Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

selamlar arkadaslar.1 haftadir yoktum,internetim gitmisti.ama oldu sükürler olsun.yeni modem aldik.kaldigim yerden devam diyeyim o zaman.ama bir farkla.sükür 700 gram vermisim ve 55,8 im:KK14:
hoşgeldin tatlım ve tebrik ederim süpersin.
kızlar bnm kendi topiğimde de liste hazırlamam lazım sonradan bildirim yapacak olanlar lütfen haftaya saklasın çünkü şu an evde değilim misafir oldugum yerden girip yaptım listeyi o yuzden kusura bakmayın nolur...
eve gidince geçmişi okuyacagım inşallah çünkü takibi bırakmak istemiyorum kopukluk oluyor
eline sağlık balımmmm.
Erginsena merhaba,

Topiğine Pinktomato'nun tavsiyesi ile geldim.
Hikayeni okudum,öncelikle belirtmem gerekiyor:kocaman bir bravo!Kişi gerçekten istediği zaman neler yapabileceğinin en güzel örneği olmuşsun!

Hayatım boyunca 50-55 kg arası gidip geldim,bu arada boyum 1.55! Evlendikten sonra gece hayatı,yemekler,haftasonu partileri derken hamile kaldığımda 70 kg idim.Doktorum eğer sağlıklı bir hamilelik geçirmezsem obez olabileceğimi belirterek beni hafiften tehdit etti.

Düzgün beslenme ile geçen bir hamilelik sonunda 82 kg olmuştum.:KK30: Lohusalığımdan itibaren karar verdim ve beslenme şeklimi değiştirdim. Lohusalık bitince de hergün 1 saatlik yürüyüşlere başladım. Sadece düzgün beslenme ve hergün 1 saatlik yürüyüş sayesinde 6 ay sonra 68 kg ya kadar düştüm ama hala görüntüm rezaletti,yeterince motive olamadığımı düşünüp diyetisyene gitmeye karar verdim.

Diyet ve sporla 57 kg'ya kadar düştüm,geçtiğimiz ağustos ayından bu yana diyeti bıraktım,sadece düzgün beslenme ile kilomu korumaya devam ettim,bu arada bir spor salonuna yazılmıştım ağustos ayında,o zamandan beri sporumu hiç aksatmadım, karnım dümdüz oldu,kollarım ve bacaklarım inceldi,Zara ve Mango gibi yerlerde üst 36 alt 38 giymeye başladım,bu nasıl bir mutluluktur unutmuşum yıllardır...şimdi spor yapmadığım zaman depresyona giriyorum,süper rahatsız hissediyorum kendimi..

Aralık ayında eşimle tatile gittik,15 gün boyunca 3 kilo almışım,döndüğümde 60 kilo idim :18: Tatil dönüşünden beri bir türlü toparlanamadık, eşim, bebeğim ve ben,sürekli ve sırayla hastaydık..nihayet bu hafta kendime geldim derken regl oldum,bir türlü spora başlayamadım. Ama -hastalıklar yüzünden olsa gerek- birkaç gün önce tartıldığımda 58,8 kiloya düştüğümü gördüm.

Artık diyetisyene gitmiyorum,zaten nasıl beslenilmesi gerektiğini gayet güzel öğretti bana sağolsun..Şimdi tek derdim diyetisyenin bana belirttiği hedef kiloma -55 kg- düşmek,ama nedense bir türlü motive olup başlayamıyorum. Ve Allah biliyor ya,bir daha asla eski halime dönmek istemiyorum,üstelik bizim için -Antalya'da yaşıyorum- yaza sadece 2 ay kaldı ,2 ay sonra kimse kalın birşey giymez buralarda..

Bu sebepledir ki,ben de aranıza katılmaya karar verdim..burada insanların zayıflama çabalarını görünce içim açılıyor,mutlu oluyorum :)

Herkese kolay gelsin.
Sevgiler
hoşgeldin canım ve azmin için seni tebrik ederim.
slmlar...ben nefsimi nasıl körelteceğim...kendimi çok mutsuz hissediyorum...ben 1.58 boyunda ve 65 kiloyum.evlenmeden önce 53 kiloydum.ogünlerimi özlüyorum.tek sıkıntım nefsimi köreltmek...gece uykudan uyandığımda cok aç oluyorum yemeklere saldırasım geliyor.bazen gece kalktıgımda birşeyler yemeden uyuyamıyorum..motivenize cok ihtiyacım var..suyu cok tüketiyorum 3 litreyi buluyordur..hep böyle saldırma psikolojisi oluşmus bende...bu sabah kalktım mesela..acayip aç hıssedıyordum kendımı.kahvaltı hazırlayana kadar bekleyemedım.mutlaka ağzıma bırseyler atacağım..oyle rahatlıyorum...ne olur yardım edın bana kızlar..sızınle beraber asabılırım bunu...sabah yağda ıkı yumurta yedım ( bılıyorum çok oldu ama çok açtımm) 2 fincan şekersiz çay, 3 ince dilim kepekli ekmek,acılı ezme bırkaç catal peynir.bırde 3 tane mavı yeşil şekersiz bisküvi.

su kırılma noktasını bı yenebilsem benım ıcın cok ıyı olacak...ara ogun yapmak mecburımı..bazen sabahkı ara ogunlerde canım pek bırsey cekmıyor.yıyesım gelmıyor.. calışan bir bayanım benım ozellıkle saat 2.30 tan sonrası zor gecıyo.. 12 de oğlen yemegınde cok güzel dengeli bir şekilde yiyiyorum. ama saat 1.30 olunca deli gibi aç oluyorum..meyve yedığımde sankı benı daha cok acıktırıyor.daha çok yıyesım gelıyor..akşam 6 da evde oluyorum tabı yıne bı saldırma pozisyonları.bisküvi tatlı falan ne bulursam o an atıyorum ağzıma...eşim yedide geliyor akşam yemeğinide o zaman yıyoruz.. ne yıyeyım bılmıyorum...bılıyorum cok karısık oldu ama ne yapacagımı ınan bılmıyorum...sızınle beraber asmak ıstıyorum bunları..bana bı çözüm yolu lüüüütfeeeen............

merhabalar arkadaşlar bende bugun aranıza yeni katıldım :)inş hepimiz zayıflıycaz:) yardımlarınızı önerilerinizi bekliorum:)

evde spor aletiniz olmasa bile kendiniz mekik çekerekte çokta güzel kilo verebilirsiniz özellikle karın bölgesi yağlanmasındanda bu şekilde kurtulabilrsiniz...
kızlar sizler de hoşgeldiniz....
seherr muazzez emine ablacımm aslıı ve diqer çıtırlarımmm nerelerdesiniz quuuuuuu hafta sonu ve 15 tatilin gazabınamı uqradınız :KK53::KK53:
aradığınız kişi şu anda depresyondaaaaa :KK50:
bende size katılmak istiyorummmmm
ben sabah öğlen diyeti yapıyrum ama akşam oluncaaaa daha çok yemek istiyorum
en kötüsüde bu tabee:S
canım sen de hoşgeldin.
günaydın arkadaşalr herkese hayırlı pazarlarrrr :KK16::KK16::KK16::KK16:
akşam koçişle tartıştık 3 yıldır yatak odası ve öocuk odasını deqiştiriyor(LAFTA):KK6:.....artık patladım bende :KK37: aqzıma geleni saydım boya badana laminant mobilya hepsi yenilenecek..sen sürekli erteliyosun dedim ve ayrı yattımm :KK23::KK23::KK23: ohh iyi yaptımm:21::21::21: neymiş beni oyalamak görsün :KK22: bide tutmuş sen işe girsin kendin yaptırırsın artık demezmiii :84::84::84::84::84::84::84::84: o benim param vermemm :KK47::KK47::KK47::KK47:

günaydınnn(senin deyiminle ) yawruuuuu:KK52::KK52:

uuuu'uuuuu bak bak kocişlerle küsülmüş yataklar ayrılmışşşş :KK53: canım mobilyalar her zaman bööle sorun oluyo işte.erkeklerin önceliği hep başka şeyler çünkü ve bunlar hep acildir onlar için.sen yine de barış kocişinle de birz cilveyle halledersin bu işi :KK34: :KK34: :KK23: :KK23:

29.01.2012 pazar

sabah: 09:30 ballı elma sirkeli ılık su
kahvaltı: 10:00 2 dilim çok tahıllı ekmmek 2 ince dilim kaşar peyniri ve zeytin ezmesi ile yapılmış tost,2 yumurta,biberiyeli yeşil çay.
ara: 12:00 1 gün kurusu,2 badem.
öğle: 13:00 6 adet kfc nugget.
14:00 biberiyeli yeşil çay.
ara: 16:00 çilekli activia.
akşam: 18:30 ton balıklı salata.

3 lt su,3000 ip

ac kalmisim demi:KK25: ama cok yogun bi gundu benim icin leyla gibiydim resmen ordan oraya ordan oraya :KK25:
yolda arabam bozuldu senacim( sana abla mi desem adini mi solesem bilemedim ki sena diyince de sanki biraz saygisizlik ediyormusum gibi geliyor,
sen neyi tercih edersin benm yas 27) patlak tekerle 20 km surmussum, arabanin lastigi dagilmis resmen anliycan bayagi bi kosturmali bi gundu ne yedim ne ictim bilemeidm.
ondan biraz bole duzensiz we rastgele oldu bide calisinca da menulerim duzensiz oluyor malesef..

cnm ben buhafta ayran detoksu yapmama ragmen faydasini goremedim cok canim sikiliyor hafta boyunca dikkat et ustelik sporunu da yap
yeterli siwimida aldm ama kilo weremedim 300 gramcik werdim motiwasyonumu etkiliyor ne yapsam ki:KK25:
ole ki moralim bozulunca bozasimbile geliyor..

son bisey daha (ne cok cenem warmis demi :KK9:) su kilo degisimlerini aysn yapiodu o da gorunmuo anlayan biri burda guzelce bize aciklasada
kendimiz yapsak, hem aysuncuguma yuk olmamis oluruz :emir_bebek:
canım detoks dediqimiz şey diyet yaparken vücudun direnişe geçip kilo vermemizin durduqunda vücudu şaşırtıp şok ettiqimiz bir B planıdır...ki ben yinede taraftar deqilim çünkü şok diyetlerle vücudumuza çok zarar veriyoruz...eqerki uzun süre diyet yapıp kilo vermen durmadan bu detoksu yaptıysan sonuç alamayabilirsin...dediqim gibi bu tarz diyetler vücudu şaşırtmak için yapılır ve genellikle bırakıldıqı an verdiqin kilo geri alınır..her metobolizma farklı olduqu içinde alınan sonuçlar farklı olur..bazıları 5 kilo verirken bazıları 1 kilo verir hatta hiç kilo vermeyenler bile olabilir...en güzeli saqlıklı dengeli ve herşeyi yiyerek kilo vermek canım...
diqer konuya gelince ben 36 yaşımı doldurdum nasıl rahat edeceksen öyle hitap edebilirsin :KK34: arabanın tekerleqinin patladıqını nasıl farketmedin canım yaa:44: 20km uzun bir mesafe..iyiki bişey olmamış Allah korumuş canım çok geçmiş olsun...
Sena abla insallah en kisa zamanda esinle barisik istedigini yaparsin :)

bugün yine gec kalktigim hafta sonu ve izinliyim oldugum icin. Kalkar kalkmaz 1 bardak su ictim ve 1 kuru kaysi yedim

Kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta ve maydonuz
1 yesil cay

ara
2 kuru kaysi

ara
1 kuru incir

aksam
1 kase spezial k

( Menüm degisebilir cünkü aksama sinemaya gitmeye karar verdik ondan önce veya sonra yemege gider miyiz bilemiyorum su anda ama degisirse tekrar yazarim )
menün gayet güzel cnm...
kıss koçiş konuşiyyyyy :KK51: yimeqe bile götürdü :KK53:
slmmm kızlarr ben geldim 2 günlük bi aradan sonra.depresyona girdim sonra çıktım geldim.evdeyimyaa kafayı yedim yaaa.herşey üstüme üstüme geldi.dün tüm gün yattım eşim de oğluma baktı.şimdi biraz daha iyiyim.daha geçmişe bakamadım.herşey yolundadır umarım.geçmişi bitirip gelirim bi ara.yemek yapıcam sular yokkk çaok sinirliyimmm.
bugün topiqin stres günü galiba tatlım bende sinirli başladım ama şimdi iyiyim :KK8:
hoşgeldin tatlım ve tebrik ederim süpersin.

eline sağlık balımmmm.

hoşgeldin canım ve azmin için seni tebrik ederim.

kızlar sizler de hoşgeldiniz....

aradığınız kişi şu anda depresyondaaaaa :KK50:

canım sen de hoşgeldin.

uuuu'uuuuu bak bak kocişlerle küsülmüş yataklar ayrılmışşşş :KK53: canım mobilyalar her zaman bööle sorun oluyo işte.erkeklerin önceliği hep başka şeyler çünkü ve bunlar hep acildir onlar için.sen yine de barış kocişinle de birz cilveyle halledersin bu işi :KK34: :KK34: :KK23: :KK23:
cilve falan yapamam quu:63::63: yetti gariii:88:
29.01.2012 pazar

sabah: 09:30 ballı elma sirkeli ılık su
kahvaltı: 10:00 2 dilim çok tahıllı ekmmek 2 ince dilim kaşar peyniri ve zeytin ezmesi ile yapılmış tost,2 yumurta,biberiyeli yeşil çay.
ara: 12:00 1 gün kurusu,2 badem.
öğle: 13:00 6 adet kfc nugget.
14:00 biberiyeli yeşil çay.
ara: 16:00 çilekli activia.
akşam: 18:30 ton balıklı salata.

3 lt su,3000 ip

nugget nedir bilmiyorum ama diyet odaklı bişeyse menün gayet güzel :KK34:

Son düzenleme:
emine abla yaa...üzdün beni :KK5: öqleden sonra bi ara topiqe girdim aşada nickini gördüm geçmişi okuyordum acil çıkmak zorunda kaldım...bişeyler yazdıqını sanarak bi hevesle topiqe geldim...bide ne göremmmm :KK53::KK53: hiç bişi yazmamışsınnnn :KK14::KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
canım detoks dediqimiz şey diyet yaparken vücudun direnişe geçip kilo vermemizin durduqunda vücudu şaşırtıp şok ettiqimiz bir B planıdır...ki ben yinede taraftar deqilim çünkü şok diyetlerle vücudumuza çok zarar veriyoruz...eqerki uzun süre diyet yapıp kilo vermen durmadan bu detoksu yaptıysan sonuç alamayabilirsin...dediqim gibi bu tarz diyetler vücudu şaşırtmak için yapılır ve genellikle bırakıldıqı an verdiqin kilo geri alınır..her metobolizma farklı olduqu içinde alınan sonuçlar farklı olur..bazıları 5 kilo verirken bazıları 1 kilo verir hatta hiç kilo vermeyenler bile olabilir...en güzeli saqlıklı dengeli ve herşeyi yiyerek kilo vermek canım...
diqer konuya gelince ben 36 yaşımı doldurdum nasıl rahat edeceksen öyle hitap edebilirsin :KK34: arabanın tekerleqinin patladıqını nasıl farketmedin canım yaa:44: 20km uzun bir mesafe..iyiki bişey olmamış Allah korumuş canım çok geçmiş olsun...

