 mandalina atmistim cantaya)
yogurt icine pul biber ektm
2.5 lt su, 1 bardak yesil cay sporumu da yapamadim
günaydın millet
28.01.2012 cumartesi
sabah: 08:00 ballı elma sirkeli ılık su
kahvaltı: 08:30 1 kase special-k karışık meyveli
ara: 11:00 1 gün kurusu,2 badem
öğle: 14:00 ton balıklı salata
ara: 16:00 çilekli activia
akşam: 19:00 çabuk çorba kremalı tavuk
3 lt su,50 mekik,3000 ip
teşekkür ederim canımbugün biraz bişeyler öqrendim işyerinde...ama nedense çok sıkıldım..sürekli bir odanın içinde oturmak sıktı beni...birde öqlen yemeqinde sigara böreqi vardıı :84::84::84::84::84:
canım ellerine saqlık çok güzel olmuş ama haftaya biraz farklı bir liste isticem senden...özeline bilgi veririm
teşekkür ederim canım...ben detokslara karşıyım canım vücut çok fazla yıpranıyor...şoklama gibi bişey yapmış oluyosun..dikkat et olurmu canım
hoşgeldin canım aramızakesinlikle motivasyon çok önemli...bizler burada birbirimize destek oluyoruz...yani aynı dili konuşuyoruz...zevkli keyifli ve heyecanlı bir süreç...kendini yalnız hissetmeyeceksin tatlım :)
zeyneeppppppp kıss nerden buldun sen beniiiiçok teşekkür ederim tatlım işe başladıqımdan kimsenin haberi yok deneme süresinden sonra söylücem...sende deme dicem ama şimdiye kadar atı alan üsküdarı geçmiştir
canım o kilo deqil ödemm....sakın üzülme 1-2 güne kalamz hepsi gider
tatlım aysunayy gelince yardımcı olur kendisi tatailde...
hoşgeldin cnm aramıza :) sürekli burda bizimle beraber olursan kırılma noktasını başarıyla kırarsınyalnız şunu görüyorum çok aşırı yemek yiyosun...beyninde bunu çözmen lazım..öncelikle kilo vermek istiyormusun buna karar vermelisin...ama saqlam bir karar olmalı...sonrasında günlük beslenme listemiz var onu takip ederek bu işin üstesinden gelirsin...burada olmak menüleri paylaşmak motivasyon açısından son derece önemli...bizi bırakmazsan başarırsın cnm...
ahh canım yaaa doydunmu bu menüyle :26: çok az olmuş...
hoşgeldin cnm...listemizi kopyalıyım orda ne yapman gerektiqi yazıyor...bir sonraki mesajımda okuyabilirsin cnm...
tatlım çok teşekkür ederim...nedense bugün biraz sıkıldım...verilen görevleri rahatlıkla yaptım ama nedense sıkıntılıydım...hayırlısı bakalım pazartesi nasıl geçecek...bu arada canım lahmacun istedi çok severimde
aaaaaaaaaa aç kalmııışşşşşşşş
canım bende işten geldikten sonra nedense herşeyi yemek istiyorum...doymak bilmiyorum..dün akşam gelince akşam yemeqini yedim biraz sonra sanki hiçbişey yememişim gibi midem kazınmaya başladı ve canım tost yemek istedi...büyük bir mücadele verdim kendimle tost yapıp yememek için ve başardımmkeşke benimde snein gibi iştahım kapansa
evet canım ya önce hamileyken yediriyorlar sonrada süt olsun diye herşeyi aqzımıza tıkıyorlar..bi kendi halimize kalamadık vesselammm
şebneemmmmm seni çok seviyorum canım benimmm....sen olmadııqn zaman gözlerim seni arıyor yokluqun zor geliyor sakın dizimin dibinden bi yere ayrılmaa
şebnemimmm çok teşekkür ederim tatlışımmmm
tatlım hoşgeldin aramızaasabah bisküi yeme canım ekmek ye 2 dilim...aralardada fındık ceviz badem kuru incir/kayısı süt yoqurt yada meyve(bunlardan birini)ye canım...ekmeqide kahvaltı dışında yememeyi alışkanlık haline getirmelisin..hem miden hafiflicek hemde kilo vermen dahada kolaylaşıcak cnm...
daha dur ablacım ben işe başladım olarak görmüyorum deneme sürecindeyim..sonra çok üzülüyorum diye kendimi kaptırmadım..bu arada aferini niye aldım ablacım yine kafamı sokacak biyer bulduqum içinmi
aaaaaaaaaa aç kalmııışşşşşşşş
günaydın arkadaşalr herkese hayırlı pazarlarrrr
akşam koçişle tartıştık 3 yıldır yatak odası ve öocuk odasını deqiştiriyor(LAFTA).....artık patladım bende aqzıma geleni saydım boya badana laminant mobilya hepsi yenilenecek..sen sürekli erteliyosun dedim ve ayrı yattımm ohh iyi yaptımm neymiş beni oyalamak görsün bide tutmuş sen işe girsin kendin yaptırırsın artık demezmiii :84::84::84::84::84::84::84::84: o benim param vermemm
canım bende işten geldikten sonra nedense herşeyi yemek istiyorum...doymak bilmiyorum..dün akşam gelince akşam yemeqini yedim biraz sonra sanki hiçbişey yememişim gibi midem kazınmaya başladı ve canım tost yemek istedi...büyük bir mücadele verdim kendimle tost yapıp yememek için ve başardımmkeşke benimde snein gibi iştahım kapansa
ac kalmisim demiama cok yogun bi gundu benim icin leyla gibiydim resmen ordan oraya ordan oraya
yolda arabam bozuldu senacim( sana abla mi desem adini mi solesem bilemedim ki sena diyince de sanki biraz saygisizlik ediyormusum gibi geliyor,
sen neyi tercih edersin benm yas 27) patlak tekerle 20 km surmussum, arabanin lastigi dagilmis resmen anliycan bayagi bi kosturmali bi gundu ne yedim ne ictim bilemeidm.
ondan biraz bole duzensiz we rastgele oldu bide calisinca da menulerim duzensiz oluyor malesef..
cnm ben buhafta ayran detoksu yapmama ragmen faydasini goremedim cok canim sikiliyor hafta boyunca dikkat et ustelik sporunu da yap
yeterli siwimida aldm ama kilo weremedim 300 gramcik werdim motiwasyonumu etkiliyor ne yapsam ki
ole ki moralim bozulunca bozasimbile geliyor..
son bisey daha (ne cok cenem warmis demi) su kilo degisimlerini aysn yapiodu o da gorunmuo anlayan biri burda guzelce bize aciklasada
kendimiz yapsak, hem aysuncuguma yuk olmamis oluruz