Kızlar akşama
2 adet haşlanmış yumurta
Maydanoz, 3 tane yeşil soğan yemeyi düşünüyorum
nasıl sizce ?
2 yumurta fazla gibi geldi canım bana dokunmasın akşam akşam:26:
ama ekmek yemicemm
öğlende tam yemek yiyemedim
1 kase düğün çorba
yarım tabak yeşil mercimek yedim okadar
bilemedim
kaçamaksız olar mıolmuyo kavurma yapıyodum çok güzel koktu 1 dene aldım sadece 1 daaaneeeee :111:
bugünkü menüm
sabah:
* 1dilim b.peynir
*1dilim kaşar peynir(incecikti)
*5 tane y.zeytin
*1.5 dilim ekmek
*domates,salatalık
*şekersiz çay
öğlen;
*salata
akşam;
*1kase çorba
*4 y.kaşığı ıspanak
*salata
Canım bence de fazla gibi, dün bende aynı hatayı yapıyordum öğlen yiyemedim diye en kalorili şeyleri akşama bırakmıştım taze soğan da masum değil heeeeama ekmek yemicemm
öğlende tam yemek yiyemedim
1 kase düğün çorba
yarım tabak yeşil mercimek yedim okadar
bilemedim
ohh afiyet olsun şekerim arada nefsimizi köreltmek lazım 1taneyle kaldıysan sorun olmaz
Bence menün çok güzel ama en az 1 ara öğün koysan nasıl olar acaba gene de diğer kızlar daha iyi bilir onlar daha deneyimli
evet cnm haklısın ama bugun tatil günüm olduğu için epey uyumuşum o yüzden ara öğün yapcak fırsatım yoktunormalde meyve yada bitki çayları içiyorum ara öğünde atıştırma isteğim geldiğinde
Öncelikle Erginsena mükemmel iraden için tebrik ederim :) darısı başıma .. bende dün dukan diyetine başladım kızlar inşallah sonuç alırım :) hepimize bol bol şans, irade ve tokluk diliyorum :)
amin canım inş. en kısa zmnda herkes kendini mutlu hissedeceği kiloya iner. azim ve irade olduktan sora her şey olur..
arkadaslar ben saat farkindan dolayi bir gun oncesinin menusunu yazabilcem buraya.. yada aslinda siz uyanmadan geceden de yazabilirim buraya oyle yapayim bari..
Bu arada diyetime dun basladim.. Bildirimleri nasil yapiyoruz kime yapiyoruz bilemedim :44: yardimci olursaniz sevinirim..
sabah
kepekli ekmege az kasarli tost
yumurta
3 dilim peynir
2 salatalik-taze sogan
3 ceviz
ogle
1 tabak corba
6 yem. kasigi sebze yemegi
salata
1 dilim kep. ekmek
ara
nescafe (seker yok )
Kucucuk bir elma
aksam
1 tabak corba
5 yem. kasigi sebze yemegi
1 kase yogurt
bol salata
1 dilim kep. ekmek
ara
2 mandalina( bir tane yemem gerekirdi )
NOT: 2 litre su ictim ( zaten daha fazlasini icsem kusarim sanirim birde diyetisyenim benim icin yeterli bulmustu bu miktari )
burda cavdar ya da tam bugday ekmegi bulunamadigindan ben evde tam kepekli undan yapiyorum ekmegimi.. daha saglikli tabiiki disardakilere gore.. imkansizliktan dolayi diyetisyenime sordugumda olur demisti.. yapacak birseyim yok cunku.. yoksa cavdar cok cok daha leziz bir ekmek..ama yok
birde benim doktorun verdigi listede her ogunde hatta bir de ara ogunde ekmek var.. sadece corba iciyorsan mesela bir dilim ekmek yiyebilirsin yaninda demisti,,
ama bende sena abla gibi aslinda en azindan aksamlari menumden cikarmak istiyorum ve bunun icin cabalamam gerek..
bnce diyetisyenin verdiği öğünleri tam olarak eksiksiz yemelisin.. sonuçta o senin Metebolizmanı ölçüp, sana göre bir liste vermiştir.. Ne eksik nede fazla yeme bence.. Başarılarının devamını dilerim..