Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Sabah
1 kaşık Yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 çay bardağı kefir
1 haşlanmış Yumurta
4 adet Zeytin
Beyaz Peynir
Örgü Peyniri
1 dilim Çok Tahıllı Ekmek

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Tavuk kavurma (Tavuğu una bulamış Patatesle birlikte kızartmışlar,Patateslerin den yemedim)
Salata

Ara
Yoğurt

Akşam
Taze Fasulye
Salata,Yoğurt

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe

canım canını sıkma bişeyler ödem yapmıştır büyük ihtimalle yada regel dönemi yaklaçtıysa ondanda olabilir biz kadınların yaşları ilerledikce bünyemiz önceden hiç olmayan şeyler oluyor takma bu kadar bir kaç güne birşeyin kalmaz inşallah..
günaydın kızlarr
moralim bozuk yaa menülerimde bir sorun olmadıqı halde geöan haftaya nazaran artıdayım deliricem yaa :84::84::84::84::84:

SElamün Aleyküm kızlarrrr

Gece gece bir mesajlıkda olsa bakayım dedim
Bugün öğlende kızkardeşime bir gittim daha yeni eve geldik
Akşam 6 buçuğa kadar kardeşimdeydim hatta birlikte pazara çıktık eksiklerimizi almaya sonrada onda oturup bol bol sohbet ettik tabi çocukların gürültüsünden duyabildiğimiz kadar
Sonra KVye geçtim çocuklarla eşimde oraya geldi hatuna geleceğimizi haber verdiğimiz halde hiç umuru olmamış sadece marketten hazır döner almış bir paket eşimin halasıda yemek saatinde gelince 7 kişiye 2 porsiyonluk döneri paylaştırdı diğer halayla yengede gelince çayın yanına sigara böreği kızarttı ve ben mecbur yedim çünkü felaket acıkmıştım :26:
Offffffff offffff bugün hiçte iyi geçmedi beslenme açısından YOk yaa ben bu gidişle ya hiç bir yere gitmeyeceğim yada yanımda yiyeceğim şeyleri götüreceğim :26:
Hayır hatun biliyor hem kalabalık olucağız hemde sağlıklı beslenmeye özen gösteriyoruz artık. İnsan en azından bir çorba yada salata yapar sonuçta yemeğe geleceğimizi söylemiştik

Neyse gece gece beni daha fazla günaha sokmasın hatun artık
İnşallah yarından itibaren telafi ederim
Bİr kaç gün öğlen ve akşam yemeğinde sırf salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum öbür türlü zor eksiyi göreceğim gibime geliyor

Eşinin geçmiş doğum günü kutlu olsun canım
Rabbim ailecek sizlere nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğum günleri nasip eder inşallah Aminnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
hava kapalı ve ama buna raqmen ben kendimi çok iyi hissediyorumm :119::119:

dünkü menüm

kahvaltı
2 dilim ekmekten yapılmış tost
pastırma
domates
salatalık
peynir
büyülü bohça yeşil çay

öqlen
ızgara köfte
ayran

ara
türk kahvesi

akşam
fındık

3.5 litre su

Canım çok mersi. Ben birkaç mağzada şu yüksek tabanli zayiflama ayakkabilarindan denedim. Bi tuhaf geldi iyi marka olanalari çok palahı parama kiyip alamadim . bu papilerde bizim burda viaportta ucuz. istersen gel sanada alalim.. 89 tl civari sunada indirimdeler. Bu ayakabilaradada hafif böyle zipilyor hissi oluşuyor

ya ben son su 5 kiloyu bi veremedim ya...17 kilo giti sona kalanlar dona kaldı..

günaydın kızlarr
moralim bozuk yaa menülerimde bir sorun olmadıqı halde geöan haftaya nazaran artıdayım deliricem yaa :84::84::84::84::84:

Bende de benzer bir durum var. Çözemiyorum. 75 ile 74 arsinda gidip geliyorum. Bugun baya dikkatli başladim güne hatasız birkaç gün geçirmek iyi gelecek.

sude_cisem eşinin doğum günü kutlu olsun.

ben neler yedim?
1ad kayısı yumurta, ev yapımı çerkez peyniri, 2 fincan sekersiz cay , 1ad salatalık ile kahvaltı
ögeyinde firinda somon yiyecegim.
aksama bakacağız artık..
sevgiler

kızlar gunaydın gunaydın gunaydııın:))
sabah kalkarkalkmaz 5ı bıyerdemı ıctkten snra tartldm 1kılo vermısım

cayımdan yarım saat snra kahvaltmı yaptmm
yarım dılım ballı ekmek
1h.yumurta
kıbrıt kutusu kadr peynır
4dılım)kucuk dılımler) domates salatalık
lımonlu yesıl cay

