Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

selam bugun hiç birseye yetisemedim. simidide toplantima geç kaliyorum..
Baslangiç 92.4
hedef 73
gecen hafta 76.8
bugun kilom..76.5
sporum.. 360dak.
geçmisi gelince okuyacağım..
sevgiler

sena abla ve kızlar ben yine yeni yeniden geldimhabersizce gittim çünki eşim işini değiştirdi taşındık yerleştik vesaire..bugün tekrar başlamak istiyorum...
hoşgeldin tatlım özledik seni
bugün bulamam tane kusburnu,poset caylari satiliyor yakindaki markette.ne dersin onlarda ise yararmi?

sakın alma iqrenç onlar

kızlar ben sabah nasip olursa 4 günlüqüne tatile gidiyorum laptopumu yanıma alıcam inşallah ordaki net baqlantısında sorun çıkmaz rahatça görüşürüz..sizler aynen deavm ediyorsunuz gevşemek yok

Yatak odamın temizliği bitti şükür
Şimdide eski kotlarımı ( bol gelenler hatta baya bir bol gelenler ) kesip kızımın yatağının üzerine yatak örtüsü yapmaya başladım geçen nette görmüştüm çok hoşuma gitti

Şuna benzer birşey olucak inşallah
Eski Kotlardan Yapılan Kırkyama Yatak Örtüsü | kevserteyze.com

Canım boğaz ağrısına ben genelde çok ağrıyınca elmayı yuvarlak parmak kalınlığında dilimleyip 5 dakika suda haşlayıp ılıkken ( dayanabileceğin sıcaklık yani ) bir tülbentin üzerine dizip boğazıma bağlıyorum
Banada bir Gıda Mühendisi abi söylemişti hatta baştan dalga geçiyor sandım ama inan çok iyi geldi iki kereden sonra inan hiç ağrım kalmamıştı
Bir dene istersen Tekrar geçmiş olsun canım

kilo bildirimim

Başlangıç: 103 kg
geçen hafta : 88,4kg
Bu hafta: 86,7 kg
Gelen/giden: -1700gr
Toplam Gıden: 16,3kg
Boy: 156 cm
Beden: 46/48
Spor:430 dk

Ayşeciğim süpersin Maşallah subhanallah darısı benimde başıma

sena abla ve kızlar ben yine yeni yeniden geldimhabersizce gittim çünki eşim işini değiştirdi taşındık yerleştik vesaire..bugün tekrar başlamak istiyorum...

O zaman tekrar aramıza hoşgeldin diyeyim yenilerden biri olarak
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

Baslangiç 92.4
hedef 73
gecen hafta 76.8
bugun kilom..76.5
sporum.. 360dak.
sevgiler

Canım inanıyorum ki sen bir kaç haftaya kalmaz hedefine ulaşacaksın Şu yoğunluktan dirençde gösteriyor olabilir bünye yoksa eminim çok daha güzel kilolar verirsin

Sabah
1 adet Haşlanmış Yumurta
Çecil Peyniri
Beyaz Peynir
1 Dilim Uno Denge Ekmeği

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Et Döner
Salata

Ara
125 Gram Yoğurt

Akşam
Tavuk ızgara Göğüsü
Salata
Meze (Közlenmiş Patlican,Yoğurtlu Salatalıklı bir meze çeşiti (İlk defa yapacam))

Ara
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

merhaba ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum.kilo vermek istiyorum......ben ocak ayında doğum yaptım sezeryan olduğundan spor çok yapamıyorum ......nasıl yapacağım bilemiyorum yardım istiyorum.....şuan 80 kg oldum offf yaaaa.......

iyiyim ablacım hamdolsun emsile zorluyor biraz, bugün baskülüme bakmaya gittim yapılmadı yapılmıyorda dedi adam sipariş verdik şirket yenisini gönderecek kargo bekliyoruz dedi eee dedim ben demiştim o mal baştan bozuk diye

Bugün ki garip menüm

Sabah: haşlanmış yumurta yarım domates yarım salatalık ve yeşil çay

Öğlen: sağlam bi öğle yemeğiydi 3 dil ekmek salata çorba felan

Ara: soğan suyum ve yeşil çayımı içtim

Akşam: ıspanak yemeği ve çoban salata

Ara: 2 yk yoğurt içine tarçın zencefil ve zerdeçal

Ben bugün çörekotumu unutmuşum ya şimdi yazarken farkettim :26::26: 2.5 lt su 3 olur inşlaAllah.

