Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hmmm tamam o zaman düşündüğün için beni gene eskisi gibi :KK19: dostuz..:KK16: bişey olursa faceden özelime yazabilrisin :KK34:
napim canım kilo aldım vermeye çalışıyorum bidaha almamak şartıyla hahahah..

sen nasılsın çalııyormusun bırakmadın dimi bu seferki işyerin baya iyi bir yere benziyordu..
İLKNURCUM biz yıllardır arkadaşız dostuz hakiki dostlar her zaman birliktedir :KK34:
ben sana her şekilde ulaşırım canım faceden kkdan telden :KK14::KK14:
ben kilonun alasını aldım bi türlü topqrlanamadım ama inşallah el birliqiyle verices burası olmadan olmuyor bunu bir kez daha anladım :KK6::KK6:
iş yerim iyi ama tabiki bir takım sıkıntılar var bunları konuşmak miçin bolbol zamanımız olucak inşallah
melekcigim buraya transfer olmussun, haftasonu ben hic giremedim cünkü haftasonlari diyet yapamiyorum canim, ama hafta iclerinde daha dikkatli olmaya calisiyorum, dün 1 saat yürüdüm iyi geldi. arzucum hosgeldin canim, melege sormustum seni, bu aralar gelmeyecegini söylemisti, bu sabahda sizi burda görünce sürpriz oldu, sevindim, melek beni hatirladi, sende hatirlayabildinmi canim, daha önceleri yazmistim sayfana...:KK16::KK16::KK16:
hoşbuldum tatlım evet tabiki hatırlıyorum bir ara başka topiqe geçmiştin bizi bırakıp :KK23::KK23:
benımde ıftaharla sunacagım menum efemmmmmmm :KK42::KK42::KK42:

sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 7
peynır 0 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 salatalık 4 p

:KK52::KK52::KK52::KK52:
harikasın kuzuuuu on üzrinden yüz :KK24::KK24::KK24:

gercekten tebrık edıyorumm.. ben henuz 20 yasındaım ve 84 kıloyumm bu yaz abımın dugunu var ve benım acıl zayıflamam lazımm.. ınsanı motıve eden bı lıste ben baslıyorum en fazla 2 gun suruo bırakıorum buda daha cok almama neden oluo :KK43: evden cıkmaya utanıorum dıebılırımm 3 ayım var bu dıyet lıstesını denıcemm bunun dısında spor yada ek bseyler yaptınmı pekı???

canım ben her gun 30 dakka tempolu yurumustumde sende lısteyı uygular yuruyusle desteklersen dugune kadar 10-12 kılo verırsın :KK34::KK34:

evet yaa bende yazdan sonra birden kilo aldım baktım olacak gibi değil hemen başladım..:KK51:

bende aynen canım :KK52::KK52::KK52::KK52:

Kızlaaaar aktif ,beni acımasızca eleştirecek,gaza geleceğim bi grup arıyorum aradığım yer yoksa tamda burasımı

:KK51::KK51::KK51: tam yerıne dustun bebek

İLKNURCUM biz yıllardır arkadaşız dostuz hakiki dostlar her zaman birliktedir :KK34:
ben sana her şekilde ulaşırım canım faceden kkdan telden :KK14::KK14:
ben kilonun alasını aldım bi türlü topqrlanamadım ama inşallah el birliqiyle verices burası olmadan olmuyor bunu bir kez daha anladım :KK6::KK6:
iş yerim iyi ama tabiki bir takım sıkıntılar var bunları konuşmak miçin bolbol zamanımız olucak inşallah

hoşbuldum tatlım evet tabiki hatırlıyorum bir ara başka topiqe geçmiştin bizi bırakıp :KK23::KK23:

harikasın kuzuuuu on üzrinden yüz :KK24::KK24::KK24:

ayıpsın kuzu eskı kulagı kesıklerdenım ben unuttunmu :KK51::KK51::KK51::KK51:

gercekten tebrık edıyorumm.. ben henuz 20 yasındaım ve 84 kıloyumm bu yaz abımın dugunu var ve benım acıl zayıflamam lazımm.. ınsanı motıve eden bı lıste ben baslıyorum en fazla 2 gun suruo bırakıorum buda daha cok almama neden oluo :KK43: evden cıkmaya utanıorum dıebılırımm 3 ayım var bu dıyet lıstesını denıcemm bunun dısında spor yada ek bseyler yaptınmı pekı???
tebrik etme canım aldım hepsini :KK17::KK17::KK17:
bolbol yürüyüş yapmamız lazım en azından belli bir kiloya inene kadar yoksa kas yaparız kilo vermemiz zorlaşır
ve tabiki günlük liste paylaşmamız gerekiyoki yanlış yaptıqımızda birbirimizin kafasını kırabilelim :KK51:
Kızlaaaar aktif ,beni acımasızca eleştirecek,gaza geleceğim bi grup arıyorum aradığım yer yoksa tamda burasımı

he canım ben sana gaz veririm ama kaçamak yaparsan merdaneyi yersin ona göree :KK14::KK14:

öqlen menümü şimdiden yazayım

fırında tavuk but
salata

ayy özlemişim böyle menüleriii :KK8::KK8::KK8::KK8:

akşama ne ysek dökülün bakalım önerileriii :KK56::KK56:

arzucum, ben zaten suanda baska sayfada yaziyorum, ama bir kac gün önce melegi gördüm, ona selam verdim, bugünde seni görünce senin de hatirini sormak istedim, belliki hata yapmisim, basarilar canim :KK3:

bolbol yürüyüş yapmamız lazım en azından belli bir kiloya inene kadar yoksa kas yaparız kilo vermemiz zorlaşır
ve tabiki günlük liste paylaşmamız gerekiyoki yanlış yaptıqımızda birbirimizin kafasını kırabilelim :KK51:

he canım ben sana gaz veririm ama kaçamak yaparsan merdaneyi yersin ona göree :KK14::KK14:

Offf tam da aradığım yermiş valla müdavimlerinizdenim hemen paylaşıym sabah:yarım lavaş ve yarum haşlanmış yumurta...bi çatal peynir ve helva. ...domates, salatalık....sabah 8 de ysptım kahvaltıyı...10 dada ara:bi kupa beşi bi yerde ve bi tane hurma. ...bu arada boy1.58 kilo:tam tamına :67.5

COTE=melekuguzhan;34273503]burdayız lılycım arzu da bende donduk sahalara :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:[/QUOTE]

kızlarrrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::16
haydi bakalım sil baştan başlıyoruz herkes burayaaaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

günaydın kuzuuuuuuu :KK16::KK16: evet niayet eve geri döndük haydi bakalım bismillah :KK34:

lilyyyyy kıssssssssssssssssss özlemişim buralarııı dökül bakalım ne var ne yok görüşmeyeli :KK23::KK23::KK23:

aynen canım sahlardayız nihayet tekrardan :13:

günaydın canımmm bugün öqlen benim menümdede tavuk var :KK56::KK56:

ve bu sabah tartıldım 90 kiloyla :KK20::KK20: start veriyorum diyetime :KK8::KK8:
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
çay kaşıqının ucuyla bal :18:
vee 2 km yürüyüş :KK9::KK9:

Yürüyüşü disardami yapıyorsun yoksa evde leslie mi benim disarida yürüme imkanim yok evde stepper var bugün 20 dk ile baslicam

