Merhaba arkadaşlar.32 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var.1.65cm boyundayım ve bu sabah 78.6 kg idim.65 kg hedefim aslında doğumdan önce 65li kilolarda olduğumda hemen diyet programına başlardım ve bir kaç kilo verirdim kısacası hayatım diyetlerle geçti:))başarılı olduklarım da oldu...2007 senesinde 72 kg a kadar çıkmıştım spor ve diyet ile 61 e kadar düşmüştüm şuan da aynısını yapıyorum fakat yaşla mı alakalı bilemiyorum o kadar çabuk kilo veremiyorum.1,5 ay kadar oldu diyete başlayalı 5,1 kg verdim.geçen hafta zor geçti benim için bu hafta başı yine dikkatli beslenmeye başladım.
Bir listeye uyarak beslenmek istedim ve ender saraç'ın 1 haftalık bir diyet listesini uyguladım ardından dilara koçaktı sanırım 3 haftalık bir diyet onu uyguladım.1 hafta saçma sapan ve sağlıksız beslendim bu hafta başından itibaren yine ender saraç'ın listesini uyguluyorum canımın çektiğine göre değiştirebiliyorum muadili besinlerle:))
mesela bugün :
Kahvaltı :2 kaşık çavdar,2 kaşık tulaf ezmesi 1 bardak süt 1-2 adet ceviz 2 kayısı biraz tarçın
ara:1 elma
öğlen:1 kase mercimek çorbası ,3 yumurta beyazı 1 sarısı ile acı biberli,bol maydonuzlu sarımsaklı omlet
ara:10 bademdi 20-25 tane yemişimdir aşırı tazeydi:))
akşam:1 kase yeşil mercimek bana çok boş gelince yanına salata yaptım çok az zeytinyağı,marul,domates,acı biber ve yarım salatalık ile.
Bir listeye uyarak beslenmek istedim ve ender saraç'ın 1 haftalık bir diyet listesini uyguladım ardından dilara koçaktı sanırım 3 haftalık bir diyet onu uyguladım.1 hafta saçma sapan ve sağlıksız beslendim bu hafta başından itibaren yine ender saraç'ın listesini uyguluyorum canımın çektiğine göre değiştirebiliyorum muadili besinlerle:))
mesela bugün :
Kahvaltı :2 kaşık çavdar,2 kaşık tulaf ezmesi 1 bardak süt 1-2 adet ceviz 2 kayısı biraz tarçın
ara:1 elma
öğlen:1 kase mercimek çorbası ,3 yumurta beyazı 1 sarısı ile acı biberli,bol maydonuzlu sarımsaklı omlet
ara:10 bademdi 20-25 tane yemişimdir aşırı tazeydi:))
akşam:1 kase yeşil mercimek bana çok boş gelince yanına salata yaptım çok az zeytinyağı,marul,domates,acı biber ve yarım salatalık ile.