Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Selam kızlarrrrrrrrr :KK3:

Günle birlikte bende bittim :KK1: ama şükür işlerimde yemeğimde bitti :KK34:
3 posta çamaşır yıkadım ( mutfak ve banyo kilimleride dahil :KK34: )
Bu gecede inşallah bir kaç parça ütümüde aradan çıkartırım ki birikmesinler :KK34:

Eşim telefonda ne yaptın diye sorduğunda yaptığım işleri sayınca birde üzerine iki çeşit yemek yaptım diyince harikasın aşkım yaaa dedi :KK60: Birde pazardan semiz otu almıştım az sarımsaklı yoğurtlu salata yaparım diye de düşünüyorum ( ben onu yerim sadece :KK34: ) Yarında sadece günlük süpür sil işi yapıcağım :KK34: malum evdeki cadılar hiç durmuyor yerlerde yuvarlandıkları için her gün silip süpürmek zorundayım :KK53:
Ufaklığin sesi çıkmayınca bir an ona bakayım diye kafamı bir cevirdim halının üzerinde uyuya kalmış :KK60:

İnşallah canım yaaa valla ne zamandır görüşceğiz diyoruz ama bir türlü nasip olmadı :KK1: Neyse hayırlısı diyelim.
Benim eşimde sağ olsun emrivaki yapıp şirketten arkadaşını davet etmiş daha doğrusu KV evi satıyor ya o arkadaşıda evi görmeye gelecekmiş eşiyle ( yatırım amaçlı ) yan apartman olunca bizede çaya geleceklermiş. Çok uzun aradan sonra yarında elmalı kurabiye yapmayı düşünüyorum :KK53: kızım uzun zamandır istiyordu hep sallıyordum bir misafir gelirse yaparım diye bugün duyunca anneeeeeeee yapacaksın dimi diye tutturdu :KK1: bende iyi bari dedim :KK34:
Nasılsa artık nefsime sahip olabiliyorum :KK34: şükür

Cecosum sen bu siralar hep temizlik halindesin. kolay gelsin. evin hiç kirlenmesin..:KK16:
Nasip olur insallah.... :KK16:

hayırdır hastamısın cancazım:26:

bılmıorumkı ılknurum yaa:KK50::KK50::KK50:

Cecocsum hiç sorun yok...Zaten bizded bu hafta gelem durumu biraz zor görünüyordu bende cumayi bekliyordum. Görüşürüz elbet.

Şahgizemim çok mersi canım.

melekcigim hastamisin?

hayır nuhancım ıstahım yok ama

Canım hasta değilsen iştahın kapanması güzel bir şey az olsa da çorba iç metobolizmanı düşürme ama

:KK34::KK34: aksama artık cıgdemım

hayırlı geceler hatunlar bgünki menüm...

sabah
2 ince ve minik çavdar ekmeğı kızarmış
omlet
krem peynir
azıcık acı sos

öğlen
peynirli acıbiberli yumurta
1 kaşık yoğurt

akşam
cacık

3 litre su 1 form çay iki yeşilçay

günaydin kizlar :KK3:

gecen hafta:76 kilo
bu hafta: 75 kilo
giden/gelen: -1 kilo
toplam giden:20 kilo
beden:42
boy :170cm.

umarim birsey unutmamisimdir :KK1:

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr :KK16::KK16::KK16::KK16:
merhaba kızlar..

arzucum fark ettimde sen neden akşamları elma veya fındıkla geçıştiriyorsun???
belkide bu yüzden vücudun direnişe geçti..

ilknurcum son zamanlarda hiç iştahım yok elmayı bile sırf bişey yemek için yiyorum...aslında vücudum direnişte deqil ben geçen hafta bildirimden sonra ardarda bikaç kaçamak yaptım ve 83e çıktım geçen haftaya nazaran 2700 eksideydim ama bugün 100 qram aşaya inmişim demekki neymiş kaçamakları abartmamak lazımmış :KK34:

Son düzenleme:
evet kızlar gelelim bildirime..geçen hafta salı gününe kadar 83ten qram aşaqı inemedim perşembe günü 81le moralim sıfır oldu...çünkü geçen cuma 80.3le bildirim yapmıştım sanırım yedikelrimden dolayı vücudum ödem yaptı...neyseki bugün geçen haftaki kilomun 100 qramda olsa altına inmişim bu bana moral oldu ama haftaya inşallah 7li rakamlarla gelicem buraya :119::119:

başlangıç 90
geçen hafta 80.3
bu hafta 80.2
qiden 100
toplamda 9800
hedef 58
boy 165
beden 44
spor yok

bıldırım soyle

gecen hafta:71,5 kilo
bu hafta: 71 kilo
giden/gelen: 0,5 kilo
toplam giden:19 kilo
beden:38 lıkralı 40 normal
boy :168 cm.

Günaydin kizlar,
Grip hali ve regli ile uyandım. 4-5 yıldır hiç grip olmamıştim. İnşallah hastalanmadan geçiştiririm. İlaç ve gerekli önemleri aldım.

başlangıç 92.4
geçen hafta 75.5
bu hafta, ben76 ile 75 arasinda gidip geldim durdum. Bu sabahta 75.6 'i gördüm. gene 74 lu rakami görmek haftaya kaldı.
giden +100
toplamda 16.8
hedef 73
boy 177
beden 42
spor 300dk

günlerdir dip kçşe temizlik yapıcam içimden gelmiyor diye salladım hep :26: büyükelrimiz boşuna dememiş bugünün işini yarına bırakma diye :KK6: al işte görümce hanım geliyormuş akşama hemde pazar gününe kadar bizde kalıcakmış :KK53::KK53: 2 çocuqu var 7 aylık hamile :KK30::KK30: tamizlik yap yemek yap yatak yorgan ayarla ayy düşünürken bile bunaldım kaçma istiyorum :84::84::84::84:

Günaydin kizlar,
Grip hali ve regli ile uyandım. 4-5 yıldır hiç grip olmamıştim. İnşallah hastalanmadan geçiştiririm. İlaç ve gerekli önemleri aldım.

başlangıç 92.4
geçen hafta 75.5
bu hafta, ben76 ile 75 arasinda gidip geldim durdum. Bu sabahta 75.6 'i gördüm. gene 74 lu rakami görmek haftaya kaldı.
giden +100
toplamda 16.8
hedef 73
boy 177
beden 42
spor 300dk

geçmiş olsun nüketcim :KK71: 4-5 yıldır grip olaman çok enteresan :26::26:

Son düzenleme:
günlerdir dip kçşe temizlik yapıcam içimden gelmiyor diye salladım hep :26: büyükelrimiz boşuna dememiş bugünün işini yarına bırakma diye :KK6: al işte görümce hanım geliyormuş akşama hemde pazar gününe kadar bizde kalıcakmış :KK53::KK53: 2 çocuqu var 7 aylık hamile :KK30::KK30: tamizlik yap yemek yap yatak yorgan ayarla ayy düşünürken bile bunaldım kaçma istiyorum :84::84::84::84:

Kolay Gelsinnnn Canım Allah yardımcın olsun :KK16:

Günaydin kizlar,

gecmis olsun nuhancim:KK16: masallahta diyeyim.gribi olmadan atlatiyor oldugun icin,bana her sene mutlaka ugrar, kendileri bir haftada beni esir eder yataga :KK1: tam bu sene grip olmadim yataga düsmedim dedigimde faranjit olup hastaneye düsmüstüm o yüzden artik grip olursam sikayet etmicem :KK9:

Günaydın Kızlar :KK16:
Herkesin Cuması Mübarek Olsun

Bildirime gelince
Başlangıç:67
Geçen Hafta: 54:900
Bu Hafta : 55:200
Gelen:300
Giden:Yok

Kızlar bu sıralar sindirim sistemimde sorun var ki (keten tohumu kullanıp,kefir içmeme rağmen ):KK14:
Regl dönemim de karıştı normal de bu sıralar yakın olması lazım ama ben Nisanın 27 de oldum ve 5 gün omu etken beeden böyle oldu anlamadım....:KK50:

Son düzenleme:
X