Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnnn :KK3:

Sabaha biraz geç ama enerjik uyandım :KK34: Ayşeciğimle az telefonda sohbet ettik :KK1: enerjim daha da arttı :KK34:
Öğlende Spor salona gideceğim malum yarın tartı günü bari bir 100 gram daha vereyim en azından :KK1:
Biraz işim var onları halledip vaktim kalırsa gelirim olmadı artık akşam kesin damlarım :KK34:

Sağ ol canımmmmmm :KK19:
Sanada kolay gelsin :KK34:
RAbbim hayırlı ve bol kazançlar versin... Kolay gelsin sana :KK54::KK54:

:KK42::KK42::KK42: Vallaha süpersin :nazar: benimde öyle 500 500 gitse ya :KK1: neyse az olsun ama benim ve kalıcı olsun :KK34:

Aramıza hoşgeldin :KK3:
Merak etme burada çok güzel kilolar verebilirsin canım :KK34: Motivasyon adına ne ararsan var burada :KK34:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız :KK34:

SAna kolay gelsin canım :KK34:
Abinede hayırlı olsun :KK71: Allah tamamına erdirsin ...Aminnnnnnnnnn

Canım ümitsizliğe kapılma :KK34:
Bol bol su ve yeşil çay tüket :KK34: regln yakınsa biliyorsun oda artı çıkarır tartıda eee aynıysan ve öyle bir durum varsa vermiş olabilirsin :KK34:

amin canım Allah cc razı olsun:KK16: dua edin :KK31:

Kızlarrrrrrrr yaaa birşey soracağım hazır aklımdayken :KK1:

Şimdi bu Karbon diyetini yapıp puan hesaplayan arkadaşlara birşey danışacağım :KK34:
Normalde sağlıklı beslenmede mümkün olduğu kadar doğal beslenmeye çalışıyoruz ya. Ben çok çok nadiren hazır çorba kullanıyorum ve dün acaba karbonhidrat değeri ne diye bakayım dedim üzerindeki yazıya göre 100 grda ( ki paketin tamamı 65 gr ) 6.4 yazıyordu. Evde yaptığımız çorbaların değeri daha yüksek oluyor :44:
ARada acaba o çorbalardan kullananlar varmı aranızda yada ben kullansammı

Merhaba Herkese :KK16:

Kızlar bu sabah tartıldım aynı kilodayımmm :KK50: Bir çok nedeni var aslında duraklamada olabilir kas kütlemden dolayı olabilir ama insan görünce her şeye rağmen sinirleniyor...

ya birde aynı değilde artı çıksaydın canım???

oyüzden bence üzülme:):KK16:

Hoşgeldınızz :KK16: Eda ben, 18 yaşındayım. Ben de aynı şekılde bır çok dıyet deneyıp, ancak kas ve su kaybıyla sonuç alarak moralımı bozdum ve daha da kılo aldım. O dıyetler ancak dırencımızı azaltıyor ve psıkolojımızı de bozuyor. Burada sağlıklı beslenerek zayıflamayı öğrenıyoruz. Beslenme tarzımız değişiyor yanı.. Dıyet lıstemızı paylaşıcam bırazdan. Ona bakarak kendıne uygun menüler hazırla. 2 ayda 6 kılo vermek ıstıyorsun, lıstemıze uyarak onu 1 ayda bıle verırsın, topık sahıbı Arzu abla 2 ayda 16 kılo verdı :KK34: Her gün buraya gelıp menülerını de yazarsan yanlışlarını beraber bulup düzeltebılırız. Bu arada ısmını ve yaşını da öğrenebılır mıyım ? [/QUOTE]

cok tesekkür ederim süper olur bu, benim adim Mina ve 31 yasindayim. 1,5 yasinda bir oglum var :KK1: benim pek bir beslenme düzenim yok aslinda ... ac oldukca daha dinamik bir insanim desem güler misin... yemekle de cok isim yok, nasil böyle kilo aldigim konusuda cocuk tedavisinde... hayatim boyunca 55 kilonun üstünü görmedim ben.
boyum 1.60 ve su an 68 kiloyum. hedefim 58 olmak. yani 10 kilo- ama 6 kilo versem bu bile süper bir baslangic ... bana neler yapmam gerektigini tekrar anlatirsan cok sevinirim. nerede günlük listeler var ?

