Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sabah tarcınlı su yumurta domates bır kac zeytın arada bir kac cevız öğlen ot yemeği+ 1 dilim ekmek:) sonra arada kahve aksam yok:KK43:

canım çorba varsa en uygunu o olur sanırım...ama menünde yanlışlar var...ekmeqi sabahki öqüne çekelim ve öqlen mutlaka çorba+ana yemek+salata şeklinde yiyelim ve akşamı tek çeşit geçirelim ve içtiqimiz kahvede şekersiz olmalı....yoksa ciddi anlamda kilo vermemiz azalır..

canım çorba varsa en uygunu o olur sanırım...ama menünde yanlışlar var...ekmeqi sabahki öqüne çekelim ve öqlen mutlaka çorba+ana yemek+salata şeklinde yiyelim ve akşamı tek çeşit geçirelim ve içtiqimiz kahvede şekersiz olmalı....yoksa ciddi anlamda kilo vermemiz azalır..

ccooookkk tesekkur daha cok dıkkat edıcem artık yenı basldım ya çömezım işte:KK70: corbamı ıctım geldım sımdı mac ızlıyım az:) ıyı aksamlar sızede tkrar tsk edrm yrn sbh görüşmek uzere

evet canım meyveler aç karnına yenilmeli :13: çünkü çok hızlı sindirildiqinden hazır meto hızlanmışken 15-20 dk sonra yediqimiz yemekete o hızla sindirilir yaqa dönüşmeden vücuttan atılmış olur...ama illa sabah yenecek diye bir kural yoktur öqlen yada akşam yemeklerinden öncede yenebilir:KK34:
salep tabiki içebilirsin ama bir şartla...kesinlikle şekersiz olmak kaydıyla...şekeri hayatımızdan çıkarmazsak bu iş olmaz arkadaşlar...içeceklerimize şeker eklemek yerine o hakkımızı bir dilim tatlı yada bir kup dondurma olarak kullanmak son derece mantıklı :KK56::KK56:

memnun oldum Arzu :) iceceklerime hic seker eklemedim ben zaten hic bir zaman.tüm sülale diyebilirim, hickimse seker eklemez iceceklere, cay olsun kahve olsun v.s nasil alistirilirsada öyle gidiyor iste.neden bu haldesin sakin deme ama :KK1: kader bana evlendikten sonra oynadi oyununu.neyse iyi kötü gecti gitti bir sürü sey.simdi geriye kalan hayati kurtarmak lazim, yasam kalitesini cogaltmak lazim, 38 beden pantolonlarin icine girmek lazim :KK1: bir zamanlar 57 kiloydum ben:KK31: 57 de gözüm yok ama 60 olucam yeniden , cok inatciyimdir :))

stuttgarta yakinim ben , sen ver esgalini akrabanin ben anons geceyim dermisim :KK9: bu arada senin hikayenide dogru dürüst okuyabildim dün gece, resimlerinide gördüm, gözlerim böyle oldu :KK53::KK53: gözlerimizi gene öyle yap bu yaz oldu mu kuzum`?:KK16:

Selam Millett :KK3:

Bugün bir hafta aradan sonra şükür 50 dakika tempolu sporumu yaptım :KK34: ( Normalde haftanın 4 günü gidiyorum ama geçen cuma benim küçük kuzu bademcik ve geniz eti ameliyatı olmuştu o yüzden gidemedim onu bırakıp :KK34: Şükür şimdi oda iyi bende tekrar sporuma dönebildim :KK34: )

Bu arada bende kendimi kısa tanıtayım :KK1:
Adım banu, 33 yaşındayım, İstanbuldayım, 12.5 ve 2.5 yaşlarında iki cadının Annesiyim ve evhanımıyım :KK53:
Bundan sonra akşamları inşallah bende günlük menümü paylaşacağım :KK34: Eleştiriye çok acık biriyim alınmam kırılmam elimden geldiğincede kimseyi kırmam :KK34: ( bilerek zaten asla olmaz :KK34: )

