- 14 Ocak 2013
- 564
- 5
deryacım ne kadar dikkat etsekte olacaqı varsa oluyor tatlım ben kuşburnu içiyorum tane olanalrdan baya iyi geliyor öneririm
bugün bulamam tane kusburnu,poset caylari satiliyor yakindaki markette.ne dersin onlarda ise yararmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deryacım ne kadar dikkat etsekte olacaqı varsa oluyor tatlım ben kuşburnu içiyorum tane olanalrdan baya iyi geliyor öneririm
hoşgeldin tatlım özledik senisena abla ve kızlar ben yine yeni yeniden geldimhabersizce gittim çünki eşim işini değiştirdi taşındık yerleştik vesaire..bugün tekrar başlamak istiyorum...
bugün bulamam tane kusburnu,poset caylari satiliyor yakindaki markette.ne dersin onlarda ise yararmi?
hoşgeldin tatlım özledik seni
sakın alma iqrenç onlar
ben gidip kendime tavuk suyuna corba hazirlayayim en iyisi, bol karabiberli bol limonlu.nefret ediyorum mevsim dönümlerinden kac yasina geldim hala kistan bahara gecerken ne yapmam gerektigini ögrenemedim bogaz agrisina baska careleri olanlar var mi?
kilo bildirimim
Başlangıç: 103 kg
geçen hafta : 88,4kg
Bu hafta: 86,7 kg
Gelen/giden: -1700gr
Toplam Gıden: 16,3kg
Boy: 156 cm
Beden: 46/48
Spor:430 dk
sena abla ve kızlar ben yine yeni yeniden geldimhabersizce gittim çünki eşim işini değiştirdi taşındık yerleştik vesaire..bugün tekrar başlamak istiyorum...
selam bugun hiç birseye yetisemedim. simidide toplantima geç kaliyorum..
Baslangiç 92.4
hedef 73
gecen hafta 76.8
bugun kilom..76.5
sporum.. 360dak.
geçmisi gelince okuyacağım..
sevgiler
kızlar ben sabah nasip olursa 4 günlüqüne tatile gidiyorum laptopumu yanıma alıcam inşallah ordaki net baqlantısında sorun çıkmaz rahatça görüşürüz..sizler aynen deavm ediyorsunuz gevşemek yok
a.s tuqbacım nasılsın
ümmeti muhammede çok güldümm
verilecek kilo çok olunca baskül hızlı ilerlemek zorunda kalıyor cnm
teşekkür ederim çiqdemcim
Hayırlı Yolculuklar İyi Tatiller canım..
hoşgeldin cnm aramıza yanlış hatırlamıyorsam 11. sayfada diuet listemiz var sana büyük ölçüde yol gösterir..merhaba ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum.kilo vermek istiyorum......ben ocak ayında doğum yaptım sezeryan olduğundan spor çok yapamıyorum ......nasıl yapacağım bilemiyorum yardım istiyorum.....şuan 80 kg oldum offf yaaaa.......
iyiyim ablacım hamdolsun emsile zorluyor biraz, bugün baskülüme bakmaya gittim yapılmadı yapılmıyorda dedi adam sipariş verdik şirket yenisini gönderecek kargo bekliyoruz dedi eee dedim ben demiştim o mal baştan bozuk diye
eveettt kizlar gunaydin herkese
sabahin sekizinden beri ofiste pc basinda olmama ragmen anca 11 de normal moda girbiliyorum
herkese hayirli cumalar bol eksili sayilar gormek umidiyle bildirimimi yapacam
Başlangıç: 72
Geçen Hafta: 68.4
Bu Hafta: 67.1
Gelen/Giden: 1.300gr
Toplam Giden : 4.900gr
Spor: 180dk dans simdilik discoooo
Beden: 40
Boy: 168
Hedef: 60
valla bu hafta midemin kotu olmasi ise yaradi sanki her hafta -400 gibi giderken bu hafta guzel gitmis
Kilo Bildirimi
Başlangıç Kilo:67 kilo
Geçen Hafta: 55 kilo
Bu hafta:54.400
Giden:600 gram
Gelen:Yok
Spor:Haftada 4-5 günde 25-30 dakika koordinasyon hareketleri Su şişleri kol hareketleri
İş yerinde asansör kullanmayıp merdiven çıkmak.
Dün 55 im iye üzülüyordum 600 grm gitmişArzu dediğin gibi oluyormuş tartıda birden gözüküyor.
