canım bugünkü menünü yazarmısın sana yardımcı olalım
sabah tarcınlı su yumurta domates bır kac zeytın arada bir kac cevız öğlen ot yemeği+ 1 dilim ekmek:) sonra arada kahve aksam yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bugünkü menünü yazarmısın sana yardımcı olalım
sabah tarcınlı su yumurta domates bır kac zeytın arada bir kac cevız öğlen ot yemeği+ 1 dilim ekmek:) sonra arada kahve aksam yok
canım çorba varsa en uygunu o olur sanırım...ama menünde yanlışlar var...ekmeqi sabahki öqüne çekelim ve öqlen mutlaka çorba+ana yemek+salata şeklinde yiyelim ve akşamı tek çeşit geçirelim ve içtiqimiz kahvede şekersiz olmalı....yoksa ciddi anlamda kilo vermemiz azalır..
evet canım meyveler aç karnına yenilmeli :13: çünkü çok hızlı sindirildiqinden hazır meto hızlanmışken 15-20 dk sonra yediqimiz yemekete o hızla sindirilir yaqa dönüşmeden vücuttan atılmış olur...ama illa sabah yenecek diye bir kural yoktur öqlen yada akşam yemeklerinden öncede yenebilir
salep tabiki içebilirsin ama bir şartla...kesinlikle şekersiz olmak kaydıyla...şekeri hayatımızdan çıkarmazsak bu iş olmaz arkadaşlar...içeceklerimize şeker eklemek yerine o hakkımızı bir dilim tatlı yada bir kup dondurma olarak kullanmak son derece mantıklı
ErginSena ayagimi sürüyerek geldim :)) ama emin olun hepimizin yeni bir baslangica ihtiyaci var.
bir deneyimimi paylasmak istiyorum.kendi ev doktorumunda bizzat tavsiyesidir.bana meyveyi sabah ac karinla yememi önermisti arkasindan 20-30 dakika sonra kahvaltimi yapmami ve bir daha gün icinde meyve yemememi tavsiye etmisti.bos mideye giren meyve hemen sindirilerek icindeki vitamin degerlerinin midede cok beklemeden gerekli yerlere gönderildigini yani vitamin acisindan daha cok verim aldigimizi söylemisti.belki denemek isteyen arkadaslarim olur aranizda
baska birsey daha sormak istiyorum.simdi ben haftalik kilo verimi gibi kafamdan bir rakam belirliyorum.eger o haftaki hedefi tutturduysam kendime bir ödül veriyorum, ve ben bugün uzun cok uzun zamandir hic salep icmedigimi fark ettim.kendime ödül olarak verecegim bir fincan salep hakkinda neler düsünürsünüz kizlar.normalinde diyet yaptigim süre icinde hic tüketmedim :44:
deryacım memnun oldum bende arzu
biz burda saqlıklı beslenme adı altında kilo vermeye çalıyoruz tatlım beslenme listemizi gördüysen her türlü besin mevcut :124: biz öyle onu yeme bunu yeme sevmiyoruz hayatım herşeyi yicisss hem yiciss hem kilo vericiss bu arada almanyanın neresinde yaşıyorsun deryacım :26: oralarda biyerde benim kuzen olucaktı gördünmü acaba
canım kilosu fazla olanlar çok daha kolay kilo veriyorlar beslenme listemizi uygularsan çok kolay ve aç kalmadan kilo verebilirsin...hemde onca kilonun nasıl gittiqini anlamıcaksın hadi bakalım vakit çıtır olma vakti :119::119:
Bende gelmek istiyorum. biraz sığışmak mümkün mü?
Hiyakemi yazayım;
40 yaşindayım, bekarım, bu yıl evlenmeyi planlıyorum.
2004de troid bölgemde var olan tümor ameliyatı oldum. - Hasimato Troidi- 2003 yilina kadar uzun boylu -177- uzun bacaklı, zayifdim Hastalağımda birlikte kilo almalar vermeler basladı. 2008 de depresyon ilaçları kulandım ve kulandigim ilaçlar çok kisa sürede tiodiminde desteği ile, 10kilo kadar almama neden oldu... bir süre sonra o arada yeniden içmeye başladigim sigarayi yeniden biraktım. Bilgisayar başında hayatiminin neredeyse tümünü geçiren bir mesleğe sahibim. Yemek yemeği seviyorum. Çikolata hayatimin ayrılmazıydı. Bu hayatin toplamini +20 kilo olarak gördüm. 2009 dan sonra zayiflamak için, diyetisyen, doktor önerileri ve lisleri, akapunktur gibi bir çok yöntemi denedim. İlk 10-15gün içinde kiloda tık inme olmayinca mutsuzluklar yaşayıp pes ettim...
geçtimiz kasim ayinda 4 yilan sonra ilkkez kan değerlerim düzene oturdu ve dokturum artık zayiflayamazan bunun nedeni troid değil senin çok yemendir dedi...
ve ben başladım... Bugun diyetimin 135 günündeyim. Diyete basladigimda 92,4 düm.Bu günlerde 77li rakamlarda geziniyorum. Hafdada 4-5 gün step yapiyorum.
