Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

şuan tek istediqim evin istediqimiz fiyattan satılıp kendimize ev alıp onların gölgesinden dırdırından kurtulmak...

hayırlısı olsun ilknurcum artık iyice yoruldum hayattan herşey geçiciymiş bunu anladım...

inşallah edacım geçer hepsi çabucak korkunç bir kabus gibi herşey...

edacım sen şimdi diyeti 10 günlüqüne kenara bırak tatlım sınavını hayırlısıyla atlat hem psikolojik açıdanda rahatlarsın sonrasında rahat rahat yaparsın cnm..

canım bazen vücut direnir bizleri zorlar sanırım sende bu direnmeye takıldın menüleri şuan bulunduqum durumdan dolayı takip edemiyorum ama eqer menülerinde sorun yoksa olay dediqim gibidir suyu mutlaka bol iç çiqdem ve meleqin menülerini örnek al sonrası çorağ söküqü gibi gelicek tatlım...

günaydın cnm :KK16:
canım boşver herşeyin hayırlısı inşallah stediğiniz fiyata satabilirsiniz bundada bi hayır vardıe..

Bugunkü menüm;
Sabah
Katı yumurta
Peynir 1p
Yeşil çay

Ara:
10 gr ceviz 2p
Biraz peynir 1p

Aksam
Bir damla yağ ile 2 parca tavuk söğüş gibi yaptım kendi suyuyla pişti o yüzden 0 p
Közlenmiş kırmızı biber 3p
2 kaşık yoğurt 2p
Sekersiz lıght limonata 2 yudum 0p

Şuana kadar 1,5 litre su

9 puan ile günü kapadım ekmeksiz günleri seviyorumm :26::KK24:

9 puan çokk ii canım:nazar::nazar:

günaydın kızlar nerelerdesiniz bakalım herkes kaybolmuş kimsede bir motive istek yok sanırım...

menüm

sabah tost kaşar sucuk t.b. ekmeği
yumurta haşlama
zeytin

öğlen
3 kaşık makarna bıraz ketçap sıktım
1 kase yoğurt

ara
salatalık

akşam salata hellim tost makinsasında kızrmış
yoğurt

3 litre su 3 yeşilçay

hadi bakalım herkes menüsünü paylaşsın böyle olmazki herkes kaçmış

:nazar::nazar: Güzel canım menün

günaydın kızlar hayırlı günler herkese :KK16::KK16:
psikolojik açıdan çökmüş durumdayım bu hafta sözde izindeym ama canım haftaya işe falan gitmek istemiyor zaten ordada sorunlar var
siz diyetlerinize dikkat edin inşallah sorunlarım hallolur bende eskisi gibi aranızda olur diyetime devam edebilirim
çok özledim eski günleri...

Canım hayırlısı ne ise o olsun inşallah bütün sorunların kısa zamanda hal olup dönersin ..:KK16:

canım menülerini paylaşıyormusun sen yediklerini bir görelim mesela dünki menünü yaz bakalım bir bakalım ne yiyip ne içiyorsun..

paylaşıyorum paylaşıyoum :KK66:

meleği örnek alıyorum hatta.
öğlen et aksamları 4 kasık sebzeyi geçmiyorum.
akşamları bi dilim tam buğday ekmeğim vardı onu da attım.
ara öğünlerimi atlamıyorum.
ama sanırım kilom az ya vücut direniyor :KK45::KK45::KK45:

evet içiyorum hatta iş yerinde olduğum için ztn sureklı su ve cayım yenileniyo

hmmm belkide yediklerin az geliyor olabilir herkesin bünyes farklı sonuçta belki de bu diet sana göre değil karbonh. yapma o zaman canım sen akşamları çorba salata yopurt ye veya yemek salta yoğurt ye bakalım birde kaçta yediğinde önemli canım oda büyük bir etken...

