Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kimsecikler yok:26:

Canım bende buralardayım ama sağ olsun evdeki ahalı dakika rahat vermiyor :KK1:
yok su istedim, yok çay isterim, yok saçımı tara..... say say bitmez :KK1:
Demin ufaktan söylendim hatta eşime senin yerine olmak isterdim diye :KK1: iki gündür Sülüman havalarında adam devamlı istiyor birde anında olmayınca söyleniyor neymiş anında niye olmamış :KK1: bir ara daha öyle yapmıştıda; len kendini sülüman sanma karşında Hürrem var ona göre :KK60: demiştim :KK1:
Bu gece aklıma gelmedi :KK1: ancak koltuğa yapıştın herhalde demek aklıma geldi ki ona bile bozuldu :KK33:

bende geldim :KK16: cok yoruldum:KK37: kapilar pencereler ve dolaplar silindi.dolaplardan eskiler atildi, yeniden yerlestirildi.cikan ütülerimi oturdugum yerden yaptim cünkü regl oldum.zaten ben ne zaman temizlige baslasam regl oluyorum, en cok esim bozuluyor bu duruma , sen hic temizlik yapma ben bir yardimci bulayim diyor :KK9::KK9: yarinki planda odalarin temizligi , banyo fayanslari, mutfak dolaplari var:KK42:yoruluyorum ama olsun:KK76:

kolayliklar dileyen tüm topigin güzel hatunlarina sevgilerimi sunuyorum,,:KK42::KK16:

bugün kü menüm!!!

kahvalti:
2 yumurtali, peynirli ve maydonozlu omlet
3 zeytin
1 büyük fincan filtre kahvesi

ögleyin
izgara köfte
karisik salata

aksam
bir kase taze dereotlu yogurt.

ara yapmadim cok oyalanmamak icin:KK33:

su ana kadar 3,5 litreye yakin su ve 2 fincan papatya cayi:nazar:

Hayat gerçekten hiç bir aşamada adil değil...Bu mücade hiç bir zaman bitmiyor ki...Biz insanlar, kötü niyetten, riyakardan, yalandan, kandırmacadan, insan ayırmaktan, dedikodudan, kıskançliktan vs vs hepsinden şikayet ediyoruz. ama gene hepsini bizler yapıyoruz. çoğu kez gözümüzün önünde yapılan haksızlığa göz yumuyoruz. Bazı davranışlarımız adamına göre değişiyor. x kişi şu haraket yaptığında ona tepki verirken, y kişi için göz yumulabiliyoruz. Ben hep bunu merak ediyorum. neden acaba diye, çıkarlarimiz için mi? yoksao x'i sevdiğimiz için mi? yoksa y yi sevmedimizi için mi? bisini niye seviyoruz neden sevmiyoruz. iyi insanalarımı sevip koruyoruz yoksa kötü özeliklerini bilidiğimiz insanlarıda sevip kolladigimiz oluyor dimi?
hii bana gene gelmişler ...:KK9::KK9::KK9::KK9:

ortak seyleri paylastigim, benim enerjimi asagi cekmeyen kisileri seviyorum ben.sürekli cevremde miril miril sikayet edenlerden hoslanmiyorum.benim en fazla sikayet edecegim süre mesela 3 gündür.sonrasinda toplarim kendimi.sartlara ayak uydurup ayakta kalmaktan yanayim hep ve aksini yapan kisileri hic haz etmem.hayatin kendisi bir mücadele zaten ve cevrende sürekli sikayet eden tipler varsa daha da kolay olmuyor.ve savasci kisilikleri cabuk pes etmeyenleri kötü özellikleri olsa bile kolluyorum ister istemez cünkü bende masum degilim.:KK31:

ve nuhancim evet haklisin sana gene gelmisler kuzum :KK54::KK54::KK9::KK9::KK9:

gunaydın kızlar

aksam bır kase corba ve yarım tabak makarna yedım :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

ama bugun tekrar devamm

menum
sabah
2 dılım uno denge 12 p
peynır 0,5p
zyetın 1,5 p
yumurta 0 p

Günaydinnnnnn fistiklarrrr:KK3: bugün kendimi daha iyi hissediyorum.temizlik planlarimida aynen uygulamaya basliyorum yaklasik 2 saat sonra.önce kiz okula birakilcak, bir kac mutfak alisverisi yapilcak marketten , sonrada oglusumla kahvalti edicez.sonrada beraber temizlik yapicaz , bana yardim ediyor temizlikte :KK16:yediklerimi gene aksam topluca yazarim.

günaydin, gelenleri kovdum... :KK1::KK1::KK1::KK1:
hepinize yeni güzel bir gün olsun...

