Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Maşallah canım benim ölçülerini alsaydın...

Melek indiremezsen youtube de var ordan bakabilirsin canım... Bende indirememiştim sürekli ordan açtım..

ölçülerimi aldım ablacım senle konustuktan sonra 10 günde 3 cm falan incelmişim cok sasırdımm 1 ay sonra ne olur bilemem valla bu spor süper inceltiyormus :KK8::21::21:

her bir bölüm 27 dk ablacımm her gün yapıorum ben 10 güne tamamlıyorum 1 ay olduktan sonra tekrar bastan baslayacagım kıyafetlerim acayip bollaştı :21:

TAMAM Canım aksam mutlaka denıcem :KK16::KK16:

Maşallah canım benim ölçülerini alsaydın...

Melek indiremezsen youtube de var ordan bakabilirsin canım... Bende indirememiştim sürekli ordan açtım..

ılknurum canm cok mreak ettım mutlaka denıcem

ablacım cok etkili bir spor kasları biraz zorluyoruz ama müthiş inceltiyor vede yag yakıyor hiç çalışmayan noktan kalmıyor ilk bi kaç gün cok zorlandım ama sonraddan alıştım yapmayınca duramıyorum
3 level halinde 1,level 10 gün 2. level 10 gün 3.level 10 gün yapılıyor 1 ay sonunda süper inceltiyormus ben netten indirdim bilgisayarıma yapıorum ablacım

ezgıcım yanı sımdı 10 gun sadece 1.level ıkıncı 10 gunde 2.level 3. on gunde de 3. level yapılcak demı :26:

Günaydın kızlar:KK16: ben bugün bildirim yapmasam olur mu ? Dün güzel başlamış olmama rağmen buraya ülkerin sahiplerin için ikram edilen kuru pastalar dan bize de verildim bende zaten iş stresindeyim yedim İnsanlar stresli olunca neden karbonhidarata meyili artıyor Akşamda bulgur pilavı yedim:KK4: O yüzden artılardayım ...

Ama bugün ceza olarak kendimi sizin yaptığınız karbonhidrat diyetini yapıyorum .

Arzu Melek bana yardımcı olurmusunuz?Aslında böyle kaçamaklar yaptığımda karbonhidrat diyeti yapmayı düşünüyorum hem çabuk kilo olarak topluyorsun hem biraz şu meyve bağımlılığım azalır.
Melek sorularım var mesala yemeğin içine baharat katmak sarımsak katarsak karbonhidret puanında değişiklik olurmu?

DEne canım benim çok işe yarıyor inan beni millet görünce sen günden güne inçeliyorsun nasıl yapıyorsun bunu felan demeye başlamışlardı... Bende başlıcam allah kısmet ederse..

aynen ablacım şimdide bana öyle demeye basladılar daha benim hedefime cok var ama nasıl zayıflamısın artık zayıflama falan diyorlar fark ediyor kim görse ama jilliana baslayınca farketmeye basladılar
:21:

Günaydın kızlar:KK16: ben bugün bildirim yapmasam olur mu ? Dün güzel başlamış olmama rağmen buraya ülkerin sahiplerin için ikram edilen kuru pastalar dan bize de verildim bende zaten iş stresindeyim yedim İnsanlar stresli olunca neden karbonhidarata meyili artıyor Akşamda bulgur pilavı yedim:KK4: O yüzden artılardayım ...

Ama bugün ceza olarak kendimi sizin yaptığınız karbonhidrat diyetini yapıyorum .

Arzu Melek bana yardımcı olurmusunuz?Aslında böyle kaçamaklar yaptığımda karbonhidrat diyeti yapmayı düşünüyorum hem çabuk kilo olarak topluyorsun hem biraz şu meyve bağımlılığım azalır.
Melek sorularım var mesala yemeğin içine baharat katmak sarımsak katarsak karbonhidret puanında değişiklik olurmu?

cıgdemcım gunaydın tabıkı olurum canım karabıber nane vs bunlar fark etmez ama 100 gr sarımsakta 33 karbon var ama sole ddusun bır yemege nekADR SARIMsak konabılırkı demı? bır dıs ıkı dıs oda puan olaran bısı yapmaz yanı koyabılırsın canım :KK34::KK34:

Sabah kahvaltım yazayim yanlışım varsa(puan olarak) düzeltirmisiniz kızlar

Sabah
Beyaz Peynir (1 puan)aslın da 100 gram 1 puan oluyormuş benimki çook değildiki her zamanki gibiydi o zaman (0,5) buanmı olur?
Çecil Peyniri(1 Puan)
2 adet Haşlanmış Yumurta (0)
3 adet Zeytin(1 puan) Zeytin de 10 adet olarak 1 puan ben 3 tane yedim puanı dah adüşük olması gerekmez mi?

