Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

:KK53:benimkisi de diyo ayni cumleyi bana:KK53:
amaan neyse bugun anlamistir artik kendiliginden toplanmadigini.hatta bugunden itibaren bana yardimci tutsa yeridir.o derecede fikri degismistir adamin.bunalima sokar insani bu daginiklik vallahi:KK1:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
amannn pot mu kırdım yoksaa neyse yok ceza meza gözleri korkmasın şimdi bizden öcü diliz biz :KK33: canım ya ben burdan ayrılmadan 57.5 kg idim 59 oldum şimdi ama bitürlü veremiyorum metobolizma durdu hareketlendirmek için napmam gerek önerin varmı tatlım :KK50:

var canım....2-3 kilo kadar dayak yersen bişeyciqin kalmazz :KK23::KK23: Allahım yaa 59 olmuş napıyım diye soruyor :84::84::84::84:

Son düzenleme:
bilgee en son topiqe veda etmiştim gidip yatıcaktım bi geldin kaç sayfa yazı yazdırdın bana :KK24::KK24: kıss telini verde uykum kaçtıqında çaqırayım seni burayada laflayalım biraz:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

bak simdi acayip sekilde ozendim,kiskandim bana biseyler oldu.acilen 59 kilo olup senden fikir alasim var.:KK60: :KK60:

:KK9::KK9: ayy gülmekten bi hal oldum bugece allah iyilinizi versin hepinizin emi... inş. canım ya herkes mutlu olacağı kilolara düşer :KK24:
bilgee en son topiqe veda etmiştim gidip yatıcaktım bi geldin kaç sayfa yazı yazdırdın bana :KK24::KK24: kıss telini verde uykum kaçtıqında çaqırayım seni burayada laflayalım biraz:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
ayy sorma canım bende girip bi slm verip çıkar yatarım diyodum görüyosun muhabbetti :KK52::KK52:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

var canım....2-3 kilo kadar daya yersen bişeyciqin kalmazz :KK23::KK23: Allahım yaa 59 olmuş napıyım diye soruyor :84::84::84::84:

:KK9::KK9: oldu bebekim az daha yersem eski kilomla geri dönerim ozmn daha kolay veririm sanırım tıkandım kız napim çare arıyom :KK33:

:KK9::KK9: ayy gülmekten bi hal oldum bugece allah iyilinizi versin hepinizin emi... inş. canım ya herkes mutlu olacağı kilolara düşer :KK24:

ayy sorma canım bende girip bi slm verip çıkar yatarım diyodum görüyosun muhabbetti :KK52::KK52:

:KK9::KK9: oldu bebekim az daha yersem eski kilomla geri dönerim ozmn daha kolay veririm sanırım tıkandım kız napim çare arıyom :KK33:

bilqecim napıcanı çok iyi biliyosun..menülerini paylaşırsın bizde senden kopya çekerizzz :KK52::KK52::KK52:

bilqecim napıcanı çok iyi biliyosun..menülerini paylaşırsın bizde senden kopya çekerizzz :KK52::KK52::KK52:

cnm inanırmısın 1aydır kopya çekilcek bi menüm yok :KK50: aldı başını gidio kurs başlayınca sıkıntı stres homidi gırtlak yiyorum yazsam da menümü uymayın bana sakın millet şuaralar cısım ben cıssssssssssss:KK53::KK53::KK20::KK20:

cnm inanırmısın 1aydır kopya çekilcek bi menüm yok :KK50: aldı başını gidio kurs başlayınca sıkıntı stres homidi gırtlak yiyorum yazsam da menümü uymayın bana sakın millet şuaralar cısım ben cıssssssssssss:KK53::KK53::KK20::KK20:

1 aydır kaçamak yapıp sadece 2 kilomu aldın :KK53::KK53: brawo canım yaa...ben 2-3 gün yesem direk 2-3 kilo alıyorum....özendim şimdi sana...:KK6:

güldennn :KK3: geçmişi bitiremedinmi quuuu:KK23::KK23::KK23::KK23:
filizcim :KK3: bilqecim :KK3:
bu tren kalkar kızlarr :KK9::KK9: saat geldi :79: çuff çufffff:KK55::KK55::KK55:

iyigecelr tatlı rüyalar kızlarrr öpüyorum siziii :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

