Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

banucum :KK1: kuzum sende mi geliyorsun ?? hayirdir seni üzücek birsey mi oldu ? :KK43:

:KK1: heee benden kaçış yok :KK60:
Arada hani diyordum ya diğer topiklere bakınca aldatmış gibi hissediyordum diye artık karar verdim ihanet edeceğimmmmmmmm :KK60:
Şaka bir yanada artık iyice motive olup güzel bir şekilde kilolarımı vermek istiyorum :KK34:

Arada hani diyordum ya diğer topiklere bakınca aldatmış gibi hissediyordum diye artık karar verdim ihanet edeceğimmmmmmmm :KK60:
Şaka bir yanada artık iyice motive olup güzel bir şekilde kilolarımı vermek istiyorum :KK34:

banu dün geceki yazilar icin beni yalnis anlamadin degil mi? inan bana ben kimseyi kirmak istemedim , sadece benim gördügüm bence yalnis olan seyi dile getirdim, aslinda bir kac gün öncesinde nuhanda ayni yalnisi dile getirmeye calismisti.ben kimseyi ayiplamadim yada ezmeye calismadim yavas kilo veriliyor diye.bana sadece mantik olarak cok ters gelmeye baslamisti hersey, yani hepimizin ortak amaci kilo vermekti ama orda sanki daha cok güne katilmis gibiydik.anliyorsundur insallah beni.hedefimde kesinlikle senin gibi sevdigim arkadaslarim yoktu.eger geldiysen cidden buraya cok sevinicem:KK16:

Kızlar Merhaba
Bir sorum olacak.Ya benim bugün gözüme takıldı(uzun zaman spor yapmamam dan kaynaklanıyor)bir böyle sarkıtlık farkına vardımmm bunla ilgilline yapabilirimmm?

jıllen cok etkılı tavsıye ederım dıyetle bırlıkte super sonuc alınabılır ben level 3 te 9. yaptım dun aksam cıgdemcım veeeeeee 72 kılo ıle 38 lıkralıya hıccc sıkmadan gırıyorummm. sıkılasmak ıcın spor sartttt

Selam :KK3:

Başarı hikayeni bir arkadaşımın göstermesiyle okudum ve gerçekten helalllll dedim :KK9::KK9::KK9::KK9:
Ben maalesef çocukluğunda da mahallenin tombiş kızıydım. 18 yaşında 75 kiloya kadar çıkmayı başarmıştım ve o dönem anneminde yardımlarıyla 52 kiloya kadar düştüm. BOydanda fakir olduğumdan baya bir kilolu görünüyordum 75le. Kiloyu verince kocayıda buldum o yaz :KK1: Almanyada doğma büyüme olan ben 9 ay içinde eşimle evlenip istanbula yerleştim tabi ondan sonra başladı herşey;
eşim çok zayıfsın diye elinde ekmek peşimden koşturmaya başladı :KK1: ölümü gör ye kemiklerin görünüyor hesabı ki bence o dönem gayet iyidim öyle aşırı zayıf değildim ama işte erkek :KK20:
Ülke değişikliği, ailden uzak, yeni bir aile, sinir stress ( İstenmeyen gelin olduğumu öğrenince ) say say bitmeyecek bir çok sorundan sonra birde hamilelikle birlikte alınan kilolardan sonra önce 92ye kadar çıktım ( ilk kızımda ) ama nedense hala kendimi sadece çok hafif kilolu görüyordum nasıl bir piskolojiye girdiysem artık :KK50:
Bir dönem sıkıntılar ve kilo bunalımdan dolayı hayattan bile bağımı kesmeye kalkışmıştım ve sonra 108 kiloyla hamile kaldım. Tamam artık en geç doğumda ölürüm diye düşünürken tam 5 kilo verdim kuzucuğum doğana kadar :KK34:
Sonra emzirme döneminde kıtlıktan cıkmışcasına yiyip içince ( süt olsun hesabı ) 120i gördüm ve daha beter oldum :KK14:
TVde vinçle hastaneye kaldırılan morbit obezler gibi olacağım diye günlerce ağladım ve şükür eşim o güne kadar bir kez olsun kiloma laf etmeyen eşim zayıflaman biçin ne gerekiyorsa yaparım diye motive etti beni :KK34:
Kadınlar kulübüne tesadüf eseri 2 sene önce deng geldim ve ilk bir sene 10 kilo zorda olsa verdim sonra 8 ay duraklama yaşadım ( arada ipin ucunu kaçırdığımdanda olabilir :KK1: ) baktım olmayacak Spor salonuna yazıldım 4 ay evvel ve şükür bir 11 kilo daha gitti :KK34:

Anam tebrik edeyim benide aranıza alırmısınız diye soracakken hayatımı anlattım :KK1: ( çenebaz ceco :KK1: )
İnşallah bende senin kilolarına düştüğümü görürüm :KK34:

hosgeldınız bol ıradelerrrr :KK16:

günaydin. dün gecenin büyük cogunu gelip basligi okumakla gecirdim, ne güzel ne kadar motive edici bir ortam.kadinlarin toplanip altin günü yapmasina benzemiyor en azindan :KK1: arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim.asagi yukari yediklerim listenizdekilerle ayni gibi zaten, yani diyet farkliliklarimiz yok.eger sizler icinde uygunda burayi takip etmeyi isterim.

hosgeldin :KK16:
ins. yeni arkadaslarin eklenmesiyle bizde dahada motive oluruz ve baskan arzu ablanin dedigi gibi 3 ay sonra hepimiz istedigimiz kiloya varmis oluruz yada yaklasmis :KK34:

Başarı hikayeni bir arkadaşımın göstermesiyle okudum ve gerçekten helalllll dedim :KK9::KK9::KK9::KK9:
Ben maalesef çocukluğunda da mahallenin tombiş kızıydım. 18 yaşında 75 kiloya kadar çıkmayı başarmıştım ve o dönem anneminde yardımlarıyla 52 kiloya kadar düştüm. BOydanda fakir olduğumdan baya bir kilolu görünüyordum 75le. Kiloyu verince kocayıda buldum o yaz :KK1: Almanyada doğma büyüme olan ben 9 ay içinde eşimle evlenip istanbula yerleştim tabi ondan sonra başladı herşey;
eşim çok zayıfsın diye elinde ekmek peşimden koşturmaya başladı :KK1: ölümü gör ye kemiklerin görünüyor hesabı ki bence o dönem gayet iyidim öyle aşırı zayıf değildim ama işte erkek :KK20:
Ülke değişikliği, ailden uzak, yeni bir aile, sinir stress ( İstenmeyen gelin olduğumu öğrenince ) say say bitmeyecek bir çok sorundan sonra birde hamilelikle birlikte alınan kilolardan sonra önce 92ye kadar çıktım ( ilk kızımda ) ama nedense hala kendimi sadece çok hafif kilolu görüyordum nasıl bir piskolojiye girdiysem artık :KK50:
Bir dönem sıkıntılar ve kilo bunalımdan dolayı hayattan bile bağımı kesmeye kalkışmıştım ve sonra 108 kiloyla hamile kaldım. Tamam artık en geç doğumda ölürüm diye düşünürken tam 5 kilo verdim kuzucuğum doğana kadar :KK34:
Sonra emzirme döneminde kıtlıktan cıkmışcasına yiyip içince ( süt olsun hesabı ) 120i gördüm ve daha beter oldum :KK14:
TVde vinçle hastaneye kaldırılan morbit obezler gibi olacağım diye günlerce ağladım ve şükür eşim o güne kadar bir kez olsun kiloma laf etmeyen eşim zayıflaman biçin ne gerekiyorsa yaparım diye motive etti beni :KK34:
Kadınlar kulübüne tesadüf eseri 2 sene önce deng geldim ve ilk bir sene 10 kilo zorda olsa verdim sonra 8 ay duraklama yaşadım ( arada ipin ucunu kaçırdığımdanda olabilir :KK1: ) baktım olmayacak Spor salonuna yazıldım 4 ay evvel ve şükür bir 11 kilo daha gitti :KK34:

Anam tebrik edeyim benide aranıza alırmısınız diye soracakken hayatımı anlattım :KK1: ( çenebaz ceco :KK1: )

simdiden hosgeldin aramiza :KK71: herkeste bir gurbetlik nedir bu yaaaaa. gene sizin gurbetlik guzel yerde ya benim gibi turkmenistanda olsanizzzz sukur etmek lazim :KK34:

ins. yeni arkadaslarin eklenmesiyle bizde dahada motive oluruz ve baskan arzu ablanin dedigi gibi 3 ay sonra hepimiz istedigimiz kiloya varmis oluruz yada yaklasmis :KK34:

hosbuldum:KK16: sicak bir karsilamaya öyle ihtiyacim var ki bilemezsiniz :) ben inaniyorum basarcagimiza.tüm kalbimle inaniyorum.bu yaz hepimiz icin bambaska olucak :KK34:

jıllen cok etkılı tavsıye ederım dıyetle bırlıkte super sonuc alınabılır ben level 3 te 9. yaptım dun aksam cıgdemcım veeeeeee 72 kılo ıle 38 lıkralıya hıccc sıkmadan gırıyorummm. sıkılasmak ıcın spor sartttt

yaaa bir ben baslayamadim su jiliana :KK50: ama onun yerine esimle dans kursuna yazildik :KK1: haftada 3 aksam gidicez bakalim sonuclari ne olacak :KK16:

simdiden hosgeldin aramiza :KK71: herkeste bir gurbetlik nedir bu yaaaaa. gene sizin gurbetlik guzel yerde ya benim gibi turkmenistanda olsanizzzz sukur etmek lazim :KK34:

Dünyanın en güzel yerinde de olsan sevdiklerinden ayrı olmak gurbetlik çekmek her zaman can yakar :KK34:
Rabbim inşallah herkese sevdikleriyle bir araya gelmeyi nasip eder....Aminnnnnnnnnnn

Neyse kızlar ben gidip hazırlanayım küçük cimcimem yüzünden kaç gündür Spor salonuna da gidememiştim :KK34:
Gideyimde şu pis kilolardan bir an önce kurtulayım :KK1:

Size hoş sohbetler ve iyi günler :KK3:

Merhaba kızlar :KK16:
Yenı gelen arkadaşlarımız var sanırım, hepınız hoşgeldınız kızlar, bol ıradeler :KK15:
Şu ana kadar olan menümü yazmaya geldım :KK56:

Kahvaltı
1 dılım kızarmış ekmek
1 kk peynır
5-6 zeytın
1 haşlanmış yumurta

Ara
1 adet portakal

Öğle
4 adet köfte
Yeşıl salata

Ara
yok

Akşamı da bılmıyorum annecığıme bağlı :KK1:

Sonra görüşürüz, sevıyorum sızıı :KK54:

Bugünkü Menüm
1 adet Haşlanmış Yumurta
Çecil Peyniri
1 dilim Uno Denge Ekmeği
Beyaz Peynir

Ara
Büyük fincan Türk kahvesi

Öğle
Yumurtalı Ispanak
Salata

Ara
125 gram Yoğurt

Akşam
Etli Patlican Yemeği
Salata

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe

Bende gelmek istiyorum. biraz sığışmak mümkün mü?:KK9:
Hiyakemi yazayım;
40 yaşindayım, bekarım, bu yıl evlenmeyi planlıyorum.
2004de troid bölgemde var olan tümor ameliyatı oldum. - Hasimato Troidi- 2003 yilina kadar uzun boylu -177- uzun bacaklı, zayifdim :KK1: Hastalağımda birlikte kilo almalar vermeler basladı. 2008 de depresyon ilaçları kulandım ve kulandigim ilaçlar çok kisa sürede tiodiminde desteği ile, 10kilo kadar almama neden oldu... bir süre sonra o arada yeniden içmeye başladigim sigarayi yeniden biraktım. Bilgisayar başında hayatiminin neredeyse tümünü geçiren bir mesleğe sahibim. Yemek yemeği seviyorum. Çikolata hayatimin ayrılmazıydı. Bu hayatin toplamini +20 kilo olarak gördüm. 2009 dan sonra zayiflamak için, diyetisyen, doktor önerileri ve lisleri, akapunktur gibi bir çok yöntemi denedim. İlk 10-15gün içinde kiloda tık inme olmayinca mutsuzluklar yaşayıp pes ettim...
geçtimiz kasim ayinda 4 yilan sonra ilkkez kan değerlerim düzene oturdu ve dokturum artık zayiflayamazan bunun nedeni troid değil senin çok yemendir dedi...:KK1:
ve ben başladım... Bugun diyetimin 135 günündeyim. Diyete basladigimda 92,4 düm.Bu günlerde 77li rakamlarda geziniyorum. Hafdada 4-5 gün step yapiyorum.

ErginSena ayagimi sürüyerek geldim :)) ama emin olun hepimizin yeni bir baslangica ihtiyaci var.