ErginSena ayagimi sürüyerek geldim :)) ama emin olun hepimizin yeni bir baslangica ihtiyaci var.

bir deneyimimi paylasmak istiyorum.kendi ev doktorumunda bizzat tavsiyesidir.bana meyveyi sabah ac karinla yememi önermisti arkasindan 20-30 dakika sonra kahvaltimi yapmami ve bir daha gün icinde meyve yemememi tavsiye etmisti.bos mideye giren meyve hemen sindirilerek icindeki vitamin degerlerinin midede cok beklemeden gerekli yerlere gönderildigini yani vitamin acisindan daha cok verim aldigimizi söylemisti.belki denemek isteyen arkadaslarim olur aranizda :KK16:

baska birsey daha sormak istiyorum.simdi ben haftalik kilo verimi gibi kafamdan bir rakam belirliyorum.eger o haftaki hedefi tutturduysam kendime bir ödül veriyorum, ve ben bugün uzun cok uzun zamandir hic salep icmedigimi fark ettim.kendime ödül olarak verecegim bir fincan salep hakkinda neler düsünürsünüz kizlar.normalinde diyet yaptigim süre icinde hic tüketmedim :44:

Deryacığım iyiki hatırlattın bende bu meyve olayını duymuştum daha evvel ama unutmuşum :KK53:
Birde TVde bir doktor tatlıyı bile yiyecekseniz sabah aç karnına yiyin demişti ( biz yemeyelim de :KK1: ) hani akşama kadar sırf ev içinde bile dolaşırsak erirmiş :KK34: TAbi biz hedeflerimize ulaşana kadar mümkün olduğunca az tüketelim :KK34:

deryacım memnun oldum bende arzu :KK3:
biz burda saqlıklı beslenme adı altında kilo vermeye çalıyoruz tatlım :KK19: beslenme listemizi gördüysen her türlü besin mevcut :124: biz öyle onu yeme bunu yeme sevmiyoruz hayatım herşeyi yicisss :KK56::KK56: hem yiciss hem kilo vericiss :21::21: bu arada almanyanın neresinde yaşıyorsun deryacım :26: oralarda biyerde benim kuzen olucaktı gördünmü acaba :KK37:

canım kilosu fazla olanlar çok daha kolay kilo veriyorlar beslenme listemizi uygularsan çok kolay ve aç kalmadan kilo verebilirsin...hemde onca kilonun nasıl gittiqini anlamıcaksın :KK19: hadi bakalım vakit çıtır olma vakti :119::119:

Kesinlikle bu kilolar gitmek zorunda artık :KK34: yeter kaç senedir yaptığım hammallık :KK34:
Haziranda annemlerin yanına Almanyaya gideceğim bende ( ex - almanyalı olarak :KK1: )
En son annem 110 kiloluk halimi görmüştü :KK1: kilo verdiğimi söylemiyorum süpriz yapmak için :KK34: İnşallah haziran ortasına kadar bir 5 kilo en azından daha veririm :KK34: tabi gönül 10 olsun istiyorda 5 olsun bizim olsun modundayım :KK1:

Bende gelmek istiyorum. biraz sığışmak mümkün mü?:KK9:
Hiyakemi yazayım;
40 yaşindayım, bekarım, bu yıl evlenmeyi planlıyorum.
2004de troid bölgemde var olan tümor ameliyatı oldum. - Hasimato Troidi- 2003 yilina kadar uzun boylu -177- uzun bacaklı, zayifdim :KK1: Hastalağımda birlikte kilo almalar vermeler basladı. 2008 de depresyon ilaçları kulandım ve kulandigim ilaçlar çok kisa sürede tiodiminde desteği ile, 10kilo kadar almama neden oldu... bir süre sonra o arada yeniden içmeye başladigim sigarayi yeniden biraktım. Bilgisayar başında hayatiminin neredeyse tümünü geçiren bir mesleğe sahibim. Yemek yemeği seviyorum. Çikolata hayatimin ayrılmazıydı. Bu hayatin toplamini +20 kilo olarak gördüm. 2009 dan sonra zayiflamak için, diyetisyen, doktor önerileri ve lisleri, akapunktur gibi bir çok yöntemi denedim. İlk 10-15gün içinde kiloda tık inme olmayinca mutsuzluklar yaşayıp pes ettim...
geçtimiz kasim ayinda 4 yilan sonra ilkkez kan değerlerim düzene oturdu ve dokturum artık zayiflayamazan bunun nedeni troid değil senin çok yemendir dedi...:KK1:
ve ben başladım... Bugun diyetimin 135 günündeyim. Diyete basladigimda 92,4 düm.Bu günlerde 77li rakamlarda geziniyorum. Hafdada 4-5 gün step yapiyorum.

Tebrık ederım :KK9:

menün çok güzel tatlım inşallah akşamda güzel geçmiştir :KK16:

Akşamda bana uyan bır şey yoktu abla müsli ıle tamamladım günü :KK34:

Iyı geceler çıtırlar :KK16:
Uzun zamandır tartılmıyorum bakalım kaç kılo oldum :18:
Çızelgemı düzenlemek ıstıyorum artık..
Yarın kılo bıldırımımız var sakın unutmayın :KK52:

nuhan , ceco hosgeldiniz yeniden beraber olmak cok güzel :KK16:

SanGizem süper bir yer keşfetmis dedik...Ergin Sena süper bir koçmus dedik.. gelik valla..:KK1::KK1: seninle de olmak güzel..

deryacım memnun oldum bende arzu :KK3:
biz burda saqlıklı beslenme adı altında kilo vermeye çalıyoruz tatlım :KK19: beslenme listemizi gördüysen her türlü besin mevcut :124: biz öyle onu yeme bunu yeme sevmiyoruz hayatım herşeyi yicisss :KK56::KK56: hem yiciss hem kilo vericiss :21::21: bu arada almanyanın neresinde yaşıyorsun deryacım :26: oralarda biyerde benim kuzen olucaktı gördünmü acaba :KK37:

canım kilosu fazla olanlar çok daha kolay kilo veriyorlar beslenme listemizi uygularsan çok kolay ve aç kalmadan kilo verebilirsin...hemde onca kilonun nasıl gittiqini anlamıcaksın :KK19: hadi bakalım vakit çıtır olma vakti :119::119:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

başkanmı :KK51::KK51:
dans kursumu ayy ne romantikk :123:

menün çok güzel tatlım inşallah akşamda güzel geçmiştir :KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sıqışırız hayatım ni dimekk :KK14::KK14: kıss melek :KK3: kay bakimm saqa :KK24::KK24::KK24::KK24: canım öncelikle hoşgeldin aramıza :KK16: buda çiçeqin :KK71: :KK52::KK52::KK52::KK52: bu arad tanıştıqımıza memnun oldum ben arzu :KK42: sena derlersede inanma külliyen yalann :KK28::KK28:
gelelim sadede :KK6: çook güzel kilo vermişsin gel alnından öpem canım :KK54::KK54: kalanınıda qırqır şamata birlikte vericez inşallahh :KK8::KK8: bu arada bende 38 yaşındayım çok sevindim seni tanıdıqıma :92::92: pardon trnin neresinden :26:

Bu sevimli karsilama için çok tessekkürederim..:KK16: çok mersi...bende çok sevindim seni buludgumuza, ben istanbul kurtköy semalarındanim. İsmim nüket:KK16::KK16::KK16:

Bende bugunkü menumu yazayim...

islerim dolayisi ile zaman zaman çok düzensiz yasiyorum düzenli uykunun bu iste etkili oldugunu çok iyi biliyorum ama işlerimi yetistimeyince bazen az uyumam gerekiyor. Bu gecede öyle bir gün.

Sabah 7,30da kalktim...
1 çorba kasigi ev yapimi elma sirkesi , ilik su
(ben kendime göre revize etttigim bir dukan diyeti yapiyorum, bu yüzden hayatimda yulaf kepeği var. Dukanda meyve, kuruyemis, zeytin yok ama ben yiyorum. dukan tarzi tatlandiricida kulanmiyorum. Ananas portakal ve kivi yiyiyorum. Çig badem çiğ findik yiyorum)
Kahvaltim,
2 kasik yulaf kepegi, 1 cay bardagi süt, bir yumurta olusan krebi bir çay kaşiği köy tereyağında pişirdim.
2 fincak sekersiz limonlu yesil cay,
beyaz peynir
4 tane zeytin

1saat step

ögleye yemeğim,
büyük bir kase içinde birtane tavuk but olan tavuk suyuna çorba. Yumurta sarisi ve limon terbiyeli unsuz.
Bir kase satalikli, sarimsakli cacık
üzerine sekersiz türk kahvesi

aksam yemeğim,
Somon ızgara
Çig lahanalı, 1da. küçük domatesli soğanlı üzeri balzamik sirkeli yagsiz salata aksam yemegim saat 18,00 de yedim..
yemekten sonra 2 bardak sekersiz cay içtim.

saat 20. 00 uyudum. yeni kalktim... sabaha kadar çalisicagim. Sabahta belki bir 2saat uyuyabilirim.

simdi kendime bir bardak günlük süt ısıttım ve bir fincanda sekersiz türk kahvesi içecegim.

gece belki yesil çay yaparim.

bugun içitigim su miktari 3 litre kadar..

sevgiler:KK16:

Son düzenleme:
Bende şimdi kendime 9lu çay yaptım :KK16:
Birazdan yatarım malum yarın cuma :KK1: yeni bir başlangıç ilan ediyorum ve birkaç gündür bozulan uyku düzenimi yine sabah erken saate çekiyorum :KK34:

Şimdiden herkese iyi geceler ve hoş sohbetler :KK3:

Bende şimdi kendime 9lu çay yaptım :KK16:
Birazdan yatarım malum yarın cuma :KK1: yeni bir başlangıç ilan ediyorum ve birkaç gündür bozulan uyku düzenimi yine sabah erken saate çekiyorum :KK34:

Şimdiden herkese iyi geceler ve hoş sohbetler :KK3:

kuşum sana iyi geceler. :KK16:huzurla ve güzel ... yarın yeni bir gün yeniden...

ben bugünde uyamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK43:(((((.erginsena yediklerime bakarak bişiler yaz liiiiiiitfeeeeeeeenn:S:S

sabah 1 yumurta,10 tane zeytin,2,5 bardak karışık çay(kuşburnu,yeşilçay,elma çayı,sallama olan çayları karıştırdım işte.bol limon sıktım içine)
öğleni kaçırdım sayılır.son anda 2 köfte ve 1 dilime yakın ekmek
akşam köy tavuğu haşlamıştım.1 kepçe bol imonlu tavuk suyu içtim.100 200 gr tavuk yedim(tavuk kendi yetiştirdiğimiz köy tavuğu)
amaaaaaaaaaaaaaaaa gel geleim biraz önce pasta poğaça yaptım ve 1 lokma kurabiye,3 4 lokmada milföylü tatlı yedim.

çok mu yemişim :KK43:(((((((((((((((((((((((((

ben bugünde uyamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK43:(((((.erginsena yediklerime bakarak bişiler yaz liiiiiiitfeeeeeeeenn:S:S

sabah 1 yumurta,10 tane zeytin,2,5 bardak karışık çay(kuşburnu,yeşilçay,elma çayı,sallama olan çayları karıştırdım işte.bol limon sıktım içine)
öğleni kaçırdım sayılır.son anda 2 köfte ve 1 dilime yakın ekmek
akşam köy tavuğu haşlamıştım.1 kepçe bol imonlu tavuk suyu içtim.100 200 gr tavuk yedim(tavuk kendi yetiştirdiğimiz köy tavuğu)
amaaaaaaaaaaaaaaaa gel geleim biraz önce pasta poğaça yaptım ve 1 lokma kurabiye,3 4 lokmada milföylü tatlı yedim.

