Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Bu arada aklımdayken bugün yemeyi düşündüğüm menümüde paylaşayım :KK34:
Eğer yanlış bir şey varsa bana söyleyinde yemeden değiştirme imkanım olsun :KK1:

Kahvaltıda;
1 Dilim cavdar ekmeği
1.5 haşlanmış yumurta ( kızımdan kalan yarımıda yiyince bir dilim eksik ekmek yiyeyim dedim )
1.5 KK kadar Beyaz peynir ( BİMdekilerden yani yağsız :KK1: )
4 az tuzlu yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 Fincan yeşil çay

ara;
1 az şekerli türk kahvesi
3 kuru kayısı

Öğle;
1 kase Çorba
1 büyük kase Salata ( bol maydonozlu, bol limonlu çok az yağlı Marul, salatalık, domatesli )
1 kase Yoğurt

ara;
1 fincan sütsüz şekersiz nescafe

Akşam;
1 Dilim Cavdar ekmeği
1/2 kase çorba
Tavuk ızgara
Bol salata
Yoğurt yada ayran

canım madem eyüptesin inşalalh tanışır görüşürüz :KK19:
tatlım benim hedefe az buz yok daa....ben verdiqim kiloları geri aldım şuanki kilom 87.3...

İnşallah canım nasip olursa görüşürüzde :KK34:
Hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz inşallah o zaman :KK34:

Bu arada aklımdayken bugün yemeyi düşündüğüm menümüde paylaşayım :KK34:
Eğer yanlış bir şey varsa bana söyleyinde yemeden değiştirme imkanım olsun :KK1:

Kahvaltıda;
1 Dilim cavdar ekmeği
1.5 haşlanmış yumurta ( kızımdan kalan yarımıda yiyince bir dilim eksik ekmek yiyeyim dedim )
1.5 KK kadar Beyaz peynir ( BİMdekilerden yani yağsız :KK1: )
4 az tuzlu yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 Fincan yeşil çay

ara;
1 az şekerli türk kahvesi
3 kuru kayısı

Öğle;
1 kase Çorba
1 büyük kase Salata ( bol maydonozlu, bol limonlu çok az yağlı Marul, salatalık, domatesli )
1 kase Yoğurt

ara;
1 fincan sütsüz şekersiz nescafe

Akşam;
1 Dilim Cavdar ekmeği
1/2 kase çorba
Tavuk ızgara
Bol salata
Yoğurt yada ayran
canım akşamı tek çeşit geçirirsen çok güzel sonuç alırsın...ekmeqide çıkar bence akşam öqününden :KK34:
İnşallah canım nasip olursa görüşürüzde :KK34:
Hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz inşallah o zaman :KK34:

inşallah canım :KK16:

Başlangıç: 72
Geçen Hafta: 68.8
Bu Hafta: 68.4
Gelen/Giden: 400gr
Toplam Giden: 3.600gr
Spor: 180dk dans simdilik discoooo
Beden: 40
Boy: 168
Hedef: 60

bu kadar salmaya iyi toplamisim heeee :21:

Günaydın herkese:KK16:

Ben şimdi kilo bildirimi yapacam ama Pazartesiden başladım kilo olarak düşürecem 3 kilo gitti diye yoksa motivasyonum düşer :KK52:
Başlangıç kilo:67
Geçen Hafta:58
Bu Hafta :55
Bu hafta Giden:3 Kilo
Toplam giden:12 kilo
Spor Yok(Artık spor yapmaya başlamam lazım )

Melek o senin dediğin sporu ben nerden bulup da yapabilirm interneetenmi indirmek gerekiyor?

günaydın kıssçelerrrrrrrrrr herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Evet arkadaşlar artık diyetimi rayına oturttum başlayalı 3 gün oldu ve beynimde bu işi bitirdim...kendimi son derece zinde ve mutlu hissediyorum...bir günlük kaçamaqa raqmende oldukça güzel kilo vermişim :21::21:

başlangıç 90
salı günü 88
bu hafta 86.9
qiden 1100 :nazar::nazar::nazar:
toplamda giden 3100
hedef 58
boy 165
bende 44
spor yok(şimdilik)

beklıyorum canımmm hadı bakalımmm:21::21::21:

bende bıldırım yapem barıııı

başlangıç 89
bu hafta 72
qiden :
toplamda giden 17
hedef 60
boy 168
beden: 38 lıkralı
spor yok haftanın 7 gunu 30 dk jıllen :21::21::21::21::21:

Bende ilk bildirimimi yapayım :KK42:

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 98 kg
Bu hafta; 98.5 kg ( öyle diyelim analog tartıda 98 - 99 arasında göründü )
Fark; + 0.5 kg ( son olur inşallahhhhhhhhh )
Toplamda giden; 21.5 kg
Hedef; 65 kg
Boy; 154 cm
Beden; 48 ( bol kesim olunca tabiki :KK1: )

