Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar afferinn sizee :nazar::nazar::nazar: maşallah çok güzel ilerliyorsunuz.....çok özeniyorum sizeee...çok kıskandım ama güzel yönden..imrenmek diyelimm..canlarım benim motive kaynaklarımmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: bu gün aldı başını gitti ama yarın yeni bir gün demiiiii?:KK34::KK34::KK34:
kızlarrrr:KK3::KK3:
ayy çok heyecanlandım...geçen hafta biryere iş başvurusu yapmıştım hatta gidip görüşmüştüm...şimdi tekrar görüşmek istiyorlarmış..hemen gel dediler...ayy yine heveslendim..inşallah hayırlı haberlerle dönerim... ilk sizinle paylaşıyorum annemle babam uyuyorlar eşim işe gitti aradım ama cevap yok :KK57: öpüyorum hepinizi hadi gittim benn :KK55::KK55::KK55::KK55:
hadi hayırlısı canım benimmmm inş hayırlı gönlüne göre bir iştir.
kizlar okuduklarimi sizinle de paylasiyorum.belki tek bir cumlesi bile aklimizda kalip bir faydasi olur diye.:26:
cok durgun yine burasi.kimsecikler konusmuyo.:KK19:.bakip bakip gidiyosunuz:KK20:.
canım paylaşımlar için çok teşekkür ederiz.ama kızlar bunları pek okumuyo heralde.şimdi herkese bir süpürge sapı geliyoooorrr tatlı cadınızdaaaannnnnn:KK55::KK55::KK55:
selam kızlar kaç gündür girmedim..
dualarınıza ihiyacım va kızlar namazlarınızda bana da yer ayırırsanız inanın çok çok iyi olucak..
feraha ulaşırıp hakkımda hayırlısnı istiyorum kızlar..
3 gündür ağzıma bişi sürmedim ne yiyebiliyorum ne de içebiliyorum
3 günde 2 kg vermişim:KK5:
güç bulabilrsem sebebinide paylaşırım sizlerle..
şimdiden Allah razı olsun..
tatlım benim yokluğunun farkındayım en son annen rahatsızdı herhalde.innnşşş RAbbim aydınlığa kavuşturur seni .Allah yardımcın olsunnn.
cok guzel bilgiler aktardiklarin ben yeniyim bu topicde daha sizler tanismissiniz sanirim

Canımmm bencede yenik düşüyoordunn ama artık düşmüyorsunn çünküü bizler varıızzzz :KK15: :KK16:

akşama ne yapsam ki çalışan bayan olmak ne kadar zoor

eve giidince

bugün yapmam gerekenler
1- aparetif yemek yapma
2- mutfagı yerli dipli temizleme
3- evi düzenleme
4- banyoyu yıkama

yalnız çamasırlarım dağ gibi evi yerli dipli temizlemeyeli baya oldu. ablam evleniyoor :KK76: Cumartesi kına pazar günü nikah var ve şehir dışından misafirlermiz geliceekk napıcaaammm beennnn :KK36: :KK53: offffff[/QUOTE]
oooo kolay gesin o zaman canım .tüm bunları spor olarak gör daha zevkli gelir hiç olmazsa.bu arada ablana mutluluklar.mesut bahtiyar olur inşşş.
Merhaba arkdşlar iş yoğunluğundan vakit bulamadım.

Bugün herzamanki kahvaltımı yaptm.

1 dilim kepek ekmek 3 zeytin bir kibrit kutusu peynr domates salatalık ve yoğurt

öğleden önce bi paket eti form çubuk kraker yedm

öğlen bi kase çorba içtim başka hiç bişey istemedi cnm

şekersiz çay şekersiz yeşil çay içtim birazdan yarım paket limonlu eti form yemeyi düşünüyorum. Akşam yarım saat leslie yaptım.

Ama galiba yine depresyona gireceğm. Ruhsal olarak bi sene önceki bunalım haline girmiş bulunmaktayım. Iki gündür ağlama nöbetlerindeyim.

