Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

şebnemcim biliyosun canım bend eçok kilo aldım:KK43: inan burdan kopunca ipin ucu iyice kaçıyor...sen zaten çok onlıne olamıyorsun birde hiç gelmezsen durum dahada vahim olabilir...hem ben seni burda görmek istiyorum tatlım :KK34:
sena ablacım çok teşekkür ederim desteğin için, haklısın buradan uzaklaşınca kilo alıyorum.. daha sık girmeye çalışacağım.. en azından ipin ucunun kaçmamasına özen göstereceğimm.. iyi ki varsınn :KK54::KK16:

Pinktomatoooo,

Ne izini ya,bir yere gitmek yok,bak buraya gelmene çok birşey kalmadı,alacağın bikiniyi düşün!
Moralini bozacağına bir an önce kendine gel ve birşeyler yap!Sen moralini bozdukça bu durum devam edecek ve silkelenip kendine gelene kadar çok geç olacak..
Şimdi sadece takibi bırak ve aramıza katılmaya çalış,bak ben de geldim..

Çok öpüyorum seni

canım benim, iyi ki geldin hoşgeldin.. özel mesajın ve buradan yazdığın destek mesajın için çok çok teşekkür ederim.. artık daha azimli olacağım inşallah..
yerlerdeydi moralim son zamanlarda kilolarımdan.. kendimi saldım mı dibe vuruyorum deli gibi kilo alıyorum,yiyorum yedikçe niye yedim diye üzülüp daha çok yemeye veriyorum kendimi.. bir uyuşukluk, bir boşvermişlik, bir depresif tripler..yok yok bu böyle olmamalı.. bugün de dünyayı yedim ama bugün söz leslie 4 mil yapacağım.. ben de seni çok öpüyorum canım, tekrar hoşgeldin :KK16::KK16::KK16::KK54:

merhaba symrne arkadasim masallah sana da, aslinda 82 den 58 e gelebiliysen 58 den 55 e inmek cok kolay olmali senin icin, iradene saygi duydum gercekten!!
ben de evlendigimde 53 kilo idim, oncesinde de 55-58 o aralarda gidip geliyordum, evleneli 3 yil olacak mayista. simdi 68-69 kiloyum ve hic mutlu degilim..
bi cok kiyafetimi giyemiyorum, haliyle bol olan bi kac tane kiyafetim var surekli onlari giyip duruyorum, yeni buyuk kiyafetler de almak istemiyorum..
bakalim ins bu grupta hep beraber zayiflayabiliriz, ben cok umutluyum, birbirimize destek olarak basaricaz ins :)

hep beraber birbirimize destek olup kurtulucaz bu kilolardan inşallah.. :13:

seherr muazzez emine ablacımm aslıı ve diqer çıtırlarımmm nerelerdesiniz quuuuuuu hafta sonu ve 15 tatilin gazabınamı uqradınız :KK53::KK53:

sena ablacım hayırlısı olsun işin konusunda :KK9: ben çok sık giremesem de girdiğim zamanlarda okuyan 17-18 kişi oluyordu hep, demek ki tatile gitmiş herkes:KK55:

bende size katılmak istiyorummmmm
ben sabah öğlen diyeti yapıyrum ama akşam oluncaaaa daha çok yemek istiyorum
en kötüsüde bu tabee:S
gel canım gel, biz de aynı dertten muzdaribiz.. :KK56:

slmlar...ben nefsimi nasıl körelteceğim...kendimi çok mutsuz hissediyorum...ben 1.58 boyunda ve 65 kiloyum.evlenmeden önce 53 kiloydum.ogünlerimi özlüyorum.tek sıkıntım nefsimi köreltmek...gece uykudan uyandığımda cok aç oluyorum yemeklere saldırasım geliyor.bazen gece kalktıgımda birşeyler yemeden uyuyamıyorum..motivenize cok ihtiyacım var..suyu cok tüketiyorum 3 litreyi buluyordur..hep böyle saldırma psikolojisi oluşmus bende...bu sabah kalktım mesela..acayip aç hıssedıyordum kendımı.kahvaltı hazırlayana kadar bekleyemedım.mutlaka ağzıma bırseyler atacağım..oyle rahatlıyorum...ne olur yardım edın bana kızlar..sızınle beraber asabılırım bunu...sabah yağda ıkı yumurta yedım ( bılıyorum çok oldu ama çok açtımm) 2 fincan şekersiz çay, 3 ince dilim kepekli ekmek,acılı ezme bırkaç catal peynir.bırde 3 tane mavı yeşil şekersiz bisküvi.

