- 25 Eylül 2011
- 2.020
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin topigin guzel hanimlari
nasilsiniz bakalim ins. herkes iyidir. bende iyi diyeyim iyi olsun modundayim hala yeni ofise tasindik tek guzel yani 3. kat ve yoldan gecen arabalari rahatlikla gorebiliyorum canim sikildikca sayarim artik gecen arabalari.
2 gundur enteresan bir agri var midemde dogru durust bisi yiyemiyorum kokulardan bile midem kalkiyo. dunku menumu paylasayim
oyy tansiyonum çok düştü heralde başım dönüyorrr
ölçeyim bi
yüksek tansiyonu olan birisi olaraktan 12 ler bile beni rahatsız ederken sanırım 10 larda şimdi,rejim derken sanırım artık düşecek tansiyonum .aslında doktoruma gidip danışmam da lazım çünkü tansiyon düzenleyici içiyorum her sabah,belki içme der
kolay gelsin canımcım
Neyse kızlar bana şimdilik müsaade
Komşu ablam birazdan kahve içmeye gelecek olağan zayıflama kahve falımı aradan çıkartayım
Telveler gibi patır patır düşüp gidecek kilolarım
Akşam yine görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Merhaba Kızlar
İş görüşmesinde gittim 40 dakika boyunca konuştukk Anam kurumsal yerde de görüşmek ne kadar çok zormuş inciğini minciğini her şeyini soruyorlarrr offfff Hayrılısı ama güzel yer şartlarıda güzel her şeyin hayırlısı ne ise o olsun..
Bu arada Kızlar dün sporumu yaptım 30 dakika darısı bugünün başına Bugünde üşenmeden yaparım inşallah..
Edacim memnun oldum canim ayy ne güzel ünili olucaksin kismetse cok yakinda.abla olayina gelincede ben takilmam sifatlara , canin ne demek istiyorsa diyebilirsin yasla ilgili hic sorunum olmadi olmazda herhalde.
Anammm sen daha pıtırcık sayılırsın
Bu arada benimde adım Banu 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim istanbulda evhanımıyım
İnşallah sende istediğin bölümü tutturursun Eşimin kuzenide senle yaşıt ve yaşadığın stresi onda görüyorum devamli gerçekten Türkiyede okumak çok zor Allah yardımcınız olsun ....Aminnnnnnnnnnnn
kızlar günaydın....ne zamandır yazamadım ipin ucu kaçtı mı ne =)))))))bu ara bildirimi mi yapayım
sabah:bu gün başım çok ağrıyo kahvaltı yapmadım=(((
2 kaşık kflex, yarım çay bardağı süt
öğle:tavuklu kabak yemeği,yoğurt,1 dilim ekmek
ara:yeşil çay.1 dilim ekmekle azıcık peynir(bu benim akşam fazla yememi engelliyo)
akşam:et sulu çorba,salata,1 dilim ekmek
yatmadan 2 saat önce falan 1 porsiyon meyve
şimdilik bu kadar....
günaydın kızlarr
son günlerde uykumu alamıyorum sabah erken kalkıyorum herkes ayrı saatte evden çıkıyor sanırım ondan :26: herkes gidincede bidaha yatmıyorum hiç öyle bir alışkanlıqım yok akşama kadar bööle geziyorum
menülerim düzgün ama baskülde istedqiin kadar görünmüyor baskülde sorun var sanırım
inşallah cumaya yüzümüz güler hatunlar
deryacım kolay gelsin cnm
ben uzun zamandir kadinlar kulübü sitesini takip edemedim, 20 ay önce bir oglum oldu. tedavi yöntemiyle oldugum icin cok fazla kilo aldim. 65 kilo ile hamile kalip 85 kilo ile dogum yaptim.
tam 20 ay gecti ben anca 71 kilo olabildim, bir türlü kilo veremiyorum, diyet yaptim. dukan diyeti vs. ama hic sonuc alamadim.
ebru salli yi denedim ama olmadi.
dedim ki bu is böyle olmayacak, buna bir dur demem lazim, diyet yapmicam. az yemek bol hareket.
sizlerle de paylasmak istedim. insallah bir sonuc alirim. yurt disinda yasiyorum ve 8 haftasonra türkiye ye gelicem. 8 hafta yani 2 ayda en az 6 kilo vermeyi hedefliyorum umarim basaririm.
her sabah 3 kuru kayisi yiyip bir bardak kahve iciyorum yarim saat bekliyip, iyi bir kahvalti yapiyorum. öglenleri normal yemek yiyorum.
ögleden sonra 3 ile 4 arasi 1 saat dans dvd´si karsisinda dans ediyorum. aksamlari da 1 koca kase yogurt yiyorum.
