Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kızlar yardım edın çok moralim bozuldu bu sabah tartıda ne yapacağımı şaşırdım bir haftadır diyetteyım gecen cuma 89,0 kiloydum her gün tartılıyorum bırgün aliyorum bır gün veriyorum.Dün sabah 88.2 düşmüştüm çok mutlu olmuştum dünkü menüm ise şöyle
Sabah 1 bardak ılık su
Kahvaltı
2 d.buğday ekmek
1 h.yumurta
1kk peynır
Yarımın yarısı domates
Ara
5 badem
Öğle
1 kase brokolı çorbası
Avuç içi kadar balım(fırında)
Akşam
Dışarı çıktık ondan dolayı yarım dürüm yedim 1 ayran
3 litre su 2 yeşil çay
Spor 30 dakika yürüyüş,Leslıe ıle 3 mill
Ve bu sabah tartıda
88,5 malesef kızlar nıye kilo veremiyorum lütfen yardım edin.

Kızlar yardım edın çok moralim bozuldu bu sabah tartıda ne yapacağımı şaşırdım bir haftadır diyetteyım gecen cuma 89,0 kiloydum her gün tartılıyorum bırgün aliyorum bır gün veriyorum.Dün sabah 88.2 düşmüştüm çok mutlu olmuştum dünkü menüm ise şöyle
Sabah 1 bardak ılık su
Kahvaltı
2 d.buğday ekmek
1 h.yumurta
1kk peynır
Yarımın yarısı domates
Ara
5 badem
Öğle
1 kase brokolı çorbası
Akşam
3 litre su 2 yeşil çay
Ve bu sabah tartıda

menün güzel canım ama bence yedigin dürüm ödem yapmıs onun için gram olarak yansımıs sana :KK34:

Sabah 1 bardak ılık su
Kahvaltı
2 d.buğday ekmek
1 h.yumurta
1kk peynır
Yarımın yarısı domates
Ara
5 badem
Öğle
1 kase brokolı çorbası
Akşam
3 litre su 2 yeşil çay
Ve bu sabah tartıda

Vücut bazen direniyor böyle.. Sen azmini kaybetme, mutlaka vücudunun direnci kırılır ve verirsin.
Dün 88.2, bugün 88.5 olman da akşam yediğin dürümden kaynaklanıyor olmalı :26:

Sabah 1 bardak ılık su
Kahvaltı
2 d.buğday ekmek
1 h.yumurta
1kk peynır
Yarımın yarısı domates
Ara
5 badem
Öğle
1 kase brokolı çorbası
Akşam
3 litre su 2 yeşil çay
Ve bu sabah tartıda

Yaptığın en büyük hata hergün tartılmak. Yanlış bişey bu. birde hemen sonuç bekliyosun bi dur bakalım iki hafta üç hafta geçsin hemen pes etme azimle olur her şey.

Beyaz ve cecıl peynırı 0,5 p
yumrutalar 0 p
3 adet zeytın 0,5 p

Ara
Türk kahvesi (ŞEKERSİZ)0

Öğle
1 adet Dalyan Köfte(1)
Kıvırcık(1,5)

Kızlar bu arada piyaz vardı yemedim sadece kıvırcık vardı salat aolarak onu yedim.

Ara
125 gram Yoğurt (6)

Akşam
Tavuk Haşlama (2 çay kaşığı pul biberi 3 adet Sarımsak 1 çay kaşığı kara biber 2 çay kaşaığı kekik) Puan kaç olur? (5)
Salata (1 adet Havuç 1adet Turp 1 adet Domates Az Maydanoz Az Kırımızı lahana 1 adet Soğan Yağ Nar Ekşişi Yarım Limon)(7)

Ara
Sütlü Nescafe 1 çaybardağı sütle yapılmış (2,5)

Toplam 25 Puan

Kızlar bir yanlışım varsa düzeltin lütfen 25 puan çook ve kızlar sabah kahvaltısı çook tok tuttu beni Öğleyi yemeşem de olurdu okadar yanii çook sevdim ben bu diyeti (meyvenin olmaması dışında ) Muzu sakalıyacam bu akşam yemeyim diey gözümün önübnde durmasın :KK52:
Evet Ceza günüm artık böle olacak artık karbonhidrat diyeti bakalım ne kadar vermiş merak ettim .

Son düzenleme:
Yaptığın en büyük hata hergün tartılmak. Yanlış bişey bu. birde hemen sonuç bekliyosun bi dur bakalım iki hafta üç hafta geçsin hemen pes etme azimle olur her şey.

Dayanamıyorum canım hersabah tartılıyorum işte ama artık cuma tartılmaya çalışacam bide daha fazla spor mu yapsam acaba ?