Akşam misafirliğe gidebilirim ama şekersiz çay dışında bişey almam

Bugün azcuk alışveriş yaptım diyet bisküvi çikolata felan aldım bu ara öğlenleri dışarda olucam onlarla idare ederim alırım çantama kursta yerim

Son düzenleme:

Hayırlı Yolculuklar İyi Tatiller canım..

teşekkür ederim çiqdemcim
hoşgeldin cnm aramıza yanlış hatırlamıyorsam 11. sayfada diuet listemiz var sana büyük ölçüde yol gösterir..

tatlım demek emsileye başladın o zaman sen bizim kurslardansın

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimler

kilo bildirimi

başlangıç 90
geçen hafta 84.4
bu hafta 82.2
gisen 2200
toplamda 6800
hedef 58..

kilo bildirimim

Başlangıç: 103 kg
geçen hafta : 88,4kg
Bu hafta: 86,7 kg
Gelen/giden: -1700gr
Toplam Gıden: 16,3kg
Boy: 156 cm
Beden: 46/48
Spor:430 dk
Baslangiç 92.4
hedef 73
gecen hafta 76.8
bugun kilom..76.5
sporum.. 360dak.
sevgiler

Tebrık ederım çıtırlar

kızlar ben sabah nasip olursa 4 günlüqüne tatile gidiyorum laptopumu yanıma alıcam inşallah ordaki net baqlantısında sorun çıkmaz rahatça görüşürüz..sizler aynen deavm ediyorsunuz gevşemek yok

Iyı tatıller ablacım

Hosgeldın canım
Dıyet lıstemızı paylasıcam senın ıçın.. Ona uygun menüler hazırlayıp her gün buraya yaz kı yanlısların varsa düzeltelım.

Tekrar hosgeldın canım

Başlangıç; 61.1 kg
Geçen hafta; 59.8 kg
Bu hafta; 60.2 kg
Gelen; 400 gr
Toplam giden; 900 gr
Hedef; 48 kg
Boy; 1.57 cm
Beden; 40
Spor; yok

Çok moralım bozuk kızlar

iyiakşamlar kızlar

menümü paylaşmaya geldim

kahvaltı
yarım yumurta
1 minik salatalık
2-3 parça dil peyniri
form çayı

öqlen
yarım tabak pırasa

ara
türk kahvesi

akşam
2 minicik sarma

3 litre su..

reql olucam galiba daha 4 gün var ama kasıklarım kopuyoo sanırım bu gidişle termal havuza giremicem çokta şifalıymış

işler bitmiyor alışverişlerimizi yaptık kızımla bir kısmınıda afyondan alıcaz...mutfakta halen işlerim var ve valizleri toplamadım..ve diizm başladı öylelikle azıcık soluklandım...dizi izlerkende topiqe bakıyım dedim..neyse kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın net baqlantısında problem olmazsa ordan girerim giremezsem bilinki baqlantı yok
Allah'a emanet olun