Spor; 60 dakika ( bu hafta sadece bir gün yapabildim ama inşallah haftaya daha güzel sonuçlarım olucak :KK34: )

Maşallah nazar değmesın çıtırlarımıza :nazar:
Akşama tablomuzu yapayım, hem motıvasyon olur En Büyük KK

Canım yaşadıqımız herşey tecrübe aslında:KK34: başarı hikayemdede yazdıqım gibi kilolarım yüzünden çok şeyler yaşadım....ip ince genç kızları gördükçe içimden birgün bende sizin gibi olucam derdim...derdim ama nekadar inanırdım kilo verebilceqime bilmiyorum...daha öncede diyetler yapmış bikaç kilo vermiş devamını getirememiştim...karbon diyeti bnm hayatımı deqiştirdi...nasıl beslenmem gerektiqini karbon diyetiyle öqrendim ve bnm dönüm noktamdı.. hemde çok kötü bir zamanda diyete başlamıştım...ertesi gün 3 günlük tatile gittim..tatilden geldikten 4 gün sonrada yaklaşık 1 aylık başka bir tatile çıktım...resmen tr turu yaptık heryerde yöresel yicekler vs.... ama çok iradeliydim kilolarımı ne pahasına olursa olsun verecektim...yemem gerekenlerin dışında olanları yemedim..yada çok canım istediyse bir ısırık tabir ettiqimiz kadar tattım...benim dışımd akimse kilo verebileceqime inanmıyordu...ama ben hergün tartıldıqım için giden kilolarımı görüp daha çok motive olup inandım...
benim annemler köyde yaşıyorlar... telde anneme çok kilo verdiqimi söyledim sanırı pek inanmamış olucakki (15 kilo vermiştim o zaman) köye gittiqimde daha pardesümü ble çıkarmadan bana dediki ''öyle bir yüzüme bakıyorsunki çok zayıflamışsın dicem diye bekliyorsun'' dedi...üzülmüştüm annemin öyle demesine...sonra bahçeden eve çıkıp üstümü çıkarınca annem adeta kalakaldı... ve birden panik oldu ''kupkuru kalmışsın bir manken diyet yapıyorum diye öldü ne bu halin ölüceksin nerdeyse'' diyerek çoka girdi...hemen hamur işi bişeyler yapıp yedirmişti...ama sonra ben dahada kilo verdim ve toplamda 28e çıktı verdiqim kilo...
dediqin gibi hayatın iniş ve çıkışları diyelim saqlık ve iş nedeniyle kilo almaya başaldım sonrada nasılsa veriyorum diye bu hale geldim...dün dünde kaldı asla geri bakmıyorum...bir hevesle bütün kilolarımı verip eskisinden daha zayıf olucam inşallah....burdayın ve burda olmaktan mutluyum...
bu arada ben z. burnundayım sen nerdesin cnm..

Ablacım ben de öyleyım ışte. Ince kızları görünce cıddı anlamda çok bozuluyorum ve ben de başarıcam, böyle olucam ışte sadece 10 kılo dıyorum. Ama ıradesızlıkler de peşımı bırakmıyor. Ne yazık kı çıkolatalı hıçbır şeye hayır dıyemıyorum :KK5:
Ama yaza 2 ay kaldı ve ben bu yaz ızmır, kuşadası vs.. gezıcem ve sonra da ünıversıteye başlıcam ınşallah, huzursuz huzursuz dolanmak ıstemıyorum. Lıse hayatım boyunca gerek sınıfa gırerken, gerek kantınde, gerek dershanede ya da bahçede hep ıçım huzursuzdu. Yakın arkadaşlarım da bana ınat hep ınce kızlardır.
Ama senın de dedıgın gıbı geçmış geçmışte kaldı ve ben artık önüme bakıcam, kurtulcam bu fazlalıklardan :KK15: En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE

Kızlar en son 1 Mart'ta tartılmışım ve hala aynıyım :44:
Kılo koruma programı benım ıçın zor olmaz ınşallah bu şekılde gıdersem :21:
(Sankı kıloları verdım de bı de korumasını düşünüyorum :KK53: )

Bıldırımım

Başlangıç: 61.1 kg
1 ay önce :KK17: : 60.5 kg
Bu hafta: 60.5 kg
Gelen/giden: yok
Toplam Gıden: 600 gr
Boy: 157 cm
Beden: 40
Spor: 30 dk yürüyüş 3-4 gündür

Son düzenleme:
Başlangıç: 95
Geçen Hafta:79
Bu Hafta: 78
Gelen/Giden: -1 kg.
Toplam Giden: 17 kilo
Spor: 180 dakika tempolu yürüyüs
Beden: 42 licrali
Boy: 170
Hedef: 65

arzucum ben 57 kiloyken hastalikli gibi gözüküyordum , 60 kiloya bile esimin haberi olmadan inicem :KK1::KK1: doktorum 65 olmasin diyor.ama ben 60 olmak istiyorum.