Diyet bozulmaz umarım.
hımmm niye depresyondasın dicektim aşağıya yazmışsın.nacizane bir önerim olacak aşağıda.:KK34:
ooooooffffffffffffffff bunalımdayım yyyyyaaawwwwwwwww bi gazla başladım kilo verme işine şu hafta sonu mahfetti beni yawwww :KK43: :KK43: :KK43:

ooff neler olmadı ki pilav mı istersin pideli köfte mi çikolatamı oofff offff gece tostlar mı yaw ufff nasıl yaparım ben öle bi hata yaww çok mağduruummm :KK70: :KK70:
o zamaaannn al sanaaaaaaaaaa:KK22::KK57::KK57::KK57::KK57:kendineeee geeeeeeeeeeellllll nişanlının gelmesine ne kaldı şurda sen ne yapıyosun bööle.bak seni yine bu kiloda görmesini mi istiyosuuunnnnnn.:KK47::KK47::KK47::KK47:
bende kendime hem zayiflayabilecegim hem muhabbet edebilecegim bir topik ariyordum..
Sena ablayi da onceki topikten biliyorum az cok uzun sure kalamamistim orda..
beni de araniza alsaniza bacilarr
:KK3::KK3::KK3:

hemen tanitayim :)
boyum 171 kilom 82.2 di dun ve dun basladim rejime ama bugun 80.8 olmus.. nerdeyse bir kilo gitmis ama rejimden degil cunku bekledigim dusuk dun gerceklesti ve cok kanamam oldu ordan gitmistir. cok sistim zaten boyle olacagini tahmin ediodum ama yine de tartida gordugum rakami yazmistim..

yasim 23 , Amerikada yasiyorum, Master a basladim ocakta.. iste bebegimi kaybettim.. 8 haftalikken kalbi durmustu bebegimin ama bir ay sonrasinda yani dun kanama gerceklesti.
Kendimi mutlu etmek sitiyorum simdi .. evlendigimde 68 kiloydum ve herkes 55 saniodu beni.. ama ben 65 olmak istiyorum.. yine eskisi gibi ne giysen yakismasini istiyorum.. haziran gibi Turkiyeye gelicem insaallah o zamana eski fistik halime donmek istiyorum.. oyle yani..

Topigi okurken sizi az cok tanidim ben .. insaallah hep birlikte Sena ablanin da dedigi gibi citir olacaz..
Aysun da burdaymis o da bebek topiginden arkadasim..
Haydi hayirlisi:KK16:
canım hoşgeldin nickini hatıladım sanırım.bu arada geçmiş olsun.inşşş hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın.:KK16::KK16:
iyi akşamlar hepinize
maşallah ne kadar kalabalığız şu anda
ama 12 kişinin 3 hayalet
elektrik idaresi grev yapıp elektrikleri kesti
telefon idaresi grev yapıp tel kesti
otobüs şöförleri grevde çocuklar okula gidemiyo
ne biçim yerde yaşıyorsam
hoşgeldin ablacım.kaldığın yerde bayağı bayağı grev var yaniii:113:
iyi akşamlar bu gün düne göre daha iyiyim
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin yeşillik
ara 1 mandalina
öğlen haşlama et 1 dilim ekmek salata
ara yarım muz 1 avuçkadar leblebi
akşam yarım kase yoğurt 4 yemek kaşığı nohut yemeği 4 yemek kaşığı bulgur pilavı birde salata 9 gibi meyve yiyecem inşallah yatarkende süt içeyim
canım aslında tek menü alıp yorum yapmayacaktım ama seninkini almışım yazayım bari.sonra toplu bir uyarı yapıcam.sabah 2 dilim ,öğle 1 dilim ekmek,arada hem muz hem leblebi,akşam hem nohut hem pilav bi de 9 da meyveeee:KK53::KK53::KK53::KK53:bunların hepsi karbonhidratttt.tabiki karbonhidrat da alıcaz ama bu kadar çoookkk fazlaaa.sabah 2 dilim ekmek,öğle ekmek yok,arada ya yarım muz ya da leblebi(muz önerilir meyveleri erken saatte yemeliyiz)ve akşam da pilav yok sadece nohut veya sebze yemeği yesen tamamdı.olmamış tatlım benimmmm.:KK16:
erkek arkdşm askerde. ve ben yıllardr onunla olmaya çok alışmışm.