Dıyet Listemiz
1- sabah kalkinca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvalti yapilmalidir(zeytin peynir domates salatalik yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü seyler seviyorsaniz yemenizde bir sakinca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayi....(kahvalti disinda ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapilmali (süt yoqurt ceviz findik badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmaniza yardimci olucaktir....arkasindan mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir izgara aldim herseyimi onda yapiyorum...30tl civari çok ise yariyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yaninda salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapilmalidir...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynisini yemeyin kizlar deqistirin...
6.aksam yemeqini erken yemeqe çalisin...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çesit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyonyemek...
6-aksam yemeqinden sonra su ve bitki çayi disinda hiçbirsey yemeyin çok faydasini göreceksiniz...
7-biz hanimlarin reql öncesi ve sonrasi tatli krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa isinmis süt ve içine 1-2 çubuk tarçin atip içebilirsiniz yarim saate kalmadan tatli isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla disari atilir bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalidir...
9-çaylarimiza kesinlikle seker katmamliyiz..bize kilo aldiran en tehlikeli besinlerden bride sekerdir...
10-börek yada tatli yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvalti öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkimizdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartildim...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldiqim zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayi telafi etmeye çalistim...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanilmaz keyifli ve motive açisindan çok yüksek moral kaynaqi kizlar...
13-ve hergün menülerimiz paylasalim tam gün olarak (sabah ara öqlen ara aksam seklinde)....

NEYI NE ZAMAN NEKADAR YEMELIYIZ?
1-Ekmek gibi unlu gidalari mutlaka kahvaltida tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gidalardan tekini haftada 1 defa 2 kasik tüketmeliyiz...
3-Etli gidalar yiyeceqimiz zaman yaninda 2 numarada yazdiqim ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yesillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çesit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalismaliyiz ve bakliyatlari sadece öqlen tüketmeliyiz..

teşekkürler canım
Başlangıç; 61.1 kg
Geçen hafta; 59.8 kg
Bu hafta; 60.2 kg
Gelen; 400 gr
Toplam giden; 900 gr
Hedef; 48 kg
Boy; 1.57 cm
Beden; 40
Spor; yok

Çok moralım bozuk kızlar

tatlım her verilen kilo kardır..sen 400 qramı azmı sanıyorsun eline al 400qram bişey o zaman daha iyi anlarsın bence gayet güzel

sakın alma iqrenç onlar

haklisin igrencmis, senin mesajini okuyunca yan komsum bosnali, ona sordum,hipi gibi bir kadin.ve olmayan bitki cayi yok evinde :) bir poset denemek icin aldim fakat icemedim :S tadi cok acaipti :S

benide götürrrr beniiideeee.icine sigabilcegim kadar valizi alir gelirim ben Allah icine sindirsin Arzucum ya, sag salim gidip bolca eglenip sag salim geri dönün insallah.

daha yeni okudum mesajini banucum, ayyy iyi gelcegini duydugum ne kadar kulaga garip gelen sey varsa sabahtan beri yapiyorum inan bunuda yaparim yani.cok sagol kuzum.

hosgeldin canim, aslinda hafiften egzersiz hareketlerine baslayabilirsin.3 ay gecmis.burda benim ebem dogumdan hemen sonra baslamisti egzersize.tabi böyle insani zorlayan egzersizler degildi.rahimi yeniden toplamak icin olan hafif egzersizlerdi.bende sezeryanla dünyaya getirdim benim 2 canavari :)) sen bence yürümeye calis.bebegimi birakamam dersen bile.al bebegini anakucagi yada kanguru gibi önüne bagla, yürüyüse cik.havalar düzeliyor artik yavas yavs hem bebeginede iyi gelir temiz hava :)

19 Nisan 2013 CUMA

Başlangıç
Geçen Hafta
Bu Hafta
Gelen/Giden
Toplam Giden
Hedef
Boy(cm)
Beden
Spor(dk)
Erginsena90
84.4
82.2
- 2200 gr
6.8
58

xay
103
88.4
86.7
- 1700 gr
16.3

156
46-48
430
gezginbusra
72
68.4
67.1
- 1300 gr
4.9
60
168
40
180
cidem87
67
55
54.4
- 600 gr
12.6

150
ceco34
120
97.4
97
- 400 gr
23
65
154
48
120
nuhan
92.4
76.8
76.5
- 300 gr
15.9
73

360
Smileeeee61.1
59.8
60.2
+ 400 gr
0.9
48
157
40
-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…