:KK54::KK16:

gunayyydinnn
herkese mutlu huzurlu gunler :KK16:
turkmenistanin hafif yamurlu gicik bir sefli huzursuz bir ofisli gununden herseye ragmen sicak bir gunaydin
hemen soran ve yeni katilan arkadaslar icin kendimi tanitayim :KK42: adim busra sizlere turkmenistandan yaziyorum 25 yasindayim 5 yillik evliyim aslen samsunluyum ama bana sorarsaniz yesil bursaliyim (orada dogdum buyudum cunku) coluk cocuk yok 3 sene daha dusunmuyorum yurt disinda oldugum icin.herhalde yeterlidir. herkes hos geldi sefalar getirdi.
sira dunku menude kotu olsada

sabah
yrm lavas
peynir
domtes

ara
yok

ogle
5ad ikram biskuvu

ara
yok

aksam
turlu

su 3lt
spor : 1 saat dans

midem hala cok kotu yediklerimin her birinin ardindan kendimi daha da kotu hissettirdi ama anca bukadar

günaydın kızlarr :KK16::KK16::KK16:
baskülden (pardon benden :KK9::KK9:) dünden beri 500qr daha düşmüş azcıkta yarın düşerse pek mutlu olucam :KK8::KK8::KK8:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlarr...Sigarayı bırakmış bir kişi olarak dün bırakanların hikayelerini okurken K.K. sayfasına girdim tesadüfen.. Muhabbet arkadaşlık okadar güzelki bende hemen üye oldum ve ilgimi çeken konulara yazmaya başladım.
İlk konum dediğim gibi sigarayı bırakmışların hikayesiydi
ikinci konumda kilo vermek :KK43: Bende 84 kilo olmuşum farkında bile değildim durumumun.
10 yaşında kızım var ve ben doğumdan sonra bile az bir diyetle 70 kiloya düşmüştüm. Şimdi çok kötüyüm ve yaz geldi yani bizim göbüşlerde çıktı ortaya..2500 sayfanın tamamını okuyamazdım ama ilk sayfalar, ortalar ve son sayfaları bayaa okudum ve herkezin bu konuda çok hırslı olduğunu ve birbirlerine destek olduğunu gördüm.
YANİ KISACASI BENDE DESTEK İSTİYORUM. İRADEME SAHİP DEĞİLİM ÇÜNKÜ

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlarr...Sigarayı bırakmış bir kişi olarak dün bırakanların hikayelerini okurken K.K. sayfasına girdim tesadüfen.. Muhabbet arkadaşlık okadar güzelki bende hemen üye oldum ve ilgimi çeken konulara yazmaya başladım.
ikinci konumda kilo vermek :KK43: Bende 84 kilo olmuşum farkında bile değildim durumumun.
10 yaşında kızım var ve ben doğumdan sonra bile az bir diyetle 70 kiloya düşmüştüm. Şimdi çok kötüyüm ve yaz geldi yani bizim göbüşlerde çıktı ortaya..2500 sayfanın tamamını okuyamazdım ama ilk sayfalar, ortalar ve son sayfaları bayaa okudum ve herkezin bu konuda çok hırslı olduğunu ve birbirlerine destek olduğunu gördüm.

hoşgeldin canım :KK71:
sigarayı bıraktıysan kilolarınıda kolaylıkla veririsn cnm menülerini paylaş destek olalım :KK34:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım :KK71:
sigarayı bıraktıysan kilolarınıda kolaylıkla veririsn cnm menülerini paylaş destek olalım :KK34:

Menüm yokki :KK70:
Nerden başlıyacağımı bile bilmiyorum.
Tek bildiğim bu akşam yürüyüşe ve çavdar ekmeğine başlıyorum.
Kahvaltıda evden getiriyorum peynir zeytin salatalık yumurta falan evde ne varsa yani..
Çalıştığım için öğlen yemeklerini seçme şansım yok mecburen tabldot olarak ne geliyorsa pilav hariç alıyorum..
Akşamlarıda 7,30 da evde oluyorum sofra kur otur derken en erken 8,30 oluyor..Yine pilav ve makarna tarzı yememeğe çalışıyorum..
Ama işin en zor tarafı eşim ıvırzıvır şeyler atıştırmaya bayılır ve eve hiç boş gelmez çayın yanında mutlaka çerez çekirdek bisküvi olmak zorundadır yoksa çayı bile içmez..Hiç yemesem desem bile azda olsa dayanamayıp yiyorum.. En kötüsüde bu oluyor biliyorum ama dün akşam çook güzel çikolata getirmiş nasıl yemeyim şimdi söyleyin bana :)

