Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

vee menümm;
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
peynir
bitki çayı

öqlen
çorba
köfte patates yemeqi

akşama sanırım ızgara balık yapıcam...

bu arada yemek sonrası türk kahvemi içmiş bulunmaktayım :21::21: ve kendime fal baktım çok yakında çıpçıtır oluyorum kızlar bilginize :KK14::KK14::KK14:

bugün buralar pek bi sessiz :KK36::KK36:
Arzuuuu seni görmek çok güzel canım hele böyle kararlı görmek inş.. hepimiz istediğimiz kiloya düşücez ..
ben aslında uzun zamandır diyetteydim ama inanırmısınız gr verememiştim nihayet vcudumun direnci kırıldı 1.5 kio birden verdim çok sev
indimm gerçi haftasonu azcık kaçırdım neyse toparlıycam bugün

Sabah kalktığımdan beri hiçbişey yiyemedim dün ailemde biraz sürtüşmeler oldu bende o hırsla tatlılara saldırdım sonrada ağladım ağladım rahatladım ama bugün canım hiç bişey istemiyor sadece su içiyorum :KK25::KK25: sinir oluyorum bu akrabalara bazıları hakikaten akrep gibiler ortalık bulandırıyorlar pöfff:KK14::KK14:

bugün buralar pek bi sessiz :KK36::KK36:
Arzuuuu seni görmek çok güzel canım hele böyle kararlı görmek inş.. hepimiz istediğimiz kiloya düşücez ..
ben aslında uzun zamandır diyetteydim ama inanırmısınız gr verememiştim nihayet vcudumun direnci kırıldı 1.5 kio birden verdim çok sev
indimm gerçi haftasonu azcık kaçırdım neyse toparlıycam bugün
ayselcim inan benimde en huzurlu olduqum dönemler diyette olduqum zamanlar...62kiloya inip hedefe ramak kaldıqında diyetin sonuna geldiqim için çok üzülüyordum..biraz fazla üzülmüş olmalıyımki kilo aldım al sana diyet arzu hanım :KK4:
sende kilo vermeye başlamışsın ne güzel hep birlikte götürücez bu sefer bu işi :KK34:
Sabah kalktığımdan beri hiçbişey yiyemedim dün ailemde biraz sürtüşmeler oldu bende o hırsla tatlılara saldırdım sonrada ağladım ağladım rahatladım ama bugün canım hiç bişey istemiyor sadece su içiyorum :KK25::KK25: sinir oluyorum bu akrabalara bazıları hakikaten akrep gibiler ortalık bulandırıyorlar pöfff:KK14::KK14:

canım hayırdır sorun ne anlatmak istermisin :26:

pzara gidiyorum gelince okurum :KK55:

HAKlısın bebek bugun hecc keyfım yok yorgunluktan olsa gerek :KK23::KK23::KK23: bakıp bakıp cıkıom ama dur gırmıskene menumu yazam barı

sabah
1 dılım cavdar 8 p
peynır 0,5 p
zeytın 2 p

ara
9-10 fıstık fındık 3 p

ogle
tavuk but sıs 0
az salata 3 p

ara
15 gr antep 2,5 p ( aralarda baska bısı yemek ıstemıo canım bende gramlı olculu olarak yyrum hemde tok tutuo)

19 p olmus sımdıye dek
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

ayselcim inan benimde en huzurlu olduqum dönemler diyette olduqum zamanlar...62kiloya inip hedefe ramak kaldıqında diyetin sonuna geldiqim için çok üzülüyordum..biraz fazla üzülmüş olmalıyımki kilo aldım al sana diyet arzu hanım :KK4:
sende kilo vermeye başlamışsın ne güzel hep birlikte götürücez bu sefer bu işi :KK34:

evet canım tartıda eksileri görmeyeli bayağı olmuştu çok mutluyum .....ben diyet listeleri bölümünden bi diyet deniyorum tam bana uygun ben ikindi vakti çok acıkıyorum hep o yüzden zorlanıyorum ama bu liste çok doyurucu ikindi yağsız tost ve portakal bana kebap yemişim gibi geliyor:KK76::KK76::KK52::KK52: böylece akşamı çok hafif geçiriyorum :KK53:
yarın seminerimiz var arkadaşlarla inş.. enaz hasarla atlatabilirsem cuma yine kilo vermiş olurum diye ümit ediyorum