sabah kahvaltimida yazayim bu arada canim ekmekli birseyler istemedi bu sabah, midem bulaniyor biraz.o yüzden

bir kase yogurdun icine 10 kasik müsli karistirdim yedim.
öglen izgara et ve doyasiya kadar salata yicem :KK1:

aksami daha bilmiyorum.dolapta brokolim var ve ne yazikki benden baska yiyen yok evde.onu buharda haslayip sarimsakli yogurtlumu yapsam acaba diye düsünüyorum:44:

Maşallah nazar değmesın çıtırlarımıza :nazar:
Akşama tablomuzu yapayım, hem motıvasyon olur En Büyük KK

Ablacım ben de öyleyım ışte. Ince kızları görünce cıddı anlamda çok bozuluyorum ve ben de başarıcam, böyle olucam ışte sadece 10 kılo dıyorum. Ama ıradesızlıkler de peşımı bırakmıyor. Ne yazık kı çıkolatalı hıçbır şeye hayır dıyemıyorum :KK5:
Ama yaza 2 ay kaldı ve ben bu yaz ızmır, kuşadası vs.. gezıcem ve sonra da ünıversıteye başlıcam ınşallah, huzursuz huzursuz dolanmak ıstemıyorum. Lıse hayatım boyunca gerek sınıfa gırerken, gerek kantınde, gerek dershanede ya da bahçede hep ıçım huzursuzdu. Yakın arkadaşlarım da bana ınat hep ınce kızlardır.
Ama senın de dedıgın gıbı geçmış geçmışte kaldı ve ben artık önüme bakıcam, kurtulcam bu fazlalıklardan :KK15: En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE
Canım o hayır diyemediklerimiz varyaaaa:KK20::KK20: önümüze çıktıqı an kocaman bir ''HAYIR'':KK20: dicez bundan sonra...ve bak gör haftada verdiqin kilo birden bire artıcak ve artık istesende yemiceksin kendi çıtırlıqını gördükçe...ben öyle yapıyorum...akşam çocuklar acıktık dediler kalktım onlara gözleme yaptım..öyyle bi kokusu varki burun direqini kıran cinsten....''HAYIR'' dedim yemicem :KK19::KK19: onuda ye bunu ye dediqim için bu hale geldim ben...inan canım ''hayır'' diyebilmek kadar mutlu eden bişey yok...kalbin gönlün huzurlu oluyor pişmanlık duygusu nedir unutuyorsun...hele o küçük bedenlerin üzerine cup diye oturduqunu gördükçe bütün yemekler arka planda kalıyor...biticek canım bu iş bu yaza bitecekk En Büyük KKEn Büyük KK
Başlangıç: 95
Geçen Hafta:79
Bu Hafta: 78
Gelen/Giden: -1 kg.
Toplam Giden: 17 kilo
Spor: 180 dakika tempolu yürüyüs
Beden: 42 licrali
Boy: 170
Hedef: 65

arzucum ben 57 kiloyken hastalikli gibi gözüküyordum , 60 kiloya bile esimin haberi olmadan inicem :KK1::KK1: doktorum 65 olmasin diyor.ama ben 60 olmak istiyorum.

sabah kahvaltimida yazayim bu arada canim ekmekli birseyler istemedi bu sabah, midem bulaniyor biraz.o yüzden

bir kase yogurdun icine 10 kasik müsli karistirdim yedim.
öglen izgara et ve doyasiya kadar salata yicem :KK1:

aksami daha bilmiyorum.dolapta brokolim var ve ne yazikki benden baska yiyen yok evde.onu buharda haslayip sarimsakli yogurtlumu yapsam acaba diye düsünüyorum:44:

anladım canım bende 62 kiloyken eşim kemiklerin batıyor diyordu ve çevremde yeter artık kupkuru oldun diye çemkiriyorlardı....ama gerçekten çok zayıflamıştım...ne göbek ne kalça hiçbişye yoktu..38 beden kot bol geliyordu düşün artık...neyse önemli olan sayılar deqil nasıl göründüqümüz..bizde ne zaman güzel görünürsek o zaman bırakırız...ama bnm içimde kaldı 58leri görmek istiyorum...
bu arada brokolinin her türlüsüne bayılırım..yoqurtlu yoqurtsuz farketmez müthiş bir sebze ve çokta güzel kilo verdriyor...buzluqumda bir poşet dolusu var en kısa zamanda benda yapicimmm :KK56::KK56::KK56:

bu saate dek olan menum

sabah ıse gec kalıyorum dıye evde kahvaltı yapamadım ısyerınde yemek ıcın sımıt peynır aldım ama patron olcak salak herıf burdumdan getrdıgı ıcın asırı kızdım ve yemeden cope attım :KK47::KK47::KK47::KK47: sonradan cıktım sınırım yatıssın dıye yemekhaneye ve kahvaltım

