Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

şimdi gördümde hala bıraktığım gibi terslikler seni kovalamakta.duygu ve düşüncelerini çok iyi anlıyorum amaçladığın hedeflerin hayallerin var yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip hep bir engelle karşılaşıyor olman gerçekten büyük şansızlık. :KK50:
çevrendekilerin dediği gibi aç değil açıkta değilsin bu yüzden bencede üzme kendini.ihtiyaçlı olup yüzüne kapılar kapansa daha kötü olurdu.daha önce söylemiştim sen çok yetenekli birisin evde bile biçok şey yapıp zamanını değerlendirim para kazanabilirsin.şunu söyleyeyim ki senin gibi mükemmelliyetçi dürüst bir insanın iş ortamında mutlu olması çok zor.o çok istediğim iş senin için işgenceye dönüşebilir.bu yüzden Rabbimden hayırlısını dile ergeç hayallarin gerçek olacaktır yeterki sağlık olsun.

bak senacım yeşim doğru söölüyo.gerçekten sen de evde bişeyler yapabilirsin.bak ev hanımları için krediler var onları bi araştır istersen.ne bileyim arkadaşlarınla ortak bişeyler yapabilirsin.

şimdi gördümde hala bıraktığım gibi terslikler seni kovalamakta.duygu ve düşüncelerini çok iyi anlıyorum amaçladığın hedeflerin hayallerin var yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip hep bir engelle karşılaşıyor olman gerçekten büyük şansızlık. :KK50:
çevrendekilerin dediği gibi aç değil açıkta değilsin bu yüzden bencede üzme kendini.ihtiyaçlı olup yüzüne kapılar kapansa daha kötü olurdu.daha önce söylemiştim sen çok yetenekli birisin evde bile biçok şey yapıp zamanını değerlendirim para kazanabilirsin.şunu söyleyeyim ki senin gibi mükemmelliyetçi dürüst bir insanın iş ortamında mutlu olması çok zor.o çok istediğim iş senin için işgenceye dönüşebilir.bu yüzden Rabbimden hayırlısını dile ergeç hayallarin gerçek olacaktır yeterki sağlık olsun.

neden yaa nedenn??
neden çalışmayı bu kadar çok istiyorum diye iş hayatı hep ters ve negatif gösterilmek isteniyor...neden hakkımda çalışmak hayırlı deqil..yada senin deyiminle neden ben çalışırsam mutlu olamıcam...eşimde öyle söylüyor benim gözüme bir gözükür varmış...bukadar uç bişeymi istiyorum...gözlerim durmadan dolup duruyor bide buna laf ediyor...neden destek olmuyor neden anlamıyor..bide onunlamı uqraşıcam zaten çok üzgünümmm..

sehercim ben ortak bişey yapmak istemiyorum...tek istediqim bir yerde çalışmak...

Son düzenleme:
canım benim seni çok iyi anlıyorum.ne diyeceğimi bilemiyorum.

cısss yapıcam zatennn.canım şaka bi yana bak arkadaşın da çok ısrar etmiş olabilir.filizin kopyaladığı listelerde şu vardı.dışarıda yiyeceksen fastfood tarzı 1 hamburger + 1 ayran olabilir.sen menü yemişsin+bi de fanta içmişsin.anlatabildimmi canım.

anlatabildin cnm anlatabildinde burasi oyle tr gibi deil , aslinda sadece hamburgeri almayi dusundum o da tek haliyle pahaliya geliyodu
bari almisken menu aliyim dedim, iyi halt ettim :KK60: :KK60:

neden yaa nedenn??
neden çalışmayı bu kadar çok istiyorum diye iş hayatı hep ters ve negatif gösterilmek isteniyor...neden hakkımda çalışmak hayırlı deqil..yada senin deyiminle neden ben çalışırsam mutlu olamıcam...eşimde öyle söylüyor benim gözüme bir gözükür varmış...bukadar uç bişeymi istiyorum...gözlerim durmadan dolup duruyor bide buna laf ediyor...neden destek olmuyor neden anlamıyor..bide onunlamı uqraşıcam zaten çok üzgünümmm..
iş hayatı ters ve negatif çünkü.sadece çevrendeki insanlara bak destek göremediğini söylüyorsun iş hayatında bunun kat be katını göreceksin.dedimya sen dürüst haksızlığa gelemeyen birisin bu huyun sana iş ortamında zorluk çektirecektir.ha bunu dedim diye amaçlarını sil at demek istemiyorum bu sadece seni teselli için.yani zorluk çekeceğin bir durumun gecikmeli olmasından dolayı azda olsa içini ferah tutman gerektiği için.
eşin konusuna gelince tipik erkek :KK70: hani her konuda destekleyici olur bu konuda ters düşüyorsanız o farklı.sen bu konuda takıntılı oldukça eşin dahil tüm çevrenin tepkileri hep böyle olcak bu yüzden kulaklarını artık kapat.içini ferah tut eline geçen fırsatları değerlendir çok hevesli umrunda artık değilmiş gibi davran :KK70: herkes öyle bilsin sen üzüldükçe daha büyük bir baskı yapılıyor anladığım kadarıyla.tabi bu kötü niyetle değil senin üzüldüğünü görmek istemedikleri için.

inşaallah canım...elim kolum kırıldı inanki...ruh gibiyim...suratım bi karış geziyorum...evdekiler bide buna laf ediyor...sanki hiç atlatamıcam yada hiç işe giremicem gibi hissediyorum...iyi deqilim...
menüne gelince normalde güzel olan menülere yorum yapmıyorum ama bu akşam kimsenin menüsünü okumadım...gerçekten kötüyüm..burayada girmesem sinir krizi geçiricektim...

Senn canin saolsun canim beniiim:KK16: yorum yapma yeterki yuzun gulsun, desarj ol biraz rahatla, ah be senacim herkesin biyerlerde biriktirdigi umutsuzluklari,
yarim kalmisliklari, hayal kirikliklari war bazen dile gelmesede getirilmesede :KK14:
sawasmakta yetmiyor ki, elden bisey gelmeyince insan kawgasini werdikce yenik dusuyor hal boyle olunca hersey oluruna birakiliyor :/

neden yaa nedenn??

Calismak istemen en dogal hakkin bide tahminimce cewren olsa da olur olmasada olur hatta olmasa daha iyi olur gibisinden tawir takindikca sen daha cok isteyip stres yasiyorsun
dogal olarak... etraftan anlasilamayinca... halbuki anlar bi sekilde destek olsalar bu kadar icine atip stres yasamayacaksn:KK55:

iş hayatı ters ve negatif çünkü.sadece çevrendeki insanlara bak destek göremediğini söylüyorsun iş hayatında bunun kat be katını göreceksin.dedimya sen dürüst haksızlığa gelemeyen birisin bu huyun sana iş ortamında zorluk çektirecektir.ha bunu dedim diye amaçlarını sil at demek istemiyorum bu sadece seni teselli için.yani zorluk çekeceğin bir durumun gecikmeli olmasından dolayı azda olsa içini ferah tutman gerektiği için.
eşin konusuna gelince tipik erkek :KK70: hani her konuda destekleyici olur bu konuda ters düşüyorsanız o farklı.sen bu konuda takıntılı oldukça eşin dahil tüm çevrenin tepkileri hep böyle olcak bu yüzden kulaklarını artık kapat.içini ferah tut eline geçen fırsatları değerlendir çok hevesli umrunda artık değilmiş gibi davran :KK70: herkes öyle bilsin sen üzüldükçe daha büyük bir baskı yapılıyor anladığım kadarıyla.tabi bu kötü niyetle değil senin üzüldüğünü görmek istemedikleri için.

yazılan çizilen söylenen hiçbirşey teselli olmuyor...beni rahatlatacak tek şey bir işimin olması...

Senn canin saolsun canim beniiim:KK16: yorum yapma yeterki yuzun gulsun, desarj ol biraz rahatla, ah be senacim herkesin biyerlerde biriktirdigi umutsuzluklari,
yarim kalmisliklari, hayal kirikliklari war bazen dile gelmesede getirilmesede :KK14:
sawasmakta yetmiyor ki, elden bisey gelmeyince insan kawgasini werdikce yenik dusuyor hal boyle olunca hersey oluruna birakiliyor :/