canımm seni çok iyi anlıyorum ama bi kişiye bu kadar bağlanma bence.biz de eşimle çok severek evlendik.ama ben bir kişiye veya bir nesneye çok bağlanmayı doğru bulmuyorum.dikkat edersen insanların en çok sınandıkları şeyler hep çok sevdikleri şeyler.bak bize mesela yemeyi çok seviyoruz ama yiyemiyoruz kilo yüzünden:KK1:inş yazdıklarımı yanlış anlamazsın dostça bir tavsiye sadece:KK16:

eveeett gelelim süpürgenin sapınaaa:KK1::KK1::KK1::KK55::KK55:
kızlarrr niyeee makarna,pilav ,patates haftada bir tüketilmiyoooooorrrrr.herkesin listesinde var ve ben yorum yapmadım bu gün.gördükçe uyarıyoruz zaten ama hala devam ediliyo.çok azdı ,canım istedi bahane değil kızlar.zaten hiç yemeyin demiyorum ama haftada bir öğleyin yiyinnnve menünüze haftalık hakkım diye belirtin ki uyarmayayım olurmu???
ayrıca ara öğünler çokçeşitli olmasın 1 ara öğün en fazla 100 kcal olmalı.hem meyve yedim hem süt içtim olmaz.ya da hem hurma yedim hem leblebi yedim olmaz.bakın öğünlerinizde de çok çeşit olmayınca daha güzel kilo vereceksiniz.
şimdilik bu kadaaaarrrr.şimdi listemizi de kopyalıyorum.:KK16::KK16:

diyet listemiz arkadaşlarr
1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

Ablacım hakkına hayırlısı olsun inş Allah güzel bir işin oluurr mujkss başarılar:KK54:

sansin bol olsun senacim, seher cim guzel yorumun icin (smilie ler ) tsk ederim... Aysunum hayirli yolculuklar sana tatilin tadini cikar ins guzel haberle donersin geriye :KK66:))

ayyy hayırlısı olur işllahhh ablam seni şuan çok iyi anlıyorum ilk işe giriş için aradıklarında evde annemle göbek atmıştık sevinçten. gönlüne göre olur işllah

gunaydiinnn,,,,
herkes biyerlere gidiyor.sena is gorusmesinde sana sans diliyorum kuzum. aysuncum sana da iyi tatiller.insallah verdigin kiloari alip gelmezsin.
ben de simdi kahvaltimi yaptim tost yedim.sabah simmmsiyah bir ekmek aldim.tadi bile acimsi.onunla yaptim tostumu da.agri kesicimi de alip bikac saat sonra step yapayim diyorum.acaba bel agrim nuksedermi diye de tirsiyorum:18:.

Sena ablacim hakkinda hayirlisi neyse o olur insallah ve hayirli haberlerle gelirsin

hosbuldum canim cok tesekkur ederim boyle yureklendirdigin icin
evet bugun itibariyle bende sizdenim umarim yuz akiyla cikarim su isin icinden:)
zamaninda 74 kilolara dayanipda 57 lere hatta bi ara 54 lere kadar inip yillarca 57 58 kiloda kalmisligim var yine yaparim yapacagim Allahin izniyle ve sizlerin gaziyla:):KK16:

hayirlisi olsun insallah bol sanslar dilerim

bu guzel bende cok guzel basaririm cipsi reddetmeyi cunku cok zararli oldugunu bilirim ama ben cikolataya yenik dusuyorum dusuyordum yani:) bu gune dek:)

[Q UOTE=filizzz64;22805466]kizlar okuduklarimi sizinle de paylasiyorum.belki tek bir cumlesi bile aklimizda kalip bir faydasi olur diye.:26:
cok durgun yine burasi.kimsecikler konusmuyo.:KK19:.bakip bakip gidiyosunuz:KK20:.
cok guzel bilgiler aktardiklarin ben yeniyim bu topicde daha sizler tanismissiniz sanirim[/QUOTE]

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: bu gün aldı başını gitti ama yarın yeni bir gün demiiiii?:KK34::KK34::KK34:

hadi hayırlısı canım benimmmm inş hayırlı gönlüne göre bir iştir.

