Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hemen tanitayim :)
boyum 171 kilom 82.2 di dun ve dun basladim rejime ama bugun 80.8 olmus.. nerdeyse bir kilo gitmis ama rejimden degil cunku bekledigim dusuk dun gerceklesti ve cok kanamam oldu ordan gitmistir. cok sistim zaten boyle olacagini tahmin ediodum ama yine de tartida gordugum rakami yazmistim..

yasim 23 , Amerikada yasiyorum, Master a basladim ocakta.. iste bebegimi kaybettim.. 8 haftalikken kalbi durmustu bebegimin ama bir ay sonrasinda yani dun kanama gerceklesti.
Kendimi mutlu etmek sitiyorum simdi .. evlendigimde 68 kiloydum ve herkes 55 saniodu beni.. ama ben 65 olmak istiyorum.. yine eskisi gibi ne giysen yakismasini istiyorum.. haziran gibi Turkiyeye gelicem insaallah o zamana eski fistik halime donmek istiyorum.. oyle yani..

Topigi okurken sizi az cok tanidim ben .. insaallah hep birlikte Sena ablanin da dedigi gibi citir olacaz..
Aysun da burdaymis o da bebek topiginden arkadasim..
Haydi hayirlisi:KK16:

hoş geldin canım ben aysun :KK1:

üzüldüm bebişini kaybetmene :KK5: Allahtan hayırlısı olsun :KK25:

ne okuyorsun :KK37: inşAllah hazirana kadar çıtırlaşıcazz :KK52:

hoş geldin canım ben aysun :KK1:

üzüldüm bebişini kaybetmene :KK5: Allahtan hayırlısı olsun :KK25:

ne okuyorsun :KK37: inşAllah hazirana kadar çıtırlaşıcazz :KK52:

hosbulduk canim saol..
bende uzuldum hatta alismistim ama dun kanamam oldu ya cok tuhaf oldum .. bekledigim birsey olmasina ragmen.. hayirlisi bugun daha iyiyim.. kendimi mutlu ederek tedavi etmeye calisicam bende insaallah..
ben master yapiyorum canim mba. genel isletme masteri.
sen napiosun?? seni de taniyim olmami aysun ??

hosbulduk canim saol..
bende uzuldum hatta alismistim ama dun kanamam oldu ya cok tuhaf oldum .. bekledigim birsey olmasina ragmen.. hayirlisi bugun daha iyiyim.. kendimi mutlu ederek tedavi etmeye calisicam bende insaallah..
ben master yapiyorum canim mba. genel isletme masteri.
sen napiosun?? seni de taniyim olmami aysun ??

23 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim bebek düşünüyorum Allah nasip ederse inşAllah :KK16: çalışıyorum mühendisim. 75,6 kiloyum.. Evlendiğimden bu yana 11 kilo aldım :KK36: bende kansızlık var o yüzden sürekli kilo alıyorum. Baya iğne ilaç serum kullandım ama maalesef olmuyor. Ay halim yoğun oldugundan yukselemiyor :KK5: Sena ablayı tanıyrdum diğer topikten bir hevesle burdayım canımm :KK3:

İnşAllah eriticez yağları oohhhh :KK76:

ben geldimm neler yaptığımı ve menümü akşama paylaşıcam bakmadan edemedim hepiniz çok güzel gidiyosunuz darısı bana tartı da aldım dk başı tartılırım artık :KK1: :KK58:

Merhaba arkdşlar iş yoğunluğundan vakit bulamadım.

Bugün herzamanki kahvaltımı yaptm.

1 dilim kepek ekmek 3 zeytin bir kibrit kutusu peynr domates salatalık ve yoğurt

öğleden önce bi paket eti form çubuk kraker yedm

öğlen bi kase çorba içtim başka hiç bişey istemedi cnm

şekersiz çay şekersiz yeşil çay içtim birazdan yarım paket limonlu eti form yemeyi düşünüyorum. Akşam yarım saat leslie yaptım.

Ama galiba yine depresyona gireceğm. Ruhsal olarak bi sene önceki bunalım haline girmiş bulunmaktayım. Iki gündür ağlama nöbetlerindeyim.

Diyet bozulmaz umarım.

noldu canım neden bunalıma giriyorsunn :KK5:

Bugün ki Menüm

Kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 dilim salam

ara
1 mandalina

öglen
1 tane haslanmis patates
4 köfte
yogurt

ara
1 elma veya 4 badem yiyecegim
aksam da
1 kase corba ve büyük bir tabak salata yemeyi düsünüyorum

canımm menun gayet güzell :nazar: maşallah :KK54: dün patates yediğim için uyarılmıştım sende daha dikkat et :)

Son düzenleme:
ben geldimm neler yaptığımı ve menümü akşama paylaşıcam bakmadan edemedim hepiniz çok güzel gidiyosunuz darısı bana tartı da aldım dk başı tartılırım artık :KK1: :KK58:

hoş geldin canımm :KK3:

bence sık sık tartılma az bişi verdiğinde daha fazla yemek isteyebilirsin psikolojik olrak rahatlatma kendini boşverr şahsen ben öyleyim o yuzden en fazla haftada 2 kez tartılsam kafii :KK1:

selam kızlar kaç gündür girmedim..
dualarınıza ihiyacım va kızlar namazlarınızda bana da yer ayırırsanız inanın çok çok iyi olucak..
feraha ulaşırıp hakkımda hayırlısnı istiyorum kızlar..
3 gündür ağzıma bişi sürmedim ne yiyebiliyorum ne de içebiliyorum
3 günde 2 kg vermişim:KK5:
güç bulabilrsem sebebinide paylaşırım sizlerle..
şimdiden Allah razı olsun..