forumu okuma firsati oldu, azcok anlamis bulunmaktayim. diyet listenizi ve önerileri bir kagida yazdim. uygulamaya calisicam. acikcasi ben hergün tartilma taraftari degilim, vücudumda su toplama olayi var bir gün + oluyor br gün - bu nedenle ben her cumartesi sabahi tartiliyorum :-)

bunun disinda günlük menümü süzlerle paylasabilirim, aslinda cok degisken degil hergün ayni hemen hemen...

menü :

kalkar kalkmaz 3 adet kuru kayisi ve 1 büyük bardak su...

30 dak sonra 1 dilim tost ekmegi krem peyniri ve üstüne marmelat, 1 bardak kahve

öglen :

1 kase müsli ve süt

aksam yemegi :

en gec 19:00 da bitmis oluyor, yagsiz sebze yemegi yada 1 koca kase yogurt...

hergün 1,5 litre su üstüne de meyva suyunu suyla %50 karistirarak iciyorum...

bunun yaninda en az 20 dk. hergün dans ediyorum. benim bütün sorumun 65 kilonun üstüne olmamin disinda bütün kilo göbek ve kalcamda :-(

vücudumun diger bölgeleri ise cok zayif...

Menüm yokki :KK70:
Nerden başlıyacağımı bile bilmiyorum.
Tek bildiğim bu akşam yürüyüşe ve çavdar ekmeğine başlıyorum.
Kahvaltıda evden getiriyorum peynir zeytin salatalık yumurta falan evde ne varsa yani..
Çalıştığım için öğlen yemeklerini seçme şansım yok mecburen tabldot olarak ne geliyorsa pilav hariç alıyorum..
Akşamlarıda 7,30 da evde oluyorum sofra kur otur derken en erken 8,30 oluyor..Yine pilav ve makarna tarzı yememeğe çalışıyorum..
Ama işin en zor tarafı eşim ıvırzıvır şeyler atıştırmaya bayılır ve eve hiç boş gelmez çayın yanında mutlaka çerez çekirdek bisküvi olmak zorundadır yoksa çayı bile içmez..Hiç yemesem desem bile azda olsa dayanamayıp yiyorum.. En kötüsüde bu oluyor biliyorum ama dün akşam çook güzel çikolata getirmiş nasıl yemeyim şimdi söyleyin bana :)
canım bizim bir beslenme listemiz var ve hepimiz o listeye göre besleniyoruz çokta güzel kilolar verildi listemizle...mutlaka okuyup neyi nasıl yapman gerektiqini öqrenmelisin...yaptıqımız herşeyi bilerek yapmalıyız..bazen zararsız sandıqımız çok şey sonumuz olabiliyor...eşine gelince inan bunu hemen hepsi yapıyorlar..zorla aqzıma baklava itelediqini bilirim eşimin...ama asla taviz vermedim...sende taviz verme canım bu savaşın galibi biziz :KK34:
Selamun Aleykum kızlar hayırlı günler giremiyorum pek çok ders çalışmam gerekiyor bugün arapçaya başlıyorum duanızı eksik etmeyin. Abim de evlenme yoluna girdi hayırlısıyla e benden başkası da olmadığından herşeyle ilgilenmek zorundayım 4-5 parçaya bölünüp ortalık durulunca birleşesim var :KK31::KK31::KK31: dün akşam misafirlikte tok karnına tartıldım aynı tartı olmadığından çokda umutlanmıyım ama sanırım bu koşturmacadan bu hafta baya vermiş olucam Allah'ın izniyle ve şunu fark ettim iki ileri bi geri de olsa son 3 ayda 7 kilo felan vermişim :KK15::KK15:
a.s canım :KK16: Rabbim muvaffak etsin canım arapça zevklidir :KK34: hayırlı işinizide RABBİM tamamına erdirsin hayırlı uqurlı olsun tatlım.. kilolara gelince öyle yada böyle gidicek canım başka yolu yok En Büyük TÜRKİYE
Merhaba Herkese :KK16:

Kızlar bu sabah tartıldım aynı kilodayımmm :KK50: Bir çok nedeni var aslında duraklamada olabilir kas kütlemden dolayı olabilir ama insan görünce her şeye rağmen sinirleniyor...
tatlım bazen kilo veririz ama basküle yansımaz...4-5 gün qram oynamadıqımı bilirim... ama sonrasında toplu kilo kaybı olduqunu gördüm..bir günde 2 kilonun gittiqine şahit oldum...hiç sinirlenme tatlım basküldeki rakam her zaman gerçeqi yansırmaz :KK19:

Şimdi bu Karbon diyetini yapıp puan hesaplayan arkadaşlara birşey danışacağım :KK34:
Normalde sağlıklı beslenmede mümkün olduğu kadar doğal beslenmeye çalışıyoruz ya. Ben çok çok nadiren hazır çorba kullanıyorum ve dün acaba karbonhidrat değeri ne diye bakayım dedim üzerindeki yazıya göre 100 grda ( ki paketin tamamı 65 gr ) 6.4 yazıyordu. Evde yaptığımız çorbaların değeri daha yüksek oluyor :44:
sen deyince bende baktım paketin arkasına 100qramda 70 karbon yazıyor pakette 70qram...ama dikkatimi bişey çekti paketin arkasında pişmemiş notu var...biz 17-18 arası hesaplayalımda daha düşükse kazanan biz oluruz:KK34: ayrıca ek bilgi hazır çorba ve bulyonlarda kanserojen madde bulunmuş bilgine :KK34:
forumu okuma firsati oldu, azcok anlamis bulunmaktayim. diyet listenizi ve önerileri bir kagida yazdim. uygulamaya calisicam. acikcasi ben hergün tartilma taraftari degilim, vücudumda su toplama olayi var bir gün + oluyor br gün - bu nedenle ben her cumartesi sabahi tartiliyorum :-)

bunun disinda günlük menümü süzlerle paylasabilirim, aslinda cok degisken degil hergün ayni hemen hemen...

menü :

30 dak sonra 1 dilim tost ekmegi krem peyniri ve üstüne marmelat, 1 bardak kahve

öglen :

1 kase müsli ve süt

aksam yemegi :

bunun yaninda en az 20 dk. hergün dans ediyorum. benim bütün sorumun 65 kilonun üstüne olmamin disinda bütün kilo göbek ve kalcamda :-(

meyve suyu sana kilo aldırır canım :KK20::KK20:

sen deyince bende baktım paketin arkasına 100qramda 70 karbon yazıyor pakette 70qram...ama dikkatimi bişey çekti paketin arkasında pişmemiş notu var...biz 17-18 arası hesaplayalımda daha düşükse kazanan biz oluruz:KK34: ayrıca ek bilgi hazır çorba ve bulyonlarda kanserojen madde bulunmuş bilgine :KK34:

Ya aslında bende çok sık kullanmıyorum o hazır çorbaları ama arada eşim alışverişe çıktığında bir iki tane alıyor hani çok nadiren de olsa yapıyoruz imdat çekici misali :KK1: Bulyon zaten hayatta eve bile sokmuyorum :KK34:
Tabi Karbon değeride evde yapılanlarla aynıysa hiç işim olmaz :KK1: madem aynı bari kendim yaparım temiz temiz içeriz :KK34:

Offfffff yaaaa zaman ne çabuk geçiyor :KK36::KK36::KK36:

Daha yeni totoşum yer gördü ki henüz işimde bitmedi :KK1: hesapta vaktim kalırsa yatak odasınıda kaldıracaktım :KK1: 15 dakika sonra Spora gideceğim :122: :122:
Neyse yarın artık yatak odasını kaldırım :KK34: Nevresimlerimi değiştirip yatağı bir alt üst ettikten sonra çocukların dolabını düzenliyecektim hesapta :KK1: Allahtan diğer odalar tamamda içim rahat gidebileceğim :KK1: tabi çocuklar ben dönene kadar evi yine talan etmezlerse :KK1:

Size hoş sohbetler ve az kalorili bir gün diliyorum ve huzurdan ayrılıyorum şimdilik :KK42:

Akşam görüşmek üzere :KK3:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlarr...Sigarayı bırakmış bir kişi olarak dün bırakanların hikayelerini okurken K.K. sayfasına girdim tesadüfen.. Muhabbet arkadaşlık okadar güzelki bende hemen üye oldum ve ilgimi çeken konulara yazmaya başladım.
İlk konum dediğim gibi sigarayı bırakmışların hikayesiydi
ikinci konumda kilo vermek :KK43: Bende 84 kilo olmuşum farkında bile değildim durumumun.
10 yaşında kızım var ve ben doğumdan sonra bile az bir diyetle 70 kiloya düşmüştüm. Şimdi çok kötüyüm ve yaz geldi yani bizim göbüşlerde çıktı ortaya..2500 sayfanın tamamını okuyamazdım ama ilk sayfalar, ortalar ve son sayfaları bayaa okudum ve herkezin bu konuda çok hırslı olduğunu ve birbirlerine destek olduğunu gördüm.
YANİ KISACASI BENDE DESTEK İSTİYORUM. İRADEME SAHİP DEĞİLİM ÇÜNKÜ

Sigarayı bırakacak ıradeye sahıpsenız, kılolardan çok rahat kurtulursunuz bence :KK34:
Menümü yazayım da bu son bi haftadır su içemiyorum ya :44::44:
Sabah7:30 kahvaltım, omlet domates salatalık ılık su ve 3 dil ekmek

Ara: şimdi soğan suyumu içtim 3 kuru kayısı yedim

Öğlen: pek bişey yiyeceğimi sanmıyorum dışarda olucam ama diyet bisküvi alabilirim

Ara: yeşil çay

Akşam: ıspanak yemeği ve yoğurt

Ara: yeşil çay

en fazla 2-2.5 lt içebilirim sanırım suyu

Aynen canım ben de düzgün beslenıyorum ama su ıçemıyorum nedense :26:

Hazır çorbalar tam bır kurtarıcı. Hem çok sevıyorum ben hem de dünden kalan yemek falan olmayınca çorba karışıtırıyorum, karbonu da yüksek değil dedığın gıbı ablacım :KK34:

menü :

öglen :

1 kase müsli ve süt

aksam yemegi :

Dıyet lıstemıze göre menüler hazırlayıp, her gün bızımle paylaş ve yanlışların varsa görüp düzeltelım. Bız cuma sabahları tartılıyoruz, ben de senın gıbı her gün tartılma taraftarı değılım, moralım bozuluyor çünkü. Yarın sabah kılo bıldırımımz var. Lıstede de gördüğün gibi günlük en 3 lt su ıçmen gerek çünkü erıyen yağlar ıdrarla atılıyor vücuttan. Bır de öğün atlamamak çok önemlı canım :KK34:

Dıyet Listemiz
1- sabah kalkinca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvalti yapilmalidir(zeytin peynir domates salatalik yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü seyler seviyorsaniz yemenizde bir sakinca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayi....(kahvalti disinda ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapilmali (süt yoqurt ceviz findik badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmaniza yardimci olucaktir....arkasindan mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir izgara aldim herseyimi onda yapiyorum...30tl civari çok ise yariyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yaninda salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapilmalidir...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynisini yemeyin kizlar deqistirin...
6.aksam yemeqini erken yemeqe çalisin...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çesit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyonyemek...
6-aksam yemeqinden sonra su ve bitki çayi disinda hiçbirsey yemeyin çok faydasini göreceksiniz...
7-biz hanimlarin reql öncesi ve sonrasi tatli krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa isinmis süt ve içine 1-2 çubuk tarçin atip içebilirsiniz yarim saate kalmadan tatli isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla disari atilir bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalidir...
9-çaylarimiza kesinlikle seker katmamliyiz..bize kilo aldiran en tehlikeli besinlerden bride sekerdir...
10-börek yada tatli yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvalti öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkimizdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartildim...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldiqim zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayi telafi etmeye çalistim...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanilmaz keyifli ve motive açisindan çok yüksek moral kaynaqi kizlar...
13-ve hergün menülerimiz paylasalim tam gün olarak (sabah ara öqlen ara aksam seklinde)....