Calismak istemen en dogal hakkin bide tahminimce cewren olsa da olur olmasada olur hatta olmasa daha iyi olur gibisinden tawir takindikca sen daha cok isteyip stres yasiyorsun
dogal olarak... etraftan anlasilamayinca... halbuki anlar bi sekilde destek olsalar bu kadar icine atip stres yasamayacaksn:KK55:

benim kızdıqım herkes beni rahatlatmak için bundada bir hayır vardır yada böylesi daha hayırlıdır diyor...mutlaka öyledir Rabbime dayadım sırtımı ben..ama artık nolurrr hakkımda hayırlı olan çalışmak olsun...kimsede önce işe alıp sonra vazgeçtik diye umutlarımla oynamasın...

yazılan çizilen söylenen hiçbirşey teselli olmuyor...beni rahatlatacak tek şey bir işimin olması...

s.a arzucum nasılsın yine dertlisin canım allahım inş. tez zamanda umduğuna kavuştursun seni canı gönülden diliyorum bunu canım:KK17:
pek giremiyorum bu aralar arada bi uğrayıp çıkıyorum kızlarım izinde pek fırsatım olmuyo diyet havasında da değilim açıkcası ama önümüzdeki pazartesi rahatlıycam sanırım veee nihayet başlıycam hayırlısıylee:KK52::KK52::KK52:

biraz once yazacaktim bebegim bi turlu izin vermedi simdi yazayim bugunumu
sabah 9 da kalktim iki bardak su ictim
ogleye kadar bi turlu kahvalti yapmama firsat vermedi yaramaz cocuk saat 12 de kahvalti yaptim
iki dilim ekmek
iki dilim peynir
bir fincan sekersiz cay
domates biber
ara ogun 1 kuru incir
1 bardak sicak sut( bogazlarim agriyoda)
ogleden sonramiz disarda gectigi icin fazla su icemedim
aksama dogru bir avuc yesil fistik yedim disarda
aksam evde yemekte
iki kofte pirasa yemegi 4 kasik kadar
yogurt salata bi tadimlik da makarna:)
ayrica aksamdan sonra 3 fincan sekersiz bitki cayi bol su

farkındayım :KK14: ama bizim elimizden başka bir çare gelmezki :KK25::KK25:
haklısın....desteqin için teşekkür ederim...
insallah en yakin zamanda diledigin isi bulursun canim :KK19:
inşallah canım teşekkürler...
s.a arzucum nasılsın yine dertlisin canım allahım inş. tez zamanda umduğuna kavuştursun seni canı gönülden diliyorum bunu canım:KK17:
pek giremiyorum bu aralar arada bi uğrayıp çıkıyorum kızlarım izinde pek fırsatım olmuyo diyet havasında da değilim açıkcası ama önümüzdeki pazartesi rahatlıycam sanırım veee nihayet başlıycam hayırlısıylee:KK52::KK52::KK52:
ayselcim çok saqol canım lütfen bnm için dua et olurmu?
biraz once yazacaktim bebegim bi turlu izin vermedi simdi yazayim bugunumu
sabah 9 da kalktim iki bardak su ictim
ogleye kadar bi turlu kahvalti yapmama firsat vermedi yaramaz cocuk saat 12 de kahvalti yaptim
iki dilim ekmek
iki dilim peynir
bir fincan sekersiz cay
domates biber
ara ogun 1 kuru incir
1 bardak sicak sut( bogazlarim agriyoda)
ogleden sonramiz disarda gectigi icin fazla su icemedim
aksama dogru bir avuc yesil fistik yedim disarda
aksam evde yemekte
iki kofte pirasa yemegi 4 kasik kadar
yogurt salata bi tadimlik da makarna:)
ayrica aksamdan sonra 3 fincan sekersiz bitki cayi bol su

akşam çok çeşitli olmuş...daha hafifi geçirelim mümkünse tek çeşit yiyelim...

ben çıkıyorum kızlar....daq taş olsa bulunduqum yer sesimin çıktıqı kadar baqırıp stres atmak geliyor içimden...ama yapabileceqim tek şey yorganın altında sessizce aqlamak..hepinize iyigeceler...

neden yaa nedenn??

sehercim ben ortak bişey yapmak istemiyorum...tek istediqim bir yerde çalışmak...
canımm dediğin gibi biz ne desek sana çare olmayacak.sadece dua edebiliriz sana.seni anlıyorum hiç bişey teselli etmiyor seni.bol dua et canım diyeceğim sadece bu.çünkü en iyisinibilen O'dur.
anlatabildin cnm anlatabildinde burasi oyle tr gibi deil , aslinda sadece hamburgeri almayi dusundum o da tek haliyle pahaliya geliyodu
bari almisken menu aliyim dedim, iyi halt ettim :KK60: :KK60:

sen de çok iyi anlattın.keşke menünün yanındakileri arkadaşına verseydin:KK60: :KK60: bööle gidermiş haaa.olsun bebeğim afiyet olsun canım.yarın telafi edersin.