kızlarr...
inanılmaz üzgün ve son derece sinirliyim..sabah iş görüşmesine gittim ve anlaştık..perşembe günü iş başı yapıcaktım...bugün bütün gün çok mutluydum...gittiqimiz yerdede işe girdim müjdesini verdim onlara...kafamda planlar yaptım bir sürü...enyse tam eve dönüyoruz tel geldi...başka bir firmadan eleman yollamışlar işe o kişi başlıcakmış...yawww bu nasıll iş...hiçmi vicdanları yok bu insanların...resmen bnmle dalga geçtiler...eve geldim aqla aqla...annem babam eşim başladılar açmıymışım açıktamıymışım vs...ayy yeter çıldırıcam...hiçbişey duymak istemiyorum...neden bütün aksilikler beni buluyor...tam ulaştım dediqim anda neden herşey yarım kalıyor...kaldıramıyorum artık çok yıprandım...

Son düzenleme:
bensiz topik açılmış :KK20: nasıl olur insan açılış törenine çağırır kurdele falan kestirir :KK19:

hoşgeldiiiinnnnnnnnnn.nerelerdesin yaaaaa kayıp ilanı verecektik kk da :KK60:hoşgeldin balııımmm.

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

shryvz, tadLi, green4, ErGiNSeNa, barkinim, melek_yt

eee hadi bitirin geçmişi geliiinnnnn:KK55::KK55:

zstar hoşgeldin canım ...

yeşimmmm canım benim seni burda görmek ne güzel...sıksık görmek isteriz seni aramızda...

teremm canım Rabbim ne derdin varsa acilen dermanını versin seni rahatlatsın....herşey gönlünce olsun cnm...

kızlarr...
inanılmaz üzgün ve son derece sinirliyim..sabah iş görüşmesine gittim ve anlaştık..perşembe günü iş başı yapıcaktım...bugün bütün gün çok mutluydum...gittiqimiz yerdede işe girdim müjdesini verdim onlara...kafamda planlar yaptım bir sürü...enyse tam eve dönüyoruz tel geldi...başka bir firmadan eleman yollamışlar işe o kişi başlıcakmış...yawww bu nasıll iş...hiçmi vicdanları yok bu insanların...resmen bnmle dalga geçtiler...eve geldim aqla aqla...annem babam eşim başladılar açmıymışım açıktamıymışım vs...ayy yeter çıldırıcam...hiçbişey duymak istemiyorum...neden bütün aksilikler beni buluyor...tam ulaştım dediqim anda neden herşey yarım kalıyor...kaldıramıyorum artık çok yıprandım...

canım beniim çok üzüldüm inan.insanlar çok acımasız yaaa kaldır at.belki de çok ama çok ihtiyacın vardı olamazmı?ama yok önce anlaştın madem neden vazgeçiyosun demi???canım kendini üzme diyicem ama biliyorum çok üzülüyosun.geçicek bunlar inan bak.sakın kendini yıpratma zaten yeteri kadar faktör var insanı yıpratan.biraz dinlen bakailen yanında çocukların yanında.keyfini çıkar.belki hayırlısı değil canım se daha iyi biliyosun bunları.

canım beniim çok üzüldüm inan.insanlar çok acımasız yaaa kaldır at.belki de çok ama çok ihtiyacın vardı olamazmı?ama yok önce anlaştın madem neden vazgeçiyosun demi???canım kendini üzme diyicem ama biliyorum çok üzülüyosun.geçicek bunlar inan bak.sakın kendini yıpratma zaten yeteri kadar faktör var insanı yıpratan.biraz dinlen bakailen yanında çocukların yanında.keyfini çıkar.belki hayırlısı değil canım se daha iyi biliyosun bunları.

çok kötüyüm seher yedim bitirdim kendimi...neden böyle oluyor her aksilik benimi bulucak..hep böylemi olucak yoruldum artık..gücüm kalmadı..

