Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

senacım kızım hastaydı o yüzden fırsatım olmadı.
zaten msn le aram çok iyi değil biliyorsun
işyerinden ayrılmanada inan üzülmedim
taaa başından beri orayla ilgili rahatsızlıklarım vardı biliyorsun
son anlattıklarından sonra duygularımdan emindim ama kendin görmen gerekiyordu
doğru olanı yapmışsın
sakın üzülme bence ucuz kurtardın

hoşgördük cnmmm

hoşgeldin ablacımmm

hoşbulduk canım nasılsın?

üzülmüceni tahmin ettim ablacım sen başından beri negatif enerji almıştın...iyide ablacım o zaman sen beni hiçbiryerde çalıştırmassınki sen bul o zaman :26:

nasıl oluyum cnm bu deli senayla uğraşıyoruz işte geçmiş olsun ablacım

seve seve
yardımım olsun çok isterim..

anlaştık canım ozaman sen ve shryvz yardımcılarımsınız birde liste yapıcak bir arkadaş lazım evet kızlar adayları görelim...

mektupp
ablacım kızına çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir....

kızlar ben kaçtım öptüm sizi çıtırlar ben kendimi tanıtayım yeni gelenlerde tanışıp kaynaşıp fıkırdayalım 27 yaşındayım 4 yaşında bi oğlum var 8 yıllık evliyim bazen kilo veriirm bazen alırım ne yaptıgım belli değil

çok güzel anlatmışsın

kızlar ben kaçtım.çalıştığım için yarın akşam gelebilirim.gelince yapılacakları kopy yaparımmm.herkese güzel haftalaaaaaaarrrrr

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. böle dio

bastan sona kadar tüm sayfaları okudum resimlerinizide gördüm çok güzel olmussunuz resmen 20 yas gençleşmişsiniz vallahi bravo listeyide okudum bende 15 kilomu öyle vermiştim ama ne yazıkki hep dikkat etmek gerkiyo ipin ucunu bırakınca işte böyle 5 kilosu geri geliyo yarın baslıyorum diyete yediklerimi içtiklerimi yazıcam buraya...spor yapmayı çok çok istiyorum hatta spor salonuna kaydolmayı ama 1 buçuk yasında oğlum var buradada bırakacağım yakınım yok oyüzden gidemiyorum yürüyüşede gidemiyorum sıkılaşmaya çok ihtiyacım var zaten çatlaklarım var iyice çatlamak istemiyorum sıkılaşırsam zatan onlar belli belirsiz olur cildimi gerince öyle oluyo insallah tas gibi vücutlarımız olur...evde egzersiz yapıcam yada müzik açır dans edicem sezeryanla doğum yaptım göbeğim ve yan tararflarım felat ötesi kötü en çok onlar rahatsız ediyo beni.. bekarken manken gibi vücudum vardı ben eski vücudumu istiyorumbirde uyku düzeni çok önemli ama bunu bildiğim halde yapmıyorum gece 2,3 gibi yatıyorum sabahta 9 buçuk 10 gibi kalkıyorum bünyem geç yatıp erken kalkmaya alıştı haliyle yüzüm küçüldü gözaltlarım morardı yaslı gibi olmaktan korkuyorum ilerde ama şu tv ve pc yüzünden hep geç yatıyorum

Son düzenleme:
üzülmüceni tahmin ettim ablacım sen başından beri negatif enerji almıştın...iyide ablacım o zaman sen beni hiçbiryerde çalıştırmassınki sen bul o zaman :26:
anaaaaaaam bana kaldıysan yandın
biliyorsun ki bende işsizim
ama türkiyeye dönünce bir işim olacak ta ozamanda bu günleri çok arayacağım heralde
ama bazı şeyler baştan belli oluyor
o tip iyi insanlar türk filmlerinde kaldı
hulusi kentmenle hepsi öldü
neyse hayırlısı olsun
ama bunlar hayat tecrübesi işte
sakın üzülme
kızımda dünden beri iyi
sağolun ikinizde

nasıl oluyum cnm bu deli senayla uğraşıyoruz işte geçmiş olsun ablacım

hayatımda çok sevdiğim dostlarımın çoğu uçuk kaçık
ben seviyorum onları
demek ki sende seviyorsun uçukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…