Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

slm kızlar ben gecen sene 2,5 ay arzu ablanın tavsiyelerine uyarak 18 kg vermiştim ama maalesef 6 kilo geri aldım. cuma basladım yarım yamalak ama p.tesiden beri tam yapıyorum.1kg vermiş durumdayım.elimden geldiğince burada menumu paylaşacam

sabah
1 fincan sekersiz sade nescafe classic
2 kare bitter
1 kuru incir

kahvaltı
1 yumurta
10 gram b. peynir
10 gram labneh peynir
2 dilim hindi salam
5 zeeytin
ara

1 kupa zencefilli limonlu cay
bir küçük avuç içi badem+fıstık

öğlen

1 kase sehriye corbası(düşünüyorum)

ara

yok

aksam

nohut yiyecem 8 kasık

spor: leslie sansone 3 mile burning fat

Tekrar hoşgeldin canım :KK16:

Canım benimmm Şu an kendini yıpratmaktan başka bir şey değil topla kendini sınav için inş hayırlısı ile sınavın güzel geçer.

İnşallah Çiğdem abla çok teşekkür ederim :KK54:

Allah yardımcın olsun tatlım ben inanıyorum iyi geçicek Allah çalışanın emeqini boş çevirmez..bu arada benden sana bir abla tavsiyesi her soruya başlarken ayrı ayrı besmeleni çek ve yine her cevap şıkkını işaretlerken tekrar besmele çek Allah yardımcın olsun cnm :KK16:

Amin Arzu abla inşallah, söylediğini de yapıcam :KK16:

iyi akşamlar kızlar :KK16:
baş dönmesi ve kasıklarımdaki aqrı geçmedi diqerleri geçti hamdoldun daha iyiyim :nazar::nazar:
perşembe akşamı annemler gidecekler nasip olursa Cuma günü düzenli listelerimle devam edicem topiqimizde canlanır inşallahh...
bir nasipsizliktir gidiyor kaçtır tam başlıyorum bişey oluyor ve çoqunlukla hasta oluyorum bu seferki gibi....ama çok kötü oldum kızlar kalp ritmim bile bozuldu bir ara kendimden ümidi kesiyordum nerdeyse...tabi diyet falan olmuyor böyle olunca... şuan tam olarak iyi deqilim ama cuma günü güzel bir listeyle uzun diyet maratonuna başlıyorum...güzel olucak inşallah herşey :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Allah şifanı versin abla, tam gaz diyete dönelim beraber, şu sınav yüzünden helak oldum ben de toparlıyordum ama :KK5:
Neyse, üzülmek yok önümüzdeki günlere bakalım artık :KK8:

kızlar iyi akşamlar...uzuuuun aradan sonra yine buradayım.tatil.misafir derken tekrar azimle diyate başladım.kilom yine aynı.menülerimide düzenli olarak yazarım artık

Hoşgeldin canımm :KK16:

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız bakalım
senacım geçmiş olsun ama bu anlattıkların bebiş belirtisine benziyor
kanda baktırdın mı?
ya çok stres yaptın ondan mı oldu acaba ?
ben diyetimi yapamıyorum
çok canım sıkılıyor herşeyi yemek istiyorum
yürüyüş yapıyordum onuda yapmak istemiyorum
hiç halim yok hep yatsam
bahar yorgunluğumudur anlamadım
muhtemelen artılardayım dahada yeni başladım şimdiden salarsam 10 kilo nasıl gidecek
offffff offfffffff

Bende de oluyor yorgunluk, sınava şurada 4 gün kaldı, benim hep uykum var hep..
Yürüyüş de aynı şekilde. Evden çıkasım gelmiyor, buralarda havalar da soğuk zaten, ev de soğuk, yataktan çııkmak istemiyorum.
Ama jillian'a başlayacağım inşallah..

Melek ablaaa jillian nasıl gidiyor ? Kaçıncıya geldin ve incelmen nasıl oldu ? Ben de başlamayı düşünüyorum, soğuktan evden çıkasım gelmiyor bari onu yapayım evde :KK31: Nevruz da geldi ama buralar soğuk, ev bile soğuk yaa :84:

Son düzenleme:
arzu abla coooook cokkkk gecmisler olsun ins. en kisa zamanda eski sagligina ve duzenine kavusursun :KK16: :KK16:
melek hani mutfak ne alemde unuttuk sanma resim bekliyoz...
ben birkac gundur yogunluktan giremedim biraz dahada boyle gidecek gibi cumartesi pazar 2 gunlugune turkiyeye donuyorum isleri toparlamam lazim gelincede biraz yogun olacak ama olsun menulerime gelince bu aralar dagitma ve toparlamaya calisma evresindeyim ins. hersey yoluna girecek cok kotu degil ama ... :26:

CANIM henuz dun bıttı temızlıgımde bıtsın cekıp koyacagım canım :KK16:

Melek ablaaa jillian nasıl gidiyor ? Kaçıncıya geldin ve incelmen nasıl oldu ? Ben de başlamayı düşünüyorum, soğuktan evden çıkasım gelmiyor bari onu yapayım evde :KK31: Nevruz da geldi ama buralar soğuk, ev bile soğuk yaa :84:

canım ben level 2/6 dayım ılk basta olcu almayı unuttugum ıcın kac cm ınceldım bılmıyorum canım :26:

merhabalarrrrr arzucum uzun zamandır gelememiştim sen buralardan ayrılma ya çok özletiyosun kendini.haftasonu annemlerin yaptığı süpriz bana 1.2 kiloya mal oldu ama yinede çok güzeldi.burada öğrendiğim şeyleri elimden geldiğince yapıyorum buraya uğrayamasamda.........karatayın kitabını okudum karatay hakkında ne düşünüyosunuz bizim yaptığımız diyte çok benziyo değil mi.ancak dün televizyonda bi programda bir belenme uzmanı her öğünde 1 dilimde olsa ekmek yememizi söyledi çünkü yedğimiz meyve sebze ve tahıllar yeterli gelmiyomuş bu ekmek meselesi çok kafamı kurcalıyo .ben geçen seneden beri kahvaltı dışında ekmek yemiyorum ekmeği aramıyorumda ama bu sene diyet yapmamama rağmen fazla kişo almadım .ne diyosunuz arkadaşlar??????????????????????????????????????????

arzu abla coooook cokkkk gecmisler olsun ins. en kisa zamanda eski sagligina ve duzenine kavusursun :KK16: :KK16:
melek hani mutfak ne alemde unuttuk sanma resim bekliyoz...
ben birkac gundur yogunluktan giremedim biraz dahada boyle gidecek gibi cumartesi pazar 2 gunlugune turkiyeye donuyorum isleri toparlamam lazim gelincede biraz yogun olacak ama olsun menulerime gelince bu aralar dagitma ve toparlamaya calisma evresindeyim ins. hersey yoluna girecek cok kotu degil ama ... :26:
çookk teşekkür ederim tatlımm :KK16:
Tekrar hoşgeldin canım :KK16:

İnşallah Çiğdem abla çok teşekkür ederim :KK54:

Amin Arzu abla inşallah, söylediğini de yapıcam :KK16:

Allah şifanı versin abla, tam gaz diyete dönelim beraber, şu sınav yüzünden helak oldum ben de toparlıyordum ama :KK5:
Neyse, üzülmek yok önümüzdeki günlere bakalım artık :KK8:

Hoşgeldin canımm :KK16:

Bende de oluyor yorgunluk, sınava şurada 4 gün kaldı, benim hep uykum var hep..
Yürüyüş de aynı şekilde. Evden çıkasım gelmiyor, buralarda havalar da soğuk zaten, ev de soğuk, yataktan çııkmak istemiyorum.
Ama jillian'a başlayacağım inşallah..

amin canım inşallahhh..tatlım bak annemede söyledim arkadaşımın pazar günü sınavı var dua ediver diye tamam dedi cnm inşallah dualarımızla güzel geçecek sınavın :KK19:
merhabalarrrrr arzucum uzun zamandır gelememiştim sen buralardan ayrılma ya çok özletiyosun kendini.haftasonu annemlerin yaptığı süpriz bana 1.2 kiloya mal oldu ama yinede çok güzeldi.burada öğrendiğim şeyleri elimden geldiğince yapıyorum buraya uğrayamasamda.........karatayın kitabını okudum karatay hakkında ne düşünüyosunuz bizim yaptığımız diyte çok benziyo değil mi.ancak dün televizyonda bi programda bir belenme uzmanı her öğünde 1 dilimde olsa ekmek yememizi söyledi çünkü yedğimiz meyve sebze ve tahıllar yeterli gelmiyomuş bu ekmek meselesi çok kafamı kurcalıyo .ben geçen seneden beri kahvaltı dışında ekmek yemiyorum ekmeği aramıyorumda ama bu sene diyet yapmamama rağmen fazla kişo almadım .ne diyosunuz arkadaşlar??????????????????????????????????????????

nesecim evet bayadır yoktun canım bizlerde seni özledik bukadar uzaklaşma buralardan olurmu :KK34:
canım ekmeqi 2-3 öqüne paylaştırabilirsin ama şu var mesela ben ekmek yediqim zaman devamınıda getiriyorum herşey bozuluyor...ama sen istikrarlı olabiliyorsan ince birer dilim yiyerek 1 hafta dene bakalım baskülde çıkan rakama görede deqerlendirmemizi yaparız:KK34:

kızlar şimdi tok karnına şekerimi ölçtük 114 çıktı sanırım baş dönmemin nedeni başka bişey..

amin canım inşallahhh..tatlım bak annemede söyledim arkadaşımın pazar günü sınavı var dua ediver diye tamam dedi cnm inşallah dualarımızla güzel geçecek sınavın :KK19:

Allah razı olsun ablacim anneciğinden de, ellerinden öpüyorum, iyi kı varsınız ablam hayırlısıyla atlatayım şu sınavı Allah'ın izniyle..