Ekmek yoktu evde yiyemedim ama yumurtayı yedimden dolayı inanılmaz tok hissediyorum

Sabah kahvaltım yazayim yanlışım varsa(puan olarak) düzeltirmisiniz kızlar

Sabah
Beyaz Peynir (1 puan)aslın da 100 gram 1 puan oluyormuş benimki çook değildiki her zamanki gibiydi o zaman (0,5) buanmı olur?
Çecil Peyniri(1 Puan)
2 adet Haşlanmış Yumurta (0)
3 adet Zeytin(1 puan) Zeytin de 10 adet olarak 1 puan ben 3 tane yedim puanı dah adüşük olması gerekmez mi?

Ekmek yoktu evde yiyemedim ama yumurtayı yedimden dolayı inanılmaz tok hissediyorum

puanlıyım ben canım

beyaz ve cecıl peynırı 0,5 p
yumrutalar 0 p
3 adet zeytın 0,5 p

yanı su an ıtıbarıyle 1 p desın superrrrrrrrrrrr:nazar:

cıgdemcım gunaydın tabıkı olurum canım karabıber nane vs bunlar fark etmez ama 100 gr sarımsakta 33 karbon var ama sole ddusun bır yemege nekADR SARIMsak konabılırkı demı? bır dıs ıkı dıs oda puan olaran bısı yapmaz yanı koyabılırsın canım :KK34::KK34:

Benim eşim Bir tavuk haşlamanın içine 10 adet sarımsak atıyor atıyor inanırmısın:KK53:

İyi akşamlar cıtırlar :KK16::KK16:geçmişi okuyamıyorum fazla inşallah hepiniz iyisinizdir ben kaçamaksız gidiyorum diyetime cok sadığım inşallah nazar degmez:nazar:
midem acayip küçüldü eskiden ne kötü düzensiz sınırsızca yermişim şimdi yemegimi bile bitiremiyorum
birdeee beni görenler artık farketmeye basladı kim görse sana ne oldu böyle nasıl zayıflamıssın diyet mi yaptın diyorlar bende diyet mi o ne ki ben saglıklı besleniyorum diyorumm
:KK9::KK9::KK9:gerçektende öyle eti sütü peyniri yogurtu cerezleri meyvemi ekmegimi bile yiyorumm vee zayıflıyorumm burası olmasa asla basaramazdımm burdaki ablalarıma arkadaslarıma coook tesekkür ediyorum hepinizi coooooook seviyorum :KK16::KK16:
aferinn canım sana bumudur BUDUR :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Günaydınnn canlarımmm :KK16:
Bildirimim :KK16:

Başlangıç :
74,800
geçen hafta 69.100

bu hafta: 67.500

giden: 1.600
:KK8:
gelen :
toplamda: 7,300

hedef :
58 kg
spor :
jillian fıtness a basladım bu hafta

cok şükür yeniden kilo vermeye tekrar basladım cevremdekilerde baya farketmeye basladııı jilliianla cook inceldimm 1 kg verdim ama 2 kg vermiş gibi inceldim tesekkür ederim ilknur ablacımmm
:KK16:
Harikasın hayatım hiç bozmadan aynen devam :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Başlangıç:72.0 :KK36::KK36:
Geçen Hafta:70.6 :KK15::KK15:
Bu Hafta:68.4 :KK16::KK16:
Giden:2.200 :KK9::KK9:
Toplam Giden:3.600 :KK42::KK42:
Spor: 180 dk :KK8::KK8:
Beden:44 :KK37::KK37:
Boy:164 :emir_bebek::emir_bebek:
Hedef:58 :KK55::KK55:

günaydın günaydın topiğimizin güzel bayanları.herkese çok teşekkür edarim.En Büyük KKyeniden incelmeye başladım.herkesten Allah razı olsun..bebekten dolayı pek giremiyorum:emir_bebek: ama inanın hergün okuyorum yazdıklarınızı.vee sizden menü çalıyorum..:KK56::KK56:

:nazar::nazar::nazar::nazar:canım maşallah çook güzel bir başlangıç olmuş darısı başımıza :KK6:

günaydın kısçeler herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimler :KK16::KK16::KK16::KK16:
öncelikle harika kilolar verilmiş kendim vermiş gibi seviniyorum okuyunca tekrar tekrar tebrikelr kızlar :nazar::nazar::nazar: kilonun bize hiçbir faydası yok....gereksiz yere taşıyoruz ve vücudumuzu yıpratıyoruz...ben bu hafta gevşeklik yaptım ama işi beynimde bitirdiqim için motivasyonum ve istikrarım oldukça yüksek...yürüyüşlere başlamam lazım asıl motivasyon yürüyüşle bütünleşip tam bir bütün oluyor...gidicek kilolar yaza kadar başka alternatif yok...biz hanımların isteyipte yapamayacaqı hiçbir şey yok kızlar:KK34:
bildiqiniz gibi tüm hafta akşam kaçamaklarım oldu onun için tartılmadım çünkü motivasyonum oldukça yüksek kilo aldıysam düşmesin diye es geçtim...kızlar ben geçen haftaya kadar ne bulursam full yiyordum....birden kesince baş dönmeleri yaşadım direncim düştü...bu hafta akşamları küçük küçük bişeyler yedim ve karbonları çok yüksekti...bu hafta itibariyle eski sistemime dönebilirim diye düşünüyorum vücudumu alıştırdım bu hafta daha rahat olucak inşallah..ve haftaya bildirimelerle devam edicem..bu hafta vücudumun denge bozukluqundan dolayı böyle oldu... neyse atlattıqımı düşünüyorum... ve her zamankinden daha çok dikkat etmem lazım bebek için hormon ilaçlarına başladım kilo almamam hatta vermem lazım...şükürler olsun bunun bilincindeyim...sizleri seviyorum iyiki hayatımdasınız kızlar...:KK16::KK16::KK16:

günaydın kısçeler herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimler :KK16::KK16::KK16::KK16:
öncelikle harika kilolar verilmiş kendim vermiş gibi seviniyorum okuyunca tekrar tekrar tebrikelr kızlar :nazar::nazar::nazar: kilonun bize hiçbir faydası yok....gereksiz yere taşıyoruz ve vücudumuzu yıpratıyoruz...ben bu hafta gevşeklik yaptım ama işi beynimde bitirdiqim için motivasyonum ve istikrarım oldukça yüksek...yürüyüşlere başlamam lazım asıl motivasyon yürüyüşle bütünleşip tam bir bütün oluyor...gidicek kilolar yaza kadar başka alternatif yok...biz hanımların isteyipte yapamayacaqı hiçbir şey yok kızlar:KK34:
bildiqiniz gibi tüm hafta akşam kaçamaklarım oldu onun için tartılmadım çünkü motivasyonum oldukça yüksek kilo aldıysam düşmesin diye es geçtim...kızlar ben geçen haftaya kadar ne bulursam full yiyordum....birden kesince baş dönmeleri yaşadım direncim düştü...bu hafta akşamları küçük küçük bişeyler yedim ve karbonları çok yüksekti...bu hafta itibariyle eski sistemime dönebilirim diye düşünüyorum vücudumu alıştırdım bu hafta daha rahat olucak inşallah..ve haftaya bildirimelerle devam edicem..bu hafta vücudumun denge bozukluqundan dolayı böyle oldu... neyse atlattıqımı düşünüyorum... ve her zamankinden daha çok dikkat etmem lazım bebek için hormon ilaçlarına başladım kilo almamam hatta vermem lazım...şükürler olsun bunun bilincindeyim...sizleri seviyorum iyiki hayatımdasınız kızlar...:KK16::KK16::KK16:

:KK9::KK9::KK9: bızde senı sevıyorum bebek :KK16:

bayanlar bende simdiye kadar yediklerimi yazayim
07.30 = 1 yumurta + 1 kk peynir + 1 yaprak marul + 1dlm kizarmis ekmek
09.00 = meyveli yogurt
12.00 = 1 kase mercimek corba + melemen + 4cmx4cm boyutunda 2cm kalinliginda corek (nasil aciklama ama ):KK34:
15.00 = 1 ad muz yada 1 ad mandalina yenecek
18.00 = corba + salata yenecek simdiki planim bu ins. uyarim
bide spor yapabilirsem jilian michaels ablayla super olur optum hepinizi

X