Son düzenleme:

canım hayırdır sorun ne anlatmak istermisin :26:

pzara gidiyorum gelince okurum :KK55:

bende pazara gitmiştimm:KK39:
Aah ablacım ah sorma, hayatımı anlatsam yok artık dersiniz 17 yaşımda annemi kaybettim abim askerdeydi babam psikolojik tedavi görüyordu o zaman yanımda olup destek olmadılar tek buldukları çözüm ya evlenicektim yada dedemin yanına gidicektim saçmalığa bak dedem de yanlız yaşıyo babanem felan olsa neyse neden evimi bırakıp gideyim ki anlayacağın hiç kayda değer yardımı dokunmayanlar şimdi benim 23 yaşımda saçıma ak düşmüş herşeyi atlatıp yavaş yavaş yoluna koymaya bakmışım herşeyime karışıyorlar yaşama tarzıma kendi seçtiğim doğrularıma evime fikirlerime herşeyime... Bana 23 yaşımda değil 17 yaşımda lazımdı dede anane amca hala vs vs vs ler, arayıp nasılsın dan öteye geçmiyorlardı ne haldeyim nasılım kimse ilgilenmedi bi yengem gelir giderdi yazdan yaza cahildim neye uğradığımı şaşırmıştım ayalrca eve kapandım yani ablacım kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde hissesi yoktur yazarken bile gözlerim doluyor nasıl bir 6 yıl geçirdim ben o zaman nerdelerdi ? boşversene şimdi ihtiyacım yok zamanında sahip çıkacaklardı :KK19:Allah sorsun ben bişey demiyorum Allah'a havale ettim

Son düzenleme:
kızlar liste yapılmayacak mı?
sanırım melek ypıyordu
bekliyorum da ben
ayrıca senacım naptın sen yaaaaaaaaa
60 lardan oraları nasıl buldun
bak bu kiloyla hamile kalırsan kaçla doğurursun bir düşün
hoş hamileliğin konusunda benim düşüncem belli
kızma bana ama
hakkında hayırlısı olsun ama biraz ertele bence
en azından biraz verince düşün

Listeyi ben yapıyorum ama yapamadım geçtiğimiz hafta.
Bu hafta yaparım :KK16:

gnaydınnn hanımlarr.....
kimse uğramamış bu saate kadar dükkanı ben açmış oldumm:KK52::KK52:diyetim süper gidiyor inş.. bu sefer olacak 19 nisana kadar 7 kiloyu vericemm bugün arkadaşlarla bir araya gelicez muhtemelen hamur işi olacak sadece tadıcamki bıktık diyetinden demesinlerrr:KK17::KK17:,

kahvaltım
çokaz zeytinyağlı tost
1 yumurta
2 zeytin
yarım salatalıkdomates
1 batırık pekmez(canım çok tatlı istiyo reglim yakın o bir batırık bana yetiyor etkilemez diye düşünüyorum):KK76::KK76:

yarım saat sonrada lesli 3 mil yapıcam

Son düzenleme:
gunayın kızlar :KK16:

evde tadıılat var heryer heryerde ınsaat kum cımento off bı an evel bıtse temızlık yapılsa da normale donse artık :KK36::KK36::KK36:
dunku menum
sabah
1 dılım cavdar
peynır
zeytın
yumurta

ara
8-9 fındık fıstık

ogle
tavuk but sıs
az salata

ara
antep az

aksam
yarım kase tarhana
2 yemek kasıgı dolu dolu ıspanak ypgurtlu
sahanda yumurta

2 lt su
30 dkk jıllen

9. jıllenımı yaptımmmm zorda olsa yapıom umarım meyvesını toplarım :KK12::KK12::KK12:

evet canım tartıda eksileri görmeyeli bayağı olmuştu çok mutluyum .....ben diyet listeleri bölümünden bi diyet deniyorum tam bana uygun ben ikindi vakti çok acıkıyorum hep o yüzden zorlanıyorum ama bu liste çok doyurucu ikindi yağsız tost ve portakal bana kebap yemişim gibi geliyor:KK76::KK76::KK52::KK52: böylece akşamı çok hafif geçiriyorum :KK53:
yarın seminerimiz var arkadaşlarla inş.. enaz hasarla atlatabilirsem cuma yine kilo vermiş olurum diye ümit ediyorum
karataymı yapıyorsun cnm..
bende pazara gitmiştimm:KK39:
Aah ablacım ah sorma, hayatımı anlatsam yok artık dersiniz 17 yaşımda annemi kaybettim abim askerdeydi babam psikolojik tedavi görüyordu o zaman yanımda olup destek olmadılar tek buldukları çözüm ya evlenicektim yada dedemin yanına gidicektim saçmalığa bak dedem de yanlız yaşıyo babanem felan olsa neyse neden evimi bırakıp gideyim ki anlayacağın hiç kayda değer yardımı dokunmayanlar şimdi benim 23 yaşımda saçıma ak düşmüş herşeyi atlatıp yavaş yavaş yoluna koymaya bakmışım herşeyime karışıyorlar yaşama tarzıma kendi seçtiğim doğrularıma evime fikirlerime herşeyime... Bana 23 yaşımda değil 17 yaşımda lazımdı dede anane amca hala vs vs vs ler, arayıp nasılsın dan öteye geçmiyorlardı ne haldeyim nasılım kimse ilgilenmedi bi yengem gelir giderdi yazdan yaza cahildim neye uğradığımı şaşırmıştım ayalrca eve kapandım yani ablacım kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde hissesi yoktur yazarken bile gözlerim doluyor nasıl bir 6 yıl geçirdim ben o zaman nerdelerdi ? boşversene şimdi ihtiyacım yok zamanında sahip çıkacaklardı :KK19:Allah sorsun ben bişey demiyorum Allah'a havale ettim

