Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ceker yollarım bebegım sana :KK16::KK16: ay aslında mutfak ev ıslerıne ve aksesuarlarına cok meraklı deılımdır ama nedense heycan ve meraklandım sımdı bıtmıs halını gormek ıcın :KK52::KK52::KK52::KK52:

TAMAM CANIM BEKLİYORUM:KK34:
Hafta sonu hep bu tür yerleri gezdik insanın çok zengin olup hepsini yaptırası geliyor :KK23::KK23:

menüm kızlar;

kahvaltı
2 dilim denge lightla yapılmuş tost
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
bitki çayı

ara
1 şalgam
dil peyniri

öqlen
çok az köfte patates yemeqi

akşam
2 kaşık yeşil mercimek yemeqi
2 kaşık makarna
salata

ara
çeçil peyniri

su nekadar oldu saymadım yoqun birgündü benim için... menüm oldukça aqır oldu gibi görünsede pek doyduqum söylenemez bu menüyle...gerçi annemler gidene kadar bu menüler bnm için süper ötesi...kendi kendme kalınca herşey daha güzel olucak :KK34:

Bu arada!!!!!
neden herkes okuyup okuyup çıkıyorda iki kelime yazmıyor döferimmm haaa :KK47::KK47::KK47::KK47:

sadece corba ıc bence bebem :KK34::KK34:

kızlar az once esım geldı koctasa gıttık aldık hayrlısı ıle mutfagı:KK76::KK76::KK76: persembe montaja gelecekler :KK8: bıtmıs halını cokk merak edıyorummmmmmmmmm:KK17::KK17::KK17::KK17:

melekcim allah huzur icinde iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin :KK76: bende bursada ev yaptiriyorum ama uzakta oldugum icin herseyi begenip geldim 3ay once simdi baya ilerledi ama ben goremiyorum meraktan catlayacam :KK52: :KK52: :KK52:

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarr :KK16::KK16::KK16::KK16:
bu sabah 100 qram daha vermişim dünkü menüye raqmen çok mutlu oldum :nazar: bugün daha çok dikkat edicem şeytanın bacaqını kırdım çok şükür artık önüme koyulan şeylere hayır diyebiliyorum yada 1-2 kaşık alıp kalkabiliyorum...çok zengin bir kahvaltı yaptım çeşit çeşit peynirler aldım eve oldukçada doyucu oluyorlar...birde bu aralar bol salata yeme isteqi var şalgam ve siyah havuç yemek istiyorum durmadan... içim her diyete başladıqım zamankiler gibi kıpır kıpır...diyet beni çok mutlu ediyor...bişeyler yapmaya çalışmak ve hergün sonuç aldıqını görmek harika bişey...:119::119::119:

melekcim allah huzur icinde iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin :KK76: bende bursada ev yaptiriyorum ama uzakta oldugum icin herseyi begenip geldim 3ay once simdi baya ilerledi ama ben goremiyorum meraktan catlayacam :KK52: :KK52: :KK52:

hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallah...bursanın neresi :26:

Nasılsınız çıtırlarr :KK16:
Melek abla hayırlı olsun, inşallah istediğin gibi olur mutfağın :KK16:
Sınava 2 hafta kaldı, bana dua etmeyi unutmayın lütfenn, çok heyecanlıyım :KK52:
Diyetime tam gaz devam, en fazla 2 ay veriyorum kendime, tüm fazlalıklarımdan kurtulcam inşallahh :KK15:
Sık sık giremiyorum, çalışmalar sıklaştı, arada sırada mobilden bakıyorum, hepinizi çok seviyorumm, boll iradeler, öptüm sizii :KK54:
Gidip biraz ders çalışayım
:KK14:

smileeeee allah gonlune gore versin canim ins. istedigin yeri kazanirsin :KK16: :KK16: :KK16:

osmangazi merkez ilce en son ayrildgimida camdan baktim her yer bembeyazdi hala aklimda oyle kaldi :KK31: evin onu bide yesil alan park var yazin yemyesil kisin bembeyaz galiba ben bursaya asigim yaaaa :KK54: :KK54:

bende her yıl 1-2 defa gelirim bursaya gezer tozar döneriz istanbula...peki sen şimdi nerde yaşıyorsun..

