Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız bakalım
senacım geçmiş olsun ama bu anlattıkların bebiş belirtisine benziyor
kanda baktırdın mı?
ya çok stres yaptın ondan mı oldu acaba ?
ben diyetimi yapamıyorum
çok canım sıkılıyor herşeyi yemek istiyorum
yürüyüş yapıyordum onuda yapmak istemiyorum
hiç halim yok hep yatsam
bahar yorgunluğumudur anlamadım
muhtemelen artılardayım dahada yeni başladım şimdiden salarsam 10 kilo nasıl gidecek
offffff offfffffff

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız bakalım
senacım geçmiş olsun ama bu anlattıkların bebiş belirtisine benziyor
kanda baktırdın mı?
ya çok stres yaptın ondan mı oldu acaba ?
ben diyetimi yapamıyorum
çok canım sıkılıyor herşeyi yemek istiyorum
yürüyüş yapıyordum onuda yapmak istemiyorum
hiç halim yok hep yatsam
bahar yorgunluğumudur anlamadım
muhtemelen artılardayım dahada yeni başladım şimdiden salarsam 10 kilo nasıl gidecek
offffff offfffffff

ablacım hoşgeldin :KK16:
ablacım seni ve sohbetlerimizi çok özlüyorum biz böylemi olucaktık canım ablamm :KK16::KK16::KK16::KK16:
diyete bende tam başladım derken hep bişey oldu yarım kaldı ama çok kilo aldım ben inşallah bu sefer gidecek geçen hafta dikkat etmeye başladım ve arkasından hasta oldum verdiqimide almışımdır neyse cuma yeniden inşallah...
ablacım vajinadan kasıktan bele vuran şiddetli aqrılarım var ovitrelle yaparmı acaba reqle 4 gün var..kan tahlili yaptırmadım ama idrar testi yaptım bu sabah...çok hafif varla yok arası gölge şeklinde bir çizgi hem var gibi hemde yok gibi bilemedim abla hayırlısı artık...reql olursam soqan kürü uygulucam en azından şu kistten kurtulmuş olurum..ee sen nasılsın canımıniçi:KK34:

ablacım seni ve sohbetlerimizi çok özlüyorum biz böylemi olucaktık canım ablamm :KK16::KK16::KK16::KK16:
diyete bende tam başladım derken hep bişey oldu yarım kaldı ama çok kilo aldım ben inşallah bu sefer gidecek geçen hafta dikkat etmeye başladım ve arkasından hasta oldum verdiqimide almışımdır neyse cuma yeniden inşallah...
ablacım vajinadan kasıktan bele vuran şiddetli aqrılarım var ovitrelle yaparmı acaba reqle 4 gün var..kan tahlili yaptırmadım ama idrar testi yaptım bu sabah...çok hafif varla yok arası gölge şeklinde bir çizgi hem var gibi hemde yok gibi bilemedim abla hayırlısı artık...reql olursam soqan kürü uygulucam en azından şu kistten kurtulmuş olurum..ee sen nasılsın canımıniçi:KK34:
kuzum valla suç bende biliyorumda bende kendimi yeni yeni topluyorum
aslında topiğe hergün uğruyorum vede okuyorum ama yazamıyorum
baksana öyle bir dağıttım ki kendimide toplayamıyorum
şimdide yorgunluklarım çıkıyo heralde kıpırdıyasım yok
sana da çok üzülüyorum kendini perişan ettin
ama çok istiyorsun rabbim gönlüne göre versin
diyet olayını sen başlayınca halledersin o yüzden boşver takma kafana
önce bir iyileş
ama önceki mesajlarına falan baktımda ateş falan başka bişi olabilir
bence hemen bir doktora git
o ilaç yaparmı bilmem ama ilaçlar ateş yapmaz
kendini ihmal etme
yarın git bizede yaz bekliyom bak cevabını

kuzum valla suç bende biliyorumda bende kendimi yeni yeni topluyorum
aslında topiğe hergün uğruyorum vede okuyorum ama yazamıyorum
baksana öyle bir dağıttım ki kendimide toplayamıyorum
şimdide yorgunluklarım çıkıyo heralde kıpırdıyasım yok
sana da çok üzülüyorum kendini perişan ettin
ama çok istiyorsun rabbim gönlüne göre versin
diyet olayını sen başlayınca halledersin o yüzden boşver takma kafana
önce bir iyileş
ama önceki mesajlarına falan baktımda ateş falan başka bişi olabilir
bence hemen bir doktora git
o ilaç yaparmı bilmem ama ilaçlar ateş yapmaz
kendini ihmal etme
yarın git bizede yaz bekliyom bak cevabını