Off bilmiyorum canım ama doktoramı gitsem acaba ???
Bence büyük bi sorun yok yediklerine dikkat edersen istedigin kiloya gelirsiin bazı gözden kaçırdıgımız seyler kilo vermemize neden olabiliyor bunuda burada ögrenirsin herkes yardımcı olur sana sakın karamsar olma istedikten sonra yaparsın :KK16:

Bence büyük bi sorun yok yediklerine dikkat edersen istedigin kiloya gelirsiin bazı gözden kaçırdıgımız seyler kilo vermemize neden olabiliyor bunuda burada ögrenirsin herkes yardımcı olur sana sakın karamsar olma istedikten sonra yaparsın :KK16:

Inşallah canım sizin sayenizde olacak iyiki size katılmışım yazdıklarınızı okuyunca daha çok motive oluyorum

Inşallah canım sizin sayenizde olacak iyiki size katılmışım yazdıklarınızı okuyunca daha çok motive oluyorum[/QUOTE
basaracaksın canım emin ol buna ama sakın pes etme vazgeçmeee ilk zmanlar cok acıkıyor olabilirsin ama inan zmanla miden cok küçülecek acıksanda fazla yiyemeyeceksin vede gittikçe zayıflıyacaksın et ürünlerini bol tüket baklagiyatlara pek elini sürme ama mecbur kalırsan 2 kaşık yee sebze yee 3lt suyunu hiç azaltma vee en öenmlisi sekeri tamamen kes o zman tıkır tıkır gitcek kiloların :KK8:

Ben de iyiyim canım bildiğin gibi :KK19:
Bu hafta su içemedim pek, 400 gr gelmiş fazladan, çok bozuldum
:KK14:

canımm benim üzülme ama artık cok dikkat etmen lazım yaz gelmeden cıtır olmalıyız aklına geldikçe yudum yudum iç inan ki içiliyor sen bu işi iyice ögrendinn bi karar versen geriside gelcek eminimm :KK19:

canımm benim üzülme ama artık cok dikkat etmen lazım yaz gelmeden cıtır olmalıyız aklına geldikçe yudum yudum iç inan ki içiliyor sen bu işi iyice ögrendinn bi karar versen geriside gelcek eminimm :KK19:

Teşekkür ederim canım benim, iyi ki varsınız desteklerinizle :KK54:

Sabah 1 bardak ılık su
Kahvaltı
2 d.buğday ekmek
1 h.yumurta
1kk peynır
Yarımın yarısı domates
Ara
5 badem
Öğle
1 kase brokolı çorbası
Akşam
3 litre su 2 yeşil çay
Ve bu sabah tartıda

Canım menün güzel sadece yediğin dürüm de baharatlar felan olduğu için ödem yapmış sen bugün dikkat et yarına bişeyin kalmaz birde hergün tartılma canım haftada bir yeter..

Sanırım başka bildirim yapan yok, tabloyu koyalım artık :KK16:

1 Mart 2013 CUMA
Başlangıç
Geçen Hafta
Bu Hafta
Gelen/Giden
Toplam
Giden
Spor
Beden
Boy
Hedef
zeyyceyy
72
70.6
68.4
- 2.200 gr
3.6
180 dk
44
164
58
ezgi_canan
74.8
69.1
67.5
- 1600 gr
7.3

40
172
58
gulanne
84.5
81.5
80.5
- 1000 gr
4

44
165
60
melekuguzhan
89
71
70.8
- 200 gr
18.2
210 dk
38
168
60
gezginbusra
75
?
?
?
1.4
120 dk
40-42
169
60

En Büyük TÜRKİYE :nazar:

Son düzenleme:
günaydın kızlar:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
pazartesi günü çok sevdiimiz eşimin büyük amcası vefat etti o yüzden buralarda biraz daha olmuycaamm:KK5::KK5:
kilo bildirimi yapıp çıkıyorum:KK15:
başlangıç:84.5
geçen hafta:81.5
bu hafta:80.5
giden:1
toplam giden:4
hoşçakalınn :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
başınız saqolsun cnm çok üzüldüm...
canım ablam bizde seni seviyoruz..bebek olayına çok sevindim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hemencecik kilo verip seneye bu vakitler lohusa şerbetini içeriz inş.:KK16::KK16:kesinlikle spor endorfin hormonu salgılıyor veee sonuç kendine ayırdığın güzel bi saatin mutluluğu motivasyon harika bi vücut veee sağlık:KK8::KK8::KK8::KK31::KK31:
amin canım inşallah teşekkür ederim :KK16:
Sanırım başka bildirim yapan yok, tabloyu koyalım artık :KK16:

1 Mart 2013 CUMA
Başlangıç
Geçen Hafta
Bu Hafta
Gelen/Giden
Toplam
Giden
Spor
Beden
Boy