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yarım saat evvel ancak uyandım ve hala kendime gelemedim
Ya hamileliğimde rahat edeyim diye ortopedik yatak almıştık ve bir kaç ay öncesine kadar gayette rahat uyuyordum ama nedense şimdi her gece uykumuda alamıyorum, sabahlarıda bel ağrısı ile uyanıyorum nedense
Galiba böyle devam ederse yine değişitirmek zorunda kalacağım ama daha 2.5 yıl oldu yaaaa birde yataklar maşallah servet değerinde

Bugün inanılmaz çok işim var öğlene kadar sonrada yine Spor salonuna atacağım kendimi
Eşim sağ olsun bayılır bana emrivaki yapmaya ve cumartesi için iş arkadaşı eşiyle oturmaya geliceklermiş
Offfffffff bıktım şu sil süpürlerden

Valla canım çok istiyorum ama ben yine ay başını bekleyeceğim herhalde ayakkabı için sağ olsun büyük kızla babası bu ay sanki iş birliği yapmış gibi iliğimizi kurutacaklar
Bu arada canım arayamadım seni ama Ayşe bu haftasonu Bursaya gelincikinin yanına gitmek zorundayımış İsterseniz bir hafta daha ertelemeyin siz buluşun dedi ama yine sen bilirsin En sonunda nişanlın bizi öldürecek zaten kaç keredir erteliyorsunuz bir alışverişe gidemedik diye Bir sonraki hafta Ayşe ancak gelebilirim dedi ama dediğim gibi karar senin

merhaba kızlar..

arzucum fark ettimde sen neden akşamları elma veya fındıkla geçıştiriyorsun???
belkide bu yüzden vücudun direnişe geçti..

Kızlar 62 günde en az 10 kg vermek mümkün müdür ? :26:

mümkündür canim,ama sen vermeye deniceksen deneme.kilon zaten az o kisa sürede o kiloyu verirsen hastaneye düsersin.

iyi günlerde kullan nuhancim, ayaginda eskisin güzelim

Cecocsum hiç sorun yok...Zaten bizded bu hafta gelem durumu biraz zor görünüyordu bende cumayi bekliyordum. Görüşürüz elbet.

Şahgizemim çok mersi canım.

melekcigim hastamisin?

kıssss

Sabah
1 kaşık Yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 çay bardağı kefir
Haşlanmış Yumurta
4 adet Zeytin
1 dilim Çok Tahıllı Ekmek
3 dilim Domates

Ara
Türk kahvesi
1 adet Ceviz

Öğle
1 kase Mercimek Çorbası
Az Salata

Ara
3 yemek kaşığı Yoğurt

Akşam
Zeytinyağlı Enginar
Salata

Ara
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

Selam kızlarrrrrrrrr

Günle birlikte bende bittim ama şükür işlerimde yemeğimde bitti
3 posta çamaşır yıkadım ( mutfak ve banyo kilimleride dahil )
Bu gecede inşallah bir kaç parça ütümüde aradan çıkartırım ki birikmesinler

Eşim telefonda ne yaptın diye sorduğunda yaptığım işleri sayınca birde üzerine iki çeşit yemek yaptım diyince harikasın aşkım yaaa dedi Birde pazardan semiz otu almıştım az sarımsaklı yoğurtlu salata yaparım diye de düşünüyorum ( ben onu yerim sadece ) Yarında sadece günlük süpür sil işi yapıcağım malum evdeki cadılar hiç durmuyor yerlerde yuvarlandıkları için her gün silip süpürmek zorundayım
Ufaklığin sesi çıkmayınca bir an ona bakayım diye kafamı bir cevirdim halının üzerinde uyuya kalmış

Cecocsum hiç sorun yok...Zaten bizded bu hafta gelem durumu biraz zor görünüyordu bende cumayi bekliyordum. Görüşürüz elbet.

Şahgizemim çok mersi canım.

melekcigim hastamisin?

İnşallah canım yaaa valla ne zamandır görüşceğiz diyoruz ama bir türlü nasip olmadı Neyse hayırlısı diyelim.
Benim eşimde sağ olsun emrivaki yapıp şirketten arkadaşını davet etmiş daha doğrusu KV evi satıyor ya o arkadaşıda evi görmeye gelecekmiş eşiyle ( yatırım amaçlı ) yan apartman olunca bizede çaya geleceklermiş. Çok uzun aradan sonra yarında elmalı kurabiye yapmayı düşünüyorum kızım uzun zamandır istiyordu hep sallıyordum bir misafir gelirse yaparım diye bugün duyunca anneeeeeeee yapacaksın dimi diye tutturdu bende iyi bari dedim
Nasılsa artık nefsime sahip olabiliyorum şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…