Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Merhaba arkadaslar :KK16:
herkese hayirli cumalar mutlu huzurlu ve bol (-) li gunler :KK23:
ben bu hafta direnc donemindeyim herhalde tartiya baktigimda sayilar genel manada hep ayni bakalim bu savasi kim kazanacak :KK6:

bu hafta
Başlangıç: 72
Geçen Hafta: 68.4
Bu Hafta: 67.2
Gelen/Giden: yok
Toplam Giden : 4.800gr
Spor: 180dk
Beden: 40
Boy: 168
Hedef: 60 (temmuz 22 ye kadar ins.)

Son düzenleme:
evet kızlar gelelim bildirime..geçen hafta salı gününe kadar 83ten qram aşaqı inemedim perşembe günü 81le moralim sıfır oldu...çünkü geçen cuma 80.3le bildirim yapmıştım sanırım yedikelrimden dolayı vücudum ödem yaptı...neyseki bugün geçen haftaki kilomun 100 qramda olsa altına inmişim bu bana moral oldu ama haftaya inşallah 7li rakamlarla gelicem buraya :119::119:

başlangıç 90
geçen hafta 80.3
bu hafta 80.2
qiden 100
toplamda 9800
hedef 58
boy 165
beden 44
spor yok

merhaba ben arada takip ediyorum sizi dikkat ettimde çok az beslenmenize ramen kilo az veriyorsunuz ,acaba birkaçgün normal beslenim sonra tekrarmı başlasanız ve daha fazla beslenerek böyle sizin için çok sıkıcı sağlıksız olmaz işallah kısaca kendimden bahsedersem bende 3düşükten sonra aldığım 20 kiloyu vermek için başladım 75 kiloydum şuan 62 oldum. ama ben sizinkinden çok daha fazla yiyerek haftada 2 kilo ve üstü gidiyor . hızlı zayıflıyorum acaba buda sakıncalımıdır kastanmı kaybediyorum bilmiyorum ama arkadaşların öğünlerinden daha fazla yiyorum haftada 2 kilo fazlamı sakıncalımıki

merhaba ben arada takip ediyorum sizi dikkat ettimde çok az beslenmenize ramen kilo az veriyorsunuz ,acaba birkaçgün normal beslenim sonra tekrarmı başlasanız ve daha fazla beslenerek böyle sizin için çok sıkıcı sağlıksız olmaz işallah kısaca kendimden bahsedersem bende 3düşükten sonra aldığım 20 kiloyu vermek için başladım 75 kiloydum şuan 62 oldum. ama ben sizinkinden çok daha fazla yiyerek haftada 2 kilo ve üstü gidiyor . hızlı zayıflıyorum acaba buda sakıncalımıdır kastanmı kaybediyorum bilmiyorum ama arkadaşların öğünlerinden daha fazla yiyorum haftada 2 kilo fazlamı sakıncalımıki

Bütün bedenler farklıdır. Ben yüzden diyetin kişisel özelikleri olduğuna inaniyorum. Aynı diyete milimetrik uyulsa bile birisi 100gr digeri 2 kilo verebilir. Buyüzden kişi kendi vucudunu iyi tanıyıp kenisine yarayan yada yamayan gidaları tespit -tabiki kemikleşmiş doğruları uyğulayarak- etmelidir.

Selamün Aleyküm kızlarrrr :KK3:

Geç oldu ama hemen bildirimimi yapıp kaçıyorum :KK1: çok işim var çoooooooooooook :KK1:
Ay ne çektim ben bu herifin emrivakilerindennnnnn :KK1:
Sabahtan beri sarmayla uğraşıyordum :KK1: koca bir tencere sardım :KK1:
Elmalı kurabiye yapacağım daha birde arpaşehriye salatası ( Allahtan bir gün evvel yapılabilecek şeyler çünkü misafir yarın erken gelicek ve bir tek börekle uğraşırım yarın :KK34: )

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 96.8 kg
Bu hafta; 96.8 kg
Fark : Yokki ki :KK1:
Toplam giden; 23.2 kg
Hedef; 65
Beden; 48
Boy; 1.54 cm

Sporum; 120 dakika Fitness ( yine az bu hafta inşallah haftaya daha fazla olur :KK34: )

günlerdir dip kçşe temizlik yapıcam içimden gelmiyor diye salladım hep :26: büyükelrimiz boşuna dememiş bugünün işini yarına bırakma diye :KK6: al işte görümce hanım geliyormuş akşama hemde pazar gününe kadar bizde kalıcakmış :KK53::KK53: 2 çocuqu var 7 aylık hamile :KK30::KK30: tamizlik yap yemek yap yatak yorgan ayarla ayy düşünürken bile bunaldım kaçma istiyorum :84::84::84::84:

Canım Allah yardımcın olsun :KK34:
Emrivakilerden nefret ederim heleki birde hazırlıksız ve yatılıysa :KK1:
Umarım onlar gelene kadar bütün işlerini bitirebilirsin :KK34:

kızlarr merhaba merhaba:))))))))

dun gremedm sanırm hatrlamıorm:S:KK70:

heemen menumu yazaym sabah herzamankı gbı
5ıbyerde cay
yarım saat snra 1h.yumurta 2kucuk dılım peynır 5dılım domates 1dılım ekmek cok az bal ve lımonlu yesılcay e bıde 3zeytn ay cokmu oldu ne

arada turk kahvesı 2lokum:KK43:

öğlen pazı sarması 4tane, 1bardakayran

az oncede 1sutlu nescafe ıctm :KK43: ay cok oldu cok oldu aptal ben

he bıde 500 grsm daha vermısım :))) umarım pazartesye kadan 82yı bulurm :KK1: :KK12: :KK16: :KK9: :KK17:

Sabah
Haşlanmış Yumurta
4 adet Zeytin
Çeyrek Domates
1 dilim çok tahıllı ekmek
Beyaz Peynir
Örgü Peyniri

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Tavuk Döner
Ayran

Ara
Yoğurt
Pestilin içine Fıstık ezmesi koymuşlarmuska şeklinde tadı harikaydı yememem gerekirken yedim ama pişman değilim tadı
okadar güzeldi:KK53:

Akşam
Tavuk Izgara
Yoğurtlu Biberli Meze

Ara
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

Merhaba kızlar :KK16:
Bugün son durumumu göreyım dıye tartıya bır cıktım, calısmıyor :KK53:
Artık onu hallettıkten sonra tartılıp, yenı bır baslangıc yapıcam.
Bu hafta dıkkat etmıstım aslında, ne kadar verdıgımı merak edıyordum.
Ağustos'a kadar kurtulmalıyım tüm fazlalıklardan, çünkü tatıle gıdıcem :KK15:
Tabloyu hazırladım yıne eklenmıyor kızlar, neden böyle oluyo 2 haftadır bılmıyorum :KK5:

artık yaz geliyor kısın cok ugrastım bıraktım simdi zmanım varken zayıflamak istiyorum diyete baslıyorum kahvaltımı yapıorum ara ögünlerimide amaaaa akşam olunca siddetli bir bas agrısı oluyor ne varsa öneümde yiyorum 1 haftadır diyet filan kalmadı bende ne yapcam ben ne olur yardım neden basım agrıyor cok aclık cekiyorum özellkle akşam nasıl yapcam bunu ??

artık yaz geliyor kısın cok ugrastım bıraktım simdi zmanım varken zayıflamak istiyorum diyete baslıyorum kahvaltımı yapıorum ara ögünlerimide amaaaa akşam olunca siddetli bir bas agrısı oluyor ne varsa öneümde yiyorum 1 haftadır diyet filan kalmadı bende ne yapcam ben ne olur yardım neden basım agrıyor cok aclık cekiyorum özellkle akşam nasıl yapcam bunu ??

Baş agrısının bir çok nedeni olabilir. Kendini denetleyip neden ağrğdğnğ bulmak gerek. Örneğin, ben de gün içinde kahve yada çay içmezsem ağrıyor...Birşeyi hayatindan biçak gibi kestin mi?

Dıyet Listemiz
1- sabah kalkinca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvalti yapilmalidir(zeytin peynir domates salatalik yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü seyler seviyorsaniz yemenizde bir sakinca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayi....(kahvalti disinda ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapilmali (süt yoqurt ceviz findik badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmaniza yardimci olucaktir....arkasindan mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir izgara aldim herseyimi onda yapiyorum...30tl civari çok ise yariyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yaninda salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapilmalidir...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynisini yemeyin kizlar deqistirin...
6.aksam yemeqini erken yemeqe çalisin...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çesit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyonyemek...
6-aksam yemeqinden sonra su ve bitki çayi disinda hiçbirsey yemeyin çok faydasini göreceksiniz...
7-biz hanimlarin reql öncesi ve sonrasi tatli krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa isinmis süt ve içine 1-2 çubuk tarçin atip içebilirsiniz yarim saate kalmadan tatli isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla disari atilir bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalidir...
9-çaylarimiza kesinlikle seker katmamliyiz..bize kilo aldiran en tehlikeli besinlerden bride sekerdir...
10-börek yada tatli yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvalti öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkimizdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartildim...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldiqim zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayi telafi etmeye çalistim...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanilmaz keyifli ve motive açisindan çok yüksek moral kaynaqi kizlar...
13-ve hergün menülerimiz paylasalim tam gün olarak (sabah ara öqlen ara aksam seklinde)....

