- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 30
slm kızlar ben gecen sene 2,5 ay arzu ablanın tavsiyelerine uyarak 18 kg vermiştim ama maalesef 6 kilo geri aldım. cuma basladım yarım yamalak ama p.tesiden beri tam yapıyorum.1kg vermiş durumdayım.elimden geldiğince burada menumu paylaşacam
sabah
1 fincan sekersiz sade nescafe classic
2 kare bitter
1 kuru incir
kahvaltı
1 yumurta
10 gram b. peynir
10 gram labneh peynir
2 dilim hindi salam
5 zeeytin
ara
1 kupa zencefilli limonlu cay
bir küçük avuç içi badem+fıstık
öğlen
1 kase sehriye corbası(düşünüyorum)
ara
yok
aksam
nohut yiyecem 8 kasık
spor: leslie sansone 3 mile burning fat
Tekrar hoşgeldin canım
Canım benimmm Şu an kendini yıpratmaktan başka bir şey değil topla kendini sınav için inş hayırlısı ile sınavın güzel geçer.
İnşallah Çiğdem abla çok teşekkür ederim
Allah yardımcın olsun tatlım ben inanıyorum iyi geçicek Allah çalışanın emeqini boş çevirmez..bu arada benden sana bir abla tavsiyesi her soruya başlarken ayrı ayrı besmeleni çek ve yine her cevap şıkkını işaretlerken tekrar besmele çek Allah yardımcın olsun cnm
Amin Arzu abla inşallah, söylediğini de yapıcam
iyi akşamlar kızlar
baş dönmesi ve kasıklarımdaki aqrı geçmedi diqerleri geçti hamdoldun daha iyiyim
perşembe akşamı annemler gidecekler nasip olursa Cuma günü düzenli listelerimle devam edicem topiqimizde canlanır inşallahh...
bir nasipsizliktir gidiyor kaçtır tam başlıyorum bişey oluyor ve çoqunlukla hasta oluyorum bu seferki gibi....ama çok kötü oldum kızlar kalp ritmim bile bozuldu bir ara kendimden ümidi kesiyordum nerdeyse...tabi diyet falan olmuyor böyle olunca... şuan tam olarak iyi deqilim ama cuma günü güzel bir listeyle uzun diyet maratonuna başlıyorum...güzel olucak inşallah herşey
Allah şifanı versin abla, tam gaz diyete dönelim beraber, şu sınav yüzünden helak oldum ben de toparlıyordum ama
Neyse, üzülmek yok önümüzdeki günlere bakalım artık
kızlar iyi akşamlar...uzuuuun aradan sonra yine buradayım.tatil.misafir derken tekrar azimle diyate başladım.kilom yine aynı.menülerimide düzenli olarak yazarım artık
Hoşgeldin canımm
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız bakalım
senacım geçmiş olsun ama bu anlattıkların bebiş belirtisine benziyor
kanda baktırdın mı?
ya çok stres yaptın ondan mı oldu acaba ?
ben diyetimi yapamıyorum
çok canım sıkılıyor herşeyi yemek istiyorum
yürüyüş yapıyordum onuda yapmak istemiyorum
hiç halim yok hep yatsam
bahar yorgunluğumudur anlamadım
muhtemelen artılardayım dahada yeni başladım şimdiden salarsam 10 kilo nasıl gidecek
offffff offfffffff
Bende de oluyor yorgunluk, sınava şurada 4 gün kaldı, benim hep uykum var hep..
Yürüyüş de aynı şekilde. Evden çıkasım gelmiyor, buralarda havalar da soğuk zaten, ev de soğuk, yataktan çııkmak istemiyorum.
Ama jillian'a başlayacağım inşallah..