bir deneyimimi paylasmak istiyorum.kendi ev doktorumunda bizzat tavsiyesidir.bana meyveyi sabah ac karinla yememi önermisti arkasindan 20-30 dakika sonra kahvaltimi yapmami ve bir daha gün icinde meyve yemememi tavsiye etmisti.bos mideye giren meyve hemen sindirilerek icindeki vitamin degerlerinin midede cok beklemeden gerekli yerlere gönderildigini yani vitamin acisindan daha cok verim aldigimizi söylemisti.belki denemek isteyen arkadaslarim olur aranizda :KK16:

baska birsey daha sormak istiyorum.simdi ben haftalik kilo verimi gibi kafamdan bir rakam belirliyorum.eger o haftaki hedefi tutturduysam kendime bir ödül veriyorum, ve ben bugün uzun cok uzun zamandir hic salep icmedigimi fark ettim.kendime ödül olarak verecegim bir fincan salep hakkinda neler düsünürsünüz kizlar.normalinde diyet yaptigim süre icinde hic tüketmedim :44:

hosbuldum :) tanisalim evet.ismim Derya, 31 yasindayim.2 cocugum var.almanyada yasiyorum ben.13 ocakta dustan ciktigimda aynadaki görüntüme baktim.ve oturup düsndüm yatagin üzerinde.mutlu olmadigimi eski enerjik, cevik, alimli halimi özledigimi hissettim ve yillar sonra ilk kez zayiflamaya karar verdim :) ayni gün kadinlar kulübüne üye oldum.ertesi gün onay mailimi aldim ve aktif üye olmaya basladim.düne kadar 90+ topigindeydim, fakat ordaki mantikla benim mantigim örtüsmedigi icin ayrilma karari aldim.hedefim 1 sene icinde toplamda 35 kilo verip 2014 yilina kilo sorunlarini cözmüs biri olarak girmek.yillarca ugrasamam ben kilo vermek icin, neyseki beni yormayan bir metobolizmam var , yeterince saglikli beslenip , sporu yaptigimda hizli kilo verebiliyorum.amacima ulastigimdada 1 yillik bir koruma porgramiyla sabitlemeyi düsünüyorum kilomu.simdiye kadar izledigim diyet mantigim tamamen saglikli kilo vermek, kendimi sadece 18.00 den sonra ac birakiyorum :)) 3 lt.yakin su + 3 fincan bitki cayi hergün tüketirim.ayrica 40 dakikalik sporum var ek olarak, ben sadece kümes hayvanlari eti yemiyorum.onun disinda hayvansal ürünleri tüketiyorum,kümes hayvanlari yememin nedeni burda ne yazik ki, cok kötü sartlarda besleniyorlar :KK43:( ve ben o yüzden protesto ediyorum yemeyerek.bu arada ailemede yedirmiyorum tabiki :)) cok despotum biliyorum :p sebze agirlikli besleniyorum daha cok.genelde cig tüketmeyi seviyorum,pismis sebzelerle ailecek aramiz iyi degil :S

simdilik aklima bunlar geliyor, sormak istedikleriniz varsa cevaplamaktan mutluluk duyarim :)
deryacım memnun oldum bende arzu :KK3:
biz burda saqlıklı beslenme adı altında kilo vermeye çalıyoruz tatlım :KK19: beslenme listemizi gördüysen her türlü besin mevcut :124: biz öyle onu yeme bunu yeme sevmiyoruz hayatım herşeyi yicisss :KK56::KK56: hem yiciss hem kilo vericiss :21::21: bu arada almanyanın neresinde yaşıyorsun deryacım :26: oralarda biyerde benim kuzen olucaktı gördünmü acaba :KK37:

canım kilosu fazla olanlar çok daha kolay kilo veriyorlar beslenme listemizi uygularsan çok kolay ve aç kalmadan kilo verebilirsin...hemde onca kilonun nasıl gittiqini anlamıcaksın :KK19: hadi bakalım vakit çıtır olma vakti :119::119:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
başkanmı :KK51::KK51:

yaaa bir ben baslayamadim su jiliana :KK50: ama onun yerine esimle dans kursuna yazildik :KK1: haftada 3 aksam gidicez bakalim sonuclari ne olacak :KK16:
dans kursumu ayy ne romantikk :123:
Merhaba kızlar :KK16:
Yenı gelen arkadaşlarımız var sanırım, hepınız hoşgeldınız kızlar, bol ıradeler :KK15:
Şu ana kadar olan menümü yazmaya geldım :KK56:

Kahvaltı
1 dılım kızarmış ekmek
1 kk peynır
5-6 zeytın
1 haşlanmış yumurta

Ara
1 adet portakal

Öğle
4 adet köfte
Yeşıl salata

Ara
yok

Akşamı da bılmıyorum annecığıme bağlı :KK1:

Sonra görüşürüz, sevıyorum sızıı :KK54:
menün çok güzel tatlım inşallah akşamda güzel geçmiştir :KK16:
Bugünkü Menüm
1 adet Haşlanmış Yumurta
Çecil Peyniri
1 dilim Uno Denge Ekmeği
Beyaz Peynir

