Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın kızlarr:KK16::KK16::KK16:
birazdan yola çıkıcaz...lüleburgaza gidiyoruz....akşama dönücez...bu moralle hiç gezme havasında deqilim...içim içime sıqmıyor dünya dar geliyor sanki...Rabbim inşallah en kısa zamanda feraha ulaştırır...desteqiniz için herbirinize teşekkür ederim...akşam gelince girerim kızlar..Allaha emanet olun :KK58:

birazdan yola çıkıcaz...lüleburgaza gidiyoruz....akşama dönücez...bu moralle hiç gezme havasında deqilim...içim içime sıqmıyor dünya dar geliyor sanki...Rabbim inşallah en kısa zamanda feraha ulaştırır...desteqiniz için herbirinize teşekkür ederim...akşam gelince girerim kızlar..Allaha emanet olun :KK58:

İnşallah, Sende Allaha emanet ol hayırlı yolculuklar bende kahvaltımı yapayım :KK34: Duanda unutma yolcunun duası makbuldur :KK16:

Ablacım iyi yolculuklarr :KK34:

Dün çok temizlik yaptımm maalesef menumu yazamadım şimdi paylaşayım barii :KK51:

Sabah 08.15
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
1 biber
1 kupa yeşilçay

ARA 10.30
1 elma
2 adet sarma :KK17: (arkadasım getirmiş cok ısrar etti kıramadım :KK57: )

ÖĞLE 12.30
1 kase düğün çorba
Yarım porsiyon yeşil mercimek

ARA 15.30
2 çatal sütlü tatlı

AKŞAM 19.00
2 adet haşlanmış yumurta
2 adet yeşil soğan ve 1 tutam maydanoz :KK56:

iyi akşamlar bu gün düne göre daha iyiyim
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin yeşillik
ara 1 mandalina
öğlen haşlama et 1 dilim ekmek salata
ara yarım muz 1 avuçkadar leblebi
akşam yarım kase yoğurt 4 yemek kaşığı nohut yemeği 4 yemek kaşığı bulgur pilavı birde salata 9 gibi meyve yiyecem inşallah yatarkende süt içeyim

Canım öğlenki 1 ekmek olmamış :KK20:

Ayrıca akşam baya yemişsim canım 4 yk bulgur pilavıda olmamış :KK23:

Biz akşam yemeğinden sonra ara yapmıyoruz ki sen 2 tane yapmışsın meyve ve süt :KK52: bence olmamış canım daha dikkat etmelisin :KK34:

eveeett gelelim süpürgenin sapınaaa:KK1::KK1::KK1::KK55::KK55:
kızlarrr niyeee makarna,pilav ,patates haftada bir tüketilmiyoooooorrrrr.herkesin listesinde var ve ben yorum yapmadım bu gün.gördükçe uyarıyoruz zaten ama hala devam ediliyo.çok azdı ,canım istedi bahane değil kızlar.zaten hiç yemeyin demiyorum ama haftada bir öğleyin yiyinnnve menünüze haftalık hakkım diye belirtin ki uyarmayayım olurmu???
ayrıca ara öğünler çokçeşitli olmasın 1 ara öğün en fazla 100 kcal olmalı.hem meyve yedim hem süt içtim olmaz.ya da hem hurma yedim hem leblebi yedim olmaz.bakın öğünlerinizde de çok çeşit olmayınca daha güzel kilo vereceksiniz.
şimdilik bu kadaaaarrrr.şimdi listemizi de kopyalıyorum.:KK16::KK16:

pilav yemeyeli 2 ay oluyor. haftada bir makarna tüketiminede iki hafta önce başladımm :))

:KK16:

canımm seni çok iyi anlıyorum ama bi kişiye bu kadar bağlanma bence.biz de eşimle çok severek evlendik.ama ben bir kişiye veya bir nesneye çok bağlanmayı doğru bulmuyorum.dikkat edersen insanların en çok sınandıkları şeyler hep çok sevdikleri şeyler.bak bize mesela yemeyi çok seviyoruz ama yiyemiyoruz kilo yüzünden:KK1:inş yazdıklarımı yanlış anlamazsın dostça bir tavsiye sadece:KK16:

evet bğlanmamak gerekiyor ama gönül bu söz dinlemiyor. daha bir ay bile olmadı askere gitmesi ama ben şimdiden saldım kendimi. şimdiden başladım kas gevşeticilere uyku ilaçlarına sakinleştiricilere.

