Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canımm menun gayet güzell :nazar: maşallah :KK54: dün patates yediğim için uyarılmıştım sende daha dikkat et :)

menümü degistirmek zorunda kaldim calistigim icin :KK43:
sabah ve öglende degisiklik olmadi

ara da 1 elma yedim
aksam da sadece salata yiyebildim canim bugün hic bisey istemiyor bi de calistigim icin hala zamanim olmadi daha fazla bisey yemeye. Patatesi bilmiyordum tmm dikkat ederim canim

slm kızlar bugün menümü yazıcam ama kaçamaklarım oldu malesefe:KK17::KK17::KK17: ama insallah cuma tartıda üzülmem:KK43:(((
sabah:KK43:çok geç yapabildim oğlum yüzünde 12:30da yedim)2 dilim kepek ekmeği,kk peynir,1 dilim kaşar,4,5 kızartılmış sucuk,1 domates,1 salatalık,biraz maydonoz,2 zeytin,1 fincan şekersiz çay,2 profiterol:KK17::KK17::KK17:
ara:yeşil çay
aksam:1 kepçe mercimek çorbası,2 kepçe makarna.üzerine sarımsaklı yoğurt koydum öyle yedim
birazdan kayısılı form çayı içicem yatana kadar bişey yemiycem:KK19: yeşil çay,form çayı ve su içicem:KK23:
bu arada yeni arkadaslar katılmış aramıza hoşgeldiniz kızlar:119::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Bence menün çok güzel ama en az 1 ara öğün koysan nasıl olar acaba gene de diğer kızlar daha iyi bilir onlar daha deneyimli :KK61:

evet cnm haklısın ama bugun tatil günüm olduğu için epey uyumuşum o yüzden ara öğün yapcak fırsatım yoktu :KK9::KK9: normalde meyve yada bitki çayları içiyorum ara öğünde atıştırma isteğim geldiğinde

bitki çayından ara öğün olurmu kız iç gitsin onu şekersiz :KK70: meyva neyse de sende :78:

Öncelikle Erginsena mükemmel iraden için tebrik ederim :) darısı başıma .. bende dün dukan diyetine başladım kızlar inşallah sonuç alırım :) hepimize bol bol şans, irade ve tokluk diliyorum :)

belki senin için motivasyon olur belki arkadaşım 21 kasımda dukana başladı 15 kilo verdi bügün itibariyle ben cesaret edemiyorum dayanamam diye

Bence menün çok güzel ama en az 1 ara öğün koysan nasıl olar acaba gene de diğer kızlar daha iyi bilir onlar daha deneyimli :KK61:

evet cnm haklısın ama bugun tatil günüm olduğu için epey uyumuşum o yüzden ara öğün yapcak fırsatım yoktu :KK9::KK9: normalde meyve yada bitki çayları içiyorum ara öğünde atıştırma isteğim geldiğinde

Kızlar ben bu special k yı hiç beğenmedim tadını yaa :KK55:

belki senin için motivasyon olur belki arkadaşım 21 kasımda dukana başladı 15 kilo verdi bügün itibariyle ben cesaret edemiyorum dayanamam diye

Dukan diyeti nasıl ki amann hepsinde aynı şey aslında yok öyle yiyerek zayıflamak he zayıflarsın ama ayda 2-3 kilo, verilecek kilo çoksa resmen aç kalıcaksın başka yolu yok