çok mu yemişim :KK43:(((((((((((((((((((((((((

normlade seninde amaaaaa dedigin yere kadar normal otesi az bile amaaaaa dan sonrasi icin bisi soylemeye gerek yok sen anlamissindir onu :KK1:

gunaydin guzel hanimlar herkes iyidir umarim neseli mutlu huzurlu boll - li rakamlar gormek dilegiyle :KK16:
ben hemen bildirimimi yapayim
once menu

sabah
yarim yufka ekmegi (en masumu bu gibi geliyorda bu ulkede )
yesillik
domters
salatalik
peynir
cay

ara
yok

ogle
tavuklu corba
pattes yemek

ara
aleovera suyu
2 hurma

aksam
mercimek corba
melemen

ara
sut

suu = 3lt
spor = yok
uzun aradan sonra ilk menu paylasimim eksiklerim olabilir ama tamamlamak icin elimden geleni yaparim :21: :21:

Başlangıç: 72
Geçen Hafta: 68.8
Bu Hafta: 68.4
Gelen/Giden: 400gr
Toplam Giden: 3.600gr
Spor: 180dk dans simdilik discoooo
Beden: 40
Boy: 168
Hedef: 60

bu kadar salmaya iyi toplamisim heeee :21:

Günaydın herkese:KK16:

Ben şimdi kilo bildirimi yapacam ama Pazartesiden başladım kilo olarak düşürecem 3 kilo gitti diye yoksa motivasyonum düşer :KK52:
Başlangıç kilo:67
Geçen Hafta:58
Bu Hafta :55
Bu hafta Giden:3 Kilo
Toplam giden:12 kilo
Spor Yok(Artık spor yapmaya başlamam lazım )

Melek o senin dediğin sporu ben nerden bulup da yapabilirm interneetenmi indirmek gerekiyor?

CIGDEmcım google jillian 30 day shred yazarsan cıkıyor canım level1,2,3 olarak ındırebılırsın her levelı 10 gun yapıp 30 gunde tamamlıyorsun :KK34::KK34:

gunaydın kızlar hayırlı cumalar

dunku menum

sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta

ara
yok

ogle
yarım durum doner :KK20: ( yıyecek secenegı kısıtlı burda mecburrr yedım)
1 bardak ayran

ara
kucuk bır kase cılek

aksam
balık sardalya fırın 6-7 dene
marul salatası
esımın nerdeyse agzıma tıkmasıyla 3-4 catal makarna :KK47::KK47::KK47:

3 lt yakın su 30 dk jıllen

Dünkü menüm kızlar,
04.04.2013 Kahvaltı 08:30 Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Haşlanmış Yumurta 2 adet 0
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
12:00 Soğan suyu 1 bardak 5
04.04.2013 Öğlen 13:30 Haşlama Tavuk 200gr. 0
Salata 1 Porsiyon 5
Sulu Köftenin köftesi 2 adet 1
Zero 1 bardak 0
16:00 Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
18:00 Soğan suyu 1 bardak 5
Beyaz Peynir 50gr. 1
Zero 1 bardak 0
23:30 Ispanak 1 Porsiyon 6
Beyaz Peynir 20gr. 1
Toplam 26, doğru di mi şekerler

Dünkü menüm kızlar,
04.04.2013 Kahvaltı 08:30 Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Haşlanmış Yumurta 2 adet 0
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
12:00 Soğan suyu 1 bardak 5
04.04.2013 Öğlen 13:30 Haşlama Tavuk 200gr. 0
Salata 1 Porsiyon 5
Sulu Köftenin köftesi 2 adet 1
Zero 1 bardak 0
16:00 Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
18:00 Soğan suyu 1 bardak 5
Beyaz Peynir 50gr. 1
Zero 1 bardak 0
23:30 Ispanak 1 Porsiyon 6
Beyaz Peynir 20gr. 1
Toplam 26, doğru di mi şekerler

merhaba bısı sorucam sıze sogan suyunu nasıl ıcıorsunuz? ben kokusuna bıle dayanamıyorumda :KK17::KK17::KK17:

X