- 2 Ağustos 2009
- 1.760
- 14
hoşgeldin tatlım ve tebrik ederim süpersin.selamlar arkadaslar.1 haftadir yoktum,internetim gitmisti.ama oldu sükürler olsun.yeni modem aldik.kaldigim yerden devam diyeyim o zaman.ama bir farkla.sükür 700 gram vermisim ve 55,8 im
eline sağlık balımmmm.kızlar bnm kendi topiğimde de liste hazırlamam lazım sonradan bildirim yapacak olanlar lütfen haftaya saklasın çünkü şu an evde değilim misafir oldugum yerden girip yaptım listeyi o yuzden kusura bakmayın nolur...
eve gidince geçmişi okuyacagım inşallah çünkü takibi bırakmak istemiyorum kopukluk oluyor
hoşgeldin canım ve azmin için seni tebrik ederim.Erginsena merhaba,
Topiğine Pinktomato'nun tavsiyesi ile geldim.
Hikayeni okudum,öncelikle belirtmem gerekiyor:kocaman bir bravo!Kişi gerçekten istediği zaman neler yapabileceğinin en güzel örneği olmuşsun!
Hayatım boyunca 50-55 kg arası gidip geldim,bu arada boyum 1.55! Evlendikten sonra gece hayatı,yemekler,haftasonu partileri derken hamile kaldığımda 70 kg idim.Doktorum eğer sağlıklı bir hamilelik geçirmezsem obez olabileceğimi belirterek beni hafiften tehdit etti.
Düzgün beslenme ile geçen bir hamilelik sonunda 82 kg olmuştum. Lohusalığımdan itibaren karar verdim ve beslenme şeklimi değiştirdim. Lohusalık bitince de hergün 1 saatlik yürüyüşlere başladım. Sadece düzgün beslenme ve hergün 1 saatlik yürüyüş sayesinde 6 ay sonra 68 kg ya kadar düştüm ama hala görüntüm rezaletti,yeterince motive olamadığımı düşünüp diyetisyene gitmeye karar verdim.
Diyet ve sporla 57 kg'ya kadar düştüm,geçtiğimiz ağustos ayından bu yana diyeti bıraktım,sadece düzgün beslenme ile kilomu korumaya devam ettim,bu arada bir spor salonuna yazılmıştım ağustos ayında,o zamandan beri sporumu hiç aksatmadım, karnım dümdüz oldu,kollarım ve bacaklarım inceldi,Zara ve Mango gibi yerlerde üst 36 alt 38 giymeye başladım,bu nasıl bir mutluluktur unutmuşum yıllardır...şimdi spor yapmadığım zaman depresyona giriyorum,süper rahatsız hissediyorum kendimi..
Aralık ayında eşimle tatile gittik,15 gün boyunca 3 kilo almışım,döndüğümde 60 kilo idim :18: Tatil dönüşünden beri bir türlü toparlanamadık, eşim, bebeğim ve ben,sürekli ve sırayla hastaydık..nihayet bu hafta kendime geldim derken regl oldum,bir türlü spora başlayamadım. Ama -hastalıklar yüzünden olsa gerek- birkaç gün önce tartıldığımda 58,8 kiloya düştüğümü gördüm.
Artık diyetisyene gitmiyorum,zaten nasıl beslenilmesi gerektiğini gayet güzel öğretti bana sağolsun..Şimdi tek derdim diyetisyenin bana belirttiği hedef kiloma -55 kg- düşmek,ama nedense bir türlü motive olup başlayamıyorum. Ve Allah biliyor ya,bir daha asla eski halime dönmek istemiyorum,üstelik bizim için -Antalya'da yaşıyorum- yaza sadece 2 ay kaldı ,2 ay sonra kimse kalın birşey giymez buralarda..
Bu sebepledir ki,ben de aranıza katılmaya karar verdim..burada insanların zayıflama çabalarını görünce içim açılıyor,mutlu oluyorum :)
Herkese kolay gelsin.