Nasılsınız çıtırlarr :KK16:
Melek abla hayırlı olsun, inşallah istediğin gibi olur mutfağın :KK16:
Sınava 2 hafta kaldı, bana dua etmeyi unutmayın lütfenn, çok heyecanlıyım :KK52:
Diyetime tam gaz devam, en fazla 2 ay veriyorum kendime, tüm fazlalıklarımdan kurtulcam inşallahh :KK15:
Sık sık giremiyorum, çalışmalar sıklaştı, arada sırada mobilden bakıyorum, hepinizi çok seviyorumm, boll iradeler, öptüm sizii :KK54:
Gidip biraz ders çalışayım
:KK14:

hayırlı olsun canım gülerek güzel günlerde kullan darısı bize :KK76:

TAMAM CANIM BEKLİYORUM:KK34:
Hafta sonu hep bu tür yerleri gezdik insanın çok zengin olup hepsini yaptırası geliyor :KK23::KK23:

herkeze cok tesekkur ederım kızlarrr daha guzellerı sızlerın olsunn :KK16::KK16::KK16:

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarr :KK16::KK16::KK16::KK16:
bu sabah 100 qram daha vermişim dünkü menüye raqmen çok mutlu oldum :nazar: bugün daha çok dikkat edicem şeytanın bacaqını kırdım çok şükür artık önüme koyulan şeylere hayır diyebiliyorum yada 1-2 kaşık alıp kalkabiliyorum...çok zengin bir kahvaltı yaptım çeşit çeşit peynirler aldım eve oldukçada doyucu oluyorlar...birde bu aralar bol salata yeme isteqi var şalgam ve siyah havuç yemek istiyorum durmadan... içim her diyete başladıqım zamankiler gibi kıpır kıpır...diyet beni çok mutlu ediyor...bişeyler yapmaya çalışmak ve hergün sonuç aldıqını görmek harika bişey...:119::119::119:

gunaydın canım dıyet guzel gıdıo desene ınsallah devamı gelır canım yaza cıtır gırersınnn :KK12::KK12::KK12:

gunaydın kızlar

bugun hıc sebebı yok ama cok negatıf keyıfsızım canım hıc bısı yapmak ıstemıor uyuyasım vAR sureklı :KK14::KK14::KK14::KK14:
dunde 10. jıllenımı yaptım ve ılk levelı tamamladım hayırlısıyla bakalım bugun 2. levele gecıcem umarım yapabılırım :18::18:

dunku menum braz sacmada olsa paylasayım

sabah
sımıt
peynır
yumurta

ara
az antep

ogle
ızgara kofte
az salata
fırın makarna patronum evden getırmıs asırı ısrar olunca yedım 3 kasık falan :KK37:

ara
ıkı mınık kare mılka :KK19:

aksam
karısık sandvc ıcı

2,5 lt su 30 dk jıllen :KK35:

Son düzenleme:
yazilanlari okudum yorumlarimi yaptim simdi sira gunaaaaayyyyydiiiinnnnn herkese :KK16:

ins herkes iyidir. ben tartilmanin dozunu kaciriyorum bazen ya eve gidiyorum tartiliyorum yemek yiyorum tartiliyorum sabah kalkiyorum tartiliyorum (istedigim rakamlar oldugu icin herhalde) :KK52: :KK52: :KK52:
sizlerle dunku menumu paylasayim ssz
sabah
2dlm ekmek
peynir
domtes
maydanoz
her sabah yumurta yiyemiyorum :26:

ara
mandalina

ogle
tavuklu corba
ispanak (bol tuzluydu sinir oldum )

ara
mandalina

aksam
1/2 p corba
yogurt

ara
5 ad badem
15 ad kuru kaysi

su = bolbol 3 veya 3.5 rahat var
spor yok

kuru kaysi cok ise yariyormus bagirsaklarla alakali yemede fayda var :KK52:

bende her yıl 1-2 defa gelirim bursaya gezer tozar döneriz istanbula...peki sen şimdi nerde yaşıyorsun..

ablam maalesef turkmenistandayim is icabi 5 senedir evlendim evleneli yurt disindayim. yilda 2-3 sefer donuyorum 15 gunlugune sonra tekrar yurt disi simdilik hayatimiz boyle :26:

herkeze cok tesekkur ederım kızlarrr daha guzellerı sızlerın olsunn :KK16::KK16::KK16:

gunaydın canım dıyet guzel gıdıo desene ınsallah devamı gelır canım yaza cıtır gırersınnn :KK12::KK12::KK12:

