- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Aleykümselam canım
kıss okadar temizlikten sonra birde spor salonu haaa maşallah gayretli kadın
Ne yapayım güzelim Spor salonundaki kadar terlemiyorum ev işi yaparkenbari kilo yakmaya devam edeyim şurda kalmış 40 günüm o arada en azından bir 7 kilo daha vermek istiyorum bari 8li rakamları ucundan da olsa göreyim
Hep spora gitmediğim günlerde spor yapacağım diyip duruyorum ama iş icrata gelince sıfırdıama şimdi totoşumu az daha sıkıp her gün az da olsa spor yapmak istiyorum ki belki fazlasıda gider o güne kadar
Anamı şaşırtmam lazım
alışınca spor yapamadan duramıyor insan yemek içmek gibi ihtiyaç haline geliyor...2-3 gündür yürüyüşe çıkamadım içim içimi yiyor saqlıklı yaşam gibisi yok tatlım
soranlara site ismi yazabiliyor muyuz acaba özel msj hakkım yok da
kızlar merhaba
bugun kımenumu yazıyorm
sabah
5i bıyerde cay
yarım saat snra
1h.yumurta
1kucuk dılım peynır
4dlım domates ve salatalk -yesıl cay
öğlen yarım tabak salata(içinde bıraz haslanms tavuk vardı)
2kasık pılav
1kase yogurt
günaydın kızlarr soquk boquk bir hava varrr istanbulda...
Canım ben 2 ayda 16 kilo vermiştim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün sabahtan pazara çıktım ve öğlende eve geldim tabi pestilim çıkmış vaziyette
Önce pazarın içinde 1 - 2 saat dolandık sonrada çocukları parka götürdük tabi oradada güneşte çarptı
Eve gelincede yemek faslı yok çocuklarla ilgilen falan derken bir baktım saat 5 ondan sonrada ancak eşim geldi yemek faslı falan derken fırsat bulup geldim
Bir ara küçük kuzu kuçağımdayken büyüğü onu gıdıklamak için aniden hareket yapınca diğeride kendini kurtarmak adına bir öne doğru attı kendini ve taaaaaaakkkkkkkkkkhatun resmen kafasıyla burnuma kafa attı
Canımdan can gitti sanki o an :26: Eşim hemen buz kalıpıyla biraz rahatlatmaya çalıştı ama hala ince ince sızlıyor
Tabi büyük sebep oldum hesabı anında banyoya tüydü tuvaletim geldi bahanesiyle
Elli kere tembihliyorum şu çocuğa ani hareket yapma sakın diye ama yok ille boğuşacaklar
Şükür burnum kırılmadıyoksa birde onla uğraşacaktık
Selam canım ben iyiyim şükür
Ya bu ara senin işler Ayşenin sınavları derken özlettiniz kendinizi yaaa
Valla yoğunluğundan dolayıda seni çaldırmak istemedim engel olmayayım diye ama gerçekten merak ettim :44:
Bakalım bugünde ayşe görünmedi ama ancak sınav stresini üzerinden atar birde temizlik falanda yapıyordur o şimdiyarın inşallah gelirde onunda iyi haberini alırım olmadı artık onuda ararım
Öpüyorum seni şekerim
Hafta sonu inşallah bir aksilik olmazsa görüşeceğiz unutma
Canımcığım, çok geçmiş olsun. ufakligin kafası sağlam mı? :)))
Ayrıcada çok teşekkürler.. Ben buraya geldiğimkimsecikler online olmuyor. Bir türlü saatler tutmuyor. Bu hafta sonu inşallah.. telefonlaşırız. Çalışkan, Ayşeyle görüşürsen çok selamlar..
birde kendini çok yoruyorsun bitsin artik şu temizlik...
Bende, kendime yeni reeeebookk zigtech papiler aldim... zigzaglari şeker pembeyarın sabah ki stebimi sabirsizlikla bekliyorum. Bu gece artikim papilerimi yatağımın kenarina koyarim...
birde bugun çok büyük bir yaramazlik yaptım.... alişveris merkezinde profiterol pasta yedim.inanilir gibi degil... geçtiğimiz kasimdan bu yana yaptigim en büyük yarmazligimi böylece itiraf ettim...
yaa süper gerçekten peki bunu nasıl basardınn nelere dikkat ettin 2 ayda verdigin kg cok güzel
günaydın kızlarr
moralim bozuk yaa menülerimde bir sorun olmadıqı halde geöan haftaya nazaran artıdayım deliricem yaa :84::84::84::84::84: