Selam
Başarı hikayeni bir arkadaşımın göstermesiyle okudum ve gerçekten helalllll dedim
Ben maalesef çocukluğunda da mahallenin tombiş kızıydım. 18 yaşında 75 kiloya kadar çıkmayı başarmıştım ve o dönem anneminde yardımlarıyla 52 kiloya kadar düştüm. BOydanda fakir olduğumdan baya bir kilolu görünüyordum 75le. Kiloyu verince kocayıda buldum o yaz
Almanyada doğma büyüme olan ben 9 ay içinde eşimle evlenip istanbula yerleştim tabi ondan sonra başladı herşey;
eşim çok zayıfsın diye elinde ekmek peşimden koşturmaya başladı
ölümü gör ye kemiklerin görünüyor hesabı ki bence o dönem gayet iyidim öyle aşırı zayıf değildim ama işte erkek
Ülke değişikliği, ailden uzak, yeni bir aile, sinir stress ( İstenmeyen gelin olduğumu öğrenince ) say say bitmeyecek bir çok sorundan sonra birde hamilelikle birlikte alınan kilolardan sonra önce 92ye kadar çıktım ( ilk kızımda ) ama nedense hala kendimi sadece çok hafif kilolu görüyordum nasıl bir piskolojiye girdiysem artık
Bir dönem sıkıntılar ve kilo bunalımdan dolayı hayattan bile bağımı kesmeye kalkışmıştım ve sonra 108 kiloyla hamile kaldım. Tamam artık en geç doğumda ölürüm diye düşünürken tam 5 kilo verdim kuzucuğum doğana kadar
Sonra emzirme döneminde kıtlıktan cıkmışcasına yiyip içince ( süt olsun hesabı ) 120i gördüm ve daha beter oldum
TVde vinçle hastaneye kaldırılan morbit obezler gibi olacağım diye günlerce ağladım ve şükür eşim o güne kadar bir kez olsun kiloma laf etmeyen eşim zayıflaman biçin ne gerekiyorsa yaparım diye motive etti beni
Kadınlar kulübüne tesadüf eseri 2 sene önce deng geldim ve ilk bir sene 10 kilo zorda olsa verdim sonra 8 ay duraklama yaşadım ( arada ipin ucunu kaçırdığımdanda olabilir
) baktım olmayacak Spor salonuna yazıldım 4 ay evvel ve şükür bir 11 kilo daha gitti
Anam tebrik edeyim benide aranıza alırmısınız diye soracakken hayatımı anlattım
( çenebaz ceco
)
İnşallah bende senin kilolarına düştüğümü görürüm