Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Merhaba arkadaşlar.32 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var.1.65cm boyundayım ve bu sabah 78.6 kg idim.65 kg hedefim aslında doğumdan önce 65li kilolarda olduğumda hemen diyet programına başlardım ve bir kaç kilo verirdim kısacası hayatım diyetlerle geçti:))başarılı olduklarım da oldu...2007 senesinde 72 kg a kadar çıkmıştım spor ve diyet ile 61 e kadar düşmüştüm şuan da aynısını yapıyorum fakat yaşla mı alakalı bilemiyorum o kadar çabuk kilo veremiyorum.1,5 ay kadar oldu diyete başlayalı 5,1 kg verdim.geçen hafta zor geçti benim için bu hafta başı yine dikkatli beslenmeye başladım.

Bir listeye uyarak beslenmek istedim ve ender saraç'ın 1 haftalık bir diyet listesini uyguladım ardından dilara koçaktı sanırım 3 haftalık bir diyet onu uyguladım.1 hafta saçma sapan ve sağlıksız beslendim bu hafta başından itibaren yine ender saraç'ın listesini uyguluyorum canımın çektiğine göre değiştirebiliyorum muadili besinlerle:))

mesela bugün :
Kahvaltı :2 kaşık çavdar,2 kaşık tulaf ezmesi 1 bardak süt 1-2 adet ceviz 2 kayısı biraz tarçın
ara:1 elma
öğlen:1 kase mercimek çorbası ,3 yumurta beyazı 1 sarısı ile acı biberli,bol maydonuzlu sarımsaklı omlet
ara:10 bademdi 20-25 tane yemişimdir aşırı tazeydi:))
akşam:1 kase yeşil mercimek bana çok boş gelince yanına salata yaptım çok az zeytinyağı,marul,domates,acı biber ve yarım salatalık ile.

iyi akşamlar:KK3:

menüm:KK56:

sabah:KK56:
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı:KK56:

kepekli tost
5 zeytin

ara:KK56:
yok

1 bardak zencefilli kür
öğlen:KK56:
bakla yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 çay bardağı yoğurt

yok

akşam:KK56:
1 kaşık çorba
2 kaşık bakla
3 kaşık türlü

yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

110 dk

Aaa pardon erginsena tebrik ederim seni ilk mesajlarını okudum ve çok etkilendim darısı başıma:))zamanla diğer mesajlarını da okuyucam tabiki fakat dayanamadım bir an evvel yazmak istedim.
Bu hafta için kendime sözüm var listeme uyarak bozmadan bu haftayı devirmek üzere...haftaya pzt. Den itibaren sizlerin menülerinizi izleyerek kendime haftalık bir liste oluşturmayı planlıyorum.

Mesela yaılanlara göz attığımda akşam yemeklerinde tek çeşit tüketmeyi tercih etmiş çoğunluk bendeki listelerde akşam yemekleri gayet coşkulu:))

bu arada kendi annemle birlikte oturuyorum eşim de şehir dışına çıkıp geliyor eve geldiğinde annem döktürüyor benim için en zor günler onlar...

Bir de akşam 5-5:30 gibi haftada 3 gün spora gidiyorum spordan sonra yemek konusu kafamı karıştırıyor açıkçası bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim?

kızlar haftasonu dogumgünümdü o yüzden hafta sonu yediklerimi hiç söylemeyeyim :KK43: ama pişman degilim her sey cok güzeldi :)

sabah:peynirli omlet
domates,salatalık,biber,maydonoz,roka
diet zeytin
3 bardak yesil cay

ogle:yok

ara:7 8 adet erik

aksam:4 orta köfte
salata
cacık

ara:7 8 cilek

türk kahvesi
soda

cok hastayımdım bogaz agrım var ve inanılmaz her yanım agrıyor 3 gündür..hergün ip atlıyorum bu arada hasta olunca kaldı ama bugün basladım tekrardan..kolay gelsin kızlar :)

Geçmiş doğum günün kutlu olsun :KK71:
Birde tabi geçmiş olsun :34. inşallah bir an önce toparlanırsın :KK34:

Aaa pardon erginsena tebrik ederim seni ilk mesajlarını okudum ve çok etkilendim darısı başıma:))zamanla diğer mesajlarını da okuyucam tabiki fakat dayanamadım bir an evvel yazmak istedim.
Bu hafta için kendime sözüm var listeme uyarak bozmadan bu haftayı devirmek üzere...haftaya pzt. Den itibaren sizlerin menülerinizi izleyerek kendime haftalık bir liste oluşturmayı planlıyorum.

Mesela yaılanlara göz attığımda akşam yemeklerinde tek çeşit tüketmeyi tercih etmiş çoğunluk bendeki listelerde akşam yemekleri gayet coşkulu:))

bu arada kendi annemle birlikte oturuyorum eşim de şehir dışına çıkıp geliyor eve geldiğinde annem döktürüyor benim için en zor günler onlar...