Canımm Allahım aydınlığına çıkarsın senii Allah büyükk kendini yıpratmaa kıyamam sana :KK5:

23 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim bebek düşünüyorum Allah nasip ederse inşAllah :KK16: çalışıyorum mühendisim. 75,6 kiloyum.. Evlendiğimden bu yana 11 kilo aldım :KK36: bende kansızlık var o yüzden sürekli kilo alıyorum. Baya iğne ilaç serum kullandım ama maalesef olmuyor. Ay halim yoğun oldugundan yukselemiyor :KK5: Sena ablayı tanıyrdum diğer topikten bir hevesle burdayım canımm :KK3:

İnşAllah eriticez yağları oohhhh :KK76:

hayirlisi olsun canim insaallah.. Kilonuda verirsin, bebeni de kucagina alirsin insaallah..
bende evlendikten sonra 3 senede 10 kilo almistim,. daha sonraki hamilelik surecindede 2 ay sursede kilo eklendi tabiki midemden oturu herseyi yiyemiyordum sagliksiz beslendim ondan,, sonrasindada psikolojik olarak yedim de yedim.. neyse geride birakmak istiyorum..
kansizlik da kilo da cok etkili oluyor.. diyetisyene gittin mi hic o durumunla alakali sana fikir de verebilir..
ben gitmistim gecen yaz tr de.. biraz ondan biraz burda sena abladan karistirip basarcam insaallah..

hayirlisi olsun canim insaallah.. Kilonuda verirsin, bebeni de kucagina alirsin insaallah..
bende evlendikten sonra 3 senede 10 kilo almistim,. daha sonraki hamilelik surecindede 2 ay sursede kilo eklendi tabiki midemden oturu herseyi yiyemiyordum sagliksiz beslendim ondan,, sonrasindada psikolojik olarak yedim de yedim.. neyse geride birakmak istiyorum..
kansizlik da kilo da cok etkili oluyor.. diyetisyene gittin mi hic o durumunla alakali sana fikir de verebilir..
ben gitmistim gecen yaz tr de.. biraz ondan biraz burda sena abladan karistirip basarcam insaallah..

gittim canım gitmem miiii uyus kadın benii kapıdan çevirdii nerdeysee :KK47:

neymişte kansızmışım o ne yaparsa yapsın kilo alırmışımm ya öyle şey olur mu sen nasıl kolestrol hastalarına göre diyet veriyorsan kansız hastalarına da ona göre vereceksinn :KK36:

ztar merhaba bir şey sormak istiyorum bu kilo çizelgesinin nasıl olacağı konusunda bana yardımcı olabilirmisin?? Bende yeni bir günlük açtımda :)

gittim canım gitmem miiii uyus kadın benii kapıdan çevirdii nerdeysee :KK47:

neymişte kansızmışım o ne yaparsa yapsın kilo alırmışımm ya öyle şey olur mu sen nasıl kolestrol hastalarına göre diyet veriyorsan kansız hastalarına da ona göre vereceksinn :KK36:

enteresanmis.. bilemedim baska bir doktoru daha dene canim derim..
insaallah basaricazzz:KK76:

iyi akşamlar hepinize
maşallah ne kadar kalabalığız şu anda
ama 12 kişinin 3 hayalet
elektrik idaresi grev yapıp elektrikleri kesti
telefon idaresi grev yapıp tel kesti
otobüs şöförleri grevde çocuklar okula gidemiyo
ne biçim yerde yaşıyorsam

ay inşAllah şekerimmm :KK76:

verelim kilolarıı sonra göbüşe bebiş koyalımm :KK52:

Insaallah canim olur..
Bana zaten yasak 3 ay falan.. Sonrasindada Turkiyeye Gelicem insaallah tatil icin.. sonrasina nasip.. o zamana kadar da istedigim kiloya gelirim insaallah..
Herseyin hayirlisi ya hersey guzel olsun..

Insaallah canim olur..
Bana zaten yasak 3 ay falan.. Sonrasindada Turkiyeye Gelicem insaallah tatil icin.. sonrasina nasip.. o zamana kadar da istedigim kiloya gelirim insaallah..
Herseyin hayirlisi ya hersey guzel olsun..

Amin canımm inşAllah hayırlısı olsunn Rabbim kucagımıza alacagımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :KK34:

3 ay dinlen zayıfla bize takıl iyi olur inşAllah :KK54:

X