1 aydır kaçamak yapıp sadece 2 kilomu aldın :KK53::KK53: brawo canım yaa...ben 2-3 gün yesem direk 2-3 kilo alıyorum....özendim şimdi sana...:KK6:

evet cnm ilk defa başıma geliyor sanırım şundan oldu oda metabolizma sürekli yediğimiz şeylere alışınca hani kilo veremiyoduk ya oyüzden ben sürekli yeme stilimi değiştiryodum doğal olarakta vücut buna alıştı ve kilo almadım baya bi zmn yesemde ama sora vucudum çakozladı durumu senmisin bizi kandıran hain diee:KK52::KK52::KK33: oyüzden şuaralar ne yesem bende alıyorum artık yeme şeklimi değiştirsemde vucut tepki vermio :KK50:

oofff:KK30: hani ben gun icinde idare ediyorum ama aksamlari sapitiyorumya,acaba tavuk gibi 8 decocuklarlaberaber yatip uyusam ise yararmiki?yada ters tepip kilomu alirim daha cok:26:

bu tren kalkar kızlarr :KK9::KK9: saat geldi :79: çuff çufffff:KK55::KK55::KK55:

iyi geceler cnm benimm kendine ii bak:KK3::KK3: bende kaçarım birazdan çayım bitsin şimdiden herkese tatlı uykular...:KK3:

tamam seker.hadi sana iyi geceler.bize iyi sohbetler,ayriyetten bana kolay gelsin(mutfaga giristim azcik).mucksssss:KK16:

iyi haftalar kızlar. bursada süper güneşli bir gün başladı. pazar kaçamaklarımdan sonra bol çorbalı iki gün beni bekliyor. :))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.....

.yarın ank..gidicem ama gitmeden 68 leri bi görsem diyordummm.ve veeee sabah bi tartıldım ucundanda olsa gördüm :KK1::KK1:68.9 um :119:
ne olurrr inşallah ank.gittiğmde kilo almayayımmm hiç istemiyorum:KK50:

iyi haftalar kızlar. bursada süper güneşli bir gün başladı. pazar kaçamaklarımdan sonra bol çorbalı iki gün beni bekliyor. :))
günaydın canımm:KK16::KK16:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.....

.yarın ank..gidicem ama gitmeden 68 leri bi görsem diyordummm.ve veeee sabah bi tartıldım ucundanda olsa gördüm :KK1::KK1:68.9 um :119:
ne olurrr inşallah ank.gittiğmde kilo almayayımmm hiç istemiyorum:KK50:

aysuncummm 60lı kiloların hayırlı olsun tatlımm 6lı rakamlar güzeldir :KK34:

günaydın kızlarrrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
bir selam vereyim dedim hemen işlerime başlıcam....hadi bana kolay gelsin öpüyorum sizlerii:KK54::KK54: akşama görüşürüz çıtırlarr :80:

günaydın canımm:KK16::KK16:

aysuncummm 60lı kiloların hayırlı olsun tatlımm 6lı rakamlar güzeldir :KK34:

sağol canımmm...çok çok yavaş kilo veriyorum ama inş.geri gelmeyecek...:KK16:

kızlar kanal d de doktorum programı var....
kilo verme neden kilo veremiyoruz...konusu işleniyo...:KK34:

gunaydin citirlar:21:
bugun iyiyim.islerin basina gecmem lazim.bi selam vereyim dedim.bugun ustalar gelecek merdiven icin insallah(vazgecmezlerse).onlara da yemek hazirlamaliyim ogle icin.
kilomda artis varrrr:KK50:.cok uzgunum ama hafta sonu malum normal gecmedi benim icin.dikkat de edemedim.ama bugun yeniden basliyorum insallah verebilirim.her hafta hafta sonundaki aldigim o 1 kiloyu vermek icin ugrasiyorum.bi ilerleme yokkkk

X