Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Aleykümselam canım :KK16:
kıss okadar temizlikten sonra birde spor salonu haaa maşallah gayretli kadın :nazar::nazar::nazar:

Ne yapayım güzelim Spor salonundaki kadar terlemiyorum ev işi yaparken :KK1: bari kilo yakmaya devam edeyim şurda kalmış 40 günüm :KK1: o arada en azından bir 7 kilo daha vermek istiyorum :KK34: bari 8li rakamları ucundan da olsa göreyim :KK1:
Hep spora gitmediğim günlerde spor yapacağım diyip duruyorum ama iş icrata gelince sıfırdı :KK60: ama şimdi totoşumu az daha sıkıp her gün az da olsa spor yapmak istiyorum ki belki fazlasıda gider o güne kadar :KK34:

Anamı şaşırtmam lazım :KK1:

Ne yapayım güzelim Spor salonundaki kadar terlemiyorum ev işi yaparken :KK1: bari kilo yakmaya devam edeyim şurda kalmış 40 günüm :KK1: o arada en azından bir 7 kilo daha vermek istiyorum :KK34: bari 8li rakamları ucundan da olsa göreyim :KK1:
Hep spora gitmediğim günlerde spor yapacağım diyip duruyorum ama iş icrata gelince sıfırdı :KK60: ama şimdi totoşumu az daha sıkıp her gün az da olsa spor yapmak istiyorum ki belki fazlasıda gider o güne kadar :KK34:

Anamı şaşırtmam lazım :KK1:

alışınca spor yapamadan duramıyor insan yemek içmek gibi ihtiyaç haline geliyor...2-3 gündür yürüyüşe çıkamadım içim içimi yiyor saqlıklı yaşam gibisi yok tatlım :KK34:

alışınca spor yapamadan duramıyor insan yemek içmek gibi ihtiyaç haline geliyor...2-3 gündür yürüyüşe çıkamadım içim içimi yiyor saqlıklı yaşam gibisi yok tatlım :KK34:

Sorma canım zaten haftasonu temzilikti piknikti derken yoğunluktan gidemedim iki gün o yüzden de kendimi iyi hissetmiyorum :KK34: acısını çıkarmam lazım :KK34:

kızlar merhaba :KK16:
bugun kımenumu yazıyorm :KK12: :KK53:

sabah
5i bıyerde cay
yarım saat snra
1h.yumurta
1kucuk dılım peynır
4dlım domates ve salatalk -yesıl cay

öğlen yarım tabak salata(içinde bıraz haslanms tavuk vardı)
2kasık pılav
1kase yogurt

kızlar merhaba :KK16:
bugun kımenumu yazıyorm :KK12: :KK53:

sabah
5i bıyerde cay
yarım saat snra
1h.yumurta
1kucuk dılım peynır
4dlım domates ve salatalk -yesıl cay

öğlen yarım tabak salata(içinde bıraz haslanms tavuk vardı)
2kasık pılav
1kase yogurt

ah unutmadan ogle yemegnden yarım saat oncede 5ı bıyerde cay vardı bırde kahvaltdakı yesılcayım lımonlu :KK17: :KK53: :KK16: bu arada smiley kodlarını karıstrıyorum genelde kafadan uyduryorm alısana kadr ıdare edn artk :KK70:

SABAH
1 çay bardağı kefir
1 y kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 adet haşlanmış Yumurta
4 adet Zeytin
Beyaz Peynir
Çecil Peyniri
1 dilim Çok tahıllı ekmek

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 kase Tavuklu şehriye çorbaıs
1 yemek kaşığı yeşil mercimek salatası

Ara
Yoğurt

Akşam
Zeytin yağlı Taze fasulye
Salaqta veya yoğurtlu kabaklı havuçlu meze

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü kahve

Bugün yediklerimide paylaşayım :KK34:

Sabah;
Uyanır uyanmaz 1 koca kupa ılık su limonlu

Kahvaltıda;
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 ufak domates
1 salatalık
1 bardak ayran ( sabah sabah nerden aklıma geldiyse :KK1: )

ara;
1 büyük kupa yeşil çay

Öğlen;
1 koca kase Salata
1 bardak ayran

ara;
1 şekersiz sütsüz nescafe
1 bardak zencefilli kür

akşam;
1 kase çorba
1 koca kase salata
1 bardak yoğurt

gece;
Eşimin amcaoğluna çaya gidiceğiz artık orada bol bol şekersiz çay içerim :KK34:
Gün içinde 2 litre su içtim ama yatana kadar 1 litre daha olur o :KK34:

Sporumuda 80 dakika yaptım :KK34: inşallah yarın da evde yapacağım :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Bugün sabahtan pazara çıktım ve öğlende eve geldim tabi pestilim çıkmış vaziyette :KK1:
Önce pazarın içinde 1 - 2 saat dolandık sonrada çocukları parka götürdük tabi oradada güneşte çarptı :KK53:
Eve gelincede yemek faslı yok çocuklarla ilgilen falan derken bir baktım saat 5 ondan sonrada ancak eşim geldi yemek faslı falan derken fırsat bulup geldim :KK34:

Bir ara küçük kuzu kuçağımdayken büyüğü onu gıdıklamak için aniden hareket yapınca diğeride kendini kurtarmak adına bir öne doğru attı kendini ve taaaaaaakkkkkkkkkk :KK47: hatun resmen kafasıyla burnuma kafa attı :KK53::KK53::KK53:
Canımdan can gitti sanki o an :26: Eşim hemen buz kalıpıyla biraz rahatlatmaya çalıştı ama hala ince ince sızlıyor :KK50:
Tabi büyük sebep oldum hesabı anında banyoya tüydü tuvaletim geldi bahanesiyle :KK60:
Elli kere tembihliyorum şu çocuğa ani hareket yapma sakın diye ama yok ille boğuşacaklar :KK1:
Şükür burnum kırılmadı :KK30: yoksa birde onla uğraşacaktık :KK30:

Selam canım ben iyiyim şükür :KK3:
Ya bu ara senin işler Ayşenin sınavları derken özlettiniz kendinizi yaaa :KK16::KK16::KK16::KK16:
Valla yoğunluğundan dolayıda seni çaldırmak istemedim engel olmayayım diye ama gerçekten merak ettim :44:
Bakalım bugünde ayşe görünmedi ama ancak sınav stresini üzerinden atar birde temizlik falanda yapıyordur o şimdi :KK1: yarın inşallah gelirde onunda iyi haberini alırım olmadı artık onuda ararım :KK1:
Öpüyorum seni şekerim :KK54:
Hafta sonu inşallah bir aksilik olmazsa görüşeceğiz unutma :KK1:

Canımcığım, çok geçmiş olsun. ufakligin kafası sağlam mı? :)))
Ayrıcada çok teşekkürler.. Ben buraya geldiğimkimsecikler online olmuyor. Bir türlü saatler tutmuyor. Bu hafta sonu inşallah.. telefonlaşırız. Çalışkan, Ayşeyle görüşürsen çok selamlar..:KK16:
birde kendini çok yoruyorsun bitsin artik şu temizlik...:KK1:

Bende, kendime yeni reeeebookk zigtech papiler aldim... zigzaglari şeker pembe:KK9::KK9::KK9: yarın sabah ki stebimi sabirsizlikla bekliyorum. Bu gece artikim papilerimi yatağımın kenarina koyarim...:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
birde bugun çok büyük bir yaramazlik yaptım.... alişveris merkezinde profiterol pasta yedim. :KK19::KK19: inanilir gibi degil... geçtiğimiz kasimdan bu yana yaptigim en büyük yarmazligimi böylece itiraf ettim...

Canımcığım, çok geçmiş olsun. ufakligin kafası sağlam mı? :)))
Ayrıcada çok teşekkürler.. Ben buraya geldiğimkimsecikler online olmuyor. Bir türlü saatler tutmuyor. Bu hafta sonu inşallah.. telefonlaşırız. Çalışkan, Ayşeyle görüşürsen çok selamlar..:KK16:
birde kendini çok yoruyorsun bitsin artik şu temizlik...:KK1:

Bende, kendime yeni reeeebookk zigtech papiler aldim... zigzaglari şeker pembe:KK9::KK9::KK9: yarın sabah ki stebimi sabirsizlikla bekliyorum. Bu gece artikim papilerimi yatağımın kenarina koyarim...:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
birde bugun çok büyük bir yaramazlik yaptım.... alişveris merkezinde profiterol pasta yedim. :KK19::KK19: inanilir gibi degil... geçtiğimiz kasimdan bu yana yaptigim en büyük yarmazligimi böylece itiraf ettim...