şöyleki sadece sevgili değldik ki. çok çok iyi arkdaştık. belki çoğu sevgililerin eşlerin yapamadığı saatlerce muhabbet edip gülme krizlerine girebiliodk. yada çok bunaldığmzda s,inrlendiğmzdesarılp ağlayabiliodk.

o zamaaannn al sanaaaaaaaaaa:KK22::KK57::KK57::KK57::KK57:kendineeee geeeeeeeeeeellllll nişanlının gelmesine ne kaldı şurda sen ne yapıyosun bööle.bak seni yine bu kiloda görmesini mi istiyosuuunnnnnn.:KK47::KK47::KK47::KK47:

ayyyy şu an kalbime bi sancı girdi ay çok fena oldum ya :KK43: ağlıcam galiba

o zamaaannn al sanaaaaaaaaaa:KK22::KK57::KK57::KK57::KK57:kendineeee geeeeeeeeeeellllll nişanlının gelmesine ne kaldı şurda sen ne yapıyosun bööle.bak seni yine bu kiloda görmesini mi istiyosuuunnnnnn.:KK47::KK47::KK47::KK47:

kilo veriyorum diye küsüyor benimle. geldiğimde kilo almış olarak göreyim seni diyor. vee sen sana çok kızdım. şımarma günü değil haftası yapmışsn resmen bursalııı :))

wallahi çok fena şeyler yaptım ben yawww :KK70: :KK70: nese önümüzdeki hafta çıkartırım acısını :KK70:

sakıınn canım 2 günde toparlarsın onunla buluştugun ilk günü düşün ve motive ol :KK34:

ebisim ebisim sporu biraktin mi sen bn yoksa yazdinda ben mi gormedim:44: dun ip atlama rekorumu kirdim
1000 kere ip atladim ama cok zorlandim aklima sen geldin helal olsun dedim 3000 ip atlama nerde ben nerde :KK30:

sakıınn canım 2 günde toparlarsın onunla buluştugun ilk günü düşün ve motive ol
oooffff offfffff tokat gbi yorumlar geliyooorrr :KK70: :KK70:

ben hafta sonu kaçamaklarımdan sonra tartıyla küstüm bu sabah barışabildm ancak. 200 gram vermşm :))

tmm bende şuandan itibaren başlıyorum çorbalara belki cuma düzelir birazcık :KK70:

ebisim ebisim sporu biraktin mi sen bn yoksa yazdinda ben mi gormedim dun ip atlama rekorumu kirdim
1000 kere ip atladim ama cok zorlandim aklima sen geldin helal olsun dedim 3000 ip atlama nerde ben nerde

bebeğim pazar konuştuk ya senle gaza geldim 6000 atladım o gün ve şuan sol ayağım maaf durumda akşam 1500 atlayabildim ben dedim sana atlarsın die 3000 bile atlarsın ama ben şu ayağım bi düzelsin 3000 den fazla atlamıcam :KK70: :KK70:

sakıınn canım 2 günde toparlarsın onunla buluştugun ilk günü düşün ve motive ol
oooffff offfffff tokat gbi yorumlar geliyooorrr :KK70: :KK70:

tmm bende şuandan itibaren başlıyorum çorbalara belki cuma düzelir birazcık :KK70:

ebisim ebisim sporu biraktin mi sen bn yoksa yazdinda ben mi gormedim dun ip atlama rekorumu kirdim
1000 kere ip atladim ama cok zorlandim aklima sen geldin helal olsun dedim 3000 ip atlama nerde ben nerde

bebeğim pazar konuştuk ya senle gaza geldim 6000 atladım o gün ve şuan sol ayağım maaf durumda akşam 1500 atlayabildim ben dedim sana atlarsın die 3000 bile atlarsın ama ben şu ayağım bi düzelsin 3000 den fazla atlamıcam :KK70: :KK70:

:KK60: :0: :KK60: hele sen beni gorsen topallayarak yuruyom resmen ipleri cewirdikce aklima sen geldin
yuh diyorm ya 3000ip nasil atlanilir ebisim bide calisiyor aklima isyerinde yaptigin sporlar geldi mekik falan bi tarftan ip
atliyom bi taraftan guluyom, bi yandan acidan kiwraniyom kaslarim felan yirtildi heralde :KK60: bi yandan da leslie yaptim, ee dun fast food menusu yiyince
sporla acisini cikardim wucudumda benden acisini cikardi :KK70:D :KK60:

X