su kırılma noktasını bı yenebilsem benım ıcın cok ıyı olacak...ara ogun yapmak mecburımı..bazen sabahkı ara ogunlerde canım pek bırsey cekmıyor.yıyesım gelmıyor.. calışan bir bayanım benım ozellıkle saat 2.30 tan sonrası zor gecıyo.. 12 de oğlen yemegınde cok güzel dengeli bir şekilde yiyiyorum. ama saat 1.30 olunca deli gibi aç oluyorum..meyve yedığımde sankı benı daha cok acıktırıyor.daha çok yıyesım gelıyor..akşam 6 da evde oluyorum tabı yıne bı saldırma pozisyonları.bisküvi tatlı falan ne bulursam o an atıyorum ağzıma...eşim yedide geliyor akşam yemeğinide o zaman yıyoruz.. ne yıyeyım bılmıyorum...bılıyorum cok karısık oldu ama ne yapacagımı ınan bılmıyorum...sızınle beraber asmak ıstıyorum bunları..bana bı çözüm yolu lüüüütfeeeen............

hoşgeldin canım, öncelikle sena ablanın listesini uygulamaya çalış ve yapabileceğin bir sporla başla(mesela genelde leslie sansone videoları gibi) sena abla yol gösterecektir..

selamlar arkadaslar.1 haftadir yoktum,internetim gitmisti.ama oldu sükürler olsun.yeni modem aldik.kaldigim yerden devam diyeyim o zaman.ama bir farkla.sükür 700 gram vermisim ve 55,8 im:KK14:

canım merhaba,tebrikler :nazar: senin avatardaki mecnunu izlemeye başladım,çok güzel gerçekten :KK54:

İsimBaşlangıçGeçen HaftaBu HaftaFarkToplam FarkBoyHedef KiloBedenSpor
melek_yt:KK19:90,086,783,4-3,3-6,61,6570,044240dk
shryvz80,071,770,3-1,4-9,71,6760,04240dk
moonsun8876,075,674,3-1,3-1,71,6858,040-42240dk
Ahfa105105,0103,7-1,3-1,31,7270,050-52315dk
zeyca90,090,088,8-1,2-1,21,7075,046yok
GökyüzündeDans?59,058,0-1,0??55,04050 mekik
Sevilca110,0107,0106,0-1,0-4,01,5999,054yok
yagmurdamlası2669,869,868,9-0,9-0,91,6560,0?yok
gldnn68,066,566,0-0,5-2,01,6560,040-42165dk+150mekik
offline74,064,664,2-0,4-9,8?60,0?90dk
msp71,768,868,4-0,4-3,31,6763,042-4490-120dk
Tadli67,063,663,3-0,3-6,71,5055,038-40240dk+3000ip
bilge74,059,059,00-15,01,6755,038-4060dk
gülhatice88,085,485,5+0,1-2,5?75,044-46210dk
mektupp80,068,669,0+0,4-11,0?65,040-42yok
month70,068,368,4+1,0-1,71,6560,038-40yok
ErginSena90,070,772,0+1,3-18,01,6560,040yok
kilo veren tüm arkadaşlarımızı kutluyorum:KK9:
melek_yt isimli arkadaşımız 3,3kg vererek haftanın birincisi olmuştur tebrikler:KK64::KK19:

lily86 ellerine emeğine sağlık canım..

kilo veren bütün arkadaşları kutluyorum.. :KK9:

Herkese iyi akşamlar ben de buı gruba katılmak istiyorum.Bugün sabah itibariyle 71 kiloyum.Dün gezmede olduğumu için düzen tutturamadım.Ama bugünkü menüm şöyle;
Sabah;1 pk altınbaşak(170 Kalori),biraz peynir,5 zeytin,yeşillik,ş.siz çay
Ara:5-6 leblebi
Öğlen:1 kase çorba,1 tabak ıspanak(pirinçsiz tabi)
Ara:1 ısırık simit,2 dl.parmak patates,
Ara:1 küçük elma,1 küçük portakal
Akşam;Balık ,salata,1 lokma ekmek
Ara:Yok
Su:1.5 lt
Spor,yok
İNŞALLAH şu 15 kiloda kurtulurum 6 ay ,1 yıl farketmez