tamam bebeim icmden nasil gelirse ole soyleyim o zaman:KK16:
cok saol cnm benim farkettim araba zangir zangir titriodu, arabanin debriajinda sorun wardi ordan kaynakli sannettim ama odum koptu
araba dagilacak yada motor falan patlicak die sehrin icine girince hemen saga cektim o 20 km yi otobanda ariza seridinde sure sure gittim bebeim ya..
neyse ki cok sukur atlattim Allah hepimizi kaza beladan korusun..

bide ben su tickerimdaki kilo deisikligini nasi yapicam bana aysun yapmisti bunu:KK43:

tamam bebeim icmden nasil gelirse ole soyleyim o zaman:KK16:
cok saol cnm benim farkettim araba zangir zangir titriodu, arabanin debriajinda sorun wardi ordan kaynakli sannettim ama odum koptu
araba dagilacak yada motor falan patlicak die sehrin icine girince hemen saga cektim o 20 km yi otobanda ariza seridinde sure sure gittim bebeim ya..
neyse ki cok sukur atlattim Allah hepimizi kaza beladan korusun..

bide ben su tickerimdaki kilo deisikligini nasi yapicam bana aysun yapmisti bunu:KK43:

canım senin şuanda çizelgen görünmüyor neden acaba :26:

Bugun ki menum:

1bardak su
Kahwalti:
1 dilim cawdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
1 ucgen peynir
2 yesil zeytin
1 skersiz cay

Ara:
yarim kase yogurt+ keten tohumu
1bardak yesil cay
yarim yesil elma

oglen:
1 porsiyon haslanmis yesil fasulye+ yogurt uzerine pul biber ektim

ara:
1kuru incir+1 kuru kayisi+1 cewiz
1 yesil cay

aksam:
1 bardak ayran

toplamda 4 bardak yesil cay + 3 lt su
500ip atlama 50 yan mekik

Bugun ki menum:

1bardak su
Kahwalti:
1 dilim cawdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
1 ucgen peynir
2 yesil zeytin
1 skersiz cay

Ara:
yarim kase yogurt+ keten tohumu
1bardak yesil cay
yarim yesil elma

oglen:
1 porsiyon haslanmis yesil fasulye+ yogurt uzerine pul biber ektim

ara:
1kuru incir+1 kuru kayisi+1 cewiz
1 yesil cay

aksam:
1 bardak ayran

toplamda 4 bardak yesil cay + 3 lt su
500ip atlama 50 yan mekik
akşam yemeqi noldu quuuu :44: diyet yapıyorum diye yimekte yapmıyo bu cadı :KK9: mutfak masrafından kısa kısa zenqin olucak yakında :KK53::KK53:

ah bi bilsem bi akli gelio bi akli gidio :KK60:

:KK60::KK60::&0::&0::KK60::KK60:

canım aysun tatilde az kaldı gelri yakında..o zaman o anlatır :KK34:

bekledim bekledim gelmediniz :63::63: gidiyom ben yarın işe gidicem :KK55::KK55:
kar başladı yine...yoksa bensiz kartopu oynamayamı çıktınız :KK4:

Son düzenleme:
kizlar bir de sporu eksik etmeyin hic...spor salonu,sokak yuruyusu,apartmanda merdiven cikmak ne olursa olsun muhakkak ihmal etmeyin...hem zayif kaliyorsunuz hem saglikli

slmm kzlarr herkese iyi akşamlarr.çok kimse uğramamış haftasonu sessizliği heralde.ben de yemek temizlik oğlan koca koşuşturdum tüm gün.sular kesikti herşey gecikti.mutfağı temizleyip yeni oturdum.canım sıkkın zaten.acıktım ama yemiyorummm.tabi gündüz yediklerimi sormayın sakın.kızlar valla canım çok sıkılıyo herşeye sinirleniyorum ragl oldum bi de .onun da etkisi var tabi cadı oldum resmen.biraz gezip tozsam kendime gelicem de.