NEYI NE ZAMAN NEKADAR YEMELIYIZ?
1-Ekmek gibi unlu gidalari mutlaka kahvaltida tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gidalardan tekini haftada 1 defa 2 kasik tüketmeliyiz...
3-Etli gidalar yiyeceqimiz zaman yaninda 2 numarada yazdiqim ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yesillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çesit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalismaliyiz ve bakliyatlari sadece öqlen tüketmeliyiz..

hepinize tesekkür ederim, meyva suyunu su ile karistirdigim icin sorun oldugunu düsünmüyorum...
ama belki de haklisiniz :-)

ögün atlama konusuna gelince d, bu aralar sanirim degisen hava sartlarindan ve bahar aylarindan dolayi, yeme istedigim azaldi :-(

acikcasi hic istegim yok kalkip onu pisiriyim sunu pisiriyim diye. ben normalde cok yagli yemem aslinda.

kahve tüketimimi kestim, bu diyet icin iyi bir baslangic oldu :-) cok fazla iciyordum...

Kızlar bugün depresyon modumdayım çok kötü hissediyorum gep canım tatlı şeyler çekiyor çikolata Yaş pasta anlatamam ağlayacak gibiyim depresyon meyilliyim bugün :KK50:

Menüme gelince bugün az biraz kaçamğım oldu :26:

Sabah
Çecil Peyniri
Beyaz Peynir
Haşlanmış Yumurta

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Mercimek Çorbası
Salata (İki yemek kaşığı üzerine sos niyetine Yoğurtlu Semiz otu koydum.)

Ara
125 Gram Yoğurt
Yarım Dilim kek (Havuçlu Cevizli)Çook güzel di tadı çaycı abla yapmış.

Akşam
Zeytinyağlı Barbunya
Salata

Ara
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

menüm kızlar

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
dil peyniri
yarım salatalık
yarım domates
büyülü çay

öqlen
yarım tabak pırasa

ara
türk kahvesi

akşam
1 yeşil elma

3 litre su

hoşgeldin canım :KK71:
sigarayı bıraktıysan kilolarınıda kolaylıkla veririsn cnm menülerini paylaş destek olalım :KK34:

Ben sigarayi kilo vermekten daha kolay başarmiştim. Kilo vermek bana daha zor geldi.. yeni diyete baslayanlaar bol sağlık ve irade diliyorum..

Ben bugun neler yedim,
keten tohumu, elmasirkesi ılık su
kahvaltı
bir kayisi yumurta, domates, beyaz peynir dukan ekmeğim
ara,
sekersiz türk kahvesi ve muz. iki gündür muza hayir diyemiyorum :KK20::KK20::KK20::KK20:
ögleyin,
Firinda pişirilmis kubası et. 7 küp pancar, bir bardak ayran
ara
2 fincan limonlu yesil cay

aksam henüz yemedim,
pirinsiz pirasa, bir kase yoğurt, yaprak sarma pişiyor 2 tane tadina bakacağım.

Merhaba arkadaşlarr...Sigarayı bırakmış bir kişi olarak dün bırakanların hikayelerini okurken K.K. sayfasına girdim tesadüfen.. Muhabbet arkadaşlık okadar güzelki bende hemen üye oldum ve ilgimi çeken konulara yazmaya başladım.
İlk konum dediğim gibi sigarayı bırakmışların hikayesiydi
ikinci konumda kilo vermek :KK43: Bende 84 kilo olmuşum farkında bile değildim durumumun.
10 yaşında kızım var ve ben doğumdan sonra bile az bir diyetle 70 kiloya düşmüştüm. Şimdi çok kötüyüm ve yaz geldi yani bizim göbüşlerde çıktı ortaya..2500 sayfanın tamamını okuyamazdım ama ilk sayfalar, ortalar ve son sayfaları bayaa okudum ve herkezin bu konuda çok hırslı olduğunu ve birbirlerine destek olduğunu gördüm.
YANİ KISACASI BENDE DESTEK İSTİYORUM. İRADEME SAHİP DEĞİLİM ÇÜNKÜ

ee hosgeldin o zaman, bende sigarayi biraktim, sahip oldugum kilolarin bir kismi ondan kalma, ama sigara icmektense tombik olurum dedigim icin böyle oldu :KK1:

Selamun Aleykum kızlar hayırlı günler giremiyorum pek çok ders çalışmam gerekiyor bugün arapçaya başlıyorum duanızı eksik etmeyin. Abim de evlenme yoluna girdi hayırlısıyla e benden başkası da olmadığından herşeyle ilgilenmek zorundayım 4-5 parçaya bölünüp ortalık durulunca birleşesim var :KK31::KK31::KK31: dün akşam misafirlikte tok karnına tartıldım aynı tartı olmadığından çokda umutlanmıyım ama sanırım bu koşturmacadan bu hafta baya vermiş olucam Allah'ın izniyle ve şunu fark ettim iki ileri bi geri de olsa son 3 ayda 7 kilo felan vermişim :KK15::KK15:

abin icin Allah tamamina erdirsin, hayirli olsun :KK16:(amin)

cok tesekkür ederim süper olur bu, benim adim Mina ve 31 yasindayim. 1,5 yasinda bir oglum var :KK1: benim pek bir beslenme düzenim yok aslinda ... ac oldukca daha dinamik bir insanim desem güler misin... yemekle de cok isim yok, nasil böyle kilo aldigim konusuda cocuk tedavisinde... hayatim boyunca 55 kilonun üstünü görmedim ben.
boyum 1.60 ve su an 68 kiloyum. hedefim 58 olmak. yani 10 kilo- ama 6 kilo versem bu bile süper bir baslangic ... bana neler yapmam gerektigini tekrar anlatirsan cok sevinirim. nerede günlük listeler var ?

ben Derya, 31 yasindayim bende :)) 2 cocugum var.tekrar hosgeldin :KK16:

cigdem alintini ucurdum yalnislikla:26: gecmis olsun canim, bir abdest alip biraz dua et istersen, ben bunaldigimda cok ferahliyorum bu sekilde.adet döneminmi yaklasiyor acaba, bende cok depresif oluyorum reglim yaklastiginda :26:

ne yedigimi hic yazmayayim, kovulurum herhalde topikten :KK30:ama aksam toparlamaya calistim, artik ne kadar olduysa.yüzüm tutmuyor inanin yazmaya :KK30:

Kızlarrrrrrrrrrrr :KK52::KK52: benim karnım küçülüyo midem küçülmüyo neden yaaa mekiğe mi başlasam ki gene bu arasa soğan suyunun ve çörrkotunun faydası çok sanırımmm:KK34:

kızlar haftasonu dogumgünümdü o yüzden hafta sonu yediklerimi hiç söylemeyeyim :KK43: ama pişman degilim her sey cok güzeldi :)

sabah:peynirli omlet
domates,salatalık,biber,maydonoz,roka
diet zeytin
3 bardak yesil cay

ogle:yok

ara:7 8 adet erik

aksam:4 orta köfte
salata
cacık

ara:7 8 cilek

türk kahvesi
soda

cok hastayımdım bogaz agrım var ve inanılmaz her yanım agrıyor 3 gündür..hergün ip atlıyorum bu arada hasta olunca kaldı ama bugün basladım tekrardan..kolay gelsin kızlar :)

selam kızlar,yoğun bir günden sonra ancak yazabildim,evede az önce geldim zaten:KK1:

inşaallah ablacım....
kendine dikkat et, öptüm.:KK54:
:KK16::KK54:

Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnnn :KK3:

Sabaha biraz geç ama enerjik uyandım :KK34: Ayşeciğimle az telefonda sohbet ettik :KK1: enerjim daha da arttı :KK34:
Öğlende Spor salona gideceğim malum yarın tartı günü bari bir 100 gram daha vereyim en azından :KK1:
Biraz işim var onları halledip vaktim kalırsa gelirim olmadı artık akşam kesin damlarım :KK34:
banucum kesinlikle kullanma canım,evde yap kendin, varsın 3-5 fazla olsun o dediğin her neyse:KK1:

X