Yeni arkadaslar aramiza hos geldiniizzz :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ben bugun sapittim sacmaladim kotegi hakettim:KK47:

iyi akşamlar kızlar. sabaha yazmıştım kahvaltımda domates salatalık yemiştim öğle yemeğindede sebze yicektimki yemekhanede kadınbudu köfteyi görünce dayanamadım 2 köfte bir kase domates çorbası ve salata yedim. saat 4 gibide yine domates yedim. eve geldim 1 çikolata yedim. 1 tabak taze fasulye ve 4 yemek kaşığı makarna yedim. şimdide 1 kase rus salatası yedim :KK53: bugünlük bukadar yediklerim 3 lt su içtim ve içmeye devam ediyorum. işten geldikten sonra mekik çektim 50 kez. şimdide yarın saatlik egzersizimi yapıcam

sen debendensin bugun:KK50::KK50::KK50:
cikolata olmamis, yesil fasulye yeterdi makarnayi yemeseydin ustune bide rus salatasi, bol kalorili mayonezli :KK31:
bugun yediklerim bu kadar demissin bide:KK53: bide benim bugun sapitip fast food u da gonderse miydim:KK60:

eveeett gelelim süpürgenin sapınaaa:KK1::KK1::KK1::KK55::KK55:
kızlarrr niyeee makarna,pilav ,patates haftada bir tüketilmiyoooooorrrrr.herkesin listesinde var ve ben yorum yapmadım bu gün.gördükçe uyarıyoruz zaten ama hala devam ediliyo.çok azdı ,canım istedi bahane değil kızlar.zaten hiç yemeyin demiyorum ama haftada bir öğleyin yiyinnnve menünüze haftalık hakkım diye belirtin ki uyarmayayım olurmu???
ayrıca ara öğünler çokçeşitli olmasın 1 ara öğün en fazla 100 kcal olmalı.hem meyve yedim hem süt içtim olmaz.ya da hem hurma yedim hem leblebi yedim olmaz.bakın öğünlerinizde de çok çeşit olmayınca daha güzel kilo vereceksiniz.
şimdilik bu kadaaaarrrr.şimdi listemizi de kopyalıyorum.:KK16::KK16:

Bebeiiimmm sehercigimmm o kadar guzel solemissin ki cisss yap bize kiz, kotek at, uff yap :KK4::KK4::KK4:
Noluyor anlamiyorm moral bozuklugu stres mi ola ki sebep onerilerin gercekten cok guzel,
haftada birgun kacamak yapip bunu da gunluk listeleri werirken belirtmek o zaman yapilan kacamaklari bariz gorup belki dur denebilir...

Bugun ne yaptigima gelince:
sabah muntazam kahwaltimi yapip carsi isim icin disari cikmistim, islerimizi hallettik hatta pastahane ye girip en sewdigim choco twist i gordm we almadim
kendime dur diyebilmisken, aksam oncesi yesil elmami yemisken , her alisweris sonrasi klasiklestirdigimiz fast food yemeye gitmek istedi arkadasim okey gidelim ama
ben yemicem dedim aman Allah im bi israrlar bi israrlar, gecen de yememistin niye boyle yapiosun bu sefer son wirt zirt, Allah im resmen strese girdim, hyr dedim ben elmami yedim tokum, bu sefer kirildi hissettim tmm bugun birlikte yiyelim ama bidaha son bidaha israr etme dedim ::KK43:(((

1 menu yedim(mc donalds gibi bi yerde)
Yarim fanta ictim :KK43:((

bugunki menumude yaziyim bari:
ahwalti oncesi 1 bardak su
1bardak sekersiz cay
2 kasik az tuzlu az yagli menemen
2 yesil zeytin
1 dilim kasar

Ara:
-
Oglen:
-
Ara:
yesil elma

Aksam:
1 supreme chicken menu :KK50:
Yarim bardak fanta :KK57:

1.5 lt su ictim, 1 bardak yesil cay, yatana kadar 3 bardaga tamamlarim yesil cayi,
suyumuda 2.5 litreye we spor yapmadim daha yapicam yazarim yapinca...

Son düzenleme:
Sena ablacim cok üzüldüm senin icin. Ama bi de böyle düsün demek ki senin icin en hayirlisi böylemis. Allahim bi kapiyi kapatir bi kapiyi acar..

hoşgeldiiiinnnnnnnnnn.nerelerdesin yaaaaa kayıp ilanı verecektik kk da :KK60:hoşgeldin balııımmm.