Yeni cicilerini güle güle kullan canım :KK34:
Ben kızımınkileri giyiyorum :KK1: Allahtan aynı numara giyiyoruzda extra masraf çıkmıyor :KK1: ama inanamayacaksın bugün senin dediğin reebooklardan salonda bir bayanda gördüm ( pempe :KK1: ) bir an ay çok şeker bende kendime mi alsam diye geçirdim :KK60: :KK60: :KK60: bu kadar olur yani :KK1:
Şöyle güzel tabanı kalın bir spor ayakkabısı istiyorum bende hatta arada şu zayıflama ayakkabısı diye geçenlere benzemi alsam diyorum çünkü koşu bandında belli bir süreden sonra ayakkarlımın altı açıyor :26:

Bu arada Yaramazlık olmasaydı gerçekten iyidi ama birde şu açıdan düşün uzun zamandır kaçamak yapmıyordun :KK34: eminim sen onu zaten yakmak için sonrasında yürümüşsündür :KK34:
Eminim cuma yinede eksi bildirim yaparsın sen :KK34: sana güveniyorum güzelim :KK34:

herkeze gunaydın :KK3:

dunku menum
sabah
1 dılım uno denge
yarım domates
peynır
zeytın
yumurta

ara
yarım salatalık

ogle
et doner
yarım domates az yogurt

ara
3-5 fıstık

aksam
cıger sote
marul salatası

3 lt su

günaydın kızlarr :KK3::KK3:
moralim bozuk yaa menülerimde bir sorun olmadıqı halde geöan haftaya nazaran artıdayım deliricem yaa :84::84::84::84::84:

Selamün Aleykümmmmmm :KK3:

Yaa ne olucak benim şu uykucu halim :KK1: gece yatmak bilmiyorum ( kızımdan dolayı ) sabah kalkmak bilmiyorum :KK1:
Bundan sonra gündüz küçük cimcimeyi daha fazla yoracak faaliyetler bulmam lazım :KK1: gerekirse akşamları geç saatte KKya dalmaktansa onunla oyun oynamam lazımki daha erken bitkin düşsün :KK1:
Ne güzel eskiden gece 11 - 12 gibi en geç yatardım ve sabah 6da çok dinç bir şekilde uyanırdım :KK53: İnşallah yine eski düzenime dönerim :KK34: zaten yeni evliykende hep o şekildeydim ama sonraları eşim ay işinmi yok yat dedikce bende uykucu oluverdim :KK1: şimdide iki çocuğun yorgunluğu var tabi :KK1:
Yinede ümitsizliğe kapılmıyorum :KK34: inşallah eski düzenime ve eski kiloma döneceğim :KK34:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum :KK34:

günaydın kızlarr :KK3::KK3:
moralim bozuk yaa menülerimde bir sorun olmadıqı halde geöan haftaya nazaran artıdayım deliricem yaa :84::84::84::84::84:

Günaydın canım :KK3:
Ya bozma moralini regl öncesiysen şişlik olabilir yada bir gün evvel hafif tuzlu birşey yediysende olur :KK34: Bol bol su iç eminim yarına birşey kalmaz :KK34:

haftasonu eşimin doğum gününü ailesiyle kutladık yani ne bulduysam yedim bide haftasonuda orda kaldık tüm haftasonu yedim dünde gerçek doğum günüydü ozamanda yedim verdiğim 1 buçuk kiloyu aldım sanırım tartlmadım tartılmıcam yoğurt kürüne başladım yeniden buraya yazacam artık haftasonuda anneler günü bu haftasonunuda annemlerde geçiricem ordada kalacaz eşime bir doğum günüde orda yaparız kesin gene yiyecem:KK31: pöf oldum ya neyse bugün yediklerimi yazarım ben arkadaş :) evde olan yeniyoo bide sinir oluyom evde pasta vardı sabah bi tadına baktım ardından yoğurt kürü yaptım yedim çok güzel su içiriyoo 1 litrem bitti bile şimdi 9 otlu çayımı içiyorum öğlen de 2 yumurta haşlaması yiyim :KK3:

evde pasta var demiştimya 1 dilim yedim 4 tane ciğköfte vardı yedim az peynir yedim daha sonra da yoğurt kürü yedim haşlanmış bol limonlu 2 yumurta yedim 2 inci litre suyumu bitirdim canım çok tatlı istiyoo anlatamam yani o yüzden az vişne suyu üzerine su onun üstüne keçi boynuzu tozu koydum 3üncü litre suyumu içiyom

sabah 5ıbıyede caymı ıctm yarım saat sonra kahvaltıda
1h.yumurta
4dılım domates
4dılım salatalk
3zeytn
lımonluu yesıl cay

arada 1kucuk cok kucuk bı dılım peynır
2dılım domates
2dılım saltlk

oglen 5ıbıyerde cay ıctm yarım saat snra
tavuklu bulgur pılavı
ayran

az oncede kucuk 1lokma ekmege bak surdm yedm ya cok yedm bugn ::KK43:(((
smdıde lımonlu yesıl cayımı ıcyrm:S

ha bıde 500gram vermısım :KK1: ne buyuk basarı dımı erıdım bttım resmen zayflıktan olucem :KK17:

X