günaydın kızlarr
moralim bozuk yaa menülerimde bir sorun olmadıqı halde geöan haftaya nazaran artıdayım deliricem yaa :84::84::84::84::84:
haftasonu eşimin doğum gününü ailesiyle kutladık yani ne bulduysam yedim bide haftasonuda orda kaldık tüm haftasonu yedim dünde gerçek doğum günüydü ozamanda yedim verdiğim 1 buçuk kiloyu aldım sanırım tartlmadım tartılmıcam yoğurt kürüne başladım yeniden buraya yazacam artık haftasonuda anneler günü bu haftasonunuda annemlerde geçiricem ordada kalacaz eşime bir doğum günüde orda yaparız kesin gene yiyecempöf oldum ya neyse bugün yediklerimi yazarım ben arkadaş :) evde olan yeniyoo bide sinir oluyom evde pasta vardı sabah bi tadına baktım ardından yoğurt kürü yaptım yedim çok güzel su içiriyoo 1 litrem bitti bile şimdi 9 otlu çayımı içiyorum öğlen de 2 yumurta haşlaması yiyim
Yeni cicilerini güle güle kullan canım
Ben kızımınkileri giyiyorumAllahtan aynı numara giyiyoruzda extra masraf çıkmıyor ama inanamayacaksın bugün senin dediğin reebooklardan salonda bir bayanda gördüm ( pempe ) bir an ay çok şeker bende kendime mi alsam diye geçirdim bu kadar olur yani
Şöyle güzel tabanı kalın bir spor ayakkabısı istiyorum bende hatta arada şu zayıflama ayakkabısı diye geçenlere benzemi alsam diyorum çünkü koşu bandında belli bir süreden sonra ayakkarlımın altı açıyor :26:
Bu arada Yaramazlık olmasaydı gerçekten iyidi ama birde şu açıdan düşün uzun zamandır kaçamak yapmıyorduneminim sen onu zaten yakmak için sonrasında yürümüşsündür
Eminim cuma yinede eksi bildirim yaparsın sensana güveniyorum güzelim
günaydın kızlarr
moralim bozuk yaa menülerimde bir sorun olmadıqı halde geöan haftaya nazaran artıdayım deliricem yaa :84::84::84::84::84:
Canım çok mersi. Ben birkaç mağzada şu yüksek tabanli zayiflama ayakkabilarindan denedim. Bi tuhaf geldi iyi marka olanalari çok palahı parama kiyip alamadim. bu papilerde bizim burda viaportta ucuz. istersen gel sanada alalim.. 89 tl civari sunada indirimdeler. Bu ayakabilaradada hafif böyle zipilyor hissi oluşuyor
ya ben son su 5 kiloyu bi veremedim ya...17 kilo giti sona kalanlar dona kaldı..
Bende de benzer bir durum var. Çözemiyorum. 75 ile 74 arsinda gidip geliyorum. Bugun baya dikkatli başladim güne hatasız birkaç gün geçirmek iyi gelecek.
Kızlar 62 günde en az 10 kg vermek mümkün müdür ? :26:
Bende, kendime yeni reeeebookk zigtech papiler aldim... zigzaglari şeker pembeyarın sabah ki stebimi sabirsizlikla bekliyorum. Bu gece artikim papilerimi yatağımın kenarina koyarim...
birde bugun çok büyük bir yaramazlik yaptım.... alişveris merkezinde profiterol pasta yedim.inanilir gibi degil... geçtiğimiz kasimdan bu yana yaptigim en büyük yarmazligimi böylece itiraf ettim...
kızlar öğlen 5ı bıyerde cay
yarım saat snra yarım karnıyarık 2dılım ekmek ve 1kkase yyogurt
kızlarrr ıstahım hıc yokk oglen bıle yemedım dahaaa
kızlarrr ıstahım hıc yokk oglen bıle yemedım dahaaa
bende istiyorum bendeee
en az 15 kilo vermem lazim ama nasil bilmiyorum diyet yapiyorum deyince daha bir yeme ataklari basliyor bende gündüz kendimi tutsam tam yatar ayak dayanamiyor yiyorum
yapamiyorum olmuyor olmuyor
hatta gecen bi topikde daha yazdim
böyle bir guruba katilayim diyorum ama calisiyorum kizimda var hergün giremem uyum sagliyamam diye girmiyorum..
ooofffff
sizi tebrik ediyorum
Cecocsum hiç sorun yok...Zaten bizded bu hafta gelem durumu biraz zor görünüyordu bende cumayi bekliyordum. Görüşürüz elbet.
Şahgizemim çok mersi canım.
melekcigim hastamisin?