Melek ablacımm, çok geçmiş olsun, inşallah çabucak iyileşir oğluşun :KK16:
Buralarda da hava çok soğudu birden, biz de dikkat ediyoruz, salgın geziyo yine ortalıklarda :18:
Maşallah çok iyi gidiyorsunuz diyete
:KK15:
Ben toparlayamadım :84: İpin ucu kaçtı, motivem düştü, öğün atlıyorum, ya fazla yiyorum ya aç bırakıyorum kendimi yorgun düşüyorum.. Yardım edin banaa, motiveye ihtiyacım var. :KK50:
Cuma günkü bildirimden korkuyorumm :18:
YGS'ye de 10 gün kaldı, onun stresi ayrı bir sardı içimi, artık bu 3. girişim ya, çok bunaldım ve istediğim bölüm olsun artık inşallah :KK14: :KK5:
Dua edin bana..
Yarın doğru düzgün bir menü bildirimi yapmam dileğiyle.. :KK16:

CANIMCIM cok tesekkur ederım . once sınavların sonra dıyet basarılar tatlım:KK34::KK34::KK34:

Bugunkü menüm;
Sabah
Katı yumurta
Peynir 1p
Yeşil çay

Ara:
10 gr ceviz 2p
Biraz peynir 1p

Aksam
Bir damla yağ ile 2 parca tavuk söğüş gibi yaptım kendi suyuyla pişti o yüzden 0 p
Közlenmiş kırmızı biber 3p
2 kaşık yoğurt 2p
Sekersiz lıght limonata 2 yudum 0p

Şuana kadar 1,5 litre su

9 puan ile günü kapadım ekmeksiz günleri seviyorumm :26::KK24:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ben ikinizinde cuma bildiriminizi merak ediyorum kızlar masallah kaçamaksız gidiyorsunuzz:)

bende cok merak edıorum canımcım :KK17::KK17::KK17::KK17:

günaydın kızlar nerelerdesiniz bakalım herkes kaybolmuş kimsede bir motive istek yok sanırım...

menüm

sabah tost kaşar sucuk t.b. ekmeği
yumurta haşlama
zeytin

öğlen
3 kaşık makarna bıraz ketçap sıktım
1 kase yoğurt

ara
salatalık

akşam salata hellim tost makinsasında kızrmış
yoğurt

3 litre su 3 yeşilçay

hadi bakalım herkes menüsünü paylaşsın böyle olmazki herkes kaçmış

menu super canım:nazar::nazar::nazar:

melek gelmedi bugün oğlan dhadamı kötüleşti naptı

geldım ılknurcum :KK42::KK42::KK42::KK42:

tunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

yettım garıııııı:KK14::KK14:

kızlar sormayın bugun cok ama cok yogundum once annemın belınden olan rahatszlıgından dolayı onu hastaneye goturdum ıslelerını yaptırdık pazar aksamına mr randevusu aldık ılacları ona gore belırlencek agrı kesıcı verdıler suan sukur ıyı. sonra geldım oglum kotulesmıstı karnı agrıo ıshalı azmıs onu aldım doktora goturdum tahlıllerı yapıldı cok sukur onemlı bısey cıkmadı ılaclarını aldım eve bıtaktım nıhayet ıse geldım.:KK24::KK24::KK24::KK24:

dunku menum kızcelerım 100 gr gıtmıs ama kar kardır :KK34::KK34::KK34:

sabah
2 dılım cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 2 p
yumurta 0 p

ara
cevız ıkı adet 2 p

ogle
ısgara kofte 0 p
yesıllık 7 p

ara
cevız 10 gr 2 p

aksam
4 kasık pırınclerı ayıklanmıs ıspanak6 p
bır kasık yogurt 1p

2,5 lt su 2 kupa yesılcay

35 p ıle gunu kapamısım

:nazar::nazar::nazar:

bugunkı bu saate kadar olan menum

sabah
2 dılım tam bugday 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
yok

ogle
dısardaydım malesef sımıt 25 p :KK50::KK50:
peynır 1 p

su ana kadar 1 kupa yesılcay 1,5 lt su

aksam sadece cecıl peynırı yıyıp gunu kapıcam kızlar cunku oglenkı sımıtı dengelemem lazım :KK34::KK34:

42,5 p deyım :KK24::KK24::KK24:

Selam kızlar :KK3:
Biliyorum bu topiği çok ihmal ettim diğerine de yetişemiyorum zaten - bu hafta iş yoğunluğum çoktu haftaya da şehir dışına seminere gidiyorum size de işten çıkmadan selam vereyim dedim nasılsınız görüşmeyeli?

X