Selam kızlarrrrrrrrr
Günle birlikte bende bittimama şükür işlerimde yemeğimde bitti
3 posta çamaşır yıkadım ( mutfak ve banyo kilimleride dahil)
Bu gecede inşallah bir kaç parça ütümüde aradan çıkartırım ki birikmesinler
Eşim telefonda ne yaptın diye sorduğunda yaptığım işleri sayınca birde üzerine iki çeşit yemek yaptım diyince harikasın aşkım yaaa dediBirde pazardan semiz otu almıştım az sarımsaklı yoğurtlu salata yaparım diye de düşünüyorum ( ben onu yerim sadece ) Yarında sadece günlük süpür sil işi yapıcağım malum evdeki cadılar hiç durmuyor yerlerde yuvarlandıkları için her gün silip süpürmek zorundayım
Ufaklığin sesi çıkmayınca bir an ona bakayım diye kafamı bir cevirdim halının üzerinde uyuya kalmış
İnşallah canım yaaa valla ne zamandır görüşceğiz diyoruz ama bir türlü nasip olmadıNeyse hayırlısı diyelim.
Benim eşimde sağ olsun emrivaki yapıp şirketten arkadaşını davet etmiş daha doğrusu KV evi satıyor ya o arkadaşıda evi görmeye gelecekmiş eşiyle ( yatırım amaçlı ) yan apartman olunca bizede çaya geleceklermiş. Çok uzun aradan sonra yarında elmalı kurabiye yapmayı düşünüyorumkızım uzun zamandır istiyordu hep sallıyordum bir misafir gelirse yaparım diye bugün duyunca anneeeeeeee yapacaksın dimi diye tutturdu bende iyi bari dedim
Nasılsa artık nefsime sahip olabiliyorumşükür
hayırdır hastamısın cancazım:26:
Cecocsum hiç sorun yok...Zaten bizded bu hafta gelem durumu biraz zor görünüyordu bende cumayi bekliyordum. Görüşürüz elbet.
Şahgizemim çok mersi canım.
melekcigim hastamisin?
Canım hasta değilsen iştahın kapanması güzel bir şey az olsa da çorba iç metobolizmanı düşürme ama
bılmıorumkı ılknurum yaa
hayır nuhancım ıstahım yok ama
aksama artık cıgdemım
merhaba kızlar..
arzucum fark ettimde sen neden akşamları elma veya fındıkla geçıştiriyorsun???
belkide bu yüzden vücudun direnişe geçti..
bıldırım soyle
gecen hafta:71,5 kilo
bu hafta: 71 kilo
giden/gelen: 0,5 kilo
toplam giden:19 kilo
beden:38 lıkralı 40 normal
boy :168 cm.
haftaya inşallah 7li kilolardayımbekle beni kuziii
ayrılda gel kuzııııııııııııııııı
Günaydin kizlar,
Grip hali ve regli ile uyandım. 4-5 yıldır hiç grip olmamıştim. İnşallah hastalanmadan geçiştiririm. İlaç ve gerekli önemleri aldım.
başlangıç 92.4
geçen hafta 75.5
bu hafta, ben76 ile 75 arasinda gidip geldim durdum. Bu sabahta 75.6 'i gördüm. gene 74 lu rakami görmek haftaya kaldı.
giden +100
toplamda 16.8
hedef 73
boy 177
beden 42
spor 300dk
geçmiş olsun nüketcim4-5 yıldır grip olaman çok enteresan :26::26:
günlerdir dip kçşe temizlik yapıcam içimden gelmiyor diye salladım hep :26: büyükelrimiz boşuna dememiş bugünün işini yarına bırakma diyeal işte görümce hanım geliyormuş akşama hemde pazar gününe kadar bizde kalıcakmış 2 çocuqu var 7 aylık hamile tamizlik yap yemek yap yatak yorgan ayarla ayy düşünürken bile bunaldım kaçma istiyorum :84::84::84::84:
Günaydin kizlar,
Grip hali ve regli ile uyandım. 4-5 yıldır hiç grip olmamıştim. İnşallah hastalanmadan geçiştiririm. İlaç ve gerekli önemleri aldım.
Kolay Gelsinnnn Canım Allah yardımcın olsun