08.04 pazartesi basladim bakalim ne olucak umarim 8 haftada birseyler basarabilirim...
canım kısırın yeşilliqi bolsa sorun olmaz...karbonunuda bulgura göre hesaplamak lazımHerkese kocaman ve bol enerjili bir GÜNAYDINNNNNNN
Bugün nedense kendimi çok enerjik hissediyorum
Artık herhalde iyice yaza daha fit bir şekilde gireceğim konusunda inat ettiğimi bünyemde kavradı
Dün regl sancısı yüzünden pek yerimden kalkamadım akşam tabi fırsattan istifade eden ev ahalisi kakalak sürüsü gibi yayıldılar her yer oyuncak, su bardağı ve bilimum kağıt kalemlerle itina ile dağıtılmıştı
Sabah uyanır uyanmaz önce salona sonrada mutfağa giriştim
Kücük kuzu uyanıncada bir süpürge tutup yerleri sileceğim inşallah
Öğleden sonra hem pazara çıkıp alışveriş yapacağım hemde dönüşte kız kardeşime geçeceğim
Karbon değeri düşük olan sebzelere bir bakayımda ona göre alışveriş yaparım
Birde Arzuuuuu canım dün sormuştum ama öğlende diğelim 1 ufak kase kısır yersem ne kaaa puan almış olurum
Menüyü değiştirdim biliyorsun öğlen hariç 36 puan olmuştu Hani rahat olayım öbür türlü emin olmayınca aman acaba ne kadar oldu diye düşünmeyeyim
Tamam canım Öğleden sonra sen müsait olunca ararsın Akşam üzerede olur nasıl senin için daha rahat olursa
Ohhhh ne güzel bende şu haftayı atlatayımda da ondan sonra koltuklardan halılara kadar hepsini sıraya dizeceğim Halıları yıkamaya verip onlar gelene kadarda bütün işlerimi bitirim nasılsa
Sana kolay gelsin canım
hakkında en hayırlısı olsun cnm Rabbim gönlüne göre versin..Merhaba Kızlar
İş görüşmesinde gittim 40 dakika boyunca konuştukk Anam kurumsal yerde de görüşmek ne kadar çok zormuş inciğini minciğini her şeyini soruyorlarrr offfff Hayrılısı ama güzel yer şartlarıda güzel her şeyin hayırlısı ne ise o olsun..
Bu arada Kızlar dün sporumu yaptım 30 dakika darısı bugünün başına Bugünde üşenmeden yaparım inşallah..
ben uzun zamandir kadinlar kulübü sitesini takip edemedim, 20 ay önce bir oglum oldu. tedavi yöntemiyle oldugum icin cok fazla kilo aldim. 65 kilo ile hamile kalip 85 kilo ile dogum yaptim.
tam 20 ay gecti ben anca 71 kilo olabildim, bir türlü kilo veremiyorum, diyet yaptim. dukan diyeti vs. ama hic sonuc alamadim.
dedim ki bu is böyle olmayacak, buna bir dur demem lazim, diyet yapmicam. az yemek bol hareket.
sizlerle de paylasmak istedim. insallah bir sonuc alirim. yurt disinda yasiyorum ve 8 haftasonra türkiye ye gelicem. 8 hafta yani 2 ayda en az 6 kilo vermeyi hedefliyorum umarim basaririm.
her sabah 3 kuru kayisi yiyip bir bardak kahve iciyorum yarim saat bekliyip, iyi bir kahvalti yapiyorum. öglenleri normal yemek yiyorum.
ögleden sonra 3 ile 4 arasi 1 saat dans dvd´si karsisinda dans ediyorum. aksamlari da 1 koca kase yogurt yiyorum.
08.04 pazartesi basladim bakalim ne olucak umarim 8 haftada birseyler basarabilirim...
napıyon demirbaş melek:)
galiba sen çalışıyosun? oyüzdende çoğunlukta kk açık duruyo pcnde:)
doğrumu?
menüm kızlar
kahvaltı
1 yumurta
yarım salatalık
peynir
meyve çayı
öqlen
1 tane karnıyarık
ara
sade türk kahvesi
akşam
1 yeşil elma
3 litre su
nuhanım dün spordan sonra saunaya girmiştim sonrasında duş alırken başım döndü kendimi kötü hissettim ve hemen çıkıp yüzümü soğuk suyla yıkayıp dinlendim,sonrasında eve geldim.sanırım tansiyonum düşmüştü.bugünde başım dönüyordu tansiyonumu ölçtüm 13/7 yani normal çıktı.spora gittim geldim şimdi iyi hissediyorum canım sağolasınpaykek geçmis olsun..
xay, neyin var acaba?
sahgizem kolay gelsin... sonra evin bida hiç kirlenmesin..
cecosum kilolarin telverler gibi patir patir gitsin... aksam üstü görüsürüz...
hoşgeldn canım,tabiki verebilirsin hatta fazlasını bileben uzun zamandir kadinlar kulübü sitesini takip edemedim, 20 ay önce bir oglum oldu. tedavi yöntemiyle oldugum icin cok fazla kilo aldim. 65 kilo ile hamile kalip 85 kilo ile dogum yaptim.
sağol canım benimtabi bencede doktoruna gitmende fayda var ablacım.
nasıl ölçtünmü tansiyonunu? öçltüysen ne çıktı?
çok geçmiş olsun ablacım.....
şuan kaç kilosunuz en baştan serüveninizi okumaya başladım da..