slm kızlar bugün menümü yazıcam ama kaçamaklarım oldu malesefe:KK17::KK17::KK17: ama insallah cuma tartıda üzülmem:KK43:(((
sabah:KK43:çok geç yapabildim oğlum yüzünde 12:30da yedim)2 dilim kepek ekmeği,kk peynir,1 dilim kaşar,4,5 kızartılmış sucuk,1 domates,1 salatalık,biraz maydonoz,2 zeytin,1 fincan şekersiz çay,2 profiterol:KK17::KK17::KK17:
aksam:1 kepçe mercimek çorbası,2 kepçe makarna.üzerine sarımsaklı yoğurt koydum öyle yedim
birazdan kayısılı form çayı içicem yatana kadar bişey yemiycem:KK19: yeşil çay,form çayı ve su içicem:KK23:
bu arada yeni arkadaslar katılmış aramıza hoşgeldiniz kızlar:119::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ohh sabahın maşallahı var hadi o sabah kahvaltısı gün içinde eritirsin de gene de profiterol olmamalıydı en azından :KK43: akşam makarnaya hayır diyomuşuz bende dün öğrendim :))

woowwww verdiğin 15 kilo için maaşallah diyorum :) sizi gördükçe hevesleniyorum süpersiniz :)

teş.ederim cnm:KK16: valla kk olmasa vede bu topik olmasaydı zordu verirdik elbet gene ama daha uzun sürerdi burdaki ark.larla aile gibi olduk artık oyüzden motive hat safhalarda güle eğlene kurtuluyoruz burda kilolardan :KK55::KK55::21::21:

malesef cnm yaaa o profiterol yokmu çıban başı yaa resmen..onun verdiği yağı yakmak için sanırım 2 gün aralıksız spor gerekir bende buzdoloptakilere kıyamıyorumda dolapta bozulsun da öle atim bari die beklio profiterolüm :KK1::KK1::KK1: çok kötüyümmm:KK53::KK53::KK9:

ahfa cım bizden başka konuşan çok yok bugün :KK24: tanışalım bari ben bilge ankaradan yaş 25 bekar kpss modundayım peki sen :KK16:
az ortam şenlensin yaa :KK1:
dedim ama k.bakma canım kar yağıyo burda ailemle yürüyüşe çıkıcaz gelince konuşuruz olursan burda öpüyorum kendinize cici bakın çıtır adaylarıı :)

Son düzenleme:
malesef cnm yaaa o profiterol yokmu çıban başı yaa resmen..onun verdiği yağı yakmak için sanırım 2 gün aralıksız spor gerekir bende buzdoloptakilere kıyamıyorumda dolapta bozulsun da öle atim bari die beklio profiterolüm :KK1::KK1::KK1: çok kötüyümmm:KK53::KK53::KK9:

atma kız ye israf etme günah:KK53: neyseki spor yapıp yakmaya kalmadı wc sorunum vardı ama bugün 3kez çıktım:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Ohh sabahın maşallahı var hadi o sabah kahvaltısı gün içinde eritirsin de gene de profiterol olmamalıydı en azından :KK43: akşam makarnaya hayır diyomuşuz bende dün öğrendim :))

evet cnm ama çöpe gitmesini istemedim oyüzden yedim :KK50::KK50::KK50:

teş.ederim cnm:KK16: valla kk olmasa vede bu topik olmasaydı zordu verirdik elbet gene ama daha uzun sürerdi burdaki ark.larla aile gibi olduk artık oyüzden motive hat safhalarda güle eğlene kurtuluyoruz burda kilolardan :KK55::KK55::21::21:

slm cnm hoşgeldin...masallah 15 kilo vermişsin ozaman tüyolarını bekliyoruz nasıl zayıfladın şuan benim istedğim kilodası insallah bi gün bende 59-60 arsaı gidip gelirim:KK43:(((