seherr muazzez emine ablacımm aslıı ve diqer çıtırlarımmm nerelerdesiniz quuuuuuu hafta sonu ve 15 tatilin gazabınamı uqradınız :KK53::KK53:
eeeeeeeee ben geldim şimdide siz yoksunuz
aferinn kızlar verdiqiniz kilolar süperrr...
arkadaşlar biraz önce bir iş görüşmesine gittim hemen denemeye alıyorlar...cuma saati çalışmıyorlarmış bende eve geldim namaz kılıp çıkıcam lütfen dua edin deneme dönemini atlatayım...daha önce yapmadıqım bişey ondan dolayı tedirginim...şimdi çıkıyorum ordan girme imkanım yok çok yoqun biyer...akşam gelince yazarım..:KK55::KK55::KK55:

senacım hayırlı olsun
inan çok sevindim aferim sana

bugun ki menum, benim icin yogun we karisik oldu haliyle menumde duzensiz oldu

kahwalti:
1 dilim cawdar
2zeytin
yarim domates
1 dilim kasar
1 yumurta

1 bardak domates corbasi

1 yesil elma (disardaydim 1 elma 2 mandalina atmistim cantaya)

yogurt icine pul biber ektm

2.5 lt su, 1 bardak yesil cay sporumu da yapamadim

4 mil sporumu yaptım az önce.. karatay gece yatmadan önce yemekten 2 saat sonra sporu öneriyor aklınızda olsun.. ben de akşam veya sabah erken severim spor yapmasını..
Herkese iyi akşamlar ben de buı gruba katılmak istiyorum.Bugün sabah itibariyle 71 kiloyum.Dün gezmede olduğumu için düzen tutturamadım.Ama bugünkü menüm şöyle;
Spor,yok
canım hoşgeldin,önceki sayfalarda sena ablanın mjında yapılması gereken hususlar var :KK19:

senacım hayırlı olsun

ben de geldim kimse yok:KK31:

kahwalti:
1 dilim cawdar
2zeytin
yarim domates
1 dilim kasar
1 yumurta

1 bardak domates corbasi

sabahları domates,yeşillik ben de çok severim sınırsız oldukları için :KK53:

sena ablacım hayırlısı olsun işin konusunda :KK9: ben çok sık giremesem de girdiğim zamanlarda okuyan 17-18 kişi oluyordu hep, demek ki tatile gitmiş herkes:KK55:

hoşgeldin canım, öncelikle sena ablanın listesini uygulamaya çalış ve yapabileceğin bir sporla başla(mesela genelde leslie sansone videoları gibi) sena abla yol gösterecektir..

canım merhaba,tebrikler :nazar: senin avatardaki mecnunu izlemeye başladım,çok güzel gerçekten :KK54:

cok güzel degil mi.birinci bölümden mi basladin izlemeye.eger degilse mutlaka 1. bölümden bakmani tavsiye ediyorum

cok güzel degil mi.birinci bölümden mi basladin izlemeye.eger degilse mutlaka 1. bölümden bakmani tavsiye ediyorum
yok canım, geçen haftadan beri izliyoruz.. hele banka soygunu bölümünde çok güldük :KK52: (merak edenlere: Leyla ile Mecnun - 41.Bölüm - Muhteşem Banka Soygunu - YouTube )

bu arada yine motivasyon için , zayıflayanların önce - sonra (before - after) resimlerini içeren video :

500 Before and After Weight Loss Pictures! Amazing! - YouTube :KK30:

merhaba symrne arkadasim masallah sana da, aslinda 82 den 58 e gelebiliysen 58 den 55 e inmek cok kolay olmali senin icin, iradene saygi duydum gercekten!!
ben de evlendigimde 53 kilo idim, oncesinde de 55-58 o aralarda gidip geliyordum, evleneli 3 yil olacak mayista. simdi 68-69 kiloyum ve hic mutlu degilim..
bi cok kiyafetimi giyemiyorum, haliyle bol olan bi kac tane kiyafetim var surekli onlari giyip duruyorum, yeni buyuk kiyafetler de almak istemiyorum..
bakalim ins bu grupta hep beraber zayiflayabiliriz, ben cok umutluyum, birbirimize destek olarak basaricaz ins :)

ya evet aslında kolay işim artık ama bir türlü diyet+spor yapacak ortam ve motivasyonu bulamıyorum şu ara..sürekli hastalıklar,misafirler,taşınma telaşı falan..hepsi yordu beni..
sakın yeni kıyafet alma,ben de almamıştım özelikle! :KK66:

sana da kolay gelsin!

