Linkini bizilmede paylabilirmisin
Bari arada bende yapayımmalum kilo fazla olunca göbişte oluyor eritmem lazım
canım netten jıllan mıchales 30 day sheradı ındır bu her bırı 27 dakıka olan 3 level her levelı 10 gun yapıcaksın ayrıca 12 dakıkalık slım and sıx pack ısımlı bır vıdeoda var buda gobek hareketlerı onuda ındır yap cok faydalı
ya sen bana uyguladıklarını yazarmsın bende sen gibiyim ne görsem dayanamyıp yiyorum(( bende kafaya koydum senin izledigin yolu izlycem :) bak ne güzel sen kurtulmussun inş bende kendiimi iyi hissederim
geldim kimsecikler yokyemek düzenim cok iyi gidiyor, yalniz su topluyorum ilaclarim yüzünden.yarin doktoruma gidicem,önlemenin belki bir yolu vardir, ödem tutmayi.parmaklarim filan sisti (( alerji yüzünden yüzümdede sislik var , gözlerimin altini sanki arilar sokmus gibi ,komik gözüküyorum su ara.burnum akmaya basladi ve cok hapsuruyorum.yarin bunlar icin ekstra damla alicam eczaneden.yürüyen eczane gibiyim aynen.ayyyy gelip icinizi sisirdim ama inanin kendimi cook kötü hissediyorum ya.
ayse ablacim bozma morelini sen öyle istikrarli giden birisin ki, bugün yediklerin coktan ucup gitmistir bencede cok öpüyorum senide.
maşallah canım benim kim tutar banuşumuHerkese kocaman bir günaydınnnnnn
Deryacığım gece topiğin kapanışını yapmış bende çalışını yapayım bari
Sabahın 7sinde uyandım şükür ve hemen suyumu içip kendimi buraya attım
İlk sabah bildirimi benden sizlere gelsin
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 98.5 kg
Bu hafta; 97.4 kg
Fark; - 1.1 kg
Toplam giden; 23.1 kg
Hedef; 65 kg
Boy; 154 cm
Beden; 48
Bu haftalık sporum toplam 250 dakika ( fitness )
Umarım bir eksik yoktur
günaydın kızalr herkese hayırlı cumalarr
kilo bildirimimi iftiharla sunarım
başlangıç 90
geçen hafta 86.9
bu hafta 84.5
giden 2400
toplamda 5500
hedef 58
spor yok
boy 165
beden 44
:119::119::119::119::119::119:
kilo bildirimi yapıyorum.gülmeyin ama
başlangıç 82
geçen hafta 73,7
bu sabah 72,3
giden -1,4
toplam giden 10
hedef 68
boy 173
beden 40-42
günlük en az 60-80 mekik
eliptik bisiklet
işt buuuuuuuuuuuuuuuuçok az kaldı.dayan çirkin.az kaldı
Herkese kocaman bir günaydınnnnnn
Deryacığım gece topiğin kapanışını yapmış bende çalışını yapayım bari
Sabahın 7sinde uyandım şükür ve hemen suyumu içip kendimi buraya attım
İlk sabah bildirimi benden sizlere gelsin
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 98.5 kg
Bu hafta; 97.4 kg
Fark; - 1.1 kg
Toplam giden; 23.1 kg
Hedef; 65 kg
Boy; 154 cm
Beden; 48
Bu haftalık sporum toplam 250 dakika ( fitness )
Umarım bir eksik yoktur
günaydın kızalr herkese hayırlı cumalarr
kilo bildirimimi iftiharla sunarım
başlangıç 90
geçen hafta 86.9
bu hafta 84.5
giden 2400
toplamda 5500
hedef 58
spor yok
boy 165
beden 44
:119::119::119::119::119::119:
ne kadar güzel kilo vermissiniz :) bende verebilicekmiyim
canım ben dil peyniri çeçil ve kşar yiyorum onlar tuzsuz oluyor ve biçok şeyide tuzsuz yaparım öyle alıştım bende tuzlu yiyemiyorum...çok geçmiş olsun tekrardanhayyy masallah 41 kere Allah nazarlardan korusunn (amin)süpersiniz kizlar ya inanin öyle sevindim ki, morelim düzeldi.bende sabahin köründe doktordaydim , ne kadar erken gidersem muayenahaneye ilk hastasi ben oluyorum, hos doktor yardimcisi yüzümü görünce bekletemedi zaten,cok vahim görünüyorum gözlerim neredeyse kapandi tamamen :S aman nasil anlatsam ki iyimi haberler kötümü artik önemini yitridi benim icin hepsi. kullandigim kortizon ignesine 3 hafta daha devam etmem gerekiyor,doktorum en azindan ilk polen dalgasini atlat igneyle, sonrasina bakariz dedi :S ve kortizon kullaninca ödem durumu neredeyse kacinilmazmis ama eger tuzu tamamen kesersem yani ciddi ciddi sifir tuz olursa belki biraz daha sansim olabilirmis ödem konusunda.ama sifir tuzu nasil basaricam bilmiyorum tuzsuz peynir, tuzsuz yemek.tuzsuz zeytin :S zeytini bulabilirim ama tuzsuz peyniri nasil bulucam ya :S öfffff yok olmucak bu is.kaderime boyun egip kabulleneyim en iyisi, eylülde alerji terapisine baslayinca yeniden toparlarim belki.cok sinir oldum :S ne yapayim ben kizlar bir akil verin ne olur (((
Geçen hafta: 86.700
Bu hafta : 86
Gelen/Giden:giden 700
Hedef 65
Boy:170
Kızlar neden bu kadar az verdim ya anlamadım :85: :85: su içemedm bu hafta pek, o yüzden mi acaba ben 2 kiloya yakın bekliyordum son 2-3 gündür baya hissetmiştim gittiğini ve kesinlikle yürüyüşü daha tempolu ve uzun yapıcam