Sevgiler
slmlar...ben nefsimi nasıl körelteceğim...kendimi çok mutsuz hissediyorum...ben 1.58 boyunda ve 65 kiloyum.evlenmeden önce 53 kiloydum.ogünlerimi özlüyorum.tek sıkıntım nefsimi köreltmek...gece uykudan uyandığımda cok aç oluyorum yemeklere saldırasım geliyor.bazen gece kalktıgımda birşeyler yemeden uyuyamıyorum..motivenize cok ihtiyacım var..suyu cok tüketiyorum 3 litreyi buluyordur..hep böyle saldırma psikolojisi oluşmus bende...bu sabah kalktım mesela..acayip aç hıssedıyordum kendımı.kahvaltı hazırlayana kadar bekleyemedım.mutlaka ağzıma bırseyler atacağım..oyle rahatlıyorum...ne olur yardım edın bana kızlar..sızınle beraber asabılırım bunu...sabah yağda ıkı yumurta yedım ( bılıyorum çok oldu ama çok açtımm) 2 fincan şekersiz çay, 3 ince dilim kepekli ekmek,acılı ezme bırkaç catal peynir.bırde 3 tane mavı yeşil şekersiz bisküvi.
su kırılma noktasını bı yenebilsem benım ıcın cok ıyı olacak...ara ogun yapmak mecburımı..bazen sabahkı ara ogunlerde canım pek bırsey cekmıyor.yıyesım gelmıyor.. calışan bir bayanım benım ozellıkle saat 2.30 tan sonrası zor gecıyo.. 12 de oğlen yemegınde cok güzel dengeli bir şekilde yiyiyorum. ama saat 1.30 olunca deli gibi aç oluyorum..meyve yedığımde sankı benı daha cok acıktırıyor.daha çok yıyesım gelıyor..akşam 6 da evde oluyorum tabı yıne bı saldırma pozisyonları.bisküvi tatlı falan ne bulursam o an atıyorum ağzıma...eşim yedide geliyor akşam yemeğinide o zaman yıyoruz.. ne yıyeyım bılmıyorum...bılıyorum cok karısık oldu ama ne yapacagımı ınan bılmıyorum...sızınle beraber asmak ıstıyorum bunları..bana bı çözüm yolu lüüüütfeeeen............
merhabalar arkadaşlar bende bugun aranıza yeni katıldım :)inş hepimiz zayıflıycaz:) yardımlarınızı önerilerinizi bekliorum:)
kızlar sizler de hoşgeldiniz....evde spor aletiniz olmasa bile kendiniz mekik çekerekte çokta güzel kilo verebilirsiniz özellikle karın bölgesi yağlanmasındanda bu şekilde kurtulabilrsiniz...
aradığınız kişi şu anda depresyondaaaaaseherr muazzez emine ablacımm aslıı ve diqer çıtırlarımmm nerelerdesiniz quuuuuuu hafta sonu ve 15 tatilin gazabınamı uqradınız
canım sen de hoşgeldin.bende size katılmak istiyorummmmm
ben sabah öğlen diyeti yapıyrum ama akşam oluncaaaa daha çok yemek istiyorum
en kötüsüde bu tabee:S
günaydın arkadaşalr herkese hayırlı pazarlarrrr
akşam koçişle tartıştık 3 yıldır yatak odası ve öocuk odasını deqiştiriyor(LAFTA).....artık patladım bende aqzıma geleni saydım boya badana laminant mobilya hepsi yenilenecek..sen sürekli erteliyosun dedim ve ayrı yattımm ohh iyi yaptımm neymiş beni oyalamak görsün bide tutmuş sen işe girsin kendin yaptırırsın artık demezmiii :84::84::84::84::84::84::84::84: o benim param vermemm
günaydınnn(senin deyiminle ) yawruuuuu
uuuu'uuuuu bak bak kocişlerle küsülmüş yataklar ayrılmışşşş canım mobilyalar her zaman bööle sorun oluyo işte.erkeklerin önceliği hep başka şeyler çünkü ve bunlar hep acildir onlar için.sen yine de barış kocişinle de birz cilveyle halledersin bu işi