gunaydın kızlar

bugun hıc sebebı yok ama cok negatıf keyıfsızım canım hıc bısı yapmak ıstemıor uyuyasım vAR sureklı :KK14::KK14::KK14::KK14:
dunde 10. jıllenımı yaptım ve ılk levelı tamamladım hayırlısıyla bakalım bugun 2. levele gecıcem umarım yapabılırım :18::18:

dunku menum braz sacmada olsa paylasayım

sabah
sımıt
peynır
yumurta

ara
az antep

ogle
ızgara kofte
az salata
fırın makarna patronum evden getırmıs asırı ısrar olunca yedım 3 kasık falan :KK37:

ara
ıkı mınık kare mılka :KK19:

aksam
karısık sandvc ıcı

2,5 lt su 30 dk jıllen :KK35:

inşallah canım bu sefer gelicek devamı çünkü tolerans tanıcak bir halim kalmadı... sen hala dahamı keyifsizsin lütfen hiçbirşey için kendimi üzme bitanem topla kendini...hayat çok kısa ve yaşamaya deqer :KK34:

günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı sabahlarr:21::21::21::21:
ne güzel muhabbetler ediyorsunuz ben okuyamıyorum bile bu aralar yoğunluktan inş.. herkesler iyidir:KK34::KK34:
kahvaltım
lor peynirli omlet
2 dil. tam buğ. ekmek
domates salatalık maydanoz
2 zeytin
son lokmam ballı kaymak:KK19::KK19::KK19: reglim yakın

arzucumm nasılsın maş.. diyetin iyi gidiyor benim öyle bu sefer bırakmıycam allahın izniyle :KK76:

:2::2: sanırımkı yok ıcımde olan bısı ve kendı kendıne gecıcek :KK5::KK5::KK5: yanı ınsallah :KK5:
inşallah canım sen güçlüsün atlatırsın:KK34:
benimde bikaç gündür kasıklarım çok aqrıyor sanki gaz varmış gibi basınç var çatlatma iqnesindenmidir nedir birazdan doktora gidicem kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
günaydın arkadaşlarr herkese hayırlı sabahlarr:21::21::21::21:
ne güzel muhabbetler ediyorsunuz ben okuyamıyorum bile bu aralar yoğunluktan inş.. herkesler iyidir:KK34::KK34:
kahvaltım
lor peynirli omlet
2 dil. tam buğ. ekmek
domates salatalık maydanoz
2 zeytin
son lokmam ballı kaymak:KK19::KK19::KK19: reglim yakın

arzucumm nasılsın maş.. diyetin iyi gidiyor benim öyle bu sefer bırakmıycam allahın izniyle :KK76:

iyiyim tatlım sen nasılsın neler yapıyosun lütfen daha sık gel iki lafın belini kıralım :KK34:
evet diyetim çok güzel gidiyor sıfırlıcam inşallah bu sefer :KK8::KK8: sende emin adımlarla ilerliyorsun bakıyorumda canım bu işi başarıcaz Allahın izniyle:KK16::KK16:

benimde bikaç gündür kasıklarım çok aqrıyor sanki gaz varmış gibi basınç var çatlatma iqnesindenmidir nedir birazdan doktora gidicem kontrolüm var inşallah herşey yolundadır..
ınsallah canım hayırlısı bakalım mujde ver tez zamanda :KK3:

ınsallah canım hayırlısı bakalım mujde ver tez zamanda :KK3:

inşallah canım...psikolojik olarak okadar etkilendimki sanki hiç olmıcak gibi geliyor...dua ediyorum Rabbimizde hayırlıysa biran önce nasip etsin amin...dün hafifiten başım döndü bu sabah kahvaltı sofrasında yine oldu...diyete başladıqım zamanlarda dikkat ediyorum hep başım dönüyor menülerimde çok çok az deqil ama demekki bünye alışana kadar sendeliyor...kendimi okadar halsiz hissediyorumki doktora gitmeye halim yok o derece..

inşallah canım...psikolojik olarak okadar etkilendimki sanki hiç olmıcak gibi geliyor...dua ediyorum Rabbimizde hayırlıysa biran önce nasip etsin amin...dün hafifiten başım döndü bu sabah kahvaltı sofrasında yine oldu...diyete başladıqım zamanlarda dikkat ediyorum hep başım dönüyor menülerimde çok çok az deqil ama demekki bünye alışana kadar sendeliyor...kendimi okadar halsiz hissediyorumki doktora gitmeye halim yok o derece..

normal bı durum bence asırı yemekten bırden kesıp az yemeye baslıosn alısana kadar bole olması normal :KK34:

X