- 2 Ağustos 2009
- 1.760
- 14
bu gün aldı başını gitti ama yarın yeni bir gün demiiiii?kızlar afferinn sizee maşallah çok güzel ilerliyorsunuz.....çok özeniyorum sizeee...çok kıskandım ama güzel yönden..imrenmek diyelimm..canlarım benim motive kaynaklarımmmmm
hadi hayırlısı canım benimmmm inş hayırlı gönlüne göre bir iştir.kızlarrrr
ayy çok heyecanlandım...geçen hafta biryere iş başvurusu yapmıştım hatta gidip görüşmüştüm...şimdi tekrar görüşmek istiyorlarmış..hemen gel dediler...ayy yine heveslendim..inşallah hayırlı haberlerle dönerim... ilk sizinle paylaşıyorum annemle babam uyuyorlar eşim işe gitti aradım ama cevap yok öpüyorum hepinizi hadi gittim benn
canım paylaşımlar için çok teşekkür ederiz.ama kızlar bunları pek okumuyo heralde.şimdi herkese bir süpürge sapı geliyoooorrr tatlı cadınızdaaaannnnnnkizlar okuduklarimi sizinle de paylasiyorum.belki tek bir cumlesi bile aklimizda kalip bir faydasi olur diye.:26:
cok durgun yine burasi.kimsecikler konusmuyo..bakip bakip gidiyosunuz.
tatlım benim yokluğunun farkındayım en son annen rahatsızdı herhalde.innnşşş RAbbim aydınlığa kavuşturur seni .Allah yardımcın olsunnn.selam kızlar kaç gündür girmedim..
dualarınıza ihiyacım va kızlar namazlarınızda bana da yer ayırırsanız inanın çok çok iyi olucak..
feraha ulaşırıp hakkımda hayırlısnı istiyorum kızlar..
3 gündür ağzıma bişi sürmedim ne yiyebiliyorum ne de içebiliyorum
3 günde 2 kg vermişim
güç bulabilrsem sebebinide paylaşırım sizlerle..
şimdiden Allah razı olsun..
cok guzel bilgiler aktardiklarin ben yeniyim bu topicde daha sizler tanismissiniz sanirim
Canımmm bencede yenik düşüyoordunn ama artık düşmüyorsunn çünküü bizler varıızzzz
akşama ne yapsam ki çalışan bayan olmak ne kadar zoor
eve giidince
bugün yapmam gerekenler
1- aparetif yemek yapma
2- mutfagı yerli dipli temizleme
3- evi düzenleme
4- banyoyu yıkama
yalnız çamasırlarım dağ gibi evi yerli dipli temizlemeyeli baya oldu. ablam evleniyoor Cumartesi kına pazar günü nikah var ve şehir dışından misafirlermiz geliceekk napıcaaammm beennnn offffff[/QUOTE]
oooo kolay gesin o zaman canım .tüm bunları spor olarak gör daha zevkli gelir hiç olmazsa.bu arada ablana mutluluklar.mesut bahtiyar olur inşşş.
hımmm niye depresyondasın dicektim aşağıya yazmışsın.nacizane bir önerim olacak aşağıda.Merhaba arkdşlar iş yoğunluğundan vakit bulamadım.
Bugün herzamanki kahvaltımı yaptm.
1 dilim kepek ekmek 3 zeytin bir kibrit kutusu peynr domates salatalık ve yoğurt
öğleden önce bi paket eti form çubuk kraker yedm
öğlen bi kase çorba içtim başka hiç bişey istemedi cnm
şekersiz çay şekersiz yeşil çay içtim birazdan yarım paket limonlu eti form yemeyi düşünüyorum. Akşam yarım saat leslie yaptım.
Ama galiba yine depresyona gireceğm. Ruhsal olarak bi sene önceki bunalım haline girmiş bulunmaktayım. Iki gündür ağlama nöbetlerindeyim.