SEVGİLİ ARKADAŞLAR...
Çok zayıf bir çocukluk geçirdim...babam beni kuru kızım diye severdi :KK31: ne zamanki 15-16 yaşına geldim mutfaqa girip bişeyler yapmaya başladım işte o zaman önlenemez kilo alışım başladı...gençliqin verdiqi duygularla gelen tehlikenin farkında deqildim...aile olarakta genetik açıdan kilolu olduqumuz için obezliqe kadar gidecek bu tehlikenin farkına varamadım :KK50:
19 yaşında nişanım olduqunda nişanlıma bir söz verdim....düqüne kadar kilo vericem istediqim gelinlik dar kesim o gelinliqin içine giricem dedim....o dönemler karpuz diyeti denen bir diyet vardı...sadece onu yedim bir süre ...tabiki tek yönlü beslendiqim için uzun sürmedi kilo falanda veremedim..ve düqünümde o gelinlik yerine tarletanlı kabarık bir gelinlik giydim :KK5: bu kadarlada kalmadı eşim çok uzun yıllar sen bana daha nişanlıyken söz vermiştin ama kilo veremedim diye defalarca yüzüme vurdu...bir söz vardır uzaktan atılan taş isabet etmezmiş ne gelirse yakındakinden gelirmiş..evet kızlar...eşim beni bu konuda çok kırdı....sevdiqim bişey olduqunda aşırı yediqimden bana ''işkemben dolmadı daha'' derdi :KK14::KK14: zoruma giderdi ve sinirden dahada fazla yerdim...
bir yaz tatiliydi annemlerin yanına safranboluya gitmiştik...çok sevdiqim elde açma bir börek yapmış...yedimde yedim..karnım doydu ama gözüm doymadı..son bitane daha derken bikaç tane daha yedim...taaki midem tıka basa dolup hiçbirşey alacak hali kalmayasıya kadar....sofradan kalktım...ve annem dediki ''kızım çok fazla yiyorsun biraz az ye çok kilo aldın biraz zayıfla'' dedi...zoruma gider diye yerken dememiş sofradan kalkınca söyledi...
işin tuhaf tarafı kendimi öyle çok kilolu görmüyordum...kilo almışsın diyenlere verecek cevabım hazırdı ''damadınız bana çok iyi bakıyor'' diyerek milletin aqzını kapatıyordum...hiç unutmam kendimi 46 beden sanıyordum...uzun zamandır kıyafet almamıştım...birgün pazarda çok güzel bir etek gördüm...ve 46 bedeni alıp arkadaşıma gittim...etek çok güzeldi...direk arkadaşıma gittiqim için orda hevesli hevesli eteqi giymeye çalıştım....ve şok oldum..etek bana olmuyordu fermuar kesinlikle kapanmadı hatta yanından bile geçmedi...kalıpları dar diye düşündüm...ben 46 giyiyordum...ama işin aslı öyle deqildi...aşırı kilo almış ve bunun bilincinde deqildim...ve o eteqi hiç giyemeden dolaptaki yerine koymuştum...uzun yıllarda öylece kaldı...
köye gittiqimiz dönemlerde akrabalarımızın çok kilo almışsın sözlerine alışmıştım artık....ve giydiqim kıyafetler artık iyiden iyiyye rahatsız etmeye başlamıştı...oturduqum zaman belim ve üst kısmım kat kat oluyor adeta etler dışarı fışkırıyordu...bu durumdan rahatsız olmaya başlamıştım...herkese seneye beni tanıyamıcaksınız çok zayıflıcam göreceksiniz dediqim yıllar birbirini kovaladı ama ben diyete bile başlayamadım :KK50::KK50:
birgün evde oqlumla oyun oynuyorduk daha doqrusu boquşuyorduk ne olduqunu tam anlayamadan bana ''şişko'' dedi :KK58: ve daha sonraki şakalaşmalarımızda bana ''100 kilo'' diye hitap etti :KK5::KK5: ama bu tarz sözler bana hep ters tepki etti...daha çok yedimm:KK56::KK56:
zaman zaman çocukların ödevlerini netten ararken kadınlar kulübü portalına rastlıyordum..bir göz aşinalıqı vardı....birgün konu okurken okuduqum konuya bende cevap yazmak istedim ama üyelik istiyordu...bende üye oldum...bir süre çeşitli topiklere girip merak ettiqim konuları okudum.. ve hayatımın dönüm noktası ''4 ayda 26 kilo verdim'' sloganıyla açılan topiqe tıklamam oldu...selintepe isimli arkadaş yaptıqı diyetle 4 ayda 26 kilo vermişti..ve okadar güzel anlatmışki herşeyi yüzlerce sayfayı birkaç günde tıpkı sürükleyici bir roman okur gibi okudum ve bitirdim..tabi bitirdiqimde bende kesinlikle beynimde bu işi bitirmiştim...kesinlikle diyete başlıyordum...ve ogün diyet serüvenime başlamış oldum...2 gün sonra 3 günlük geldikten 4 gün sonrada 1 aylık yaz tatiline çıktık..ama beynimde öyle bitirmiştimki olayı tatil bile engel olamadı bana...diyete başaldıqım ilk tarih 14 haziran 2010...
2 yada 16 kilo verdim...hem çevremden hemde annemden aşırı tepki ladım...2 ay için verdiqim kilo çok fazlaydı....ama yiyerek vermiştim hemde herşeyi yemiştim...hatta diyete başlamadan önce sırf hamur işi ve tatlı yiyen ben diyete başlayınca sebzemi meyvemi sütümü yoqurdumu kısaca vücuda faydalı olan herşeyi dengeli bir şekilde yemeye başlamıştım...ama annem çok tepki verdi ve 2 ay ara verdim...sonrasında tekrar dengeli beslenme adı altında kaldıqım yerden devam etmeye başladım...diyete ilk başladıqımda 90 kiloydum...bazen ipin ucunu kaçırıp yine çok yedim ama ertesi gün tekrar devam ettim....ve 62 kiloya kadar indim...90 kiloyken 52 beden pantolon giyiyordum 62ye indiqimde 36 bedenle bulutların üstünde gibiydim dünyalar benim oldu....yaz tatili ramazan ayı bayram tatili ve kurban bayramı derken ipin ucunu baya bir kaçırdım ve 69 kiloya kadar çıktım...ve şimdi 68 kiloyum....diyet yolculuquma sizlerle beraber buradan devam etmek istiyorum...
yaşım 37 ... istanbulda oturuyorum muhasebeciyim...2 gün önce işten ayrıldım inşallah daha güzel bir iş bulabilirim....16 yaşında bir kızım 13 yaşında birde oqlum var....hayata dair ne varsa eşlerimiz aile yaşantımız sorunlarımız üzüntülerimiz ve sevinçlerimizi burada paylaşarak diyetimizde de birbirimize destek olarak ve bilgilerimizi paylaşarak güzel bir ortam oluşturmak dileqim....şimdiden senanın dünyasına hoşgeldiniz kızlarrr :KK16::KK16::KK16::KK16:

ebrucum aşada nickini görünce sorduqun soru aklıma geldi...su miktarını sormuştun..3 litre sadece içtiqin su canım bitki çayları hariç...

Teşekkür ederım verdıgıniz bılgi için:KK28::KK28::KK28::KK28:Bu arada iş için bıraz sıkılmış oldugunuzu okudum.....:26::26:Ama sızın itikatlı oldugunuzu da farkettim biraz oluruna bıraktıgınız da başarıya ulaşacagınıza emınım:KK17::KK17:Bır seyı çok istedıgımızde rabbım onaylamadıkca olamıyacagını hepimiz bılıyoruz:44:.......sabretmemız gerekmektedır....:18::18: """Olmuyorsa olmuyordur »VARDIR ALLAH'IN BİR BİLDİĞİ... İsyan etme sakın, sonra anlarsın »SENİN İÇİN YAPILAN İYİLİĞİ...:))der büyüklerimiz ya:KK1::KK1::KK1: bende """Nacizane fikrimi yazmadan gecmek istemedim...:KK17::KK17::KK17:.sevgiyle kalın:nazar: Hakkınız da hayırlısı olsun....iyi geceler:KK34::KK55::KK55::KK55:

sen de çok iyi anlattın.keşke menünün yanındakileri arkadaşına verseydin:KK60: :KK60: bööle gidermiş haaa.olsun bebeğim afiyet olsun canım.yarın telafi edersin.