abla ateşim düştü şimdi iyiyim baş dönmesi ve kasıklarımdaki aqrı var onun dışında iyiyim...inan doktora gitmek istemiyorum gereksiz ilaç almak istemiyorum vücuduma...sanırım fena üşüttüm ve çok şükür geçti... doktorluk bişeyim yok ablacım..doqum doktorunada reql olunca gidicem..

kızlar iyi akşamlar...uzuuuun aradan sonra yine buradayım.tatil.misafir derken tekrar azimle diyate başladım.kilom yine aynı.menülerimide düzenli olarak yazarım artık

abla ateşim düştü şimdi iyiyim baş dönmesi ve kasıklarımdaki aqrı var onun dışında iyiyim...inan doktora gitmek istemiyorum gereksiz ilaç almak istemiyorum vücuduma...sanırım fena üşüttüm ve çok şükür geçti... doktorluk bişeyim yok ablacım..doqum doktorunada reql olunca gidicem..

tansiyonun kaç baktırdın mı?
hadi bakalım bekleyelim o zaman 3 gün daha yeğen gelcek mi?

kızlar iyi akşamlar...uzuuuun aradan sonra yine buradayım.tatil.misafir derken tekrar azimle diyate başladım.kilom yine aynı.menülerimide düzenli olarak yazarım artık

hoşgeldin canım :KK71:
enerji depolayıp gelmişsindir şimdi sen:KK34: tatil nasıl geçti cnm...

kızlar laptop eşime lazımmış ben çıkıyorum gelebilirsem gelirim yine gelemezsem hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalarr :KK16::KK16::KK16:

çatlatma iğnesi gebelik testini pozitif göstermiş olabilir

günaydın canlarımm :KK16::KK16::KK16::KK16:
sabah annemi hastaneye götürdüm emg çekildi neyseki çabuk bitti evdeyiz şimdi...
kendimi çok bitkin hissediyorum akşama kadar yatsamda yatsam ne güzel olur :KK31::KK31:

meleqim ve gülşenim nasılsınız çıtırlarımmm :KK3::KK3:

IYIDIR Canım sen nasıl oldun :26:

walla meleqim bak şimdi oturduqum yerden yazıyorum ama başım dönüyor ayaqa kalkıp yürüdüqümde kasıklarımdaki dolgunluk beni rahatsız ediyor yürümekte zorlanıyorum...hastaneden taksiyle geldik annem yürüyüş parkurunun başında inelim az yürüyüş yapmış oluruz dedi neyse indik yarım tur attık anne eve gidelim zorlanıyorum dedim...işte böylee...ben bilemedim bu neyin nesidir anlayabildiysen adını sen koy cnm..

walla meleqim bak şimdi oturduqum yerden yazıyorum ama başım dönüyor ayaqa kalkıp yürüdüqümde kasıklarımdaki dolgunluk beni rahatsız ediyor yürümekte zorlanıyorum...hastaneden taksiyle geldik annem yürüyüş parkurunun başında inelim az yürüyüş yapmış oluruz dedi neyse indik yarım tur attık anne eve gidelim zorlanıyorum dedim...işte böylee...ben bilemedim bu neyin nesidir anlayabildiysen adını sen koy cnm..

evet cok tuhaf cıdden :26:

arzu abla coooook cokkkk gecmisler olsun ins. en kisa zamanda eski sagligina ve duzenine kavusursun :KK16: :KK16:
melek hani mutfak ne alemde unuttuk sanma resim bekliyoz...
ben birkac gundur yogunluktan giremedim biraz dahada boyle gidecek gibi cumartesi pazar 2 gunlugune turkiyeye donuyorum isleri toparlamam lazim gelincede biraz yogun olacak ama olsun menulerime gelince bu aralar dagitma ve toparlamaya calisma evresindeyim ins. hersey yoluna girecek cok kotu degil ama ... :26:

X