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

shryvz, tadLi, green4, ErGiNSeNa, barkinim, melek_yt

eee hadi bitirin geçmişi geliiinnnnn:KK55::KK55:
:KK70: ilan veren çok oldu canım ama konulan ödülü beğenmedim :KK52::KK52:
işin aslı bu gün bi bakınayım dedim tesadüf senanın msjını okuyunca kendimi burda buldum.temelli bir gelişmi derseniz bende bilmiyorum.kış mevsimi gibi bende kasvetli enerjisiz ağırlaşmış bi havadayım :KK25::KK25:

zstar hoşgeldin canım ...

yeşimmmm canım benim seni burda görmek ne güzel...sıksık görmek isteriz seni aramızda...

teremm canım Rabbim ne derdin varsa acilen dermanını versin seni rahatlatsın....herşey gönlünce olsun cnm...
senin derdin dertmidir benim derdim yanında :KK19: dırırırm dırırım gerisini unuttum :KK70: birden ilham verdin arabesk çığırı verdim :KK70:
derdim yok çok şükür kendi kendime kasfetli bir havaya bürünüyorum.buna halk arasında rahat batıyor derler :KK52:

işin aslı bu gün bi bakınayım dedim tesadüf senanın msjını okuyunca kendimi burda buldum.temelli bir gelişmi derseniz bende bilmiyorum.kış mevsimi gibi bende kasvetli enerjisiz ağırlaşmış bi havadayım :KK25::KK25:

senin derdin dertmidir benim derdim yanında :KK19: dırırırm dırırım gerisini unuttum :KK70: birden ilham verdin arabesk çığırı verdim :KK70:
derdim yok çok şükür kendi kendime kasfetli bir havaya bürünüyorum.buna halk arasında rahat batıyor derler :KK52:

yeşim varyaa ne diyim sana...sanki yaşadıklarımı bilmiyosun...herkes dert etme vs.. diyor kimsenin beni anladıqı yok...içime ata ata hasta olucam...

Senacigim yasadiklarina uzuldum cnm benim ya:KK43:((
Ama icimden bir his senin icin daha guzel kapilarin acilacagini we huzurlu olacagini soyluyor,
bu kadar endise ettigin icin uzuleceksin...
Hayirlisi olsn cnm yipratma kendini kim olsa uzulur, tam yakalamisken kaybetmek cok sinir bozucu biliyorum ama hissediyorm senn icin yakinda guzel seyler olacak:KK34:7

Bu arada bebeim artik benim menulerime yorum yapmaz oldun, unutuluyor muyum ki aceba :KK31:

çok kötüyüm seher yedim bitirdim kendimi...neden böyle oluyor her aksilik benimi bulucak..hep böylemi olucak yoruldum artık..gücüm kalmadı..
canım benim seni çok iyi anlıyorum.ne diyeceğimi bilemiyorum.
Yeni arkadaslar aramiza hos geldiniizzz :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ben bugun sapittim sacmaladim kotegi hakettim:KK47:

sen debendensin bugun:KK50::KK50::KK50:
cikolata olmamis, yesil fasulye yeterdi makarnayi yemeseydin ustune bide rus salatasi, bol kalorili mayonezli :KK31:
bugun yediklerim bu kadar demissin bide:KK53: bide benim bugun sapitip fast food u da gonderse miydim:KK60:

Bebeiiimmm sehercigimmm o kadar guzel solemissin ki cisss yap bize kiz, kotek at, uff yap :KK4::KK4::KK4:
Noluyor anlamiyorm moral bozuklugu stres mi ola ki sebep onerilerin gercekten cok guzel,
haftada birgun kacamak yapip bunu da gunluk listeleri werirken belirtmek o zaman yapilan kacamaklari bariz gorup belki dur denebilir...