Ara
Büyük fincan Türk kahvesi

Öğle
Yumurtalı Ispanak
Salata

Ara
125 gram Yoğurt

Akşam
Etli Patlican Yemeği
Salata

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Bende gelmek istiyorum. biraz sığışmak mümkün mü?:KK9:
Hiyakemi yazayım;
40 yaşindayım, bekarım, bu yıl evlenmeyi planlıyorum.
2004de troid bölgemde var olan tümor ameliyatı oldum. - Hasimato Troidi- 2003 yilina kadar uzun boylu -177- uzun bacaklı, zayifdim :KK1: Hastalağımda birlikte kilo almalar vermeler basladı. 2008 de depresyon ilaçları kulandım ve kulandigim ilaçlar çok kisa sürede tiodiminde desteği ile, 10kilo kadar almama neden oldu... bir süre sonra o arada yeniden içmeye başladigim sigarayi yeniden biraktım. Bilgisayar başında hayatiminin neredeyse tümünü geçiren bir mesleğe sahibim. Yemek yemeği seviyorum. Çikolata hayatimin ayrılmazıydı. Bu hayatin toplamini +20 kilo olarak gördüm. 2009 dan sonra zayiflamak için, diyetisyen, doktor önerileri ve lisleri, akapunktur gibi bir çok yöntemi denedim. İlk 10-15gün içinde kiloda tık inme olmayinca mutsuzluklar yaşayıp pes ettim...
geçtimiz kasim ayinda 4 yilan sonra ilkkez kan değerlerim düzene oturdu ve dokturum artık zayiflayamazan bunun nedeni troid değil senin çok yemendir dedi...:KK1:
ve ben başladım... Bugun diyetimin 135 günündeyim. Diyete basladigimda 92,4 düm.Bu günlerde 77li rakamlarda geziniyorum. Hafdada 4-5 gün step yapiyorum.

sıqışırız hayatım ni dimekk :KK14::KK14: kıss melek :KK3: kay bakimm saqa :KK24::KK24::KK24::KK24: canım öncelikle hoşgeldin aramıza :KK16: buda çiçeqin :KK71: :KK52::KK52::KK52::KK52: bu arad tanıştıqımıza memnun oldum ben arzu :KK42: sena derlersede inanma külliyen yalann :KK28::KK28:
gelelim sadede :KK6: çook güzel kilo vermişsin gel alnından öpem canım :KK54::KK54: kalanınıda qırqır şamata birlikte vericez inşallahh :KK8::KK8: bu arada bende 38 yaşındayım çok sevindim seni tanıdıqıma :92::92: pardon trnin neresinden :26:

Son düzenleme:
ErginSena ayagimi sürüyerek geldim :)) ama emin olun hepimizin yeni bir baslangica ihtiyaci var.

bir deneyimimi paylasmak istiyorum.kendi ev doktorumunda bizzat tavsiyesidir.bana meyveyi sabah ac karinla yememi önermisti arkasindan 20-30 dakika sonra kahvaltimi yapmami ve bir daha gün icinde meyve yemememi tavsiye etmisti.bos mideye giren meyve hemen sindirilerek icindeki vitamin degerlerinin midede cok beklemeden gerekli yerlere gönderildigini yani vitamin acisindan daha cok verim aldigimizi söylemisti.belki denemek isteyen arkadaslarim olur aranizda :KK16:

baska birsey daha sormak istiyorum.simdi ben haftalik kilo verimi gibi kafamdan bir rakam belirliyorum.eger o haftaki hedefi tutturduysam kendime bir ödül veriyorum, ve ben bugün uzun cok uzun zamandir hic salep icmedigimi fark ettim.kendime ödül olarak verecegim bir fincan salep hakkinda neler düsünürsünüz kizlar.normalinde diyet yaptigim süre icinde hic tüketmedim :44:

evet canım meyveler aç karnına yenilmeli :13: çünkü çok hızlı sindirildiqinden hazır meto hızlanmışken 15-20 dk sonra yediqimiz yemekete o hızla sindirilir yaqa dönüşmeden vücuttan atılmış olur...ama illa sabah yenecek diye bir kural yoktur öqlen yada akşam yemeklerinden öncede yenebilir:KK34:
salep tabiki içebilirsin ama bir şartla...kesinlikle şekersiz olmak kaydıyla...şekeri hayatımızdan çıkarmazsak bu iş olmaz arkadaşlar...içeceklerimize şeker eklemek yerine o hakkımızı bir dilim tatlı yada bir kup dondurma olarak kullanmak son derece mantıklı :KK56::KK56:

Ve ve veeee bugünkü menümm :nazar::nazar::nazar:

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
ızgara sucuk
peynir
domates
salatalık

öqlen
ıspanaklı yumurta

akşam
special-k

ara