NEYI NE ZAMAN NEKADAR YEMELIYIZ?
1-Ekmek gibi unlu gidalari mutlaka kahvaltida tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gidalardan tekini haftada 1 defa 2 kasik tüketmeliyiz...
3-Etli gidalar yiyeceqimiz zaman yaninda 2 numarada yazdiqim ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yesillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çesit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalismaliyiz ve bakliyatlari sadece öqlen tüketmeliyiz..

bende bu sekilde beslenmeye basladım ama akşamları feci sekilde bas agrısı oluyor kendimi çok aç hissediyorum özellkle akşamları bunu nası yapcamm bilmioorum

Dıyet Listemiz
1- sabah kalkinca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvalti yapilmalidir(zeytin peynir domates salatalik yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü seyler seviyorsaniz yemenizde bir sakinca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayi....(kahvalti disinda ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapilmali (süt yoqurt ceviz findik badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmaniza yardimci olucaktir....arkasindan mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir izgara aldim herseyimi onda yapiyorum...30tl civari çok ise yariyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yaninda salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapilmalidir...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynisini yemeyin kizlar deqistirin...
6.aksam yemeqini erken yemeqe çalisin...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çesit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyonyemek...
6-aksam yemeqinden sonra su ve bitki çayi disinda hiçbirsey yemeyin çok faydasini göreceksiniz...
7-biz hanimlarin reql öncesi ve sonrasi tatli krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa isinmis süt ve içine 1-2 çubuk tarçin atip içebilirsiniz yarim saate kalmadan tatli isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla disari atilir bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalidir...
9-çaylarimiza kesinlikle seker katmamliyiz..bize kilo aldiran en tehlikeli besinlerden bride sekerdir...
10-börek yada tatli yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvalti öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkimizdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartildim...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldiqim zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayi telafi etmeye çalistim...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanilmaz keyifli ve motive açisindan çok yüksek moral kaynaqi kizlar...
13-ve hergün menülerimiz paylasalim tam gün olarak (sabah ara öqlen ara aksam seklinde)....

NEYI NE ZAMAN NEKADAR YEMELIYIZ?
1-Ekmek gibi unlu gidalari mutlaka kahvaltida tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gidalardan tekini haftada 1 defa 2 kasik tüketmeliyiz...
3-Etli gidalar yiyeceqimiz zaman yaninda 2 numarada yazdiqim ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yesillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çesit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalismaliyiz ve bakliyatlari sadece öqlen tüketmeliyiz..

çok güzel anlatmışsın canımm.. :KK1:

kızlarr gunaydın hepınızee

hemen bıldırımımı yapaym
sabah 5ı bıyerddemı ıcıp yarım saat snraa

h.yumurta
1kıbrt ktusu peynr
3 zeytn
5dılım (kuucuk)domates
1dılım ekmek
bırazcık bal
lımonlu yesılcay

1lıttre su :KK1:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Dün akşamdan beri ancak fırsat bulupta uğradım :KK34:
Sabahtan beri onu yap bunu yap derken daha yeni totoşum yer gördü :KK1:
Şimdi bir yandan böreği kontrol ederken misafirlerimizi bekliyoruz :KK34: bakalım ilk kez bir araya geliyorum o şirket arkadaşı ve eşiyle ( zaten daha 1.5 sene olmuş işe başlayalı :KK1: )
İnşallah kafadengi bir ailedir de arada gidiş gelişimiz olur :KK34:

Akşam onlar gidince yine damlarım nasılsa buralara :KK1:

Canım aramıza hoşgeldin :KK3:
Ya Nüketinde dediği gibi belkide aniden birşeyi kesmiş olman sebep olmuş olabilir :KK34:
Bu arada geçmiş olsun :KK71: umarım baş ağrıların geçer :KK34: çok açlık çektiğinde ayran yada yoğurt tüketsen nasıl olur hem çok fazla kalorisi yok hemde belki baş ağrıların sebebi o dur :KK34:

cok tesekkür ederim ceco34 umarım bu akşam deniycem faydası olurr cok tskr ederim sende maşallah 23 kg vermişşin süpersin ben 10 kg vermek istiyorum 5 kg bile veremedim nasıl basardın iradeni nasıl korudun acaba ıumraım hedefine ulaşırısın :KK16:

X