bu arada muazzezi hala göremedim merak ettim.senacım aradın mı sen canım???deryacım da yok o da benim gibi temizlikte terelelli bi girdimi çıkamıyo benim gibi:KK1::KK1:deryaaaa huuuu huuu:KK16::KK16::KK16:

iyi aksamlar kızlar nasılsınız????
2 gündür giremedim dün annemler bendeydi doğum günümü kutladık bugünde çok sıkıcı geçti evdeydim yine hava soğuk oğlum hasta olmasın diye çıkmıyoruz dışarı..cuma gününden beri diyet yalan oldu habire yiyorum yemekler pastalar tatlılar malesef ki...:KK50: 2 gündürde çok cnm sıkkın çok morelim bozuk ara ara bi köşeye çeklip ağlıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum şuan bile gözlerim doldu eşim yanımda olmasa ağlıycam neden bu dünyada bi kerede bişey benim istediğim gibi gitmez anlamıyorum bunalıma girdim galibaa bu yüzden diyetide unuttum erteliyorum kendimi toparlamam lazım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
slmm kzlarr herkese iyi akşamlarr.çok kimse uğramamış haftasonu sessizliği heralde.ben de yemek temizlik oğlan koca koşuşturdum tüm gün.sular kesikti herşey gecikti.mutfağı temizleyip yeni oturdum.canım sıkkın zaten.acıktım ama yemiyorummm.tabi gündüz yediklerimi sormayın sakın.kızlar valla canım çok sıkılıyo herşeye sinirleniyorum ragl oldum bi de .onun da etkisi var tabi cadı oldum resmen.biraz gezip tozsam kendime gelicem de.
sehercim noldu canım...ikinciye yazıyorsun moralim bozuk diye..bu normal bir moral bozukluqu deqil...paylaş bizimleki sana destek olabilelim...suların kesilmesi çok büyük bir sorun..herşey birbirine giriyor..birde temizlik yapmışsın cnm susuz nasıl yaptınki :26: benden akşamdan bütün ütümü yaptım işten geç çıktıqım için akşam bişey yapmaya pek vaktim olmuyor...gezsem tozsam demişsin en sevdiqim arkadaşlarım benden uzakta..hepiniz farklı şehirlerdesiniz...zaten biz biraraya gelsek gecede eve gitmeyiz konuşmaktan koçişler bizi aramaya yollara dökülür kesin :KK9::KK9:
bu arada muazzezi hala göremedim merak ettim.senacım aradın mı sen canım???deryacım da yok o da benim gibi temizlikte terelelli bi girdimi çıkamıyo benim gibi:KK1::KK1:deryaaaa huuuu huuu:KK16::KK16::KK16:
tatlım muazzezle faceden görüştüm akşam...pcsine virüs bulaşmış sürekli topikten düşüyormuş..format attırıcam bu hafta dedi..bende hemen hallet özledik senüüü didimmm:KK6:
deryaya gelince gelsin bende kızıcam ne diye gelmiyoo gelince bi güzel dövekkk:KK4:
iyi aksamlar kızlar nasılsınız????
2 gündür giremedim dün annemler bendeydi doğum günümü kutladık bugünde çok sıkıcı geçti evdeydim yine hava soğuk oğlum hasta olmasın diye çıkmıyoruz dışarı..cuma gününden beri diyet yalan oldu habire yiyorum yemekler pastalar tatlılar malesef ki...:KK50: 2 gündürde çok cnm sıkkın çok morelim bozuk ara ara bi köşeye çeklip ağlıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum şuan bile gözlerim doldu eşim yanımda olmasa ağlıycam neden bu dünyada bi kerede bişey benim istediğim gibi gitmez anlamıyorum bunalıma girdim galibaa bu yüzden diyetide unuttum erteliyorum kendimi toparlamam lazım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
tatlım öncelikle doqum günün kutlu olsun nice yaşlara :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
yemek konusunda bu yıl genel olarak herkeste bir gevşeklik var...ama üstesinden gelicez...buraya gelip birbirimize destek olursak kolayca atlatırız...genel bir sorun oldu son zamanlarda...herkes yemekten şikayetçi...toparlıcaz inşallah canım :KK34:

Son düzenleme:
s.a arkadaşlar hepinize kucak dolusu günaydınlarrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
işe gitmeden topiqe girebildiqim için çok mutluyum...her zaman vaktim olmuyor...
burada (istanbul) hafiften kar atıştırıyor...bu hafta hep yaqıcakmış inşallahta yaqar çok seviyorum karı....iş bakalım bugün nasıl geçicek...hergün pcde yeni bişey uyguluyorum...yapıcaklarımı tam olarak öqrenseydim daha rahat olucaktım...neyse hayırlısı bakalım...inşallah 1 haftalık deneme süresininin sonuda şutlanmam :KK51:
neyse kızçeler size tüm gün bol muhabbetler diliyorum..bolbol konuşun stres atın akşam gelince tek tek okucam...sizleri öpüyorum Allaha emanet olun ve dualarınızdan eksik etmeyin...görüşürüzz :KK55::KK55::KK55::KK55:

Herkese günaydın DÜN 1 KİLO GİTMİŞ BİLE.Artık sabah 70 kiloyum.Dünkü menüm;
Sabah:2 d.köy ekmeği,tuzsuz lor,yeşillik,yağda yumurta,4-5 zeytin,ş.siz çay
Ara:1 s.b. yoğurt
Öğlen:2 kase çorba,çok az balık,salata
Ara:1 mandalin,1 d.keçi peyniri,2 ısırık kek,1 avuç içi karışık çerez(Hepsini bir arada yemedim tabii)
Akşam:ebe gümeci,yoğurt
su:2 litre
spor:yok

bu sabah:2 d.köy ekmeği,tuzsuz lor,4 zeytin,yeşillik,biraz bal,biraz patates kızartması(tahmini 10 parmak patates)
Bugünü başarıyla kapatırım.Zaten benim 6.gün cozutma günüm.VÜCUT DİYETE 6 GÜNDE ALIŞIYORMUŞ ZATEN.6,GÜNÜ ATLATIRSAK VÜCUTTA İNSÜLİN DENGESİ OTURUYORMUŞ.YANİ ÇOK ANİ AÇLIK HİSSEDİLMİYOR.
Cumaya kadar 1 kg daha gider umarım.artık cumaya kadar tartılmıcam.

sehercim noldu canım...ikinciye yazıyorsun moralim bozuk diye..bu normal bir moral bozukluqu deqil...paylaş bizimleki sana destek olabilelim...suların kesilmesi çok büyük bir sorun..herşey birbirine giriyor..birde temizlik yapmışsın cnm susuz nasıl yaptınki :26: benden akşamdan bütün ütümü yaptım işten geç çıktıqım için akşam bişey yapmaya pek vaktim olmuyor...gezsem tozsam demişsin en sevdiqim arkadaşlarım benden uzakta..hepiniz farklı şehirlerdesiniz...zaten biz biraraya gelsek gecede eve gitmeyiz konuşmaktan koçişler bizi aramaya yollara dökülür kesin :KK9::KK9:

tatlım muazzezle faceden görüştüm akşam...pcsine virüs bulaşmış sürekli topikten düşüyormuş..format attırıcam bu hafta dedi..bende hemen hallet özledik senüüü didimmm:KK6:
deryaya gelince gelsin bende kızıcam ne diye gelmiyoo gelince bi güzel dövekkk:KK4:

tatlım öncelikle doqum günün kutlu olsun nice yaşlara :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
yemek konusunda bu yıl genel olarak herkeste bir gevşeklik var...ama üstesinden gelicez...buraya gelip birbirimize destek olursak kolayca atlatırız...genel bir sorun oldu son zamanlarda...herkes yemekten şikayetçi...toparlıcaz inşallah canım :KK34:

teşekkür ederim cnm:)))
insallah cnm yaa bide ben stresli ve üzüntülü olduğum zaman yemeğe veriyorum malesef kendimi diyet yapma modunda olamıyorum:KK50:

Son düzenleme:
X