Selamün Aleykümmmm
Herkese hayırlı cumalar
RAbbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri sizlere hayırlı kılıp önünüze sersin inşallah....Aminnnnnnnn
Sabah uyandığımda elektrikler kesikti, tamda bildirim gününde ya gelmezse diye ödüm koptu
Tekrar elektirkler gelene kadar bende sabah işlerinin birazını yaptım
Bir yandan iyi oldu ama en azından kahvaltıdan sonrasına daha az iş kaldı
Geleyim bildirimime
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 97.4 kg
Bu hafta; 97 kg
Giden; - 0.4 kg
Toplam giden; 23 kg
Hedef; 65 kg
Boy; 1.54 cm
Beden; 48
Spor; 120 dakika
Meyracığım çok çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce toparlanırsın
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimler
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 84.4
bu hafta 82.2
gisen 2200
toplamda 6800
hedef 58..
kilo bildirimim
Başlangıç: 103 kg
geçen hafta : 88,4kg
Bu hafta: 86,7 kg
Gelen/giden: -1700gr
Toplam Gıden: 16,3kg
Boy: 156 cm
Beden: 46/48
Spor:430 dk
selam bugun hiç birseye yetisemedim. simidide toplantima geç kaliyorum..
Baslangiç 92.4
hedef 73
gecen hafta 76.8
bugun kilom..76.5
sporum.. 360dak.
geçmisi gelince okuyacağım..
sevgiler
kızlar ben sabah nasip olursa 4 günlüqüne tatile gidiyorum laptopumu yanıma alıcam inşallah ordaki net baqlantısında sorun çıkmaz rahatça görüşürüz..sizler aynen deavm ediyorsunuz gevşemek yok
merhaba ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum.kilo vermek istiyorum......ben ocak ayında doğum yaptım sezeryan olduğundan spor çok yapamıyorum ......nasıl yapacağım bilemiyorum yardım istiyorum.....şuan 80 kg oldum offf yaaaa.......
sena abla ve kızlar ben yine yeni yeniden geldimhabersizce gittim çünki eşim işini değiştirdi taşındık yerleştik vesaire..bugün tekrar başlamak istiyorum...
teşekkürler canımTebrık ederım çıtırlar
Iyı tatıller ablacım
Hosgeldın canım
Dıyet lıstemızı paylasıcam senın ıçın.. Ona uygun menüler hazırlayıp her gün buraya yaz kı yanlısların varsa düzeltelım.
Tekrar hosgeldın canım
Başlangıç; 61.1 kg
Geçen hafta; 59.8 kg
Bu hafta; 60.2 kg
Gelen; 400 gr
Toplam giden; 900 gr
Hedef; 48 kg
Boy; 1.57 cm
Beden; 40
Spor; yok
Çok moralım bozuk kızlar
sakın alma iqrenç onlar
Yatak odamın temizliği bitti şükür
Şimdide eski kotlarımı ( bol gelenler hatta baya bir bol gelenler ) kesip kızımın yatağının üzerine yatak örtüsü yapmaya başladım geçen nette görmüştüm çok hoşuma gitti
Şuna benzer birşey olucak inşallah
Eski Kotlardan Yapılan Kırkyama Yatak Örtüsü | kevserteyze.com
Canım boğaz ağrısına ben genelde çok ağrıyınca elmayı yuvarlak parmak kalınlığında dilimleyip 5 dakika suda haşlayıp ılıkken ( dayanabileceğin sıcaklık yani ) bir tülbentin üzerine dizip boğazıma bağlıyorum
Banada bir Gıda Mühendisi abi söylemişti hatta baştan dalga geçiyor sandım ama inan çok iyi geldi iki kereden sonra inan hiç ağrım kalmamıştı
Bir dene istersen Tekrar geçmiş olsun canım
merhaba ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum.kilo vermek istiyorum......ben ocak ayında doğum yaptım sezeryan olduğundan spor çok yapamıyorum ......nasıl yapacağım bilemiyorum yardım istiyorum.....şuan 80 kg oldum offf yaaaa.......
19 Nisan 2013 CUMA | Başlangıç | Geçen Hafta | Bu Hafta | Gelen/Giden | Toplam Giden | Hedef | Boy(cm) | Beden | Spor(dk) |
Erginsena | 90 | 84.4 | 82.2 | - 2200 gr | 6.8 | 58 | | | |
xay | 103 | 88.4 | 86.7 | - 1700 gr | 16.3 | | 156 | 46-48 | 430 |
gezginbusra | 72 | 68.4 | 67.1 | - 1300 gr | 4.9 | 60 | 168 | 40 | 180 |
cidem87 | 67 | 55 | 54.4 | - 600 gr | 12.6 | | | | 150 |
ceco34 | 120 | 97.4 | 97 | - 400 gr | 23 | 65 | 154 | 48 | 120 |
nuhan | 92.4 | 76.8 | 76.5 | - 300 gr | 15.9 | 73 | | | 360 |
Smileeeee | 61.1 | 59.8 | 60.2 | + 400 gr | 0.9 | 48 | 157 | 40 | - |