teşekkür ederim canım
bugün biraz bişeyler öqrendim işyerinde...ama nedense çok sıkıldım..sürekli bir odanın içinde oturmak sıktı beni...birde öqlen yemeqinde sigara böreqi vardıı :84::84::84::84::84:
canım ellerine saqlık çok güzel olmuş ama haftaya biraz farklı bir liste isticem senden...özeline bilgi veririm
teşekkür ederim canım...ben detokslara karşıyım canım vücut çok fazla yıpranıyor...şoklama gibi bişey yapmış oluyosun..dikkat et olurmu canım
hoşgeldin canım aramıza
kesinlikle motivasyon çok önemli...bizler burada birbirimize destek oluyoruz...yani aynı dili konuşuyoruz...zevkli keyifli ve heyecanlı bir süreç...kendini yalnız hissetmeyeceksin tatlım :)
zeyneeppppppp kıss nerden buldun sen beniiii
çok teşekkür ederim tatlım işe başladıqımdan kimsenin haberi yok deneme süresinden sonra söylücem...sende deme dicem ama şimdiye kadar atı alan üsküdarı geçmiştir
canım o kilo deqil ödemm....sakın üzülme 1-2 güne kalamz hepsi gider
tatlım aysunayy gelince yardımcı olur kendisi tatailde...
hoşgeldin cnm aramıza :) sürekli burda bizimle beraber olursan kırılma noktasını başarıyla kırarsın
yalnız şunu görüyorum çok aşırı yemek yiyosun...beyninde bunu çözmen lazım..öncelikle kilo vermek istiyormusun buna karar vermelisin...ama saqlam bir karar olmalı...sonrasında günlük beslenme listemiz var onu takip ederek bu işin üstesinden gelirsin...burada olmak menüleri paylaşmak motivasyon açısından son derece önemli...bizi bırakmazsan başarırsın cnm...
ahh canım yaaa doydunmu bu menüyle :26: çok az olmuş...
hoşgeldin cnm...listemizi kopyalıyım orda ne yapman gerektiqi yazıyor...bir sonraki mesajımda okuyabilirsin cnm...
tatlım çok teşekkür ederim...nedense bugün biraz sıkıldım...verilen görevleri rahatlıkla yaptım ama nedense sıkıntılıydım...hayırlısı bakalım pazartesi nasıl geçecek...bu arada canım lahmacun istedi çok severimde