- 2 Ağustos 2009
- 1.760
- 14
vala sen de bendensin benim de canım sıkılıyo.ama benimki normal bi sıkıntı.sende yolunda gitmeyen şeyler var galiba.paylaşmak istersen biz burdayız.ama unutma herkesin hayatında var bu yolunda gitmeyen şeyler yalnız değilsin.iyi aksamlar kızlar nasılsınız????
2 gündür giremedim dün annemler bendeydi doğum günümü kutladık bugünde çok sıkıcı geçti evdeydim yine hava soğuk oğlum hasta olmasın diye çıkmıyoruz dışarı..cuma gününden beri diyet yalan oldu habire yiyorum yemekler pastalar tatlılar malesef ki... 2 gündürde çok cnm sıkkın çok morelim bozuk ara ara bi köşeye çeklip ağlıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum şuan bile gözlerim doldu eşim yanımda olmasa ağlıycam neden bu dünyada bi kerede bişey benim istediğim gibi gitmez anlamıyorum bunalıma girdim galibaa bu yüzden diyetide unuttum erteliyorum kendimi toparlamam lazım
sehercim noldu canım...ikinciye yazıyorsun moralim bozuk diye..bu normal bir moral bozukluqu deqil...paylaş bizimleki sana destek olabilelim...suların kesilmesi çok büyük bir sorun..herşey birbirine giriyor..birde temizlik yapmışsın cnm susuz nasıl yaptınki :26: benden akşamdan bütün ütümü yaptım işten geç çıktıqım için akşam bişey yapmaya pek vaktim olmuyor...gezsem tozsam demişsin en sevdiqim arkadaşlarım benden uzakta..hepiniz farklı şehirlerdesiniz...zaten biz biraraya gelsek gecede eve gitmeyiz konuşmaktan koçişler bizi aramaya yollara dökülür kesin
tatlım muazzezle faceden görüştüm akşam...pcsine virüs bulaşmış sürekli topikten düşüyormuş..format attırıcam bu hafta dedi..bende hemen hallet özledik senüüü didimmm
deryaya gelince gelsin bende kızıcam ne diye gelmiyoo gelince bi güzel dövekkk
tatlım öncelikle doqum günün kutlu olsun nice yaşlara
yemek konusunda bu yıl genel olarak herkeste bir gevşeklik var...ama üstesinden gelicez...buraya gelip birbirimize destek olursak kolayca atlatırız...genel bir sorun oldu son zamanlarda...herkes yemekten şikayetçi...toparlıcaz inşallah canım
canım bilmiyoru yaaa regl çok etkiliyo herlade .bi de evde çok durdum ya.tabi bi de maddiyat konusu var onu hiç açmayım.yoksa çok şükür ööle büyük bi problemim yok.canım sular kesilmeden bööle incecik akarya inan zor bela 2 saatte onunla yaptım.zor oldu ama ev batıktı.
valla benim de arkadaşlar hep uzakta ve gelemediler.o yüzden boşluğa düştüm zaten.
muazzezi de merak etmiştim iyi olduğuna sevindim.akşama bekliyorum seni.kolay gelsin canım inşş en kısa zamanda öğrenirsin işleri ve kabul edilirsin balım.