günaydın millet

28.01.2012 cumartesi

sabah: 08:00 ballı elma sirkeli ılık su
kahvaltı: 08:30 1 kase special-k karışık meyveli
ara: 11:00 1 gün kurusu,2 badem
öğle: 14:00 ton balıklı salata
ara: 16:00 çilekli activia
akşam: 19:00 çabuk çorba kremalı tavuk

3 lt su,50 mekik,3000 ip

yani ögleden sonra 2 ara ögün yapiyim ablacim. tmm bunu dikkate alacagim abla. Izinli oldugum zamanlar gec kalkiyorum abla sürekli degil. Gec kalktigim icinde 3 ana ögün bana fazla geliyor yiyemiyorum.
canım bende işten geldikten sonra nedense herşeyi yemek istiyorum...doymak bilmiyorum..dün akşam gelince akşam yemeqini yedim biraz sonra sanki hiçbişey yememişim gibi midem kazınmaya başladı ve canım tost yemek istedi...büyük bir mücadele verdim kendimle tost yapıp yememek için ve başardımm :KK62: keşke benimde snein gibi iştahım kapansa:KK31:
ayy sorma gülüncek halim cidden:)
bnm hamilelikten kaldı kilolarmm maalesef:S
evet canım ya önce hamileyken yediriyorlar sonrada süt olsun diye herşeyi aqzımıza tıkıyorlar..bi kendi halimize kalamadık vesselammm :KK6:
sena ablacım çok teşekkür ederim desteğin için, haklısın buradan uzaklaşınca kilo alıyorum.. daha sık girmeye çalışacağım.. en azından ipin ucunun kaçmamasına özen göstereceğimm.. iyi ki varsınn :KK54::KK16:
şebneemmmmm seni çok seviyorum canım benimmm....sen olmadııqn zaman gözlerim seni arıyor yokluqun zor geliyor sakın dizimin dibinden bi yere ayrılmaa:KK16::KK16::KK16:

şebnemimmm çok teşekkür ederim tatlışımmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:
Spor,yok
tatlım hoşgeldin aramızaa:KK16: sabah bisküi yeme canım ekmek ye 2 dilim...aralardada fındık ceviz badem kuru incir/kayısı süt yoqurt yada meyve(bunlardan birini)ye canım...ekmeqide kahvaltı dışında yememeyi alışkanlık haline getirmelisin..hem miden hafiflicek hemde kilo vermen dahada kolaylaşıcak cnm...

senacım hayırlı olsun
daha dur ablacım ben işe başladım olarak görmüyorum deneme sürecindeyim..sonra çok üzülüyorum diye kendimi kaptırmadım..bu arada aferini niye aldım ablacım yine kafamı sokacak biyer bulduqum içinmi :KK53::KK53:

kahwalti:
1 dilim cawdar
2zeytin
yarim domates
1 dilim kasar
1 yumurta

1 bardak domates corbasi

aaaaaaaaaa aç kalmııışşşşşşşş:KK51:

günaydın arkadaşalr herkese hayırlı pazarlarrrr :KK16::KK16::KK16::KK16:
akşam koçişle tartıştık 3 yıldır yatak odası ve öocuk odasını deqiştiriyor(LAFTA):KK6:.....artık patladım bende :KK37: aqzıma geleni saydım boya badana laminant mobilya hepsi yenilenecek..sen sürekli erteliyosun dedim ve ayrı yattımm :KK23::KK23::KK23: ohh iyi yaptımm:21::21::21: neymiş beni oyalamak görsün :KK22: bide tutmuş sen işe girsin kendin yaptırırsın artık demezmiii :84::84::84::84::84::84::84::84: o benim param vermemm :KK47::KK47::KK47::KK47:

günaydın millet

28.01.2012 cumartesi

sabah: 08:00 ballı elma sirkeli ılık su
kahvaltı: 08:30 1 kase special-k karışık meyveli
ara: 11:00 1 gün kurusu,2 badem
öğle: 14:00 ton balıklı salata
ara: 16:00 çilekli activia
akşam: 19:00 çabuk çorba kremalı tavuk