COTE=melekuguzhan;34273503]burdayız lılycım arzu da bende donduk sahalara :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Yürüyüşü disardami yapıyorsun yoksa evde leslie mi benim disarida yürüme imkanim yok evde stepper var bugün 20 dk ile baslicam[/QUOTE]

canım ben asla evde yapamam sanırım sıkılır bırakırım ben acık havada yurudum bır semtten bır semte gıttım yanıma para almadan donuste yoruldum deyıp dolmusa bınmeyım yıye :KK60::KK60::KK60: ama tempolu yurudum cokta faydasını gordum

arzucum, ben zaten suanda baska sayfada yaziyorum, ama bir kac gün önce melegi gördüm, ona selam verdim, bugünde seni görünce senin de hatirini sormak istedim, belliki hata yapmisim, basarilar canim :KK3:
seni hatırladıqımı belirtmek için yazdım canım onu tabiki başka topiklere yazabilirsiniz ne zaman istersen buyur gel bekleriz :KK34:
Offf tam da aradığım yermiş valla müdavimlerinizdenim hemen paylaşıym sabah:yarım lavaş ve yarum haşlanmış yumurta...bi çatal peynir ve helva. ...domates, salatalık....sabah 8 de ysptım kahvaltıyı...10 dada ara:bi kupa beşi bi yerde ve bi tane hurma. ...bu arada boy1.58 kilo:tam tamına :67.5

hurma ve helva tabiki olmamış sıfır kaçamakla gidelim bir süre rayına oturtunca ufak tefek kaçamaklar yaparız cnm :KK34:

Yürüyüşü disardami yapıyorsun yoksa evde leslie mi benim disarida yürüme imkanim yok evde stepper var bugün 20 dk ile baslicam

canım ben asla evde yapamam sanırım sıkılır bırakırım ben acık havada yurudum bır semtten bır semte gıttım yanıma para almadan donuste yoruldum deyıp dolmusa bınmeyım yıye :KK60::KK60::KK60: ama tempolu yurudum cokta faydasını gordum[/QUOTE]

Cnm acik hava en iyisi ama benim öyle bi imkanim yok evde artik yapabildiğim kadar yapacagim

hurma ve helva :KK19::KK19::KK19::KK19:

Tarti günümüz hangi gün olacak kizlar :)

cuma gunu canım tartı gunumuz

seni hatırladıqımı belirtmek için yazdım canım onu tabiki başka topiklere yazabilirsiniz ne zaman istersen buyur gel bekleriz :KK34:

hurma ve helva tabiki olmamış sıfır kaçamakla gidelim bir süre rayına oturtunca ufak tefek kaçamaklar yaparız cnm :KK34:

Hımmm tamam dikkat edicem hemen kulağıma küpe oldu.....bu arada ben bu brşi bi yerde yi şekersiz içemiyorum o yüzden ya hırma,ya incir ya da kuru kayısı bi tane yiyorum...hangisi olsa iyi olur

canım ben asla evde yapamam sanırım sıkılır bırakırım ben acık havada yurudum bır semtten bır semte gıttım yanıma para almadan donuste yoruldum deyıp dolmusa bınmeyım yıye :KK60::KK60::KK60: ama tempolu yurudum cokta faydasını gordum

Cnm acik hava en iyisi ama benim öyle bi imkanim yok evde artik yapabildiğim kadar yapacagim[/QUOTE]

o zaman en az 30 dak tempolu olarak basla canım ben sımdı bıraz vereyım 1 ay kadar sonra baslıcam gene :KK51::KK51::KK51:

COTE=melekuguzhan;34273503]burdayız lılycım arzu da bende donduk sahalara :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Yürüyüşü disardami yapıyorsun yoksa evde leslie mi benim disarida yürüme imkanim yok evde stepper var bugün 20 dk ile baslicam[/QUOTE]
canım ben çalışıyorum sabah biraz erken çıktım havada güzeldi dışarda yürüdüm imkanın varsa sende dışarda yürü bol oksijen eşliqinde insan kendini oldukça zinde hissediyor
:KK51::KK51::KK51::KK51: HE BENI unutan tas olsun :KK14::KK14::KK14::KK14:

oglen harıka aksamda bır kucuk kase corba yanında yogurt tamamdır kuzu :KK4::KK4::KK4::KK4:
olabülü tabikide bakalım akşamolsun bakcas duruma göre kuzııı :KK8::KK8:
Tarti günümüz hangi gün olacak kizlar :)

cuma canım :KK3:

X