canım çok şeyler yaşamışsın yazdıklarında a'dan z'ye haklısın...insanlarımız meyve vermeye başladıqımız zaman peşimize takıluyorlar canım ihytiyacımız olduqunda hep yoklar...Allah doqrunun her zaman yanındadır üzülme tatlım :KK19:

günaydın kızlarr :KK3:
dünden beri 900 qram vermişim çook sevindimm :nazar::nazar:
menümü gelince yazıcam şimdi annemi tahlil vermeye götürücem 1 saate gelirim çıtırlarr :KK55::KK55:

karataymı yapıyorsun cnm..

canım çok şeyler yaşamışsın yazdıklarında a'dan z'ye haklısın...insanlarımız meyve vermeye başladıqımız zaman peşimize takıluyorlar canım ihytiyacımız olduqunda hep yoklar...Allah doqrunun her zaman yanındadır üzülme tatlım :KK19:

hayır canım ayça kayanın 8 kilo diyetini benim damak zevkime göre sıkmıyo:KK76::KK76:

Günaydın Kızceler :KK16:
Bugün arkadaşın yerine bakacam izinli o yüzden daha rahat internete girebilecem.:KK52:

Yarın bu saatlerde annemle kahvaltıda olacam onun heyecanı var iş yerinden birasz uzaklaşacam ama işler birikiecek gine dün tam 8 adet dergi de görsel yolladım :KK9::KK9: Vay be sıkışınca ne işler yapıyormuşum ne kadar çalışkan birisimiymişimde haberim yokmuş.:KK52:
Dün arkadaşıma dedimki Çiğ köftemi yesek onda tepki çok güldürdü beni çook şasırdı:KK53::KK53: ne oluyor sana hamilemisin dedi:KK4:

Normal Yedi aydır ilkez ben teklif ettim oda haklı ..

vee menümm;
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
peynir
bitki çayı

öqlen
çorba
köfte patates yemeqi

akşama sanırım ızgara balık yapıcam...

bu arada yemek sonrası türk kahvemi içmiş bulunmaktayım :21::21: ve kendime fal baktım çok yakında çıpçıtır oluyorum kızlar bilginize :KK14::KK14::KK14:

merhaba yazını okudum .gerçekten azmine hayran kaldım .hemde 2 çocuk annesisin.hala 36 beden misin?62 kilo musun?nasıl koruyorsun kilonu.hep diyet mi yapacagız.ben çok korkuyorum 5 kilo vermek istiyorum.ama verdikten sonra tekrar yemege başlayınca(normal öğünlerimi)kilo alır mıyım diye.hep mi diyet yapcaz yaa..

benimde 9 aylık bir kızım var.sezeryanla doğum yaptığım içinde ne yazık ki göbek kaldı.ben 16 kilo aldım hamileligimde.80 kilo olmuştum.70 e çok bir şey yapmadan 4 ayda filan düştüm.sonra diyetlerle 66 ya düşebildim.biraz ara verdim diyete ve 2 haftadır tekrar başladım.bu 3. haftam.64.7 kiloyum.ama 100 gr 100 gr gidiyor.okadar yavaş veriyorum ki şu an.ve doğru dürüst kalorili hiç bir şey yemiyorum.hani normal 1 tabak yemek yesem halim ne olur.

GUNAYdın ılknurummm bız ıyıyız sen nasılsın nerdesın bebem dun yoktun :26:
bende jıllende dun 9 gunu tamamladım hala kan ter ıcınde ve nefes nefese kalıyorum ama kas agrım vs kalmadı bakalım ıkıncı levelı yapabılcekmıyım zor dıolarrrr :18::18::18::18:

X