1 yumurta 0 p
1 dılım uno denge 6,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 2 p

ara
yok

su ana dek 9,5 p

selamm canlarımm

bende diet yapmak isitorummm :KK25::KK25::KK25::KK25:

kilom 56

boyum 1,64

vermek isteğim 6 kllio

yalnız söle bişey beni belik inceee :KK25::KK25:,

basenlerden sorunum varrr :KK6::KK6::KK6::KK6:

bide 3 öğün yiyemiorummm :26::26:

nasıl yapsamm acep yaaa :26::26::26:

bu saate dek olan menum

sabah ıse gec kalıyorum dıye evde kahvaltı yapamadım ısyerınde yemek ıcın sımıt peynır aldım ama patron olcak salak herıf burdumdan getrdıgı ıcın asırı kızdım ve yemeden cope attım :KK47::KK47::KK47::KK47: sonradan cıktım sınırım yatıssın dıye yemekhaneye ve kahvaltım

1 yumurta 0 p
1 dılım uno denge 6,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 2 p

ara
yok

su ana dek 9,5 p
canım hayırdır ne oldu :26::26:
selamm canlarımm

bende diet yapmak isitorummm :KK25::KK25::KK25::KK25:

kilom 56

boyum 1,64

vermek isteğim 6 kllio

yalnız söle bişey beni belik inceee :KK25::KK25:,

basenlerden sorunum varrr :KK6::KK6::KK6::KK6:

bide 3 öğün yiyemiorummm :26::26:

nasıl yapsamm acep yaaa :26::26::26:

oooo kimleri görüyorummm nazımmm gelmişşşşş :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bu saate dek olan menum

1 yumurta 0 p
1 dılım uno denge 6,5 p
peynır 0,5 p
zeytın 2 p

ara
yok

su ana dek 9,5 p
Canım Kahvaltıyııı iş yerin de yaptığından dolayı mı yaptı neden yaptı?Bu patronlar var ya offfff hepsi aynı sinir bozucu insanlar...

canım akşamı tek çeşit geçirirsen çok güzel sonuç alırsın...ekmeqide çıkar bence akşam öqününden :KK34:

Tamam canım çok sağ ol :KK34: O zaman akşama ekmeksiz tavuk ızgara, salata ve yoğurt olucak menüde :KK34:
Şu ana kadar kendimi çok iyi hissediyorum :KK76::KK76::KK76: Olacak olacakkkk kesinlikle bu kilolar yok olcak :KK1:

Kızlar bu yeni gelen müdür yardımcısı la bir birimize girdikkkk valla çıkartılmam yakındır.

Umarım sorunu tatlıya bağlarsınızda öyle bir durumla karşı karşıya kalmazsın :KK34:

Canım Kahvaltıyııı iş yerin de yaptığından dolayı mı yaptı neden yaptı?Bu patronlar var ya offfff hepsi aynı sinir bozucu insanlar...

aynen cıgdemcım ustune bastın ama bır guzel benzettım salagı bakalım bıde bısı dıyebılcekmı kırk yılda bır yapıorum ondada laf edemez :KK47::KK47::KK47:

Tamam canım çok sağ ol :KK34: O zaman akşama ekmeksiz tavuk ızgara, salata ve yoğurt olucak menüde :KK34:
Şu ana kadar kendimi çok iyi hissediyorum :KK76::KK76::KK76: Olacak olacakkkk kesinlikle bu kilolar yok olcak :KK1:

Umarım sorunu tatlıya bağlarsınızda öyle bir durumla karşı karşıya kalmazsın :KK34:

evet canım kesinlikle başarıcaz En Büyük KK bzi hanımların isteyipte başaramayacaqı hiçbişey yoktur...şimdiye kadar yedikte ne oldu çirkin ve şişko olduk..bundan sonra bizsine güzelleştirirse onun yanıdayız :KK8::KK8::KK8::KK8:

kızlar öqlen geçti canım bişey yemek istemiyro zaten sabahta böyleydi zor yedim...gidip zorlada olsa bişeyler yiyim sonrada bohça işliyorum kuzenimin nişanı var pazar günü götürmem lazım...gelirim arada :KK34:

kızlar öqlen geçti canım bişey yemek istemiyro zaten sabahta böyleydi zor yedim...gidip zorlada olsa bişeyler yiyim sonrada bohça işliyorum kuzenimin nişanı var pazar günü götürmem lazım...gelirim arada :KK34:

Bende öğlenlik yemeğimi yiyip biraz işlere girişeyim akşam yemeğinden sonra yine gelirim nasılsa :KK34:

X