- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayselcim inan benimde en huzurlu olduqum dönemler diyette olduqum zamanlar...62kiloya inip hedefe ramak kaldıqında diyetin sonuna geldiqim için çok üzülüyordum..biraz fazla üzülmüş olmalıyımki kilo aldım al sana diyet arzu hanımbugün buralar pek bi sessiz
Arzuuuu seni görmek çok güzel canım hele böyle kararlı görmek inş.. hepimiz istediğimiz kiloya düşücez ..
ben aslında uzun zamandır diyetteydim ama inanırmısınız gr verememiştim nihayet vcudumun direnci kırıldı 1.5 kio birden verdim çok sev
indimm gerçi haftasonu azcık kaçırdım neyse toparlıycam bugün
Sabah kalktığımdan beri hiçbişey yiyemedim dün ailemde biraz sürtüşmeler oldu bende o hırsla tatlılara saldırdım sonrada ağladım ağladım rahatladım ama bugün canım hiç bişey istemiyor sadece su içiyorum sinir oluyorum bu akrabalara bazıları hakikaten akrep gibiler ortalık bulandırıyorlar pöfff
ayselcim inan benimde en huzurlu olduqum dönemler diyette olduqum zamanlar...62kiloya inip hedefe ramak kaldıqında diyetin sonuna geldiqim için çok üzülüyordum..biraz fazla üzülmüş olmalıyımki kilo aldım al sana diyet arzu hanım
sende kilo vermeye başlamışsın ne güzel hep birlikte götürücez bu sefer bu işi
evet canım tartıda eksileri görmeyeli bayağı olmuştu çok mutluyum .....ben diyet listeleri bölümünden bi diyet deniyorum tam bana uygun ben ikindi vakti çok acıkıyorum hep o yüzden zorlanıyorum ama bu liste çok doyurucu ikindi yağsız tost ve portakal bana kebap yemişim gibi geliyor böylece akşamı çok hafif geçiriyorum
yarın seminerimiz var arkadaşlarla inş.. enaz hasarla atlatabilirsem cuma yine kilo vermiş olurum diye ümit ediyorum
ayselcim inan benimde en huzurlu olduqum dönemler diyette olduqum zamanlar...62kiloya inip hedefe ramak kaldıqında diyetin sonuna geldiqim için çok üzülüyordum..biraz fazla üzülmüş olmalıyımki kilo aldım al sana diyet arzu hanım
canım hayırdır sorun ne anlatmak istermisin :26:
pzara gidiyorum gelince okurum
kızlar liste yapılmayacak mı?
sanırım melek ypıyordu
bekliyorum da ben
ayrıca senacım naptın sen yaaaaaaaaa
60 lardan oraları nasıl buldun
bak bu kiloyla hamile kalırsan kaçla doğurursun bir düşün
hoş hamileliğin konusunda benim düşüncem belli
kızma bana ama
hakkında hayırlısı olsun ama biraz ertele bence
en azından biraz verince düşün
karataymı yapıyorsun cnm..ayselcim inan benimde en huzurlu olduqum dönemler diyette olduqum zamanlar...62kiloya inip hedefe ramak kaldıqında diyetin sonuna geldiqim için çok üzülüyordum..biraz fazla üzülmüş olmalıyımki kilo aldım al sana diyet arzu hanım
evet canım tartıda eksileri görmeyeli bayağı olmuştu çok mutluyum .....ben diyet listeleri bölümünden bi diyet deniyorum tam bana uygun ben ikindi vakti çok acıkıyorum hep o yüzden zorlanıyorum ama bu liste çok doyurucu ikindi yağsız tost ve portakal bana kebap yemişim gibi geliyor böylece akşamı çok hafif geçiriyorum
yarın seminerimiz var arkadaşlarla inş.. enaz hasarla atlatabilirsem cuma yine kilo vermiş olurum diye ümit ediyorum
bende pazara gitmiştimm
Aah ablacım ah sorma, hayatımı anlatsam yok artık dersiniz 17 yaşımda annemi kaybettim abim askerdeydi babam psikolojik tedavi görüyordu o zaman yanımda olup destek olmadılar tek buldukları çözüm ya evlenicektim yada dedemin yanına gidicektim saçmalığa bak dedem de yanlız yaşıyo babanem felan olsa neyse neden evimi bırakıp gideyim ki anlayacağın hiç kayda değer yardımı dokunmayanlar şimdi benim 23 yaşımda saçıma ak düşmüş herşeyi atlatıp yavaş yavaş yoluna koymaya bakmışım herşeyime karışıyorlar yaşama tarzıma kendi seçtiğim doğrularıma evime fikirlerime herşeyime... Bana 23 yaşımda değil 17 yaşımda lazımdı dede anane amca hala vs vs vs ler, arayıp nasılsın dan öteye geçmiyorlardı ne haldeyim nasılım kimse ilgilenmedi bi yengem gelir giderdi yazdan yaza cahildim neye uğradığımı şaşırmıştım ayalrca eve kapandım yani ablacım kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde hissesi yoktur yazarken bile gözlerim doluyor nasıl bir 6 yıl geçirdim ben o zaman nerdelerdi ? boşversene şimdi ihtiyacım yok zamanında sahip çıkacaklardı Allah sorsun ben bişey demiyorum Allah'a havale ettim
canım çok şeyler yaşamışsın yazdıklarında a'dan z'ye haklısın...insanlarımız meyve vermeye başladıqımız zaman peşimize takıluyorlar canım ihytiyacımız olduqunda hep yoklar...Allah doqrunun her zaman yanındadır üzülme tatlım
karataymı yapıyorsun cnm..
canım çok şeyler yaşamışsın yazdıklarında a'dan z'ye haklısın...insanlarımız meyve vermeye başladıqımız zaman peşimize takıluyorlar canım ihytiyacımız olduqunda hep yoklar...Allah doqrunun her zaman yanındadır üzülme tatlım
hayır canım ayça kayanın 8 kilo diyetini benim damak zevkime göre sıkmıyo
vee menümm;
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
peynir
bitki çayı
öqlen
çorba
köfte patates yemeqi
akşama sanırım ızgara balık yapıcam...
bu arada yemek sonrası türk kahvemi içmiş bulunmaktayım ve kendime fal baktım çok yakında çıpçıtır oluyorum kızlar bilginize
tebrilker arkadaşım ben de bu diyeti oğluma yapacağım bana da mail atabilrisen çok sevinirim.
günaydın kızlarr
dünden beri 900 qram vermişim çook sevindimm
menümü gelince yazıcam şimdi annemi tahlil vermeye götürücem 1 saate gelirim çıtırlarr