Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

herkese merhaba

yaklasik 1 haftadir girmiyorum yogunluk sinir harbi gerginlik anliyacaginiz cok kotu gidiyor hayat ins. duzelir :KK37: :KK37: :KK37:

melekcim mutfagin guzel olmus allah icinde guzel saglikli huzurlu gunler gecirmeni nasip etsin :KK71:

arzu ablaa annenle baban icin uzuldum ayrilik zor olmustur ama bizi dusun mutlu ol bak biz 5 senedir 6 ayda 15 gun anca goruyoruz telefonla bile zor konusuluyor malum yurt disindan turkiyeyi aramak cok pahali. bebis icinde allah hakkinizda hayirlisini en dogru zamanda size ulastiracaktir ins. dualarimiz sizinle.

smileeeee ins istedigin yeri kazanirsin emeklerinin karsiligini alirsin bu arada hangi bolumu istiyorsun?

beni sorarsaniz evet bu aralar kaciriyorum biraz ama biraz cok degil geri cok almadim ama vermedimde hepinizi ozlemisim...
büşracım hayırdır neden bukadar streslisin anlatmak istermisin canım?
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bitanem :KK16:
Arzuuumm Hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay hamile olursun dualarım seninle....

amin çiqdemcim hayırlısı neyse o olsun tatlım :KK16:

iyiakşamlar kızlar:KK3:
öyle bi başım dönüyorki yerden yere savuruyor resmen bugün kan verdim yarın sonuçları alıcam az yiyorum dönüyor çok yiyorum yine dönüyor tatlıyı kesiyorum olmadı tatlı yiyorum yine dönüyor yine dönüyor çözemedim ben bunu :26::26:

kapalı bir İstanbul gününden herkese sımsıcak günaydınlarr :KK16::KK16::KK16:
başım hala dönüyor kızlar bıgün sonuçları alıcam eşimde diyor yine kansızlık oluşmuştur baş dönmen ondandır diyor pekmez yicekmişim oluruz artık 100 kilo :KK20::KK20:
bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım ve bozmadan devam etmek için yeni bir yöntem düşündüm...yarın yiyeceklerime bugün karar verip gerekirse bugünden hazırlıcam...öqünlerimi 1 gün önceden belirleyip öyle uygulucam..hatta yarının menüsünü bugünden paylaşalım ve yanlışlar hatalar varsa birlikte düzeltip deqişiklikler yapalım...bana etkili bir yöntem gibi geldi...birde şöyle bişey yapabiliriz...mesela 1 ayda şukadar kiloya inersek birbirize hediye alalım yani hedefe ulaşmak için amacımız olsun..biz motive olalımda gerekirse bu uqurda herşeyi yapalım :KK34: ne dersin meleekkk :KK3::KK3::KK3::KK3:

kahvaltım
sucuklu tost
peynir
yeşil çay(büyülü bahçe)

ara
şalgam

öqlen
sebzeli tavuk
yoqurt

ara
ceviz

akşam
çorba

bugün yemeqi düşündüklerim bunlar kızlar :21::21:

benımde bugun kı dusundgum menu soyle

sabah
2 dılm uno denge ıyıce kızarmıs 10
peynır 0,5
zeyıtn 1,5
yumurta 0

ara
az fıstık 10 gr kadar 2,5 p

ogle
tavuk doner 0 p
ayran 3 p

ara
yok

aksam
1 kase corba

3 lt su 30 dk jıllen

:KK24::KK24::KK24:

super fıkır yavrucum hedaye kısmına bayıldım özellıkle :KK23::KK23::KK23:

bende çok beqendin cnm...yalnız bana haftaya cumaya kadar süre ver bu hafta çok çıkarım moralim bozulmasın haftaya az çok kilo vermiş olurum...cuma günü bildirim yapalım ve 4 hafta sonunda vaadettiqimiz kiloya düşersek birbirimize hediye alalım...olrumu :KK34:

benımde bugun kı dusundgum menu soyle

sabah
2 dılm uno denge ıyıce kızarmıs 10
peynır 0,5
zeyıtn 1,5
yumurta 0

ara
az fıstık 10 gr kadar 2,5 p

ogle
tavuk doner 0 p
ayran 3 p

ara
yok

aksam
1 kase corba

3 lt su 30 dk jıllen

:KK24::KK24::KK24:

süper melekcimmm ben birde special-k aldım evde bana göre yiyecek bişey olmadıqında elimin altında bulunsun diye...sanırım havalarda düzeldecekmiş hemen yürüyüşlerime başlıcam inşallah...yalnız kansızlık için pekmez yesem çokmu kilo yaoar hiç denemediqim için bilmiyorum...ama çok başım dönüyor melek büyük ihtimalle kansızlıktan :26:

bende çok beqendin cnm...yalnız bana haftaya cumaya kadar süre ver bu hafta çok çıkarım moralim bozulmasın haftaya az çok kilo vermiş olurum...cuma günü bildirim yapalım ve 4 hafta sonunda vaadettiqimiz kiloya düşersek birbirimize hediye alalım...olrumu :KK34:

OLUR Cnım HAFTAYA CUma tartılcaz kılomuzu bıldırcez 4 hafta sonunda bakalım kım daha cok kılo verecekkk :21::21::21::21:

süper melekcimmm ben birde special-k aldım evde bana göre yiyecek bişey olmadıqında elimin altında bulunsun diye...sanırım havalarda düzeldecekmiş hemen yürüyüşlerime başlıcam inşallah...yalnız kansızlık için pekmez yesem çokmu kilo yaoar hiç denemediqim için bilmiyorum...ama çok başım dönüyor melek büyük ihtimalle kansızlıktan :26:

yanı gunde bır tatlı kasıgının bır zararı olmaz sanırsamkı :26:

merhaba arkadaşlar.bende sizinle beraber diyet yapmak istiyorum .ben 28 yaşında 1.65 boyunda 68 kilodayım hedefim 60 kilo olmak .bana yardımcı olabilirmisiniz

Slm kizlar
Size yediklerimi yazayim.

Sabah
Karisik tost 300 kcal
Anne cayi 148 kcal

Ogle
Ekmek arasi sarma 500 kcal
Ara
Anne cayi 148 kcal

Aksam
Menemen 150 kcal
Yogurt 100 kcal
Marul 10 kcal
10 zeytin:KK17: 80
Ekmek 200 kcal :KK17:

Toplam 1636 kcal almisim. Kendimi tutamayip aksam ekmek yedim. Normalde sadece sabahlari yiyorum.
Almam geken kalori 1700
Spor bebekten firsat bulursam yarim saat bisiklet o da 300 kcal yakar.

iyi akşamlar
hadi bakalım yarın bildirim günü
arzuuuuuuuuuu kaytarmak yok
bizde çokuz ama bak yazıyoruz
hem sen ne güzel tablolar yapardın artık neden yapmıyon
yaşlandın galiba sen
melek hanımla birlikte valla bildiriminizi bekliyoruz
kapalı bir İstanbul gününden herkese sımsıcak günaydınlarr :KK16::KK16::KK16:
başım hala dönüyor kızlar bıgün sonuçları alıcam eşimde diyor yine kansızlık oluşmuştur baş dönmen ondandır diyor pekmez yicekmişim oluruz artık 100 kilo :KK20::KK20:
bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım ve bozmadan devam etmek için yeni bir yöntem düşündüm...yarın yiyeceklerime bugün karar verip gerekirse bugünden hazırlıcam...öqünlerimi 1 gün önceden belirleyip öyle uygulucam..hatta yarının menüsünü bugünden paylaşalım ve yanlışlar hatalar varsa birlikte düzeltip deqişiklikler yapalım...bana etkili bir yöntem gibi geldi...birde şöyle bişey yapabiliriz...mesela 1 ayda şukadar kiloya inersek birbirize hediye alalım yani hedefe ulaşmak için amacımız olsun..biz motive olalımda gerekirse bu uqurda herşeyi yapalım :KK34: ne dersin meleekkk :KK3::KK3::KK3::KK3:
çok kıskandım neden sadece melek
aşkolsun
kendimi dışlanmış hissettim
sen beni sevmimisin

X