Selamun Aleykum kızlar hayırlı günler giremiyorum pek çok ders çalışmam gerekiyor bugün arapçaya başlıyorum duanızı eksik etmeyin. Abim de evlenme yoluna girdi hayırlısıyla e benden başkası da olmadığından herşeyle ilgilenmek zorundayım 4-5 parçaya bölünüp ortalık durulunca birleşesim var :KK31::KK31::KK31: dün akşam misafirlikte tok karnına tartıldım aynı tartı olmadığından çokda umutlanmıyım ama sanırım bu koşturmacadan bu hafta baya vermiş olucam Allah'ın izniyle ve şunu fark ettim iki ileri bi geri de olsa son 3 ayda 7 kilo felan vermişim :KK15::KK15:

Son düzenleme:
Menümü yazayım da bu son bi haftadır su içemiyorum ya :44::44:

Sabah7:30 kahvaltım, omlet domates salatalık ılık su ve 3 dil ekmek

Ara: şimdi soğan suyumu içtim 3 kuru kayısı yedim

Öğlen: pek bişey yiyeceğimi sanmıyorum dışarda olucam ama diyet bisküvi alabilirim

Ara: yeşil çay

Akşam: ıspanak yemeği ve yoğurt

Ara: yeşil çay

en fazla 2-2.5 lt içebilirim sanırım suyu

Merhaba Herkese :KK16:

Kızlar bu sabah tartıldım aynı kilodayımmm :KK50: Bir çok nedeni var aslında duraklamada olabilir kas kütlemden dolayı olabilir ama insan görünce her şeye rağmen sinirleniyor...

Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnnn :KK3:

Sabaha biraz geç ama enerjik uyandım :KK34: Ayşeciğimle az telefonda sohbet ettik :KK1: enerjim daha da arttı :KK34:
Öğlende Spor salona gideceğim malum yarın tartı günü bari bir 100 gram daha vereyim en azından :KK1:
Biraz işim var onları halledip vaktim kalırsa gelirim olmadı artık akşam kesin damlarım :KK34:

günaydin, gelenleri kovdum... :KK1::KK1::KK1::KK1:
hepinize yeni güzel bir gün olsun...

Sağ ol canımmmmmm :KK19:
Sanada kolay gelsin :KK34:
RAbbim hayırlı ve bol kazançlar versin... Kolay gelsin sana :KK54::KK54:

günaydın kızlarr :KK16::KK16::KK16:
baskülden (pardon benden :KK9::KK9:) dünden beri 500qr daha düşmüş azcıkta yarın düşerse pek mutlu olucam :KK8::KK8::KK8:

:KK42::KK42::KK42: Vallaha süpersin :nazar: benimde öyle 500 500 gitse ya :KK1: neyse az olsun ama benim ve kalıcı olsun :KK34:

Aramıza hoşgeldin :KK3:
Merak etme burada çok güzel kilolar verebilirsin canım :KK34: Motivasyon adına ne ararsan var burada :KK34:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız :KK34:

Selamun Aleykum kızlar hayırlı günler giremiyorum pek çok ders çalışmam gerekiyor bugün arapçaya başlıyorum duanızı eksik etmeyin. Abim de evlenme yoluna girdi hayırlısıyla e benden başkası da olmadığından herşeyle ilgilenmek zorundayım 4-5 parçaya bölünüp ortalık durulunca birleşesim var :KK31::KK31::KK31: dün akşam misafirlikte tok karnına tartıldım aynı tartı olmadığından çokda umutlanmıyım ama sanırım bu koşturmacadan bu hafta baya vermiş olucam Allah'ın izniyle ve şunu fark ettim iki ileri bi geri de olsa son 3 ayda 7 kilo felan vermişim :KK15::KK15:

SAna kolay gelsin canım :KK34:
Abinede hayırlı olsun :KK71: Allah tamamına erdirsin ...Aminnnnnnnnnn

Merhaba Herkese :KK16:

Kızlar bu sabah tartıldım aynı kilodayımmm :KK50: Bir çok nedeni var aslında duraklamada olabilir kas kütlemden dolayı olabilir ama insan görünce her şeye rağmen sinirleniyor...

Canım ümitsizliğe kapılma :KK34:
Bol bol su ve yeşil çay tüket :KK34: regln yakınsa biliyorsun oda artı çıkarır tartıda eee aynıysan ve öyle bir durum varsa vermiş olabilirsin :KK34:

X