Bugun ne yaptigima gelince:
sabah muntazam kahwaltimi yapip carsi isim icin disari cikmistim, islerimizi hallettik hatta pastahane ye girip en sewdigim choco twist i gordm we almadim
kendime dur diyebilmisken, aksam oncesi yesil elmami yemisken , her alisweris sonrasi klasiklestirdigimiz fast food yemeye gitmek istedi arkadasim okey gidelim ama
ben yemicem dedim aman Allah im bi israrlar bi israrlar, gecen de yememistin niye boyle yapiosun bu sefer son wirt zirt, Allah im resmen strese girdim, hyr dedim ben elmami yedim tokum, bu sefer kirildi hissettim tmm bugun birlikte yiyelim ama bidaha son bidaha israr etme dedim ::KK43:(((

1 menu yedim(mc donalds gibi bi yerde)
Yarim fanta ictim :KK43:((

bugunki menumude yaziyim bari:
ahwalti oncesi 1 bardak su
1bardak sekersiz cay
2 kasik az tuzlu az yagli menemen
2 yesil zeytin
1 dilim kasar

Ara:
-
Oglen:
-
Ara:
yesil elma

Aksam:
1 supreme chicken menu :KK50:
Yarim bardak fanta :KK57:

1.5 lt su ictim, 1 bardak yesil cay, yatana kadar 3 bardaga tamamlarim yesil cayi,
suyumuda 2.5 litreye we spor yapmadim daha yapicam yazarim yapinca...

cısss yapıcam zatennn.canım şaka bi yana bak arkadaşın da çok ısrar etmiş olabilir.filizin kopyaladığı listelerde şu vardı.dışarıda yiyeceksen fastfood tarzı 1 hamburger + 1 ayran olabilir.sen menü yemişsin+bi de fanta içmişsin.anlatabildimmi canım.

Son düzenleme:
aslında sen hesap ver bakim....hadi topiqe ayalrdır uqramıyosun..neden msnenn kapalııııııı :KK47::KK47::KK47::KK47:

kış yaz bahane sööle bakimmm kaç kilosun ????

Senacigim yasadiklarina uzuldum cnm benim ya:KK43:((
Ama icimden bir his senin icin daha guzel kapilarin acilacagini we huzurlu olacagini soyluyor,
bu kadar endise ettigin icin uzuleceksin...
Hayirlisi olsn cnm yipratma kendini kim olsa uzulur, tam yakalamisken kaybetmek cok sinir bozucu biliyorum ama hissediyorm senn icin yakinda guzel seyler olacak:KK34:7

Bu arada bebeim artik benim menulerime yorum yapmaz oldun, unutuluyor muyum ki aceba :KK31:

inşaallah canım...elim kolum kırıldı inanki...ruh gibiyim...suratım bi karış geziyorum...evdekiler bide buna laf ediyor...sanki hiç atlatamıcam yada hiç işe giremicem gibi hissediyorum...iyi deqilim...
menüne gelince normalde güzel olan menülere yorum yapmıyorum ama bu akşam kimsenin menüsünü okumadım...gerçekten kötüyüm..burayada girmesem sinir krizi geçiricektim...

ebrucum aşada nickini görünce sorduqun soru aklıma geldi...su miktarını sormuştun..3 litre sadece içtiqin su canım bitki çayları hariç...

yeşim varyaa ne diyim sana...sanki yaşadıklarımı bilmiyosun...herkes dert etme vs.. diyor kimsenin beni anladıqı yok...içime ata ata hasta olucam...
şimdi gördümde hala bıraktığım gibi terslikler seni kovalamakta.duygu ve düşüncelerini çok iyi anlıyorum amaçladığın hedeflerin hayallerin var yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip hep bir engelle karşılaşıyor olman gerçekten büyük şansızlık. :KK50:
çevrendekilerin dediği gibi aç değil açıkta değilsin bu yüzden bencede üzme kendini.ihtiyaçlı olup yüzüne kapılar kapansa daha kötü olurdu.daha önce söylemiştim sen çok yetenekli birisin evde bile biçok şey yapıp zamanını değerlendirim para kazanabilirsin.şunu söyleyeyim ki senin gibi mükemmelliyetçi dürüst bir insanın iş ortamında mutlu olması çok zor.o çok istediğim iş senin için işgenceye dönüşebilir.bu yüzden Rabbimden hayırlısını dile ergeç hayallarin gerçek olacaktır yeterki sağlık olsun.

X