3 lt su,50 mekik,3000 ip

günaydınnn(senin deyiminle ) yawruuuuu:KK52::KK52:

teşekkür ederim canım :KK16: bugün biraz bişeyler öqrendim işyerinde...ama nedense çok sıkıldım..sürekli bir odanın içinde oturmak sıktı beni...birde öqlen yemeqinde sigara böreqi vardıı :84::84::84::84::84:

canım ellerine saqlık çok güzel olmuş ama haftaya biraz farklı bir liste isticem senden...özeline bilgi veririm

teşekkür ederim canım...ben detokslara karşıyım canım vücut çok fazla yıpranıyor...şoklama gibi bişey yapmış oluyosun..dikkat et olurmu canım :KK34:

hoşgeldin canım aramıza :KK16::KK16: kesinlikle motivasyon çok önemli...bizler burada birbirimize destek oluyoruz...yani aynı dili konuşuyoruz...zevkli keyifli ve heyecanlı bir süreç...kendini yalnız hissetmeyeceksin tatlım :)

zeyneeppppppp kıss nerden buldun sen beniiii :KK24::KK24: çok teşekkür ederim tatlım işe başladıqımdan kimsenin haberi yok deneme süresinden sonra söylücem...sende deme dicem ama şimdiye kadar atı alan üsküdarı geçmiştir :KK23::KK23::KK23:

canım o kilo deqil ödemm....sakın üzülme 1-2 güne kalamz hepsi gider :KK34:

tatlım aysunayy gelince yardımcı olur kendisi tatailde...

hoşgeldin cnm aramıza :) sürekli burda bizimle beraber olursan kırılma noktasını başarıyla kırarsın :KK8: yalnız şunu görüyorum çok aşırı yemek yiyosun...beyninde bunu çözmen lazım..öncelikle kilo vermek istiyormusun buna karar vermelisin...ama saqlam bir karar olmalı...sonrasında günlük beslenme listemiz var onu takip ederek bu işin üstesinden gelirsin...burada olmak menüleri paylaşmak motivasyon açısından son derece önemli...bizi bırakmazsan başarırsın cnm...

ahh canım yaaa doydunmu bu menüyle :26: çok az olmuş...

hoşgeldin cnm...listemizi kopyalıyım orda ne yapman gerektiqi yazıyor...bir sonraki mesajımda okuyabilirsin cnm...

tatlım çok teşekkür ederim...nedense bugün biraz sıkıldım...verilen görevleri rahatlıkla yaptım ama nedense sıkıntılıydım...hayırlısı bakalım pazartesi nasıl geçecek...bu arada canım lahmacun istedi çok severimde :KK23::KK23:

öylemiiiiiiiii oh o zaman :))

ac kalmisim demi:KK25: ama cok yogun bi gundu benim icin leyla gibiydim resmen ordan oraya ordan oraya :KK25:
yolda arabam bozuldu senacim( sana abla mi desem adini mi solesem bilemedim ki sena diyince de sanki biraz saygisizlik ediyormusum gibi geliyor,
sen neyi tercih edersin benm yas 27) patlak tekerle 20 km surmussum, arabanin lastigi dagilmis resmen anliycan bayagi bi kosturmali bi gundu ne yedim ne ictim bilemeidm.
ondan biraz bole duzensiz we rastgele oldu bide calisinca da menulerim duzensiz oluyor malesef..

cnm ben buhafta ayran detoksu yapmama ragmen faydasini goremedim cok canim sikiliyor hafta boyunca dikkat et ustelik sporunu da yap
yeterli siwimida aldm ama kilo weremedim 300 gramcik werdim motiwasyonumu etkiliyor ne yapsam ki:KK25:
ole ki moralim bozulunca bozasimbile geliyor..

son bisey daha (ne cok cenem warmis demi :KK9:) su kilo degisimlerini aysn yapiodu o da gorunmuo anlayan biri burda guzelce bize aciklasada
kendimiz yapsak, hem aysuncuguma yuk olmamis oluruz :emir_bebek:

canım bende işten geldikten sonra nedense herşeyi yemek istiyorum...doymak bilmiyorum..dün akşam gelince akşam yemeqini yedim biraz sonra sanki hiçbişey yememişim gibi midem kazınmaya başladı ve canım tost yemek istedi...büyük bir mücadele verdim kendimle tost yapıp yememek için ve başardımm :KK62: keşke benimde snein gibi iştahım kapansa:KK31:

evet canım ya önce hamileyken yediriyorlar sonrada süt olsun diye herşeyi aqzımıza tıkıyorlar..bi kendi halimize kalamadık vesselammm :KK6:

şebneemmmmm seni çok seviyorum canım benimmm....sen olmadııqn zaman gözlerim seni arıyor yokluqun zor geliyor sakın dizimin dibinden bi yere ayrılmaa:KK16::KK16::KK16:

şebnemimmm çok teşekkür ederim tatlışımmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

tatlım hoşgeldin aramızaa:KK16: sabah bisküi yeme canım ekmek ye 2 dilim...aralardada fındık ceviz badem kuru incir/kayısı süt yoqurt yada meyve(bunlardan birini)ye canım...ekmeqide kahvaltı dışında yememeyi alışkanlık haline getirmelisin..hem miden hafiflicek hemde kilo vermen dahada kolaylaşıcak cnm...

daha dur ablacım ben işe başladım olarak görmüyorum deneme sürecindeyim..sonra çok üzülüyorum diye kendimi kaptırmadım..bu arada aferini niye aldım ablacım yine kafamı sokacak biyer bulduqum içinmi :KK53::KK53:

günaydın arkadaşalr herkese hayırlı pazarlarrrr :KK16::KK16::KK16::KK16:
akşam koçişle tartıştık 3 yıldır yatak odası ve öocuk odasını deqiştiriyor(LAFTA):KK6:.....artık patladım bende :KK37: aqzıma geleni saydım boya badana laminant mobilya hepsi yenilenecek..sen sürekli erteliyosun dedim ve ayrı yattımm :KK23::KK23::KK23: ohh iyi yaptımm:21::21::21: neymiş beni oyalamak görsün :KK22: bide tutmuş sen işe girsin kendin yaptırırsın artık demezmiii :84::84::84::84::84::84::84::84: o benim param vermemm :KK47::KK47::KK47::KK47:

Werme tabiside :KK60::KK60: o senin paran:KK60::KK60: bazen aciyorum bu erkeklere ya onlarin parasi ewin parasi biz bayanlarin parasi kendi paramiz ahhahahah :KK60::KK60:
ama iyi oluyor onlara iyi iyilikten anlamiyorlar:KK60: :KK14:

Gec kalktigim zamanlar gec yedigim icin ablacim yiyemiyorum fazla. Gerci dün bende savastim gece biseyler yememek icin ve bende basardim :KK76:

ac kalmisim demi:KK25: ama cok yogun bi gundu benim icin leyla gibiydim resmen ordan oraya ordan oraya :KK25:
yolda arabam bozuldu senacim( sana abla mi desem adini mi solesem bilemedim ki sena diyince de sanki biraz saygisizlik ediyormusum gibi geliyor,
sen neyi tercih edersin benm yas 27) patlak tekerle 20 km surmussum, arabanin lastigi dagilmis resmen anliycan bayagi bi kosturmali bi gundu ne yedim ne ictim bilemeidm.
ondan biraz bole duzensiz we rastgele oldu bide calisinca da menulerim duzensiz oluyor malesef..

cnm ben buhafta ayran detoksu yapmama ragmen faydasini goremedim cok canim sikiliyor hafta boyunca dikkat et ustelik sporunu da yap
yeterli siwimida aldm ama kilo weremedim 300 gramcik werdim motiwasyonumu etkiliyor ne yapsam ki:KK25:
ole ki moralim bozulunca bozasimbile geliyor..

son bisey daha (ne cok cenem warmis demi :KK9:) su kilo degisimlerini aysn yapiodu o da gorunmuo anlayan biri burda guzelce bize aciklasada
kendimiz yapsak, hem aysuncuguma yuk olmamis oluruz :emir_bebek:

canim bak burda okuyabilirsin nasil yapildigini belki yardimci olur

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html

Sena abla insallah en kisa zamanda esinle barisik istedigini yaparsin :)

bugün yine gec kalktigim hafta sonu ve izinliyim oldugum icin. Kalkar kalkmaz 1 bardak su ictim ve 1 kuru kaysi yedim

Kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta ve maydonuz
1 yesil cay

ara
2 kuru kaysi

ara
1 kuru incir

aksam
1 kase spezial k

( Menüm degisebilir cünkü aksama sinemaya gitmeye karar verdik ondan önce veya sonra yemege gider miyiz bilemiyorum su anda ama degisirse tekrar yazarim )

slmmm kızlarr ben geldim 2 günlük bi aradan sonra.depresyona girdim sonra çıktım geldim.evdeyimyaa kafayı yedim yaaa.herşey üstüme üstüme geldi.dün tüm gün yattım eşim de oğluma baktı.şimdi biraz daha iyiyim.daha geçmişe bakamadım.herşey yolundadır umarım.geçmişi bitirip gelirim bi ara.yemek yapıcam sular yokkk çaok sinirliyimmm.

X