Diyet bozulmaz umarım.
ooooooffffffffffffffff bunalımdayım yyyyyaaawwwwwwwww bi gazla başladım kilo verme işine şu hafta sonu mahfetti beni yawwww
o zamaaannn al sanaaaaaaaaaakendineeee geeeeeeeeeeellllll nişanlının gelmesine ne kaldı şurda sen ne yapıyosun bööle.bak seni yine bu kiloda görmesini mi istiyosuuunnnnnn.ooff neler olmadı ki pilav mı istersin pideli köfte mi çikolatamı oofff offff gece tostlar mı yaw ufff nasıl yaparım ben öle bi hata yaww çok mağduruummm
bende kendime hem zayiflayabilecegim hem muhabbet edebilecegim bir topik ariyordum..
Sena ablayi da onceki topikten biliyorum az cok uzun sure kalamamistim orda..
beni de araniza alsaniza bacilarr
canım hoşgeldin nickini hatıladım sanırım.bu arada geçmiş olsun.inşşş hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın.hemen tanitayim :)
boyum 171 kilom 82.2 di dun ve dun basladim rejime ama bugun 80.8 olmus.. nerdeyse bir kilo gitmis ama rejimden degil cunku bekledigim dusuk dun gerceklesti ve cok kanamam oldu ordan gitmistir. cok sistim zaten boyle olacagini tahmin ediodum ama yine de tartida gordugum rakami yazmistim..
yasim 23 , Amerikada yasiyorum, Master a basladim ocakta.. iste bebegimi kaybettim.. 8 haftalikken kalbi durmustu bebegimin ama bir ay sonrasinda yani dun kanama gerceklesti.
Kendimi mutlu etmek sitiyorum simdi .. evlendigimde 68 kiloydum ve herkes 55 saniodu beni.. ama ben 65 olmak istiyorum.. yine eskisi gibi ne giysen yakismasini istiyorum.. haziran gibi Turkiyeye gelicem insaallah o zamana eski fistik halime donmek istiyorum.. oyle yani..
Topigi okurken sizi az cok tanidim ben .. insaallah hep birlikte Sena ablanin da dedigi gibi citir olacaz..
Aysun da burdaymis o da bebek topiginden arkadasim..
Haydi hayirlisi
hoşgeldin ablacım.kaldığın yerde bayağı bayağı grev var yaniii:113:iyi akşamlar hepinize
maşallah ne kadar kalabalığız şu anda
ama 12 kişinin 3 hayalet
elektrik idaresi grev yapıp elektrikleri kesti
telefon idaresi grev yapıp tel kesti
otobüs şöförleri grevde çocuklar okula gidemiyo
ne biçim yerde yaşıyorsam
canım aslında tek menü alıp yorum yapmayacaktım ama seninkini almışım yazayım bari.sonra toplu bir uyarı yapıcam.sabah 2 dilim ,öğle 1 dilim ekmek,arada hem muz hem leblebi,akşam hem nohut hem pilav bi de 9 da meyveeeebunların hepsi karbonhidratttt.tabiki karbonhidrat da alıcaz ama bu kadar çoookkk fazlaaa.sabah 2 dilim ekmek,öğle ekmek yok,arada ya yarım muz ya da leblebi(muz önerilir meyveleri erken saatte yemeliyiz)ve akşam da pilav yok sadece nohut veya sebze yemeği yesen tamamdı.olmamış tatlım benimmmm.iyi akşamlar bu gün düne göre daha iyiyim
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin yeşillik
ara 1 mandalina
öğlen haşlama et 1 dilim ekmek salata
ara yarım muz 1 avuçkadar leblebi
akşam yarım kase yoğurt 4 yemek kaşığı nohut yemeği 4 yemek kaşığı bulgur pilavı birde salata 9 gibi meyve yiyecem inşallah yatarkende süt içeyim
erkek arkdşm askerde. ve ben yıllardr onunla olmaya çok alışmışm.
canımm seni çok iyi anlıyorum ama bi kişiye bu kadar bağlanma bence.biz de eşimle çok severek evlendik.ama ben bir kişiye veya bir nesneye çok bağlanmayı doğru bulmuyorum.dikkat edersen insanların en çok sınandıkları şeyler hep çok sevdikleri şeyler.bak bize mesela yemeyi çok seviyoruz ama yiyemiyoruz kilo yüzündeninş yazdıklarımı yanlış anlamazsın dostça bir tavsiye sadece