Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldııııııımm
kimsecikler yok:26:
Hayat gerçekten hiç bir aşamada adil değil...Bu mücade hiç bir zaman bitmiyor ki...Biz insanlar, kötü niyetten, riyakardan, yalandan, kandırmacadan, insan ayırmaktan, dedikodudan, kıskançliktan vs vs hepsinden şikayet ediyoruz. ama gene hepsini bizler yapıyoruz. çoğu kez gözümüzün önünde yapılan haksızlığa göz yumuyoruz. Bazı davranışlarımız adamına göre değişiyor. x kişi şu haraket yaptığında ona tepki verirken, y kişi için göz yumulabiliyoruz. Ben hep bunu merak ediyorum. neden acaba diye, çıkarlarimiz için mi? yoksao x'i sevdiğimiz için mi? yoksa y yi sevmedimizi için mi? bisini niye seviyoruz neden sevmiyoruz. iyi insanalarımı sevip koruyoruz yoksa kötü özeliklerini bilidiğimiz insanlarıda sevip kolladigimiz oluyor dimi?
hii bana gene gelmişler ...
günaydin, gelenleri kovdum...
hepinize yeni güzel bir gün olsun...
hamilelik gibi bişey olabilirmi acaba?
evlimisn bilmiyorumda....
amanninnnnn yok ablam yok bu aralar hic dusunmeye bile korkuyom hamis felan allah isteyene versin ben simdilik almiyim bu yaban ellerde.
Merhaba arkadaşlarr...Sigarayı bırakmış bir kişi olarak dün bırakanların hikayelerini okurken K.K. sayfasına girdim tesadüfen.. Muhabbet arkadaşlık okadar güzelki bende hemen üye oldum ve ilgimi çeken konulara yazmaya başladım.
İlk konum dediğim gibi sigarayı bırakmışların hikayesiydi
ikinci konumda kilo vermek Bende 84 kilo olmuşum farkında bile değildim durumumun.
10 yaşında kızım var ve ben doğumdan sonra bile az bir diyetle 70 kiloya düşmüştüm. Şimdi çok kötüyüm ve yaz geldi yani bizim göbüşlerde çıktı ortaya..2500 sayfanın tamamını okuyamazdım ama ilk sayfalar, ortalar ve son sayfaları bayaa okudum ve herkezin bu konuda çok hırslı olduğunu ve birbirlerine destek olduğunu gördüm.
YANİ KISACASI BENDE DESTEK İSTİYORUM. İRADEME SAHİP DEĞİLİM ÇÜNKÜ
sağol canım benim
ölçtüm 13/7 normal çıktı
sanırım yaptığım şok diyetin de etkisi oldu bugün bitiyor yarın normale döncem inşallah.
hoşgeldin canım
sigarayı bıraktıysan kilolarınıda kolaylıkla veririsn cnm menülerini paylaş destek olalım
günaydin, gelenleri kovdum...
hepinize yeni güzel bir gün olsun...
günaydın kızlarr
baskülden (pardon benden ) dünden beri 500qr daha düşmüş azcıkta yarın düşerse pek mutlu olucam
Merhaba arkadaşlarr...Sigarayı bırakmış bir kişi olarak dün bırakanların hikayelerini okurken K.K. sayfasına girdim tesadüfen.. Muhabbet arkadaşlık okadar güzelki bende hemen üye oldum ve ilgimi çeken konulara yazmaya başladım.
İlk konum dediğim gibi sigarayı bırakmışların hikayesiydi
ikinci konumda kilo vermek Bende 84 kilo olmuşum farkında bile değildim durumumun.
10 yaşında kızım var ve ben doğumdan sonra bile az bir diyetle 70 kiloya düşmüştüm. Şimdi çok kötüyüm ve yaz geldi yani bizim göbüşlerde çıktı ortaya..2500 sayfanın tamamını okuyamazdım ama ilk sayfalar, ortalar ve son sayfaları bayaa okudum ve herkezin bu konuda çok hırslı olduğunu ve birbirlerine destek olduğunu gördüm.
YANİ KISACASI BENDE DESTEK İSTİYORUM. İRADEME SAHİP DEĞİLİM ÇÜNKÜ
Selamun Aleykum kızlar hayırlı günler giremiyorum pek çok ders çalışmam gerekiyor bugün arapçaya başlıyorum duanızı eksik etmeyin. Abim de evlenme yoluna girdi hayırlısıyla e benden başkası da olmadığından herşeyle ilgilenmek zorundayım 4-5 parçaya bölünüp ortalık durulunca birleşesim var dün akşam misafirlikte tok karnına tartıldım aynı tartı olmadığından çokda umutlanmıyım ama sanırım bu koşturmacadan bu hafta baya vermiş olucam Allah'ın izniyle ve şunu fark ettim iki ileri bi geri de olsa son 3 ayda 7 kilo felan vermişim
Merhaba Herkese
Kızlar bu sabah tartıldım aynı kilodayımmm Bir çok nedeni var aslında duraklamada olabilir kas kütlemden dolayı olabilir ama insan görünce her şeye rağmen sinirleniyor...