Herkese Marhaba:KK16: çook yoğunum çokkkkkkk zaman buldukça yazıyorum canım sıkkın işler çook onund ışında her şey yolunda allaha şükür Dikkat etmeye de devam Şimdiye kadar 1,5 litre su içmişim dir dün yaş pasta yemedim veee okadar ısrarlara hayır dedim hahayyyyy

bugünkü menüm

sabah kalkınca:
1 fincan nescae classic sade sekersiz
2 kare bitter
1 incir

kahvaltı
(1 yumurta 2 küçük sosisten yapılmıi ve üzerine biraz kaşar serpilmiş) sahanda yumurta
3 yeşil zeytin
yarım tahıllı ekmek

ara

bir küçük avuk içi badem+fıstık
yeşil çay

öğlen
çorba
yoğurt

ara

belki 1 elma

aksam

1 but
8 kaşık pırasa

spor: leslie sansone 3 miles burning fat

bu arad dünden beri 500 gram gitmiş toplamda 1,5 kilo:):):)

kızlar aranızda spor aleti kullannan varmı ben bi spor aleti almak isityorum yürüme bandına felan gücüm yetmez çok pahalı da kondisyon bisiklet yada adım atma aletinden felan alsam mı ki evde durdukça yaparımm dışarı çıkamıyorum akşamları felan hep boşum

kızlar aranızda spor aleti kullannan varmı ben bi spor aleti almak isityorum yürüme bandına felan gücüm yetmez çok pahalı da kondisyon bisiklet yada adım atma aletinden felan alsam mı ki evde durdukça yaparımm dışarı çıkamıyorum akşamları felan hep boşum

canım bence en güzeli yürüyüş aleti ama fiyatlarından haberim yok belki uygun olanları vardır bir araştır derim :KK34:

Merhaba, trompoline bakabilirsiniz. Üzerinde zıplamaya dayalı bir alet. Lenf sistemini çalıştırarak toksinleri atmamızı da sağlıyor, fiyatı da uygun ev için olanların.60 TL den, 150 TL ye kadar, marka modele göre değişiyor. Hepsiburada.com a bir bakın, orada vardı.Aşağıda verdiğim linkte trabpolin tanıtılıyor, İzleyebilirsiniz.

http://www.gulkaynak.com/detoks/312/gulben-gul-kaynak-ile-saglikli-bilgiler-1-bolum-06-04-11/

Son düzenleme:
gunaydın kızlar :KK16:

ıkı aksamdır gec saatlere kadar temızlık yapıyorum öldum yorgunluktan ama cogu gtıı azı kaldı bı tek mutfak esyalarının yerlesmesı kaldı onuda yaptımmı bu aksam tamamdır :KK31::KK31::KK31: bu arada dıyet falan yok tabı ama yarından ıtıbaren eskı duzenımde aynen devam dıyet+sporuma :KK34::KK34::KK34:

ıkı aksamdır gec saatlere kadar temızlık yapıyorum öldum yorgunluktan ama cogu gtıı azı kaldı bı tek mutfak esyalarının yerlesmesı kaldı onuda yaptımmı bu aksam tamamdır :KK31::KK31::KK31: bu arada dıyet falan yok tabı ama yarından ıtıbaren eskı duzenımde aynen devam dıyet+sporuma :KK34::KK34::KK34:

Günaydın canım benimmmmm kolay gelsin mutfak çook zorrrr yaaa en çok uğraştıran yer

melek dün sana mesaj attım tatlm

Günaydın kızlar :KK16:
Okadar yoğunum kiiiiii anlatamammmmmmmm dün sinirden ağladım en sonunda okadar yaniiii offfff hayırlısı dikkat etmeye devam ama kızlar menünü yoğunluğumdan dolayı yazamıyorum ama 54.500 a düşmüşümmmm:KK52: İki kilo gitmiş yani ama bu hafta yarın akşam kardeşimim kınası pazar günü nikahı varrr onla ilgilnecem o zaman dikkat etmeye devam ama 28-29-30-31 Martta da fuar o zaman ne yapacamı bilmiyorummmmmmmmm çünkü orada hep ayakta oluyorum birde cıslar çikolata lokum kurabiye ler oluyor o zaman en yaparım bilmiyorum:KK30: Geçen sene yememe rağmen almamıştım kilo bu sefer daha dikkatli olmam lazım ..

X