Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canımm menun gayet güzell maşallah dün patates yediğim için uyarılmıştım sende daha dikkat et :)

menümü degistirmek zorunda kaldim calistigim icin
sabah ve öglende degisiklik olmadi

ara da 1 elma yedim
aksam da sadece salata yiyebildim canim bugün hic bisey istemiyor bi de calistigim icin hala zamanim olmadi daha fazla bisey yemeye. Patatesi bilmiyordum tmm dikkat ederim canim

slm kızlar bugün menümü yazıcam ama kaçamaklarım oldu malesefe ama insallah cuma tartıda üzülmem(((
sabahçok geç yapabildim oğlum yüzünde 12:30da yedim)2 dilim kepek ekmeği,kk peynir,1 dilim kaşar,4,5 kızartılmış sucuk,1 domates,1 salatalık,biraz maydonoz,2 zeytin,1 fincan şekersiz çay,2 profiterol
ara:yeşil çay
aksam:1 kepçe mercimek çorbası,2 kepçe makarna.üzerine sarımsaklı yoğurt koydum öyle yedim
birazdan kayısılı form çayı içicem yatana kadar bişey yemiycem yeşil çay,form çayı ve su içicem
bu arada yeni arkadaslar katılmış aramıza hoşgeldiniz kızlar:119:

Öncelikle Erginsena mükemmel iraden için tebrik ederim :) darısı başıma .. bende dün dukan diyetine başladım kızlar inşallah sonuç alırım :) hepimize bol bol şans, irade ve tokluk diliyorum :)

belki senin için motivasyon olur belki arkadaşım 21 kasımda dukana başladı 15 kilo verdi bügün itibariyle ben cesaret edemiyorum dayanamam diye

belki senin için motivasyon olur belki arkadaşım 21 kasımda dukana başladı 15 kilo verdi bügün itibariyle ben cesaret edemiyorum dayanamam diye

Dukan diyeti nasıl ki amann hepsinde aynı şey aslında yok öyle yiyerek zayıflamak he zayıflarsın ama ayda 2-3 kilo, verilecek kilo çoksa resmen aç kalıcaksın başka yolu yok

Ohh sabahın maşallahı var hadi o sabah kahvaltısı gün içinde eritirsin de gene de profiterol olmamalıydı en azından akşam makarnaya hayır diyomuşuz bende dün öğrendim :))

woowwww verdiğin 15 kilo için maaşallah diyorum :) sizi gördükçe hevesleniyorum süpersiniz :)

teş.ederim cnm valla kk olmasa vede bu topik olmasaydı zordu verirdik elbet gene ama daha uzun sürerdi burdaki ark.larla aile gibi olduk artık oyüzden motive hat safhalarda güle eğlene kurtuluyoruz burda kilolardan

malesef cnm yaaa o profiterol yokmu çıban başı yaa resmen..onun verdiği yağı yakmak için sanırım 2 gün aralıksız spor gerekir bende buzdoloptakilere kıyamıyorumda dolapta bozulsun da öle atim bari die beklio profiterolüm çok kötüyümmm

ahfa cım bizden başka konuşan çok yok bugün tanışalım bari ben bilge ankaradan yaş 25 bekar kpss modundayım peki sen
az ortam şenlensin yaa
dedim ama k.bakma canım kar yağıyo burda ailemle yürüyüşe çıkıcaz gelince konuşuruz olursan burda öpüyorum kendinize cici bakın çıtır adaylarıı :)

Son düzenleme:

atma kız ye israf etme günah neyseki spor yapıp yakmaya kalmadı wc sorunum vardı ama bugün 3kez çıktım

Ohh sabahın maşallahı var hadi o sabah kahvaltısı gün içinde eritirsin de gene de profiterol olmamalıydı en azından akşam makarnaya hayır diyomuşuz bende dün öğrendim :))

evet cnm ama çöpe gitmesini istemedim oyüzden yedim

teş.ederim cnm valla kk olmasa vede bu topik olmasaydı zordu verirdik elbet gene ama daha uzun sürerdi burdaki ark.larla aile gibi olduk artık oyüzden motive hat safhalarda güle eğlene kurtuluyoruz burda kilolardan

slm cnm hoşgeldin...masallah 15 kilo vermişsin ozaman tüyolarını bekliyoruz nasıl zayıfladın şuan benim istedğim kilodası insallah bi gün bende 59-60 arsaı gidip gelirim(((

Son düzenleme:
ooff neler olmadı ki pilav mı istersin pideli köfte mi çikolatamı oofff offff gece tostlar mı yaw ufff nasıl yaparım ben öle bi hata yaww çok mağduruummm

yavrm sen napmışsn öyle yaa.. sana şiddetle bi kaç gün çorbaa çorbaa çorbaaa diyorum :)

iyi akşamlar kızlar. sabaha yazmıştım kahvaltımda domates salatalık yemiştim öğle yemeğindede sebze yicektimki yemekhanede kadınbudu köfteyi görünce dayanamadım 2 köfte bir kase domates çorbası ve salata yedim. saat 4 gibide yine domates yedim. eve geldim 1 çikolata yedim. 1 tabak taze fasulye ve 4 yemek kaşığı makarna yedim. şimdide 1 kase rus salatası yedim bugünlük bukadar yediklerim 3 lt su içtim ve içmeye devam ediyorum. işten geldikten sonra mekik çektim 50 kez. şimdide yarın saatlik egzersizimi yapıcam

hakkinda hayirlisi neyse o olsun cok dusunme her karanligin bir aydinligi var buda gececek her ne ise uzulme

cok guzel bilgiler aktardiklarin ben yeniyim bu topicde daha sizler tanismissiniz sanirim

Canımmm bencede yenik düşüyoordunn ama artık düşmüyorsunn çünküü bizler varıızzzz

akşama ne yapsam ki çalışan bayan olmak ne kadar zoor

eve giidince

bugün yapmam gerekenler
1- aparetif yemek yapma
2- mutfagı yerli dipli temizleme
3- evi düzenleme
4- banyoyu yıkama

yalnız çamasırlarım dağ gibi evi yerli dipli temizlemeyeli baya oldu. ablam evleniyoor Cumartesi kına pazar günü nikah var ve şehir dışından misafirlermiz geliceekk napıcaaammm beennnn offffff[/QUOTE]

bi dusuncen var sanirim kafana takilan ondan boylesin seni mutlu edecek ugraslar bul kendine

bende kendime hem zayiflayabilecegim hem muhabbet edebilecegim bir topik ariyordum..
Sena ablayi da onceki topikten biliyorum az cok uzun sure kalamamistim orda..
beni de araniza alsaniza bacilarr

hosgeldin arkadasim bende yeni geldim

bende misafirlikteyim pek bakamıyorum canım bende tuba memnun oldum

Hergün içilen su mıktarı sadece su mu?yoksa; gun içerısınde alınan bıtkısel çaylar gibi sıvılarla beraber 2.5 -3 lt.mi?olması gerekmektedir..

bensiz topik açılmış nasıl olur insan açılış törenine çağırır kurdele falan kestirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…