Bir de akşam 5-5:30 gibi haftada 3 gün spora gidiyorum spordan sonra yemek konusu kafamı karıştırıyor açıkçası bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim?

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz bundan sonra :KK34:
Bu arada bende senin gibi haftaiçi akşam 5de falan spor yapıyorum ve eve gelmem genelde 6 buçuk bazende 7yi buluyor :KK34:
Canım aslında yemekten sonra iki saat birşey yemeyin diyorlar ama bu seferde ben geçe kalmış olacağım için genelde eve gelince bir yarım saat sonra en geç yemeğimi yiyorum fakat ya çorba salata ve yoğurt tüketiyorum yada ızgara tavuk, köfte yanında salata ve yoğurt :KK34: tabi aşırıya kaçmamaya çalışıyorum ve inan çok hafif hissediyorum yemekten sonrada olsa kendimi :KK34:

İstersen öğlen biraz daha ayrıntılı beslenip akşam sırf salata ve yoğurtlada geçiştirebilirsin ama ben diğer türlüsünü tercih ediyorum :KK34: daha besleyici olması acısından :KK34:

Merhaba arkadaşlar.32 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var.1.65cm boyundayım ve bu sabah 78.6 kg idim.65 kg hedefim aslında doğumdan önce 65li kilolarda olduğumda hemen diyet programına başlardım ve bir kaç kilo verirdim kısacası hayatım diyetlerle geçti:))başarılı olduklarım da oldu...2007 senesinde 72 kg a kadar çıkmıştım spor ve diyet ile 61 e kadar düşmüştüm şuan da aynısını yapıyorum fakat yaşla mı alakalı bilemiyorum o kadar çabuk kilo veremiyorum.1,5 ay kadar oldu diyete başlayalı 5,1 kg verdim.geçen hafta zor geçti benim için bu hafta başı yine dikkatli beslenmeye başladım.

Bir listeye uyarak beslenmek istedim ve ender saraç'ın 1 haftalık bir diyet listesini uyguladım ardından dilara koçaktı sanırım 3 haftalık bir diyet onu uyguladım.1 hafta saçma sapan ve sağlıksız beslendim bu hafta başından itibaren yine ender saraç'ın listesini uyguluyorum canımın çektiğine göre değiştirebiliyorum muadili besinlerle:))

mesela bugün :
Kahvaltı :2 kaşık çavdar,2 kaşık tulaf ezmesi 1 bardak süt 1-2 adet ceviz 2 kayısı biraz tarçın
öğlen:1 kase mercimek çorbası ,3 yumurta beyazı 1 sarısı ile acı biberli,bol maydonuzlu sarımsaklı omlet
akşam:1 kase yeşil mercimek bana çok boş gelince yanına salata yaptım çok az zeytinyağı,marul,domates,acı biber ve yarım salatalık ile.

Bu arada benim adım Banu :KK34: bende 12.5 ve 2.5 yaşlarında iki cadının Annesiyim ve 33 yaşındayım :KK34:
Benim başlangıç kilom seninki kadar olsa inan göbek atarım :KK1: inşallah bende senin başlangıç kilonu görürüm :KK34:

kızlar haftasonu dogumgünümdü o yüzden hafta sonu yediklerimi hiç söylemeyeyim :KK43: ama pişman degilim her sey cok güzeldi :)

diet zeytin
3 bardak yesil cay

salata
cacık

türk kahvesi
soda

cok hastayımdım bogaz agrım var ve inanılmaz her yanım agrıyor 3 gündür..hergün ip atlıyorum bu arada hasta olunca kaldı ama bugün basladım tekrardan..kolay gelsin kızlar :)

Çok geçmiş olsun canım :KK71:
Havalar çok değısken aman dıkkat et yaz geldı sanıp dağıtanları görüyorum ben burada hepsını hava çarpıcak :KK53:

geçmiş olsun....

bende şuan rahatsızım; bugün çok terle soğu oldum diye:KK43:
ateşim var, halim ve tadım yok hiç, boğazım ağrıyo:KK43:
adaçayı içicem şimdi......
:KK43:(

mesela bugün :

ender saracın o 1haftalık listesini bizimlede paylaşırmısın şimdi? merak ettim listeyi.

geçmiş olsun....

ender saracın o 1haftalık listesini bizimlede paylaşırmısın şimdi? merak ettim listeyi.
meyracım geçmiş olsun canımcım:KK16::KK54:

geçmiş olsun....

cok sagol canım gecicek inş en kısa sürede dengem altüst oldu :KK43: bogaz agrısına en iyi gelen balin içine sogan suyu tavsiye ederim benim bogaz agrımı gecirdi sabah ac karnına ye bir de aksam yatarken umarım iyi gelir :KK43: havalar ne yazık ki berbat hele ankara da :KK43:

Çok geçmiş olsun canım :KK71:
Havalar çok değısken aman dıkkat et yaz geldı sanıp dağıtanları görüyorum ben burada hepsını hava çarpıcak :KK53:

canım hafta sonu olanlar oldu bana da haklısın :) hiç böyle hastalandıgımı hatırlamıyorum haliyle diyeti de uygulamıyorsun istedigin gibi..inş gecicek :)

geçmiş olsun....

cok sagol canım gecicek inş en kısa sürede dengem altüst oldu :KK43: bogaz agrısına en iyi gelen balin içine sogan suyu tavsiye ederim benim bogaz agrımı gecirdi sabah ac karnına ye bir de aksam yatarken umarım iyi gelir :KK43: havalar ne yazık ki berbat hele ankara da :KK43:

sağol canım.

----------

mesela bugün :

Hos geldin cnm :KK71:
1.5 ayda az kilo vermemissin cnm az diyorsun ama bence gayet iyi vermissin. :KK34:

diet zeytin
3 bardak yesil cay

salata
cacık

türk kahvesi
soda

gecmis dogum gunun kutlu olsun :KK71: ins. en kisa zamanda iyilesirsin gecmis olsun :KK16:

geçmiş olsun....

meyracim gemis olsun. :KK71:
nisan ayinda bukadar hava degisimine aliskin degiliz tabi bunye kaldirmiyo dikkat edin kendinize :KK34: :KK16:

eveettt kizlar gunaydin herkese :KK16:
sabahin sekizinden beri ofiste pc basinda olmama ragmen anca 11 de normal moda girbiliyorum
herkese hayirli cumalar bol eksili sayilar gormek umidiyle bildirimimi yapacam

Başlangıç: 72
Geçen Hafta: 68.4
Bu Hafta: 67.1
Gelen/Giden: 1.300gr
Toplam Giden : 4.900gr
Spor: 180dk dans simdilik discoooo
Beden: 40
Boy: 168
Hedef: 60

valla bu hafta midemin kotu olmasi ise yaradi sanki her hafta -400 gibi giderken bu hafta guzel gitmis :KK53:

ee hosgeldin o zaman, bende sigarayi biraktim, sahip oldugum kilolarin bir kismi ondan kalma, ama sigara icmektense tombik olurum dedigim icin böyle oldu :KK1:

abin icin Allah tamamina erdirsin, hayirli olsun :KK16:(amin)

ben Derya, 31 yasindayim bende :)) 2 cocugum var.tekrar hosgeldin :KK16:

cigdem alintini ucurdum yalnislikla:26: gecmis olsun canim, bir abdest alip biraz dua et istersen, ben bunaldigimda cok ferahliyorum bu sekilde.adet döneminmi yaklasiyor acaba, bende cok depresif oluyorum reglim yaklastiginda :26:

ne yedigimi hic yazmayayim, kovulurum herhalde topikten :KK30:ama aksam toparlamaya calistim, artik ne kadar olduysa.yüzüm tutmuyor inanin yazmaya :KK30:

Canım sağol regl dönemim daha yeni bitti ya havalardanmı nedşr bilmiyorum yada iş stresi ama dua etmek ii geliyor haklısın bu akşam kuran okuyabilirim.

Kızlarrrrrrrrrrrr :KK52::KK52: benim karnım küçülüyo midem küçülmüyo neden yaaa mekiğe mi başlasam ki gene bu arasa soğan suyunun ve çörrkotunun faydası çok sanırımmm:KK34:

Canım Mekik çekmek işe yarıyor öneririm çekemiyorsan ucuz mekik çekme aleti var onlardan al ben almıştım kullanışlı oluyor.

Hoşgeldin canım :KK16:

eveettt kizlar gunaydin herkese :KK16:
sabahin sekizinden beri ofiste pc basinda olmama ragmen anca 11 de normal moda girbiliyorum
herkese hayirli cumalar bol eksili sayilar gormek umidiyle bildirimimi yapacam

Başlangıç: 72
Geçen Hafta: 68.4
Bu Hafta: 67.1
Gelen/Giden: 1.300gr
Toplam Giden : 4.900gr
Spor: 180dk dans simdilik discoooo
Beden: 40
Boy: 168
Hedef: 60

valla bu hafta midemin kotu olmasi ise yaradi sanki her hafta -400 gibi giderken bu hafta guzel gitmis :KK53:

Tebrik ederim canım ..

Son düzenleme:
Kilo Bildirimi
Başlangıç Kilo:67 kilo
Geçen Hafta: 55 kilo
Bu hafta:54.400
Giden:600 gram
Gelen:Yok
Spor:Haftada 4-5 günde 25-30 dakika koordinasyon hareketleri Su şişleri kol hareketleri
İş yerinde asansör kullanmayıp merdiven çıkmak.

Dün 55 im iye üzülüyordum 600 grm gitmiş:KK52:Arzu dediğin gibi oluyormuş tartıda birden gözüküyor.

X