Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhaba kizlar nasilsiniz ins. hepiniz iyisinizdir. :KK3: :KK3:

dunku menumu paylasayim hemen

sabah 08.30
yumurta
2dlm. ekmek
peynir
maydanoz

ara 10.00
aleovera suyu

12.00 =
corba
2 ad lahana dolmasi

16.00
1 ad krep

18.30
1p. turlu

GUNAYdın ılknurummm bız ıyıyız sen nasılsın nerdesın bebem dun yoktun :26:
bende jıllende dun 9 gunu tamamladım hala kan ter ıcınde ve nefes nefese kalıyorum ama kas agrım vs kalmadı bakalım ıkıncı levelı yapabılcekmıyım zor dıolarrrr :18::18::18::18:

İyim canım benim dün gelemedim bıraz işlerim vardı... Cancazım maşallah bjgünde yapınca 10 gün tamamlıyorsun değilmi eee yarın ölçülerini alırsın artık.. Canım artık vücudun alıştı korkma level ikide güzel daha çok terletiyor bende bi başlaya bilsem belimden korkuyorjm tutulurum diye bakalım iyi hissedersem başlarım bugün inşallah

günaydın kızlarr :KK3:
dünden beri 900 qram vermişim çook sevindimm :nazar::nazar:
menümü gelince yazıcam şimdi annemi tahlil vermeye götürücem 1 saate gelirim çıtırlarr :KK55::KK55:

ne güzel çabuk veriyosun ablacım ya, yukardaki yazdığın içinde ayrıca teşekkür ederim, evet ablacım akıl hocalığındna baska işleri yok. Bu aada babam şu an feridun kunak konuşuo zerdeçalı yoğurda koyup yiyin çok iyi gelir eklem ağrılarına diyor. Ben geçen hafta şu bak kürünü yapıyordum ya ondan tutulmalarım geçti demek kiiii hımmm (Tabi şifa Allah'tan o ayrı :KK16:)

tebrilker arkadaşım ben de bu diyeti oğluma yapacağım bana da mail atabilrisen çok sevinirim.
teşekkür ederim cnm :KK16: 11. sayfada diyet listemiz var ordan alabilirsin..
merhaba yazını okudum .gerçekten azmine hayran kaldım .hemde 2 çocuk annesisin.hala 36 beden misin?62 kilo musun?nasıl koruyorsun kilonu.hep diyet mi yapacagız.ben çok korkuyorum 5 kilo vermek istiyorum.ama verdikten sonra tekrar yemege başlayınca(normal öğünlerimi)kilo alır mıyım diye.hep mi diyet yapcaz yaa..

benimde 9 aylık bir kızım var.sezeryanla doğum yaptığım içinde ne yazık ki göbek kaldı.ben 16 kilo aldım hamileligimde.80 kilo olmuştum.70 e çok bir şey yapmadan 4 ayda filan düştüm.sonra diyetlerle 66 ya düşebildim.biraz ara verdim diyete ve 2 haftadır tekrar başladım.bu 3. haftam.64.7 kiloyum.ama 100 gr 100 gr gidiyor.okadar yavaş veriyorum ki şu an.ve doğru dürüst kalorili hiç bir şey yemiyorum.hani normal 1 tabak yemek yesem halim ne olur.
Kızını Allah baqışlasın canım ne tatlıdır şimdi :emir_bebek::emir_bebek:
evet benim diyet serüvenim gerçek anlamda bir serüvendi...90la başladım ve gerçekten kilo verip veremicemi bilmeden girdim bu yola...karbonla başladım ve en başta inandım başarabileceqime...79u bir görsem derdim..rüya gibi o günler...36 bedene çok rahat girdim göbek kalça hiçbirşey yoktu bende giydiqim gerçekten yakışıyordu... s beden üst giyiyordum cuk diye oturuyordu...kot pantolonlarımın hepsi 38 bedendi ve bol geliyordu...o derece kioo verdim...aslında ben buna diyet demek istemiyorum dengelemek keydıyla herşeyi yedim ben ve kendimi asla çok fazla sıkmadım.. her hafta simit yerdim haftada birgün...yine börek dondurma tatlı vs...hepsini dengeleyerek yediqim için aklımda bişey kalmadı...çok kısa bir zamanda 28 kilo verdim...2 yıl içindede 20 kilo geri aldım...çeşitli etkenler nedeniyle kendimi saldım....şimdi tekrar başladım ama aldıqım bu kilolar asla beni korkutmadı...çünkü işin tekniqini çok iyi öqrendim...1 ay kendimi sıksam 8-10 kilo verebiliyorum...mesela dün çok fazla dikkat etmememe raqmen 900 qram gitmiş..kendini tanımak kendi metonu çözmek çok önemli...çok az yemekte kilo aldırır canım...önemli olan neyi ne zaman ne kadar yiyeceqimizi bilmektir...ama ben senin durumunu okadar vahim görmüyorum...aldıqın 16 kilonun 14ünü vermişsin bu büyük bir başarı tebrik ederim :nazar::nazar: göbüşüm kaldı demişsin büyük ihtimalle doqumdan sonra karnını baqlamamışsındır yada korse kullanmamışsındır...dolayısıyla sana ebru şallının karın dvdsini alıp uygulamanı tavsiye ederim...ciddi anlamda göbek gidiyor hatta dümdüz oluyor...eqer bu serüvene bizimle devam etmek istersen buyur aramıza katıl...yardımcı olabileceqimiz bişey varsa elimizden geleni yaparız cnm:KK34:
gunaydın yavru sercemmm :KK16::KK16:

nıce 900 gramlara ınsallahhh hep bırlıkte :KK8::KK8::KK8:
meleqimm tünaydın cnm nasılsın :KK34:
ne güzel çabuk veriyosun ablacım ya, yukardaki yazdığın içinde ayrıca teşekkür ederim, evet ablacım akıl hocalığındna baska işleri yok. Bu aada babam şu an feridun kunak konuşuo zerdeçalı yoğurda koyup yiyin çok iyi gelir eklem ağrılarına diyor. Ben geçen hafta şu bak kürünü yapıyordum ya ondan tutulmalarım geçti demek kiiii hımmm (Tabi şifa Allah'tan o ayrı :KK16:)

evet tatlım bnm en büyük avantajım kendimi çok sıkmadan ciddi kilolar verebilmem...diyet moduma ciddi ciddi girdim inşallah atıcam yaza kadar...

dünkü menüm kızlar

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
peynir
bitki çayı

öqlen
çorba
köfte patates yemeqi

ara
türk kahvesi

akşam
ızgara balık
salata
domates
turşu

ara
4-5 leblebi
bir yudum boza

2-2.5 litre su

buna raqmen 900 qramm ve geç saatte yarım litrede su içmişitm...

ıyıdır bebem ya evı dusunmezssem ıyıyım bı gorsen heryer heryerdeee kabus gıbııııııııı :KK30::KK30::KK30::KK30:

bugunku menum

sabah
evde kahvaltı yapamıyorum cunku mutfak dıye bısı yok :KK53::KK53::KK53:
1 adet sımıt
peynır
yumurta

ara
az mıktar antep

Canım mutfaqın bitince çook güzel olucak git herşeyini kendin beqen araştır öyle yaptır çok güzel şeyler var ben gezip araştırmasını çok seviyorum sakın şansa bırakma :KK34:

Canım mutfaqın bitince çook güzel olucak git herşeyini kendin beqen araştır öyle yaptır çok güzel şeyler var ben gezip araştırmasını çok seviyorum sakın şansa bırakma :KK34:

BEGENdık canımcım esımle koctastan cok guzel hem fıyatıda cok makuldu . dun aksamda fayanslarımı begendım. sımdı bı set ustu ocagım kaldı onuda pazar gunu aldıımmı tamamdır

menüm kızlar

kahvaltı
2 dilim denge lightla tost
1 haşlanmış yumurta
domates
peynir
bitki çayı

ara
1 şalgam
biraz dil peyniri

öqlen
patates köfte yemeqi

akşama ne yicem bilmiyorum :26:

kızlar annem pirinçli ıspanak yapmıştı bende yeşilmercimek yemeqi yaptım makarna ve çorba var yanında off yaa ben şimdi ne yicem :26::26: biraz mercimek yemek istiyordum çok faydalı diye ama onunda karbonu çok fazla bir kaşık ondan yarım kasede yoqurtmu yesem acaba yada sadece çorbamı içsem offf :KK31:

Nasılsınız çıtırlarr :KK16:
Melek abla hayırlı olsun, inşallah istediğin gibi olur mutfağın :KK16:
Sınava 2 hafta kaldı, bana dua etmeyi unutmayın lütfenn, çok heyecanlıyım :KK52:
Diyetime tam gaz devam, en fazla 2 ay veriyorum kendime, tüm fazlalıklarımdan kurtulcam inşallahh :KK15:
Sık sık giremiyorum, çalışmalar sıklaştı, arada sırada mobilden bakıyorum, hepinizi çok seviyorumm, boll iradeler, öptüm sizii :KK54:
Gidip biraz ders çalışayım
:KK14:

kızlar annem pirinçli ıspanak yapmıştı bende yeşilmercimek yemeqi yaptım makarna ve çorba var yanında off yaa ben şimdi ne yicem :26::26: biraz mercimek yemek istiyordum çok faydalı diye ama onunda karbonu çok fazla bir kaşık ondan yarım kasede yoqurtmu yesem acaba yada sadece çorbamı içsem offf :KK31:

sadece corba ıc bence bebem :KK34::KK34:

kızlar az once esım geldı koctasa gıttık aldık hayrlısı ıle mutfagı:KK76::KK76::KK76: persembe montaja gelecekler :KK8: bıtmıs halını cokk merak edıyorummmmmmmmmm:KK17::KK17::KK17::KK17:

X