Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. böle dio
teşekkür ederim canım aramıza hoşgeldinbastan sona kadar tüm sayfaları okudum resimlerinizide gördüm çok güzel olmussunuz resmen 20 yas gençleşmişsiniz vallahi bravolisteyide okudum bende 15 kilomu öyle vermiştim ama ne yazıkki hep dikkat etmek gerkiyo ipin ucunu bırakınca işte böyle 5 kilosu geri geliyo yarın baslıyorum diyete yediklerimi içtiklerimi yazıcam buraya...spor yapmayı çok çok istiyorum hatta spor salonuna kaydolmayı ama 1 buçuk yasında oğlum var buradada bırakacağım yakınım yok oyüzden gidemiyorum yürüyüşede gidemiyorum sıkılaşmaya çok ihtiyacım var zaten çatlaklarım var iyice çatlamak istemiyorum sıkılaşırsam zatan onlar belli belirsiz olur cildimi gerince öyle oluyo insallah tas gibi vücutlarımız olur...evde egzersiz yapıcam yada müzik açır dans edicem sezeryanla doğum yaptım göbeğim ve yan tararflarım felat ötesi kötü en çok onlar rahatsız ediyo beni.. bekarken manken gibi vücudum vardı ben eski vücudumu istiyorum
anaaaaaaam bana kaldıysan yandın
biliyorsun ki bende işsizim
ama türkiyeye dönünce bir işim olacak ta ozamanda bu günleri çok arayacağım heralde
ama bazı şeyler baştan belli oluyor
o tip iyi insanlar türk filmlerinde kaldı
hulusi kentmenle hepsi öldü
neyse hayırlısı olsun
ama bunlar hayat tecrübesi işte
sakın üzülme
kızımda dünden beri iyi
sağolun ikinizde
hayatımda çok sevdiğim dostlarımın çoğu uçuk kaçık
ben seviyorum onları
demek ki sende seviyorsun uçukları
selam kızlarrr ewet bugünün özeti şöle..
uyanınca 2 kuru kayısı ve bollll su
yarım saat sonra metabolizmayı hızlandırması için şekersiz kahve
daha sonra
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,domates ve salatalık,1 dilim çavdar ekmeği
öğle yemeği;1 kase çorba 4 fırınlanmış köfte ve yoğurt aa bide 1 dilim çavdar ekmeği
ara öğün;1 adet kuru incir
akşam yemeği;1 kase çorba,4 yemek kaşığı karnıbahr yemeği,salata ve yoğurt
şu saat itibariyle yaklaşık3.5lt su
yalnız bugün çok basit ağrıyor ve sinirliyim sanırım regl yaklaşıyor..
biraz öncede sporumu yaptım..30 dk leslie yürüyüş ve 8 dklık kalça sıkılaştırma..
ama dediğim gb üzerimde adet şişkinliği var..
tatlım menün gayet güzel ama ekmeqi sadece kahvaltıda yesen olmazmı ...
ebbis canım ben denedim link doğru...
tekrar dene istersen
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wHwKPJD/weight.png
aysunay olmuyor canım 50 kere denededim nerdeyse ama olmuyor şifremi versen yaparmısın
yehhuuu yehhuuuu tşkederim canım saol
aysunay olmuyor canım 50 kere denededim nerdeyse ama olmuyor şifremi versen yaparmısın
peki nasıl değiştircez kiloyu nerden yani
öretmenim çok teşekkür ederim çok güzel olmuş
canım diqer öqünlerde ekmek yersen bu alışkanlık olur ve bize artı olarak geri döner...ben kahvaltı dışında sofraya ekmek bile koymuyorum evdekileride öyle alıştırdım...bende herdefasında öyle diyorum ama öğlen olunca 1 dilim yesem diyorum
günde 2 dilim çavdar aslında kahvaltı ve öğlende o da..
fazla değilmi:26:
hayırlı olsun canım çizelgen...yehhuuu yehhuuuu tşkederim canım saol
şimdilik iyi akşamalr canlar eşim pc istiyor