:KK16::KK16::KK16::KK16: saol cnm benim teselli icin:KK16:
Ins sporumu yaparak biraz yaglardan yakmisimdir wicdanim az da olsa rahatladi:

Bugun ki sporum:KK43:fast food menuyu yedik snra :KK70: )
leslie ile 2+3+5 mil=10 mil =16 km :124:
+1000 ip atlama :122:
3 lt su +2 bardak yesil cay

Son düzenleme:
cok guzel bilgiler aktardiklarin ben yeniyim bu topicde daha sizler tanismissiniz sanirim

kızlarr...
inanılmaz üzgün ve son derece sinirliyim..sabah iş görüşmesine gittim ve anlaştık..perşembe günü iş başı yapıcaktım...bugün bütün gün çok mutluydum...gittiqimiz yerdede işe girdim müjdesini verdim onlara...kafamda planlar yaptım bir sürü...enyse tam eve dönüyoruz tel geldi...başka bir firmadan eleman yollamışlar işe o kişi başlıcakmış...yawww bu nasıll iş...hiçmi vicdanları yok bu insanların...resmen bnmle dalga geçtiler...eve geldim aqla aqla...annem babam eşim başladılar açmıymışım açıktamıymışım vs...ayy yeter çıldırıcam...hiçbişey duymak istemiyorum...neden bütün aksilikler beni buluyor...tam ulaştım dediqim anda neden herşey yarım kalıyor...kaldıramıyorum artık çok yıprandım...[/QUOTE]

Hayırlısı olsun ya üzülme Rabbim daha iyilerini nasip eder

canımm dediğin gibi biz ne desek sana çare olmayacak.sadece dua edebiliriz sana.seni anlıyorum hiç bişey teselli etmiyor seni.bol dua et canım diyeceğim sadece bu.çünkü en iyisinibilen O'dur.

Teşekkür ederım verdıgıniz bılgi için:KK28::KK28::KK28::KK28:Bu arada iş için bıraz sıkılmış oldugunuzu okudum.....:26::26:Ama sızın itikatlı oldugunuzu da farkettim biraz oluruna bıraktıgınız da başarıya ulaşacagınıza emınım:KK17::KK17:Bır seyı çok istedıgımızde rabbım onaylamadıkca olamıyacagını hepimiz bılıyoruz:44:.......sabretmemız gerekmektedır....:18::18: """Olmuyorsa olmuyordur »VARDIR ALLAH'IN BİR BİLDİĞİ... İsyan etme sakın, sonra anlarsın »SENİN İÇİN YAPILAN İYİLİĞİ...:))der büyüklerimiz ya:KK1::KK1::KK1: bende """Nacizane fikrimi yazmadan gecmek istemedim...:KK17::KK17::KK17:.sevgiyle kalın:nazar: Hakkınız da hayırlısı olsun....iyi geceler:KK34::KK55::KK55::KK55:

kızlarr...
inanılmaz üzgün ve son derece sinirliyim..sabah iş görüşmesine gittim ve anlaştık..perşembe günü iş başı yapıcaktım...bugün bütün gün çok mutluydum...gittiqimiz yerdede işe girdim müjdesini verdim onlara...kafamda planlar yaptım bir sürü...enyse tam eve dönüyoruz tel geldi...başka bir firmadan eleman yollamışlar işe o kişi başlıcakmış...yawww bu nasıll iş...hiçmi vicdanları yok bu insanların...resmen bnmle dalga geçtiler...eve geldim aqla aqla...annem babam eşim başladılar açmıymışım açıktamıymışım vs...ayy yeter çıldırıcam...hiçbişey duymak istemiyorum...neden bütün aksilikler beni buluyor...tam ulaştım dediqim anda neden herşey yarım kalıyor...kaldıramıyorum artık çok yıprandım...

Hayırlısı olsun ya üzülme Rabbim daha iyilerini nasip eder[/QUOTE]

çok teşekkür ederim kızlar...çok zor bir gece geçirdim...uyudum uyandım..kabus gibiydi sabah olmak bilmedi...Rabbime sıqınıyorum...sizlerde dua edin kızlar...

X