- 15 Ocak 2013
- 218
- 191
Hoşgeldin canımm, ben de Eda, 18 yaşındayım
memnum oldum cnm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canımm, ben de Eda, 18 yaşındayım
memnum oldum cnm :)
kilo bildirim günleriniz belirlimi kızlar hangi günler bildirim yapıyosunuz bende aranıza yeni katıldım bılmıyorum acıkcası :)
günaydın kızlar
pazartesi günü çok sevdiimiz eşimin büyük amcası vefat etti o yüzden buralarda biraz daha olmuycaamm
kilo bildirimi yapıp çıkıyorum
başlangıç:84.5
geçen hafta:81.5
bu hafta:80.5
giden:1
toplam giden:4
hoşçakalınn
günaydın kızlar
pazartesi günü çok sevdiimiz eşimin büyük amcası vefat etti o yüzden buralarda biraz daha olmuycaamm
hoşçakalınn
günaydın kızlar
hoşçakalınn
tami tamina bugun yapiliyor tugcecim
cumartesi pazar kacamaklar rahat olsun diye
Kızlar bugünkü menüde dalyan köfe ki onlar hiç güzel yapamaz salata çorba varmış ben ne yiyim şimdi şu dalyan köfte le salatamı yesem puanı kaç olur?
günaydın kızlar
hoşçakalınn
Kızlar bugünkü menüde dalyan köfe ki onlar hiç güzel yapamaz salata çorba varmış ben ne yiyim şimdi şu dalyan köfte le salatamı yesem puanı kaç olur?
Canım çorba ne çorbası dalyan köfte 3 fırındamı yapılıyor.. Salata da 3 galiba içindeki malzemelere bağlı canım üçünüde ye canım..
Canım çorba ne çorbası dalyan köfte 3 fırındamı yapılıyor.. Salata da 3 galiba içindeki malzemelere bağlı canım üçünüde ye canım..
zaten zırt pırt düşen kan şekerim son zamanlarda kullandığım ilaçlarla dahada düşüyor elim ayağım titriyor ne yapacağımı şaşırıyorum bir de b 12 vitamini verdi doktor iştahım azmış gibi siz neler yapıyorsunuz bu açlık krizlerini önlemek için ne yemek içmek lazım
bu you tube dan falan indirdiğiniz egzersizler neler nasıl buluyorsunuz bunları cd leri var mıdır gerçi ben yapabilirmiyim bilmem sinir sıkışması varmış
Canım çorba içmeyecem Şehriye çorbası galiba Dalyan köfte ile salata ondada malzame işte kıvırcık kırmızı lahana domates salatalık oluyor hepsinden azar alyorum
günaydın kısçeler herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimler
öncelikle harika kilolar verilmiş kendim vermiş gibi seviniyorum okuyunca tekrar tekrar tebrikelr kızlar kilonun bize hiçbir faydası yok....gereksiz yere taşıyoruz ve vücudumuzu yıpratıyoruz...ben bu hafta gevşeklik yaptım ama işi beynimde bitirdiqim için motivasyonum ve istikrarım oldukça yüksek...yürüyüşlere başlamam lazım asıl motivasyon yürüyüşle bütünleşip tam bir bütün oluyor...gidicek kilolar yaza kadar başka alternatif yok...biz hanımların isteyipte yapamayacaqı hiçbir şey yok kızlar
bildiqiniz gibi tüm hafta akşam kaçamaklarım oldu onun için tartılmadım çünkü motivasyonum oldukça yüksek kilo aldıysam düşmesin diye es geçtim...kızlar ben geçen haftaya kadar ne bulursam full yiyordum....birden kesince baş dönmeleri yaşadım direncim düştü...bu hafta akşamları küçük küçük bişeyler yedim ve karbonları çok yüksekti...bu hafta itibariyle eski sistemime dönebilirim diye düşünüyorum vücudumu alıştırdım bu hafta daha rahat olucak inşallah..ve haftaya bildirimelerle devam edicem..bu hafta vücudumun denge bozukluqundan dolayı böyle oldu... neyse atlattıqımı düşünüyorum... ve her zamankinden daha çok dikkat etmem lazım bebek için hormon ilaçlarına başladım kilo almamam hatta vermem lazım...şükürler olsun bunun bilincindeyim...sizleri seviyorum iyiki hayatımdasınız kızlar...