Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Oo süpersinn kısa kollu falan:KK23::KK23: canım şahin tepesi zaten carpıyor bu sogukta hiç gidilmez öylece kalır insan valla :KK36::KK36:

Ben o zman dondum şimdiyi düşünemiyorum..Ama en güzeli ÇAmlıktı canım gölün yanı falan güzeldi ..Şahin Tepesinden daha çok sevdim orayı..

Melek abla geçmişi tekrar okuyunca farkettm evleniyormuşşun Hayırlı olsun inşallah :nazar::nazar:Gelinliğinle gel bir kuğuu gibi :123::123:
Arzu ablaaa kimse rahatı bozulsun istemez seninde dogru söylemen onların canını sıkmış çünkü işlerine gelmemiş imkanın varsa ayrıl ordan ne kadar o ortamda öyle insanlarla zaman geçirebilirsin ki :KK31::KK31::KK31:

evet ezgicim çok zor geçiyor günlerim burda ama maddi açıdan dayanmak zorundayım :KK5:
Aramı yaptım arkadaş kek getirmiş 1 kk kek yedim şejersiz çayla
afiyet olsun canım yememen lazım ama olsun atın ölümü arpadan olsun :KK37:
Kızlarrr sizin orda hava nasıl ?? :KK23::KK23::KK23:Burda (yozgatta) sağnak bir yağiş var iyi oluyor yagsın kuraklık çanları çalıyordu....Amaaa dün özene bezene yarım saat ugrasıp yaptığımm saçlarımı mahvetti bonus gibi gezdim ortalıktaa :KK53::KK53::108::108:
keşke burdada yaqsa ben çok severim yaqmuru saçların içinde üzüldüm neyse can saqlıqı olsun yine yaparsın cnm

evet ezgicim çok zor geçiyor günlerim burda ama maddi açıdan dayanmak zorundayım :KK5:

keşke burdada yaqsa ben çok severim yaqmuru saçların içinde üzüldüm neyse can saqlıqı olsun yine yaparsın cnm

Canım ya arpa ölüm mölüm çok accık yedim valla

Çamlık huzur arayanların yeri Canımm misss gibi temiz hava sakinlik off :116::116::116::116:
Evet güzel yer canım Tam anlamıla gezmek için Ağustosda gitmek lazım....
oglen menulerınızı dokulun bakalım kızceler kım ne yıcekkkkkkkkkkk :KK56::KK56::KK56::KK56:

Canım bnm ben yukarıya yemeğe çıkınca belli olacak.. Daha listeyi vermedi Catring firması...

Allah yardımcın olsun ablacımm sabrın sonu selamettir :KK19:

Evet ablacım tedbir alcam bugün ama yagmurun toprağa düşmesiyle olusan bir toprak kokusu var misss gibi :KK16:

Selam kizlar
Bugunku menum
Sabah yok
Oglen 1dilim ekmek
1tane domates
1tane biber
1tane yumurta
5tane salam
1dilim peynir

Aksam tavuk

2litre su
30dk yuruyus
Kilom 85,800 :)

bu saate kadar olan menumu gururla sunarım efemmmmmmm :KK42::KK42::KK42:

sabah
2 ınce dılım cok kızarmıs cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 adet salatalık 4 p ( cok tok tutuo tavsıye edıorum=)

oglen
ızgara kofte 1 p
kozlenmıs domates yarım 3 p
1 adet kozlenmıs bıber 3 p
1 yemek yasıgı yogurt 2 p
yarım bardak zero 0 p

su ana kadar 1 lt su :nazar::nazar::nazar::nazar:

29,5 p deyım bu saate dek :nazar::nazar::nazar:

Kızlar yemeğimi yiyip geldimm Bugün ıspanak varmış:KK50: Bende sadece çorba içtim salata yedim :KK34:Ama gayet tok hissediyorum...:KK24:

bu saate kadar olan menumu gururla sunarım efemmmmmmm :KK42::KK42::KK42:

sabah
2 ınce dılım cok kızarmıs cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 adet salatalık 4 p ( cok tok tutuo tavsıye edıorum=)

oglen
ızgara kofte 1 p
kozlenmıs domates yarım 3 p
1 adet kozlenmıs bıber 3 p
1 yemek yasıgı yogurt 2 p
yarım bardak zero 0 p

su ana kadar 1 lt su :nazar::nazar::nazar::nazar:

29,5 p deyım bu saate dek :nazar::nazar::nazar:

:KK9::KK9::KK9: Çook güzel canım menün harika....:nazar:

X