- 23 Kasım 2011
- 496
- 2
Reglın mı yakın canım ?
pek değil aslında ama yarın da olucak mı bakem bu ara soda içmiyorum şişkinlik demişken aklıma geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglın mı yakın canım ?
başlayalı 1 hafta oldu ablacım bakalım cumaya belli olucak nekadar gittiqi
senin diyet nasıl gidiyor..
olmasss sabrın sonu selametmiş
selam, kilo veren herkecikleri tebrik ediyorum.
smillee ellerine kollarina sağlık. ben hep sporumu yazmayi unutuyorum.. insallah haftaya unutmam.
çok yorgun bir hafta gecirdim...yarın evde kocaman bir temizlik var. yeni haftaya hazırlancağım....
cecocum bu hafta güzel kilo vermissin... sena sende süpersin..
sevgiler
iyi akşamlar kızlar
2 gündür dışarlardayım,evime geldim rahatladım,yarında bursaya gidecektik iptal oldu çok şükür
ne diyim şaşırdım canımcım ya,çok çok geçmiş olsun
ellerine sağlık tatlım
herkezi kutluyorum
banucum eşinin doğum günü kutlu olsun canımcım,nice sağlıklı,mutlu,huzurlu yaşlara
ablacım Allah'ın izniyle bu sefer bu iş kökünden bitecek çok iyi gidiyorum bu aralar baskülle aram oldukça iyihayırlı cumalar
tabi ben görüpte yazana kadar cuma oldu
gayet güzel vermişsin
aferim sana
kim tutar seni
bak bende sana yapayım bildirimimi
başlangıç 76.5
geçen hafta 73,3
bu hafta 72,5
giden -800
toplam giden 4000
hedef 62
sence nasıl
Günaydın Herkese
Dün nihayet eşim 2 haftanın sonunda sahile indik biraz yürüyüş yapmış oldum Yani sahil burnumuzun ucunda indiremiyorum eşimi çok üşengeç inince de iyiki inmişiz dedi uyuzzz Spor yerine yüyrüyüş yapmış oldum kızlar.
HERkeze gunaydn ıshal olmusum cok hastayım
günaydın kıssçelerrr herkese mutlu tatillerr
kızlar sıkı durun................dünden beri 600qram daha gitmişş yeni kilon 83.9 7li rakamlara selam vermeme çok az kaldı yuppiiiiiiiiiiiiii
vee bugün koçişle gesmeye gidicess önce Eyüp Sultan Hazretlerine gidip sohbet dinlicez öqlen namazından sonrada gescesss havada süperrrrrrrr
günaydın cnm
çok geçmiş olsun yediqin bişeymi dokundu acaba :26::26:
haşlama patates muz ve demli çay iyi gelir derler canım dene istersen :26::26:bılmıorumkı :2::2:
Günaydın arkadaşlar,
Haftasonu nihayet :)
Dünkü listem aşağıda;
12.04.2013 / 08:30
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Haşlanmış Yumurta 1 adet 0
Pişmiş Tavuk Salam 75gr. 1
Maydonoz 1 tutam 1
Şekersiz Nescafe 1 fincan
10:00
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
12:00
Soğan suyu 1 bardak 5
18:00
Soğan suyu 1 bardak 5
20:30
Semizotu yemeği 1 porsiyon 3
Ayran 200ml 4
2-2.5 Litre su
Spor yok.
Diyetimin 12. günü ve dayanamayıp tekrar tartıldım. Şu an itibariyle 74.3
-0.6 daha gitmiş oleeey beee. Toplamda giden 4.5Kg
haşlama patates muz ve demli çay iyi gelir derler canım dene istersen :26::26:
muz yedım sımdı bakalım :26:
faydası olduysa ne mutlu bana banuşumBu arada bugün komşu ablamada senin kürden bahsettim sabahtan bahsetmiştim baktım bugün malzemelerini almış gelmiş yapalımmı diye tabi sonra çay faslı sohbet derken bu gece yapamadık ama yarın sabah ben kahvaltıdan hemen sonra ikimizede yapacağım ondada inanılmaz ödem var çok fazla kilosu olmamasına rağmen bacakları ağrıyor hatta ayaklarının altı su bile toplamış iki gündür ( yürüş sonrasında ki çokda aşırı yürümedim diyor )
İnşallah çok daha hafif ve ödemsiz günlerimizde olur ben alışmaya başladım herhalde ki fazla tadı rahatsız etmiyor önceki gibi
Allah razı olsun senden canım valla regl öncesi hep Kvnin bana hediye ettiği kaplumbağ gibi hissediyordum kendimi ama şu anda hiç öyle bir his yok şükür
selamün aleyküm hayırlı güzel hafta sonları olsun inşallah
faydası olduysa ne mutlu bana banuşum
ne güzel bir duygu deqilmi cnm tebrik ederim benimde 600 qram daha gitti ve uçuyorumm
Tartılmamak için çok cabaladım ama eşim dedi, sen tartının yazdığına ne bakıyosun gözümün önünde eriyosun, ona mı inancam gözlerime mi inancam hem çık bak bugün daha az göstercek dedi ve haklı çıktı yine eşim Süper 1 duygu, dün azıcıkta olsa demorilize olmuştum doğrusu...