menün çok güzel tatlım inşallah akşamda güzel geçmiştir
nuhan , ceco hosgeldiniz yeniden beraber olmak cok güzel
deryacım memnun oldum bende arzu
biz burda saqlıklı beslenme adı altında kilo vermeye çalıyoruz tatlım beslenme listemizi gördüysen her türlü besin mevcut :124: biz öyle onu yeme bunu yeme sevmiyoruz hayatım herşeyi yicisss hem yiciss hem kilo vericiss bu arada almanyanın neresinde yaşıyorsun deryacım :26: oralarda biyerde benim kuzen olucaktı gördünmü acaba
canım kilosu fazla olanlar çok daha kolay kilo veriyorlar beslenme listemizi uygularsan çok kolay ve aç kalmadan kilo verebilirsin...hemde onca kilonun nasıl gittiqini anlamıcaksın hadi bakalım vakit çıtır olma vakti :119::119:
başkanmı
dans kursumu ayy ne romantikk :123:
menün çok güzel tatlım inşallah akşamda güzel geçmiştir
sıqışırız hayatım ni dimekk kıss melek kay bakimm saqa canım öncelikle hoşgeldin aramıza buda çiçeqin bu arad tanıştıqımıza memnun oldum ben arzu sena derlersede inanma külliyen yalann
gelelim sadede çook güzel kilo vermişsin gel alnından öpem canım kalanınıda qırqır şamata birlikte vericez inşallahh bu arada bende 38 yaşındayım çok sevindim seni tanıdıqıma :92::92: pardon trnin neresinden :26:
Bu sevimli karsilama için çok tessekkürederim.. çok mersi...bende çok sevindim seni buludgumuza, ben istanbul kurtköy semalarındanim. İsmim nüket
Bende bugunkü menumu yazayim...
islerim dolayisi ile zaman zaman çok düzensiz yasiyorum düzenli uykunun bu iste etkili oldugunu çok iyi biliyorum ama işlerimi yetistimeyince bazen az uyumam gerekiyor. Bu gecede öyle bir gün.
Sabah 7,30da kalktim...
1 çorba kasigi ev yapimi elma sirkesi , ilik su
(ben kendime göre revize etttigim bir dukan diyeti yapiyorum, bu yüzden hayatimda yulaf kepeği var. Dukanda meyve, kuruyemis, zeytin yok ama ben yiyorum. dukan tarzi tatlandiricida kulanmiyorum. Ananas portakal ve kivi yiyiyorum. Çig badem çiğ findik yiyorum)
Kahvaltim,
2 kasik yulaf kepegi, 1 cay bardagi süt, bir yumurta olusan krebi bir çay kaşiği köy tereyağında pişirdim.
2 fincak sekersiz limonlu yesil cay,
beyaz peynir
4 tane zeytin
1saat step
ögleye yemeğim,
büyük bir kase içinde birtane tavuk but olan tavuk suyuna çorba. Yumurta sarisi ve limon terbiyeli unsuz.
Bir kase satalikli, sarimsakli cacık
üzerine sekersiz türk kahvesi
aksam yemeğim,
Somon ızgara
Çig lahanalı, 1da. küçük domatesli soğanlı üzeri balzamik sirkeli yagsiz salata aksam yemegim saat 18,00 de yedim..
yemekten sonra 2 bardak sekersiz cay içtim.
saat 20. 00 uyudum. yeni kalktim... sabaha kadar çalisicagim. Sabahta belki bir 2saat uyuyabilirim.
simdi kendime bir bardak günlük süt ısıttım ve bir fincanda sekersiz türk kahvesi içecegim.
gece belki yesil çay yaparim.
bugun içitigim su miktari 3 litre kadar..
sevgiler
Bende şimdi kendime 9lu çay yaptım
Birazdan yatarım malum yarın cuma yeni bir başlangıç ilan ediyorum ve birkaç gündür bozulan uyku düzenimi yine sabah erken saate çekiyorum
Şimdiden herkese iyi geceler ve hoş sohbetler
ben bugünde uyamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((.erginsena yediklerime bakarak bişiler yaz liiiiiiitfeeeeeeeenn:S:S
sabah 1 yumurta,10 tane zeytin,2,5 bardak karışık çay(kuşburnu,yeşilçay,elma çayı,sallama olan çayları karıştırdım işte.bol limon sıktım içine)
öğleni kaçırdım sayılır.son anda 2 köfte ve 1 dilime yakın ekmek
akşam köy tavuğu haşlamıştım.1 kepçe bol imonlu tavuk suyu içtim.100 200 gr tavuk yedim(tavuk kendi yetiştirdiğimiz köy tavuğu)
amaaaaaaaaaaaaaaaa gel geleim biraz önce pasta poğaça yaptım ve 1 lokma kurabiye,3 4 lokmada milföylü tatlı yedim.
çok mu yemişim (((((((((((((((((((((((((
Dünkü menüm kızlar,
04.04.2013 Kahvaltı 08:30 Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Haşlanmış Yumurta 2 adet 0
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
12:00 Soğan suyu 1 bardak 5
04.04.2013 Öğlen 13:30 Haşlama Tavuk 200gr. 0
Salata 1 Porsiyon 5
Sulu Köftenin köftesi 2 adet 1
Zero 1 bardak 0
16:00 Şekersiz Nescafe 1 fincan 0