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar. sabaha yazmıştım kahvaltımda domates salatalık yemiştim öğle yemeğindede sebze yicektimki yemekhanede kadınbudu köfteyi görünce dayanamadım 2 köfte bir kase domates çorbası ve salata yedim. saat 4 gibide yine domates yedim. eve geldim 1 çikolata yedim. 1 tabak taze fasulye ve 4 yemek kaşığı makarna yedim. şimdide 1 kase rus salatası yedim :KK53: bugünlük bukadar yediklerim 3 lt su içtim ve içmeye devam ediyorum. işten geldikten sonra mekik çektim 50 kez. şimdide yarın saatlik egzersizimi yapıcam

selam kızlar kaç gündür girmedim..
dualarınıza ihiyacım va kızlar namazlarınızda bana da yer ayırırsanız inanın çok çok iyi olucak..
feraha ulaşırıp hakkımda hayırlısnı istiyorum kızlar..
3 gündür ağzıma bişi sürmedim ne yiyebiliyorum ne de içebiliyorum
3 günde 2 kg vermişim:KK5:
güç bulabilrsem sebebinide paylaşırım sizlerle..
şimdiden Allah razı olsun..
hakkinda hayirlisi neyse o olsun cok dusunme her karanligin bir aydinligi var buda gececek her ne ise uzulme

cok guzel bilgiler aktardiklarin ben yeniyim bu topicde daha sizler tanismissiniz sanirim

Canımmm bencede yenik düşüyoordunn ama artık düşmüyorsunn çünküü bizler varıızzzz :KK15: :KK16:

akşama ne yapsam ki çalışan bayan olmak ne kadar zoor

eve giidince

bugün yapmam gerekenler
1- aparetif yemek yapma
2- mutfagı yerli dipli temizleme
3- evi düzenleme
4- banyoyu yıkama

yalnız çamasırlarım dağ gibi evi yerli dipli temizlemeyeli baya oldu. ablam evleniyoor :KK76: Cumartesi kına pazar günü nikah var ve şehir dışından misafirlermiz geliceekk napıcaaammm beennnn :KK36: :KK53: offffff[/QUOTE]
:KK16:

Merhaba arkdşlar iş yoğunluğundan vakit bulamadım.

Bugün herzamanki kahvaltımı yaptm.

1 dilim kepek ekmek 3 zeytin bir kibrit kutusu peynr domates salatalık ve yoğurt

öğleden önce bi paket eti form çubuk kraker yedm

öğlen bi kase çorba içtim başka hiç bişey istemedi cnm

şekersiz çay şekersiz yeşil çay içtim birazdan yarım paket limonlu eti form yemeyi düşünüyorum. Akşam yarım saat leslie yaptım.

Ama galiba yine depresyona gireceğm. Ruhsal olarak bi sene önceki bunalım haline girmiş bulunmaktayım. Iki gündür ağlama nöbetlerindeyim.

Diyet bozulmaz umarım.
bi dusuncen var sanirim kafana takilan ondan boylesin seni mutlu edecek ugraslar bul kendine

bende kendime hem zayiflayabilecegim hem muhabbet edebilecegim bir topik ariyordum..
Sena ablayi da onceki topikten biliyorum az cok uzun sure kalamamistim orda..
beni de araniza alsaniza bacilarr
:KK3::KK3::KK3:

hosgeldin arkadasim bende yeni geldim

ahfa cım bizden başka konuşan çok yok bugün :KK24: Tanışalım bari ben bilge ankaradan yaş 25 bekar kpss modundayım peki sen :KK16:
Az ortam şenlensin yaa :KK1:
Dedim ama k.bakma canım kar yağıyo burda ailemle yürüyüşe çıkıcaz gelince konuşuruz olursan burda öpüyorum kendinize cici bakın çıtır adaylarıı :)

bende misafirlikteyim pek bakamıyorum canım bende tuba memnun oldum

buyur canım :KK34:

Diyet listemiz arkadaşlarr...

1- Sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-Tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-Ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-Öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-Tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.Akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-Akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-Biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-Eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-Çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-Börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-Ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-Mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-Ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

Hergün içilen su mıktarı sadece su mu?yoksa; gun içerısınde alınan bıtkısel çaylar gibi sıvılarla beraber 2.5 -3 lt.mi?olması gerekmektedir..:nazar::nazar:

bensiz topik açılmış :KK20: nasıl olur insan açılış törenine çağırır kurdele falan kestirir :KK19:

X