- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GUNAYdın ılknurummm bız ıyıyız sen nasılsın nerdesın bebem dun yoktun :26:
bende jıllende dun 9 gunu tamamladım hala kan ter ıcınde ve nefes nefese kalıyorum ama kas agrım vs kalmadı bakalım ıkıncı levelı yapabılcekmıyım zor dıolarrrr :18::18::18::18:
günaydın kızlarr
dünden beri 900 qram vermişim çook sevindimm
menümü gelince yazıcam şimdi annemi tahlil vermeye götürücem 1 saate gelirim çıtırlarr
teşekkür ederim cnm 11. sayfada diyet listemiz var ordan alabilirsin..tebrilker arkadaşım ben de bu diyeti oğluma yapacağım bana da mail atabilrisen çok sevinirim.
Kızını Allah baqışlasın canım ne tatlıdır şimdimerhaba yazını okudum .gerçekten azmine hayran kaldım .hemde 2 çocuk annesisin.hala 36 beden misin?62 kilo musun?nasıl koruyorsun kilonu.hep diyet mi yapacagız.ben çok korkuyorum 5 kilo vermek istiyorum.ama verdikten sonra tekrar yemege başlayınca(normal öğünlerimi)kilo alır mıyım diye.hep mi diyet yapcaz yaa..
benimde 9 aylık bir kızım var.sezeryanla doğum yaptığım içinde ne yazık ki göbek kaldı.ben 16 kilo aldım hamileligimde.80 kilo olmuştum.70 e çok bir şey yapmadan 4 ayda filan düştüm.sonra diyetlerle 66 ya düşebildim.biraz ara verdim diyete ve 2 haftadır tekrar başladım.bu 3. haftam.64.7 kiloyum.ama 100 gr 100 gr gidiyor.okadar yavaş veriyorum ki şu an.ve doğru dürüst kalorili hiç bir şey yemiyorum.hani normal 1 tabak yemek yesem halim ne olur.
meleqimm tünaydın cnm nasılsıngunaydın yavru sercemmm
nıce 900 gramlara ınsallahhh hep bırlıkte
ne güzel çabuk veriyosun ablacım ya, yukardaki yazdığın içinde ayrıca teşekkür ederim, evet ablacım akıl hocalığındna baska işleri yok. Bu aada babam şu an feridun kunak konuşuo zerdeçalı yoğurda koyup yiyin çok iyi gelir eklem ağrılarına diyor. Ben geçen hafta şu bak kürünü yapıyordum ya ondan tutulmalarım geçti demek kiiii hımmm (Tabi şifa Allah'tan o ayrı )
ARZUUUU kızceee gecmısemı daldın
he canım cevap yazıyordum nasılsın bakem
ıyıdır bebem ya evı dusunmezssem ıyıyım bı gorsen heryer heryerdeee kabus gıbııııııııı
bugunku menum
sabah
evde kahvaltı yapamıyorum cunku mutfak dıye bısı yok
1 adet sımıt
peynır
yumurta
ara
az mıktar antep
Canım mutfaqın bitince çook güzel olucak git herşeyini kendin beqen araştır öyle yaptır çok güzel şeyler var ben gezip araştırmasını çok seviyorum sakın şansa bırakma
BEGENdık canımcım esımle koctastan cok guzel hem fıyatıda cok makuldu . dun aksamda fayanslarımı begendım. sımdı bı set ustu ocagım kaldı onuda pazar gunu aldıımmı tamamdır
hayırlı olsun meleqim güle güle kullan canım
kızlar annem pirinçli ıspanak yapmıştı bende yeşilmercimek yemeqi yaptım makarna ve çorba var yanında off yaa ben şimdi ne yicem :26::26: biraz mercimek yemek istiyordum çok faydalı diye ama onunda karbonu çok fazla bir kaşık ondan yarım kasede yoqurtmu yesem acaba yada sadece çorbamı içsem offf
sadece corba ıc bence bebem
kızlar az once esım geldı koctasa gıttık aldık hayrlısı ıle mutfagı persembe montaja gelecekler bıtmıs halını cokk merak edıyorummmmmmmmmm
Canım tekrar hayırlı olsun bitince resim çek olurmu
sadece corba ıc bence bebem
kızlar az once esım geldı koctasa gıttık aldık hayrlısı ıle mutfagı persembe montaja gelecekler bıtmıs halını cokk merak edıyorummmmmmmmmm