Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

menüm kızlar

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilin dengelight tost
peynir
salam
bal
kaymak
çemen

öqlen
bir minik muz

akşamüstü
tarhana çorbası
cevizli kereviz salatası

sanırım bugün suyu az içtim dışarda olduqum için kafamda dolu hesaplamadım 2 litre garanti vardır ama..

hayırlı cumalar kızlar
kimse neden bildirimini yapmamış
neyse ben çok hevesliyim yeni başladımya
başlangıç 76,5
geçen hafta 74,8
bu hafta 74
giden 800
toplam giden 2500
hedef 62
spor yok

s.a kızlar herkese hayırlı cumalar :KK16::KK16::KK16:
sabahtan beri doktorlardaydık kızımla daha yeni geldik...kızımın arada bir tekrarlayan karın aqrısı var tahlil ve ultrason çekildi temiz çıktı şimdide genlerini incelicekler akdeniz ateşi arıyorlar inşallah yoktur dua edin arkadaşlar...
ben bu hafta tartılmıcam dedim ama sabah tartıldım motivasyon olsun diye...bende melek gibi aldım diye düşündüm ama azda olsa almışım..
bildirim
başlangıç 90
geçen hafta 87.5
bu hafta 87.4
giden 100
toplamda 2600
hedef 58..

evet bildirim zamani fistiklar gidenler gelenler dokulsun ortaliga :KK1: ins. herkes hedefine yaklasma surecindedir.

Başlangıç: 75
Geçen Hafta: 69.3
Bu Hafta: 68.8
Gelen/Giden: 0.50
Toplam Giden: 6.2
Spor: emin degilim cok yok galiba
Beden: 40 - 42
Boy: 1.69
Hedef: 60

ben den bu kadar fistiklar haftayada ins. en az buperformansi gostermek dilegiyle optum hepinizi

Listemizi hazır edeyim hemen, bu hafta az sayıdayız bildirim yapanlar olarak ama olsunn :KK16:

Medical Park Ordu Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Ebru Piroğlu Durgut, diyet yapan kişilerin doğru olduğunu sanarak yaptıkları yanlış uygulamaların kilo almaya neden olduğunu belirterek, yaptığı açıklamada,"Diyete başladığı zamanEkmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri tüketmeyi kesen kişilerin metabolizması, ihtiyacı olan karbonhidratı önce alır. Glikoz oranı inince kan şekeri de düşer. Sonrasında vücut, kas içerisindeki karbonhidratı kullanmaya başlar, bu da kas kaybı anlamına gelir ve vücut beraberinde Su kaybeder. Yani diyette karbonhidratı kesen kimse tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılgısına düşer, ancak gerçek olan vücudun kaybettiği yağ değil, kas ve sudur. Ayrıca Proteinin vücut mekanizmasını hızlandırdığı doğrudur. Ancak sürekli Protein almak kas dokularını eksiltir ve su kaybına neden olur. 1 gram kas dokusu kaybı yaklaşık 2,7 gram su kaybına neden olur. Yağsız doku kitlesi kaybı metabolik hızı düşürür. İnsanlar tartıya çıktığı zaman kilo verdiklerini zannederler ancak metabolizma yavaşladığı için diyet sonrasında hızlı bir şekilde kilo alırlar" dedi.

Hı hı tamam anlıyoruz biz sizi :KK34:

canım zaman zaman vücudumuz direnir yada bazen kilo veririz ama hemen basküle yansımaz...zaman alır..biraz sabır canım vericez hepsini..

Evet ablacım sabredicem, kırıcam vücudumun direncini inşallah..

saqol cnm Allah razı olsun...
canım sabah oqlum okula giderken telinide götürmüş eşimde bana söylendi bende onunla konuşmuyorum bnm ne suçum varki kaç kere aradı açmadım zaten bir sürü derdim var çocukça şeylerle uqraşamıcam :KK19:

duaya çok ihtiyacımız var tatlım çok teşekkürler Allah razı olsun...canım kilolar gidecek zerre kadar şüphem yok sadece biraz sabır:KK34:

Benim kardeşim de yapıyor onu, heves işte ablacım, telefonumu ilk aldığımda ben de öyleydim :KK1:
Dualarım seninle canım ablam benim :KK54:

15 Mart 2013 CUMA
Başlangıç
Geçen Hafta
Bu Hafta
Gelen/Giden
Spor
Beden
Boy
Hedef
Toplam
Giden

mektupp
76.5
74.8
74
- 800 gr
-

62
2.5 kg
Erginsena
90
87.5
87.4
- 100 gr

58
2.6 kg
gezginbusra
75
69.3
68.8
- 500 gr

40-42
169
60
6.2 kg
Smileeeee
61.1
59.9
60.5
+ 600 gr
-
40
157
48
600 gr

Allah'ımm vasat haldeyim :KK25:

Canım karın doyurucu hiçbişey yememişsin vücudun dirençsiz kalır sonra..

evet bende fark ettim ama hiç bişy istemedi canım vardı bi sürü yiyecek ama hiçbirini canım istemedi bende hiç değilse metb. durmasın die yedim öle bişeyler işte:KK39:

kizlar herkese gunaydin :KK16: :KK16:

iyi hafta sonlari :KK34:

dunku menum yazipta sizi kotu etkilemek istmiom cunku felaketti :KK19: cok yedim regli donemindeyim en az 3 tane ciko :KK56: :KK56: :KK56: yedim ama gecti :KK53: :KK53: :KK53:
ama bu sabahtan itibaren tekrar devam :KK1:

gunaydın kızlar

sol bacagımı sanırım sporda cok zorladım cok agrıo :KK5::KK5::KK5: ama genede bırakamam yavas yavas yapmaya calıscam cunku level 2 de 3. jıllenımı tamamladım :KK34:

Kızçelerr hava nasıl karışıktı ya fırtına yağmur gök gürültüsü bende çıkmadım dışarı bi kahve içem bari nasılsa tartılamıcam dedim ben kahveyi içtim hava açtı :KK17:

Bugün doymak bilmedim :KK1: MEnüm

Sabah: kahvaltı yapmadım 1 2si bir arada kahve içtim

Ara:1 türk kahvesi 4 hurma :KK1: (annem gibi sevdiğim bi teyzem umreden geldi ziyaretine gittik türk kahvesinin yanında 4 tane yemişim ya :KK9::KK9:)

Öğle: 1 güccük kuru biber dolması:KK56:

Ara: gene 3 hurma :KK9::KK9: netten baktım bi tanesi 15 kaloriymiş yaf çok severim gidip gelip yedim :KK53: tee medineden geldi aah ah Allah bizede nasip etsinn görmeyi gitmeyi :KK25:

Akşam: 2 kepçe mercimek çorbası 5-6 tane balık buğulama brokolide vardı emme doydum onuda yarın öğlene yiyim barim dedim :KK56:

2 lt su

Günaydın kızlar :KK16: Yeniden işe başladım:KK24: Tatilim çok güzel geçti ve çabuk bitti :KK50:
Ama asıl olay sabah tartının üstüne çıkmakla şok yaşadım aslında tahmin ediyordum benim vucüdüm ne kadar çok kilo yapıyor.
56.5 kiloooo :KK53:çıktımmm:KK5: Tammmm 4.500 kilo almışımmmmmmm anaaammmmmm ..
Ama bu hafta toparlanmam lazım kardeşimimm nikahı var orada çok güzel gözükmem lazım :KK51:

Aslında bu halimlede güzerlim ama vermem lazımmm:KK51:

Günaydın kızlar :KK16: Yeniden işe başladım:KK24: Tatilim çok güzel geçti ve çabuk bitti :KK50:
Ama asıl olay sabah tartının üstüne çıkmakla şok yaşadım aslında tahmin ediyordum benim vucüdüm ne kadar çok kilo yapıyor.
Ama bu hafta toparlanmam lazım kardeşimimm nikahı var orada çok güzel gözükmem lazım :KK51:

:KK53::KK53: 4,5 KILOMU cugdemcım sende benım gıbısın bunyen almaya cok musaıt cok sanssız ınsanlarız yaaaaa:KK50::KK50::KK50:

Bende dun esım yuzuden aksam aksam cıg kofte yedım hemde lavasla nasıl sıs hıssedıyorum kendımı anlatamam offffffffffff yaaa cok sacma seyler yıyorum bu aralar evde bole bu haldeyken ıyıce saldım kendımı :KK47::KK47::KK47: ama hayırlısı ıle bugun bıtıcek ve duzenım gerı gelcekkkkk :KK47::KK47::KK47::KK47:

ne kadar sürede aldın :KK53::KK53:

:KK53::KK53: 4,5 KILOMU cugdemcım sende benım gıbısın bunyen almaya cok musaıt cok sanssız ınsanlarız yaaaaa:KK50::KK50::KK50:

Evet Canım ne yazıkki öyle şansızzız:KK50: bu konuda hamile kalsam hele hiç düşünemiyorum kilo konusunda kendimi 20 mi 30 mu kaç kilo alırım korkunççççççççç

Bende dun esım yuzuden aksam aksam cıg kofte yedım hemde lavasla nasıl sıs hıssedıyorum kendımı anlatamam offffffffffff yaaa cok sacma seyler yıyorum bu aralar evde bole bu haldeyken ıyıce saldım kendımı :KK47::KK47::KK47: ama hayırlısı ıle bugun bıtıcek ve duzenım gerı gelcekkkkk :KK47::KK47::KK47::KK47:

Bu eşler varya hepsi aynıı destek olacaklarına köstek olabilemk için her şey yapıyorlar. :KK47:

X